Author |
Topic  |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 15:52:23
|
Tak aby uz v tom bylo jasno kde se da sehnat SWG.....
Star Wars: Galaxies se uz nejakej patek prodava v nasi Ceske republice. Tudiz neni zadny duvod si ho draze objednavat s ciziny prez nejaky online amerecky obchod. Krom toho narozdil od americke verze ta nase evropska obsahuje zdarma plakat a CD jsou zabalena v DVD obalu.
Muzete si ho sehnat v JRC nebo v ceskych online obchodech. Napriklad www.gamezone.cz a tam zvolit nahore "shop" prodavaji ho tam take.
A to nejdulezitejsi...urcite vas zajima cena..ja ho koupil pred vanocema za 1699 Kc, po vanocich se ale SWG slevnil takze vam presnou cenu nereknu. Nejlepsi bude kdyz se sami podivate do online obchodu nebo si zajdete kouknout do JRC.
|
Edited by - Jorssk on 09/02/2004 15:53:59
|
|
| |
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 09/02/2004 : 18:36:09
|
Bohužel se neprodává speciální edice. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 08:33:41
|
Mají to stále za stejnou cenu. Zas tak výhodné to není aˇž na tu možnost to obdržet o malinko rychleji. pokud si to koupím například na cdromshop, tak zaplatím $47,63 + 12,95 poštovné. což po přepočtu dnešním kurzem dělá 1584,- Kč. Při jedné zásilce se podle zkušenností clo platit nebude. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 11:40:22
|
Jak pise Khostri, tak to vyjde v podstate na stejno. Me napriklad rekli v x-zone (nebo podobny cesky shop), ze mi ho dodaji za 10-14 dni, protoze zrovna neni na sklade. Takze se mi ho vyplatilo koupit z CD-rom shopu... cena stejna, dodani 3-4 dny (teda tentokrat byly trochu problemy, protoze jim na poste upadla cedule s adresou a trchu se to protahlo:)) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 12:25:02
|
A co si zatím myslíš Tragéde o SWG? |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 12:30:48
|
No asi jsem natvrdlej, ale nechápu důvod, proč to objednávat z ciziny. Maj to v každým obchodě a cenově to taky vyjde zhruba nastejno. Když už bych chtěl šetřit, tak bych si to koupil od někoho kdo skončil. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 13:01:31
|
quote: Originally posted by Adam
No asi jsem natvrdlej, ale nechápu důvod, proč to objednávat z ciziny. Maj to v každým obchodě a cenově to taky vyjde zhruba nastejno. Když už bych chtěl šetřit, tak bych si to koupil od někoho kdo skončil.
Jak sem psal... taky bych to koupil tady, pokud by bylo kde. Asi jsem natrefil na nejakou spatnou SWG seznou - vsude vyprodano a v JRC za 2000. Tak sem to bral z ciziny...
Lahvan: Zatim se mi to libi :) Hlavne system skillu, cestovani a chatu (teda myslim ty bubliny, kdyz s nekym kecam) a taky, ze to je jedna z mala her, ktery klidne muzu zapnout na hodinku a pritom si skvele zahrat. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 13:37:08
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by Adam
No asi jsem natvrdlej, ale nechápu důvod, proč to objednávat z ciziny. Maj to v každým obchodě a cenově to taky vyjde zhruba nastejno. Když už bych chtěl šetřit, tak bych si to koupil od někoho kdo skončil.
Jak sem psal... taky bych to koupil tady, pokud by bylo kde. Asi jsem natrefil na nejakou spatnou SWG seznou - vsude vyprodano a v JRC za 2000. Tak sem to bral z ciziny...
Lahvan: Zatim se mi to libi :) Hlavne system skillu, cestovani a chatu (teda myslim ty bubliny, kdyz s nekym kecam) a taky, ze to je jedna z mala her, ktery klidne muzu zapnout na hodinku a pritom si skvele zahrat.
system cestovani ti vyhovuje ?...no ja nevim...vzdycky, kdyz chci nekam letet tak shutle startuje az za 9 min  |
SWG - retired |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 13:41:41
|
To abys mohl radne pokecat s lidma na SP. Posledni dobou, kdyz cekam, koukam okolo, tak se nestacim divit, co za divociny se na SP deje 
Nejvetsi sranda je, kdyz tam nekdo zblejske jediho. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 15:15:30
|
quote: Originally posted by Khaot
To abys mohl radne pokecat s lidma na SP. Posledni dobou, kdyz cekam, koukam okolo, tak se nestacim divit, co za divociny se na SP deje 
Nejvetsi sranda je, kdyz tam nekdo zblejske jediho.
no me teda system cestovani taky vyhovuje jen do doby nez mi to uleti :) ale muyu se tam neco naucit ... nebo treba vcera jsem mohl sledovat rebely jak mastej impa ... sice mi to bylo proti srsti ale nic jsem delat nemoh ... jedine se nechat yabit a to by imperiu moc nepomohlo ze :)
a system skillu ... hezky az do vcedejska kdy jsem musel schodit skilly z medika ... :( ... kvuli flame cone :)
hele jak poznate jediho kdyz zrovna nema v ruce mec? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 10/02/2004 : 15:57:39
|
quote: Originally posted by Eagle
hele jak poznate jediho kdyz zrovna nema v ruce mec?
Nema titul (novice marksman, master marksman apod), vetsinou je to rebel, nema zadny master badge a to i presto, ze nema zadne dalsi, nebo jich ma moc, v ruce drzi nejakou zbran (nejlepe LLC), ma na sobe composite a shani buff. |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 10:39:27
|
Jen tak čistě teoreticky mě napadlo: Nejde založit postava, která by se jmenovala například Khostri (Master Marksman)? Sazmořejmě myslím FS postavu ...  |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 11:17:05
|
Khaote a copak dělají, když někdo zblejskne Jediho? Království za přenosnej covert detector.  |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 11:46:19
|
quote: Originally posted by Lahvan
Khaote a copak dělají, když někdo zblejskne Jediho? Království za přenosnej covert detector. 
To by asi na SP moc lidi nebylo, nebo by byli vsichni neutral (kdyby existoval takovy prenosy covert scanner). Jinak nic, no....mozna je pak stopuji, nevim. |
 |
|
mass
Starting Member
77 Posts |
Posted - 20/02/2004 : 09:04:50
|
Prodam SWG asi tak tyden stare, jeste min 2tydny se da hrat zadara. cena tak 1300,- . icq: 158796823 |
 |
|
|
Topic  |
|