Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Dark Age of Camelot
 DAoC - General
 Rikin a jeho lzi.
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 08/02/2004 :  08:56:32  Show Profile Send Rikin a Private Message
Po zvazeni situace jsem uznal, ze mate pravdu. Ten obrazek sam o sobe nic nedokazuje a proto se Deim omlouvam. Svuj post na Legends foru jsem zmenil. Abych se priznal, ja jsem nechtel puvodne napsat He stole ..., mel jsem v umyslu napsat He is said to stole, jenze to jsem si nebyl jisty jestli je anglicky spravne a tak jsem to zmenil na He stole. Protoze ja osobne jsem nepochyboval o tom, ze to ukradl (diky zminovanemu postu od Pust), tak jsem si neuvedomil ze to slovni spojeni docela meni situaci.

Chtel bych pozadat nekoho, kdo ma kontakt na Pust, jestli by mu nemohl dat nejak vedet o tomto topicu, diky.

Edited by - Rikin on 08/02/2004 09:01:35
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2004 :  11:20:20  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
Kdyby jsi cetl pozorne, tak se doctes, ze uz jsem mu psal smsku.

Pokud mi neveris, jakoze asi ne, tak mi napis na Icq (55427879), dam ti jeho telefoni cislo a muzes mu dat vedet sam.

EDIT: No te zmeny na Legends foru si urcite vsichni vsimnou. :) Imho je to ted uz jedno.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 08/02/2004 11:27:09
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 08/02/2004 :  13:24:32  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:
Originally posted by Deimnia

Pokud mi neveris, jakoze asi ne, tak mi napis na Icq (55427879), dam ti jeho telefoni cislo a muzes mu dat vedet sam.

EDIT: No te zmeny na Legends foru si urcite vsichni vsimnou. :) Imho je to ted uz jedno.

Rikal jsi, jak jste dobri kamaradi, jak si volate s Pust atp., proto jsem nepochopil, proc jsi mu nezavolal uz kdyz jsi tento topic udelal aby to vysvetlil.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2004 :  14:29:45  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:
Originally posted by Rikin

quote:

Rikal jsi, jak jste dobri kamaradi, jak si volate s Pust atp., proto jsem nepochopil, proc jsi mu nezavolal uz kdyz jsi tento topic udelal aby to vysvetlil.

Protoze on nikdy nenapsal, ze jsem mu ucet ukradl ja... On po vzhlednuti toho SS sice rikal neco o tom, ze uz vi, kdo mu ho ukradl, ale NIKDY nenapsal, ze jsem to byl ja... A i kdyby to napsal, tak nemel zadnej dukaz...

Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 08/02/2004 :  14:49:36  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

quote:

quote:

Protoze on nikdy nenapsal, ze jsem mu ucet ukradl ja... On po vzhlednuti toho SS sice rikal neco o tom, ze uz vi, kdo mu ho ukradl, ale NIKDY nenapsal, ze jsem to byl ja... A i kdyby to napsal, tak nemel zadnej dukaz...

On napsal, ze v te dobe uz za ten account nehral, vzhledem k tomu, ze ten clovek, co ten account ovladal te v te dobe powerleveloval by bylo hodne zajimave, kdybys nevedel, kdo to je. Kdyz vezmeme moznost, ze jsi to neudelal ty, tak ty bys vedel kdo to udelal (presne jak to napsal Querb). Proc by te powerleveloval nejaky clovek co ukradne Pustuli account? Mne osobne to cele dava smysl podle toho co napsal Pust. Pokud ja si pomatuju dobre, tak ty jsi se k tomu postu Pustule nevyjadril, takze jsem z toho vyvodil jisty zaver. Pukud jsi to neudelal, tak nam rekni kdo to udelal.

Edited by - Rikin on 08/02/2004 14:51:31
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 08/02/2004 :  14:54:37  Show Profile Send Lahvan a Private Message
Co to už ukončit? Rikin se omluvil, Deim se omluvil, všichni sou šťastní.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2004 :  16:12:46  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

On napsal, ze v te dobe uz za ten account nehral, vzhledem k tomu, ze ten clovek, co ten account ovladal te v te dobe powerleveloval by bylo hodne zajimave, kdybys nevedel, kdo to je. Kdyz vezmeme moznost, ze jsi to neudelal ty, tak ty bys vedel kdo to udelal (presne jak to napsal Querb). Proc by te powerleveloval nejaky clovek co ukradne Pustuli account? Mne osobne to cele dava smysl podle toho co napsal Pust. Pokud ja si pomatuju dobre, tak ty jsi se k tomu postu Pustule nevyjadril, takze jsem z toho vyvodil jisty zaver. Pukud jsi to neudelal, tak nam rekni kdo to udelal.

