Author |
Topic  |
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 24/01/2004 : 17:40:46
|
vo co tady de ?:) |
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 21:05:08
|
Tak sem si konečně překopal osobní věci a našel si čas jít to zkouknout, doufám že ještě stíhám bejt in.. Knížku(y) jsem nečetl, můžu hodnotit jen film, kterej se mi celkově líbil ( spousty hezkejch scén, efektů atd., vytříbená a srozumitelná angličtina takže mně nemuselo srát že nevidim pořádně na titulky přes blbečka s dredama přede mnou .. ) .. na druhou stranu konec mě velmi intenzivně nudil a vůbec popravdě na velký happyendy a gerojský momenty moc nejsem..
Závěrem jsem se chtěl zeptat znalejších lidí kdy zhruba se objeví nevykuchaná verze a jak se k ní obyčejnej smrtelník jako jsem já dostane, popř. kde bych mohl sehnat nevykuchaný dvě věže ( zajímá to i lidi, co tam dneska byli se mnou, takže odpověď "stavíš se v hospodě xy a já ti to smahnu" není moc k užitku ;-p ) |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Eleshar
Starting Member
19 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 23:57:21
|
Kdyz sme u tech filmu... jestli se chcete hodne bat a mate radi horory, jdete na texaskej masakr motorovou pilou, to je vazne vykon. Zadna komercni sracka ale film, u kteryho sem se dlouho tak nebal :) |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 00:15:09
|
No nevím, já jsem se moc nebál a klidně bych i víc přitlačil na pilu  Není to špatný, ale nic extra taky. Průměr... |
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 00:41:01
|
DC++ nebo koupit.
quote: Originally posted by Adam
No nevím, já jsem se moc nebál a klidně bych i víc přitlačil na pilu  Není to špatný, ale nic extra taky. Průměr...
To ma bejt pokus o flame ? |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 00:57:53
|
oba 2 dily lotra co zatim u nas vysly na DVD jsou rozsirene verze, koukal sem v tesku to maji za cca 7 stovek ja doufam ze je pak napadne udelat nejakej repack a za naky 2k daji komplet vse jako velkou krabici se vsema bonusama atd ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 14/02/2004 00:58:34 |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 09:43:39
|
quote: Originally posted by Thor
To ma bejt pokus o flame ?
Ne, jen můj názor  Vážně mi to přišlo jako nic moc. Možná jsem od toho víc očekával... Já osobně jsem se naposled bál u Kruhu. |
 |
|
Jules Winfield
New Member

110 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 10:52:40
|
quote: Originally posted by -corwin- ja doufam ze je pak napadne udelat nejakej repack a za naky 2k daji komplet vse jako velkou krabici se vsema bonusama atd ;)
jo a s poukazem na slevu na hamburgery u macdonalda, pripadne pulrocni predplatne casopisu bravo... at si popcornaci uzijou |
# jw [off] |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 15:56:15
|
corwin> DVD mechaniku nevlastním, jiný možnosti jsou ? DC++ taky nevedu ;-p |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 16:07:17
|
To mas blby, jiny metody prenaseni dat nez stahovani nebo vypalovani nejsou. |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Dark Doomer
New Member

390 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 20:35:58
|
Kecy, muzes treba na disketu... |
I'm a warrior. This was the nearest war.
Yourmom Darkfall map |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 14/02/2004 : 21:35:59
|
případně si přepisem na papír vytvořit ascii movie aspoň dáš vydělat papírnám ... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 01:54:04
|
a Demostenes bude mit radost |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 09:51:30
|
quote: Originally posted by Stilgar
a Demostenes bude mit radost
Tak mě napadá, když Demostenes nejde na imperium forum, musí jit imperium forum k Demostenesovi :) Třeba bychom ho donutili bloknout si ip i na endor forum  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 17:36:23
|
quote: Originally posted by -corwin-
oba 2 dily lotra co zatim u nas vysly na DVD jsou rozsirene verze, koukal sem v tesku to maji za cca 7 stovek ja doufam ze je pak napadne udelat nejakej repack a za naky 2k daji komplet vse jako velkou krabici se vsema bonusama atd ;)
To je pekna hovadina 
Kazdy Lotr (zatim krome ROTK pochopitelne) vysel u nas ve dvou verzich. Za tech "cca 7 stovek" mas jen 2DVD kinoverzi s ceskym dabingem, za 4DVD rozsirenou verzi si musis cca 500-1000 priplatit (v zavislosti jestli chces "obyc" extended nebo sberatelskou se soskama a soudtrackem). Nad komplet ext-Lotrem bych uvazoval za peknych par let a nebude to za 2k (i kdyz mozna v eurech...? ) |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Vretoman
Starting Member
20 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 11:46:03
|
Nechybala vam tam ta scena ked zistili ze len ruky krala mozu vyliecit to zranenie? A este jedno sa mi nezda nezkuli Anduril uz davno skor? |
Somalska cierna dusa zlakana Templarskym plnym stolom
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 13:03:57
|
quote: Originally posted by Vretoman
Nechybala vam tam ta scena ked zistili ze len ruky krala mozu vyliecit to zranenie? A este jedno sa mi nezda nezkuli Anduril uz davno skor?
no kraluv listek pouzivali uz v prvnim dile na leceni froda po zasahu nazghulem ale faramir eowyn atd budou asi az v DVD verzi |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 16/02/2004 13:08:59 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 16/02/2004 : 14:31:46
|
Jsou pěkně vychcaný, do kin pustěj vlastně jen třičtvrtiny filmu.  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Sandal
Starting Member
12 Posts |
|
Cawyr
New Member

