Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Fileplanet.com offer 7 day trial
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/02/2004 :  01:30:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nejsou to pripravovane online hry, ale ponevadz se tady schazi tak nejak i lide co radi hraji zdarma tak to tady napisu.

Fileplanet nabizi DAOC a Horizons 7 dni zdarma. Pro vsechny.
Teda ten Horizons je USA :( takze se neda potom automaticky prodlouzit ucet u evropanu (sou to zmrdi..) ale DAOC jo.

Pozor ! u Horizons je nutne udelat registraci pres
https://horizons.istaria.com/trial_signup.aspx

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 13/02/2004 15:44:33

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 12/02/2004 :  08:09:17  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Nejsou to pripravovane online hry, ale ponevadz se tady schazi tak nejak i lide co radi hraji zdarma tak to tady napisu.

Fileplanet nabizi DAOC a Horizons 7 dni zdarma. Pro vsechny.
Teda ten Horizons je USA :( takze se neda potom automaticky prodlouzit ucet u evropanu (sou to zmrdi..) ale DAOC jo.

jeste dodej, ze daoc si nestahnou lide, kteri fileplanet neplati
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 12/02/2004 :  14:17:52  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
ale stahnou,ale je to jen oholena USA verze....
daoc for all :
http://www.fileplanet.com/files/130000/136481.shtml
horizons for all:
http://www.fileplanet.com/files/130000/136798.shtml

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 12/02/2004 :  16:24:41  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

ale stahnou,ale je to jen oholena USA verze....
daoc for all :
http://www.fileplanet.com/files/130000/136481.shtml
horizons for all:
http://www.fileplanet.com/files/130000/136798.shtml

tak to je zmena, jeste predevcirem tam public servery nebyly.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/02/2004 :  06:31:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jj ;-)) chce to cist mmorpg.com tam psali ze od 11.2 je to free for all. Jinak bych to sem samozrejme neuvadel.

Jinak nemel by nekdo zajem o uplne novy zabaleny [tudiz i s 1 mesicem zdarma] DAOC pravdepodobne evropsky (bez datadisku) ? Jsem si to obednal a ted premyslim o necem jinem. Mozna vymena za ucet v jine hre [swg/ao+sl/horizons], prip. kolik byste chteli doplatit [jestli na tom ucte mate neco ceho si moc cenite].

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/02/2004 :  08:00:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Kdo chcete zkusit 7 dni zdarma a mate treba klienta jeste z bety, nemusite z Fileplanetu nic stahovat. staci vlizt na tuhle URL, zalogovat se a nechat si vygenerovat cisilko na 7 dni zdarma :-)
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=1536&u=http://www.fileplanet.com/betas/horizons.aspx
to jsem hodnej ze vam ho sem dam, co ? :)

A tady je stranka na DAOC 7 dni zdarma generovani klice
http://www.fileplanet.com/betas/verify.aspx?b=1506&u=http://www.fileplanet.com/betas/daoc.aspx

Edited by - Rodier on 13/02/2004 15:51:56
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/02/2004 :  08:29:49  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
zkusil jsem tam na zaver napsat nesmysl do toho CVVS policka no a na konci to vyblilo not valid CD key .. takze nevim. Bud maji oni bordel v hlaskach, nebo ma fileplanet bordel v cdkeys.

aha tak prej u Visy je cvv2 stejne jako prvni 4 cisla normal cisla..

Edited by - Rodier on 13/02/2004 14:47:11
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/02/2004 :  15:26:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rodier: MC internet card ma CVV kod. Ten kod by NEMEL byt stejny jako prvni cisla kreditny karty, jelikoz se jedna o naco na zpusob PINu. U embosky je toto cislo pouze vytisteno na rubu karty.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/02/2004 :  15:44:02  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tragedy hm no Visa Electron ho pry stejny ma..ale stou se asi neda platit po netu.
V kazdem pripade je to jinak :-D chybka byla v tom, ze CD key se musi zadavat v jine registraci.. ve specialni na teto adrese:

https://horizons.istaria.com/trial_signup.aspx

(sem to zjistil az ted, kdy jsem vlez pres us proxy na ten jejich uvodni herni web a tam si toho vsiml, ja totiz az do ted lezl jen na istaria.com kde nic moc neni..)