Rikine ja fakt nevim jestli jsi tak nechapavy nebo co...

Bylo to tak, ze jsme s Pusttuli hrali spolu, ja za Deimnii, on za Pusttuli, ty jsi nas sejmul, vyfotil sis to, ubehl nejaky cas, Pusttule "prisel" o ucet, ty jsi pri nejake prilezitosti dal na forum svuj SS ze soukromeho rozhovoru (az tak mesic potom, co o ucet"prisel") a Pusttule z toho pochopil, ze ten SS je aktualni, tudiz z doby, kdy uz ucet nemel a myslel si, ze jsem ho pouzival... Tak to vidim ja.

Jak pise Lahvan, uz to resit nebudu. Dokazal jsem, ze neexistuje zadnej dukaz a nic ve skutecnosti neukazuje, ze jsem to udelal ja, ba spis naopak.

U me jsi Rikine jen zbabelec co siri spinu, hraje nefer hru a schovava se pritom za "svou rodinu".

Edited by - Deimnia on 08/02/2004 16:15:44
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 08/02/2004 :  18:11:01  Show Profile Send Rikin a Private Message
To me mrzi Deim, ze mas o me takove spatne mineni. ;( /sarcasm off

Ja se za nikoho neschovavam, nepotrebuju to, svoje problemy si resim sam. Je pomerne logicke, ze moji pratele maji podobne nazory na veci jako ja, jsem hrdy na pratele ktere mam.

Edited by - Rikin on 08/02/2004 18:11:40
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 08/02/2004 :  18:52:37  Show Profile Send Pramen a Private Message
quote:
podle mejch informaci to byl nakej ten persephone a jeho kamos... nekde mam mozna nejake zajimave screeny ale jsou to vsechno neprime indicie takze se drzme - bez dukazu neni vina, souhlasim s lahvanem ze to co jsi rikine napsal na legends foru je hoooodne velka svinarna ktera zaslouzi omluvu 100x vice nez omluvu od deim tobe za ty nadavky...

pristup na ten acc melo ke konci opravdu hodne lidi a vsichni dobre vime jak to s pust bylo, byl tak trochu roztrzity ;) takze docela verim tomu ze heslo jednoduse zapomel ;)

Tak ja jsem ten NAKEJ TEN PERSEPONE a jeho kamos je muj bracha, a chci tu jen rict ze jsme ten ACC neodcizili. Tak si pls ty informace co mas Corwe strc nekam. Nechci si tu nikoho proti sobe postvat, ale musel jsem reagovat zase na neci BLBEJ KEC.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/02/2004 :  19:53:12  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

To me mrzi Deim, ze mas o me takove spatne mineni. ;( /sarcasm off

Ja se za nikoho neschovavam, nepotrebuju to, svoje problemy si resim sam. Je pomerne logicke, ze moji pratele maji podobne nazory na veci jako ja, jsem hrdy na pratele ktere mam.

/dismis /q

Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 09/02/2004 :  07:24:53  Show Profile Send smajlik02 a Private Message
Taky pridam nakou trosku do mlyna.
Jestli se tu Pust ukaze a neco vysvetli nevim, ale kazdopadne mu to vyridim. V podstate spolu mluvime denne.

Cetl jsem ten rozhovor v SS asi 100x. Ale nevim, s Pustem jsem toho na guin nahral celkem dost, a i v nejvetsi nasranosti mi to nepripomina jeho zpusob nadavani. nevim jak je ten SS stary a nakolik se zmenil pustovo slovnik, ale proste mi to nepripada jako Pust dnes.

V podstate je mi do toho hovno, ale Pust mi neco vypravel o teto vecicce, ale to zas je naky ten patek z5, tak uz si to moc nepamatuju zvlast dyz sem (AllTimeDrunked) . Nechci nikoho obvinovat ani obhajovat, ale naky jmeno tam padlo.