217 Posts |
Posted - 18/02/2004 : 04:00:56
|
quote: Originally posted by Coriven
quote: Originally posted by -corwin-
oba 2 dily lotra co zatim u nas vysly na DVD jsou rozsirene verze, koukal sem v tesku to maji za cca 7 stovek ja doufam ze je pak napadne udelat nejakej repack a za naky 2k daji komplet vse jako velkou krabici se vsema bonusama atd ;)
To je pekna hovadina 
Kazdy Lotr (zatim krome ROTK pochopitelne) vysel u nas ve dvou verzich. Za tech "cca 7 stovek" mas jen 2DVD kinoverzi s ceskym dabingem, za 4DVD rozsirenou verzi si musis cca 500-1000 priplatit (v zavislosti jestli chces "obyc" extended nebo sberatelskou se soskama a soudtrackem). Nad komplet ext-Lotrem bych uvazoval za peknych par let a nebude to za 2k (i kdyz mozna v eurech...? )
Finalni placky se stejne nedockas, ty mrdky budou z lidi tahat penize navzdy. Krasnym prikladem je tetralogie Alien-ů. Uz to tu vyslo vsechno na solo, pak v all-in-one packu s tutove vsema extra scenama a ted to zase vydaj znova ( celkovej 4 pack, takze si nemuzes koupit jenom to co bude jiny ) a jenom tusim dvojka ma navic jednu mini-scenicku. Jenze oni moc dobre vedi, ze se zase najde hafo lidi ktery si to koupej. Hamiznost je nekonecna. |
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat |
Edited by - Cawyr on 18/02/2004 04:02:13 |
 |
|
Fingerfast
Starting Member
25 Posts |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 01/03/2004 : 18:25:54
|
Návrat krále získal 11 z 11-ti Oskarů! Myslím, že tohle svědčí o kvalitě toho filmu. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 01/03/2004 : 19:21:32
|
quote: Originally posted by -Mike-
Návrat krále získal 11 z 11-ti Oskarů! Myslím, že tohle svědčí o kvalitě toho filmu.
asi tak stejně jako svědčí 11 Oskarů o kvalitě Titanicu 
mimochodem nezískal 11 z 11, ale 11 z 25 Oscarů . . . |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 01/03/2004 : 19:27:17
|
quote: Originally posted by Isac mimochodem nezískal 11 z 11, ale 11 z 25 Oscarů . . .
Já ale mluvím jen o Návratu kinga. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 01/03/2004 : 20:07:50
|
Ziskal 11 Oscaru z 11 nominaci... |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 01/03/2004 : 21:05:46
|
no za neaglicky mluvenej a kratkej film by ho ani dostat nemohl d: |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 01/03/2004 : 23:44:07
|
stejne by me zajimalo proc se rozhodnli zrovna navrat krale ocenit a ty dily predtim ne :)
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 02/03/2004 : 07:29:42
|
quote: Originally posted by Pertha
stejne by me zajimalo proc se rozhodnli zrovna navrat krale ocenit a ty dily predtim ne :)
Dalsi dily uz nebudou a nemohou poprit, ze to ma/melo divacky uspech (vsechny dily) a lidem se to libi. Pak by to za chvili dopadlo jako u miss, kdy vyhraje ta co vyhraje  |
 |
|
Topic  |
|