V kazdem pripade diky za info, bal jsem se, ze ta MC Icard to nema :( porad ji zvazuju.. jen mne jeste zajima, co je pravdy na tom poplatku 100kc za kazdou platbu do zahranici ? je to tak ? v ebance ? Jeden kamarad rika ze jo, ale von vtom ma chaos.. psal sem jim e-mail a tam mi rekli ze pri obchodovani na netu je to zdarma, kdyz jsem ji rekl o co primo jde (koupe sluzeb..hry) tak rekla ze to nemuze potvrdit. tak nevim

Edited by - Rodier on 13/02/2004 15:47:58
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 13/02/2004 :  16:04:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Rodier: VISAou se samozrejme na netu platit da a ma stejny CVV kod jako jine karty. Na druhe strane karty je natisteno 3 mistne cislo.

Poplatek za platbu kartou je kec... platis normalni poplatek jako u kazde jine transakce... u ebanky tusim 5Kc

Tvuj kamarad mel zrejme na mysli vyber hotovosti z bankomatu v zahranici, kde skutecne jakysi poplatek je, bohuzel nevim kolik a mam za to, ze kazda banka ho ma zcela jiny.

EDIT: Ted jsem si vsiml, ze myslis Visu Electron... tou na netu platit nejde samozrejme.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Edited by - Tragedy on 13/02/2004 16:06:10
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/02/2004 :  16:36:35  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
vyber hotovosti z bankomatu v zahranici, kde skutecne jakysi poplatek je, bohuzel nevim kolik a mam za to, ze kazda banka ho ma zcela jiny.

Poplatek 100Kč či vyšší pro platbu do zahraničí je pouze pokud používáš klasickou plůatbu nebo příkaz k úhradě a využíváš své běžné účty v Kč. Pokud použiješ bankokartu je poplatek cca 5kč jako každý jiný poplatek spojený s platbou pomocí karty.
Banka strahává cca 3% z platby při platbě kartou, né však tobě ale tomu komu se peníze připisují.

Jinak výběr v bankomatu v zahraničí se mě osobně velice osvědčil a velice často ho využívám, kupodivu mě to vždy vyjde levněji než si v čechách předem vyměnit peníze. Pochopitelně se to vyplatí od určitý částky ... řekl bych tak 100 euro (míň sem nikdy nevybíral). Myslím, že je to tím, že banky potom transakci zůčtovávají za střed kurzu a tak je to výhodné i přes poplatek odhadem 1-2%.

Noe

Edited by - Noe on 13/02/2004 16:42:01
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 13/02/2004 :  21:57:36  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
jen takova poznamka - Horizons maji v evropske verzi pri volbe ceska republika v nabidce platbu kartou visa electron. bohuzel takovou nemam, tak to nemohu vyzkouset
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/02/2004 :  06:32:03  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by Tragedy
vyber hotovosti z bankomatu v zahranici, kde skutecne jakysi poplatek je, bohuzel nevim kolik a mam za to, ze kazda banka ho ma zcela jiny.

Poplatek 100Kč či vyšší pro platbu do zahraničí je pouze pokud používáš klasickou plůatbu nebo příkaz k úhradě a využíváš své běžné účty v Kč. Pokud použiješ bankokartu je poplatek cca 5kč jako každý jiný poplatek spojený s platbou pomocí karty.
Banka strahává cca 3% z platby při platbě kartou, né však tobě ale tomu komu se peníze připisují.

Jinak výběr v bankomatu v zahraničí se mě osobně velice osvědčil a velice často ho využívám, kupodivu mě to vždy vyjde levněji než si v čechách předem vyměnit peníze. Pochopitelně se to vyplatí od určitý částky ... řekl bych tak 100 euro (míň sem nikdy nevybíral). Myslím, že je to tím, že banky potom transakci zůčtovávají za střed kurzu a tak je to výhodné i přes poplatek odhadem 1-2%.