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/02/2004 :  09:49:20  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:
Originally posted by smajlik02

Taky pridam nakou trosku do mlyna.
Jestli se tu Pust ukaze a neco vysvetli nevim, ale kazdopadne mu to vyridim. V podstate spolu mluvime denne.

Cetl jsem ten rozhovor v SS asi 100x. Ale nevim, s Pustem jsem toho na guin nahral celkem dost, a i v nejvetsi nasranosti mi to nepripomina jeho zpusob nadavani. nevim jak je ten SS stary a nakolik se zmenil pustovo slovnik, ale proste mi to nepripada jako Pust dnes.

V podstate je mi do toho hovno, ale Pust mi neco vypravel o teto vecicce, ale to zas je naky ten patek z5, tak uz si to moc nepamatuju zvlast dyz sem (AllTimeDrunked) . Nechci nikoho obvinovat ani obhajovat, ale naky jmeno tam padlo.

Vcera jsem mluvil s Pust po tel. asi hodinu, rikal mi ze to nenadaval on, v te dobre na tom acc uz hral nekdo jiny. Pust mi slibil ze se sem vyjadri, tak uvidime. Cele je to jasne jako facka.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  10:28:28  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:
Originally posted by Pramen

Tak ja jsem ten NAKEJ TEN PERSEPONE a jeho kamos je muj bracha, a chci tu jen rict ze jsme ten ACC neodcizili. Tak si pls ty informace co mas Corwe strc nekam. Nechci si tu nikoho proti sobe postvat, ale musel jsem reagovat zase na neci BLBEJ KEC.

ok take prispeju do toho chaosu ;)
zde http://corwin.nethouse.cz/persephone.jpg je screen, je to ten den nebo mozna jeden den potom, co pustule ohlasil ze je okraden jako ze to bylo aktualni pac on logoval denne, predtim jsme expovali v barrows kde persephone na nejakem zaklada od pustule dostal login aby si mohl expovat skalda

je to samozrejme naprosto schodne obvineni jako rikin a jeho screenshot a na tomhle zaklade bych si nedovolil psat nekde na nake forum tohohle neberte on ukrat acc ;) napsal bych tam spis neco jako - tohohle neberte neverim mu ani slovo ;)

btw v tom screenu je videt ze jsem nemel moc radost z toho ze me pise (a to imho nikdo kdo se ucastnil nasich seanci s pustuli) protoze povedena dvojka persephone-jeho_bratr byla velmi drza a divna :O zejmena z nich padaly ruzne "chci PL, pod me PL jestli ne tak ..." ;) uz si to moc nepamatuju, je to jen nastin te nalady ktera tam vznikla, lepe mozna kdyz by se vyjadrili i ostatni zainteresovani

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin

Edited by - Yennefer on 09/02/2004 10:31:35
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:19:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Vsak uz sa caka len na strateneho syna, ked sem konecne nieco postne, tak sa to zevraj vyriesi. Lenze to je blbost, postne sem Mr. X mi ukradol acc, Mr. X napise ze on nic neukradol, a vznikne nam tu dalsi 50 listovy topik, ktoreho informacna hodnota bude rovna bode mrazu. Po chvilke sa sem pripojeny VT, Nat, Corw a spol, pretoze niekdo obvini aj ich z nieco, co si vymyslia. Ty zase nieco povedia na Imiho, tak sem zakonite zacne postovat aj on. Za chvilku sem zacne postovat aj skupinka okolo quinevery serveru a midgard MLF, a to sa nam uz bude pekne rozvetvovat. A nebude z toho nic, len obycajny flame ...

A do tohto vsetkeho si ja budem hadzat moje offtopiky a farmit posty.

Uz sa aj vy tesite ako ja ?
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:30:31  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message
Off topic , ale sem se to hodi :)
Corwe , nehrajes Ragnarok Online ? :) videl jsem te tam behat Corwina .
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:34:06  Show Profile Send VT a Private Message
quote:
Originally posted by Bulway

Hrace s jmenem Corwin jsem videl skoro v kazde online hre, kterou jsem hral. Corwin je postava z nejake fantasy knihy nebo tak neco.
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:35:09  Show Profile Send Pusttule a Private Message
Zdravim vsechny co hrajou camelot ktere znam i ktere ne. Chtel bych objasnit a vysvetlit par nesrovnalosti na tomto topicu.
1. Acc pusttule mi sehna kamarad Vasek pres jeho brachu z US tim jsme zacali hrat na MLF a invitli nas do guildy Ragnarok flaskin a spol. timto acc. jsem hraval do te doby nez jsem zacal velke zivotni tazeni po svete. tim padem jsem nemohl hrat. Po delsi odmlce jsem si zabezpecil stale pripojeni v herne kde sem hraval diablo , camelot mi nedovolili to me neodradilo pripojeni sem si sehnal a vratil jsem se z5 na DAoC tam jsem zjistil ze cesi hraou na Mordu to sem jeste nevedel co to obnasi ale zacal sem s nima hravat v te dobe vyslo SI a ja si zalozil necrouska pusttule. S tim sem hraval hodne casto a rad.
2. V te dobe jsem poznal hrace z MDK a dalsi cechy kteri na mordu hraji tim se chci trochu omluvit wardenovi za muj krasnej slovnik to sem v te dobe nevedel poradne co PvP obnasi. Hraci z MDK me invitli do Rychlich sipu kde sem s nima hraval v te dobe jsem poznal deimnia a spol. se kterym sem casto hral. Po dlouhe dobe hrani me pozadal jestli bych mu sem tam nekdy acc nepucil, vysvetlim v te dobe mi prace dovolovala tyden hrat a tyden ne nebojte nedelam Gigola v te dobe sem expil s dei a s pusttul casto se pridali dalsi byl sem rad ze hraju s cechy (ted jsem obezretny se kterym cechem hraju). V teto dobe jsem zjistil ze Barrows je necruv raj a byl jsem tam peceny vareny od rana do noci od noci do rana no proste porad
3. Kdyz jsem se blizil k vytouzenemu lvl jsen poznal hnupa ktery me hodnekrat zadal o over power lvl sam mel bonase ktery je best. toto sme si uz vyrikali a nechci se k tomu to tematu vracet s pepou chci byt kamarad a i s ostatnimi. V te dobe myslim zanikalo rychle sipy a pan flaskyn cz zalozil Bag Of Coins .Aby se vedelo kde sou best hraci z MDK . Tam me lahvy invitnul a stal jsem se clenem Guildy do ktery sem prispel penizky na vznik teto guildy . Blizil jsem se k memu nesplnitelnemu prani na pusttulove rimse kde jsem hraval poral s dei. i s ostatnimi low charama z MDK v te dobe jsem byl nejstastnejsi necro na mordu. Po dlouhe dobe expovani jsem zazil extazi a dosahl na lvl 50 coz jsem nikdy nepredpokladal v te dobe byly hraci MDK mezi nejlepsimi na servru a zvazoval sem o pozadani o vstup do MDK ale jsem uvazil ze na to nemam tak jsem hral za BOC.
4. Myslim si ze to byl patek kde mi rekl lahvy vytouzenou zpravu ze me MDK vezmou na Reid ten den jsem paril jako nikdy v zivote a to dokazu parit 2 az 3 dny v kuse diky Jameson party v ten den jsem hral do mrtva az jsem vytuh. Po vzkriseni jsem hmatl po misy a zaca se logovat sotva oci videly ale ruce chteli jsem se zacal logovat na DAoC ale zacalo mi to psat nejake nesmysly o tom ze mam spatne heslo podotykam abych predesel zase nakym kecum Pass sem nezapomel a ani neztratil to ze sem menil Pass byl duvot ze se na servru zacaly prosakovat zvesti ze se da acc zneuzit. po delsim logovani me to prestalo bavit a myslel sem ze mythic ma nakej bug tak jsem vyckal do vecera a vecer to zkousel znova ale psalo to to samy ze mam spatny pass tim padem jsem okamzite volal kamaradovi vaskovi at mi pomuze co mam delat. ten pomohl co se dalo timto dekuji jak sme zjistily za acc je fuc jsem ho pozadal jestli nevi o nejakem volnem acc. Ten mi pomohl a acc. mi sehnal od karchee timto karcheemu dekuji. a Znova jsem se vrtil na Mord tam jsem pozadal taky o pomoc a pomahali co se dalo at zjisti neco o mem