Ano, mas pravdu, zrevidovali jsem s kamosem ten ucet a zjistili jsme, ze plati jen zhruba 60kc navrch coz odpovida VAT 15% (plati AO).. on proste nevedel kolik presne mu strhavaji a tak si myslel ze je to tech 100kc. Navic dneska sem to doloval z nejaky pani v ebance a ona mi proste rekla, ze mi nemuze potvrdit ze tech 100kc nestrhavaji za platby pres Internet [v mailu predtim mi napsala jiste ze je zdarma platba u obchodniku]..

V kazdem pripade si o ebanka karte muzu nechat zdat :( ty volove tady maji pobocku v ramci CP, ale jen na podavani penez na ucty. Smlouvy tady nezakladaji ani karty nevydavaji a nejblizsi mesto je 50km odsud. Coz se mi moc nelibi.. jezdit kvuli kazdy kravine az tam.

Ohledne toho jak pises ze se ti to vyplati .. ja teda nevim, ale ja chodim zasadne do smenaren bez poplatku. [A samozrejme musi mit tak nejak standard kurz..]

Jo a Horizons je moc pekna hra, ale prijde mi ze maji v clientovi memory leak nebo co.. mam sice 'jen' 256mb pameti ale hra sawpovala na disk CELOU dobu - hruza. Vzdyt to neni nic moc extra od treba AO nebo ASheron Call2 nebo Doom3 a ty mi teda takhle blbe pamet nevyziraji.. skoda no :( bylo to celkem plynuly ale to hrabani na disk mne fakt stvalo. Kvuli tomu se zpomalene dohravali textury na lidech pokud sem byl ve meste.

Jinak docela se divim ze jste nesli do USA Horizons. Neni problem ji hrat, staci si nenechat redirektovat uvodni web na Eu. JInak ptal jsem se na to par lidi a podle nich [motaj se kolem prava] zadna spolecnost nema pravo nikomu diktovat jakou verzi smi nebo nesmi hrat. Nabidka musi platit pro vsechny - pokud je verejna. Alespon tak to rika mezinarodni pravo a tohle by se v jejim pripade bralo podle mezinarodnich prav.

Edited by - Rodier on 14/02/2004 06:36:53
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/02/2004 :  08:08:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jo a Horizons je moc pekna hra, ale prijde mi ze maji v clientovi memory leak nebo co.. mam sice 'jen' 256mb pameti ale hra sawpovala na disk CELOU dobu - hruza. Vzdyt to neni nic moc extra od treba AO nebo ASheron Call2 nebo Doom3 a ty mi teda takhle blbe pamet nevyziraji.. skoda no :( bylo to celkem plynuly ale to hrabani na disk mne fakt stvalo. Kvuli tomu se zpomalene dohravali textury na lidech pokud sem byl ve meste.

No 256 mb je fakt malo. Muzes mit 1gigovej procesor, ale potrebujes minimalne 0.5g ramky, lepe vice, dvojnasobek.

EQ vyzaduje temer 500mb pro beh se vsemi modely. DAOC SI/TOA se na 256 nehejbe. PS taky ne. XX taky ne. YY taky ne.

Neni chytre v 21 stoleti spoustet pocitac jen s 256 mb ram (pokud hrajes neco jineho nez Dun Darach z emulatoru Spectra). Pokud jsi chudy student zustan u slabeho cpu, ale s pameti nesetri. Ale to snad dnes uz kazdy vi ...

Edited by - VT on 14/02/2004 08:09:56
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/02/2004 :  18:56:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no ja mel 512mb ale prodal sem 1x256 protoze sem nehral nic co by to vyuzilo ;]
Nevim jak tobe, ale mne proste hry chodi celkem normalne, bez zadneho swapovani.. vyjma BF1942 teda, tam kdyz leze clovek do menu tak hruza. Horizons je prvni hra ktera fakt swapuje jako prase. Ale je mi to jasne ze onlinovky sou narocnejsi.. holt to chce upgrade ;]

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 15/02/2004 :  20:25:35  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
horizons swapujou, protoze mas pravdepodobne zaplej level of detail, tudiz se ti neustale prehravaji textury z disku, vypni to a budes mit pokoj, i kdyz hrat to s 256 muze jen masochista, s 256 swapujou dnesk auz i singlovky, s pulgigem mi ostatne obcas swapuje i demo na FarCry podle rozliseni. HZ hraju na 1280x1024 a swapuje akorat chvili po teleportu, jinka si na disk ani nesahne.

pro hru v us amusis platit kreditkou s adresou ve statech, jsou soukroma spolecnost a muzou nabizet to, co chteji a komu chteji.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/02/2004 :  16:51:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kurik.. no nevim mne behen hrani nic moc single neswapuje..

ad soukroma spolecnost.. a proty neplati zakony ? Je to stejny jako ze nemuzes ciganovi zakazat vstup do verejnych mistnosti (hospodya tp..)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 19/02/2004 :  17:00:58  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

kurik.. no nevim mne behen hrani nic moc single neswapuje..

ad soukroma spolecnost.. a proty neplati zakony ? Je to stejny jako ze nemuzes ciganovi zakazat vstup do verejnych mistnosti (hospodya tp..)

hospodu a zakony na ochranu pred hanobenim rasy sem netahej. kdyz si udelam soukromy klub, tak si muzu vybrat lidi, ktere tam pustim, a zadny zakon nema sanci. stejne to funguje i v USA nyni, existuje tam rada klubu "white only" akorat nesmi pri odmitnuti clenstvi uvadet jako duvod rasu zadatele. jako amaterskej pravnik stojis dost za houby, tak sco kdybys s tim prestal, stejne niceho nedosahnes, ja nezacnu mluvit vybranym jazykem jen proto, ze ty to pokladas za spravne. nehlede na to, ze sam pouzivas vulgarismy ve stejnem prostoru.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/02/2004 :  20:23:36  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ale ja prece nerikam abys je prestal pouzivat, ja jenom rikam, ze kdyz se nekdo dozvi ze bweb.cz ma vulgarni pracovniky, tak to na bweb.cz vrha spatnej stin..

jenze kazdej normalni clovek stejne na bweb.cz neleze ;] sou pomali, overloaded, umele vyvolavaji limity na downloadu, tlacej lidi do placeni za nic... proste amaterismus..vsude :)

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 22/02/2004 :  15:51:00  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale ja prece nerikam abys je prestal pouzivat, ja jenom rikam, ze kdyz se nekdo dozvi ze bweb.cz ma vulgarni pracovniky, tak to na bweb.cz vrha spatnej stin..

jenze kazdej normalni clovek stejne na bweb.cz neleze ;] sou pomali, overloaded, umele vyvolavaji limity na downloadu, tlacej lidi do placeni za nic... proste amaterismus..vsude :)

ty ses fakt komik. tohle neni usa, kde ma kazdej stazenou prdel na verejnosti, takze je z amiku narod pokrytcu.
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 01/03/2004 :  17:17:56  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
Cau lidi.
Tak jsem si hru stahnu a nechal si poslat klic to bylo v pohode.

Na stránkách Horizont sem se zaregistroval a vyplnil vse jak mel a nakonec to napsalo ze je vse OK.

Ale od nich neprisel za dva dny jedinej email a prihlasit se taky nelze ???

Jak jste postupovali pri registraci ?
A jak dlouho trvalo nez jste se dostali do hry ?

Díky moc.
Marti alias Belgarion

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 01/03/2004 :  20:28:20  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
proc by ti meli posilat klic? proste hraj pokud mas vytvorenej account. problemu muze byt vic, zkontroluj si, na jake strance se prihlasujes - ten trial je pro americany, musis tedy na americkej login server.

evropskej trial bude nekdy, jeste na jare.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000