ac. poradili mi ze mam volat do canady ze mi vrati pas pokud vic secred word jenze vtom je velky problem ten nevim a tim se dodnes biju do hlavy jak jsem takouvou vec mohl zapomenout . po delsi skousce jsme zjistili ze acont je activni a ze ho nekdo pouziva . dukaz ja hyster ktery ho pry potkal a na heraldu byl tento ac casto activni a nekdo za nej porad dal hraval , uz si presne nezpominam ale vim jiste za nekdo ho potkal ve hre sendoval mu ale psalo mu to ze ma ignore tim padem nekdo pouzival muj ac. ale zjistil ze to je vo hubu tak toho radsi nechal a prestal pusttuli pouzivat . vyjadrim se s tomu foto od rikina jen reknu jedno Dei nevim jak ty ale vim jak se chovam a co pisu ale muj slovnik to neni to vim na 100 % sory ale jsem sprostsi nez co tam bylo napsano uz Ifini to zazil jak mi kilnul jako sedivku u pk a pak se divil ze mu nadavam do ..... a odepsal mi ze nema rad rychle sipy ale to neni dulezite vte dobe jsem jeste nevedel voco go na mordu vlaste jde .
vratim se k tematu . Dei nevim jak ty ale aspon kdybys trochu pomohl mi po odcizeni contu chovam se jinak . podotykam vsem !! o pasu na ac vedeli tri lidi !!!! jen tri lidi !! ja dei a kamarad ktery bydlel u mne a hraval se mnou takze ten asi si stezi ukrade ac aby ho mohl pouzivat a donedavna hral porad snama takze vylucuji a vim ze von ho neukradl ani neskurvil name na pasu .
5.porad se mezi sebou nedokazem sjednotit vono uz jsme cesi kdysi to slo jeden druhemu veril ale v dnesni dobe to nejde . jsem porad activni na daoc na guanevere kde odrazime albicke a hibicke zerky.ohledne pershepone ten nema nic spolecneho s mym ac jen se mnou hraval no spis se nechal tahat ale k tomu neni co dal dodavat . jen to ze by per. mne chovat vetsi uctu k hracum na daoc ale to je jiny topic a mne se nechce uz k tomuto tematu vracet .
Ale ted par slov ohledne tvrde reality ->>> po mojem slohnutem ac Dei prodaval aconty ! to mi nezapre to vim od zdroju takze odkud mnel ac . ze mu lahvy pujcoval ac nato aby hral a zalozil si necra byl duvod takovy ze vedel ze necro je nej char na tahani a pro nej bylo lepsi si char tahat nez hrat toto je realita a hola skutecnost , protoze vedel od meho necra co necro dokaze .
A jdem dal ? proc mi Dei po ztrate nepomohl nevim ale cekal jsem vice vod neho to ze jsem mu pomahal porad mne nevadilo ale vadilo mne to ze pak mne vyuzil na par veci ktere do dnes nevyresil a porad mi je dluzen asi vi voco goo a takove vymuluvy ze jsi to poslal a ze jsi od toho ztritil listek heh sory neni co dodat jen to ze ti co mne znaj mne nejakych 800 ceskych dolacku nevytrhne ale cekal jsem tvoji reakci hm byla fakt super jen vymluvy nic vic . pak vim ze jsem ti volal zvedla to nejaka zenska no spise slecna ja se pidil po tobe a vona mi rikala ze mam blbe cislo hm asi stzi jak to cislo mas do dnes . viz tvoje sm o vykendu kterou jsem dostal do prace. takze dalsi vymluva do prazdna . sory vono pravda boli ale ja se ji nebojim taky mam sve mouchy ale reknu vse po pravde a na rovinu takze nevim proc se porad bojis pravdy .
Tim bych chtel mozna uzavrit kapitolu meho slohnuteho ac i kdyz mne to mrzi ale v nekterych lidech jsem se sklamal ale takovy je zivot bohuzel nic naplat cesi uz nejsou takovy narod jakym byli
Kdyz bych se v nejakych detailech spletl vyjasnim vono by toto forum bylo mali nato abych se tu rozepsal toby corwin musel zvetsit kapacitu .
V teto dobe jsem spokojeny a uzivam si blaha doac na midgu takze vsem preji krasny den a snad se nekdy uvidime a mozna zacnu zase psat na forum. tot vse snad jsem trosku vnesl nejasnosti do tohoto topiku . pripominam nikoho jsem se nechtel dotknout jen to ze at si kazdy sahne na svedomi tot zatim vse

PUSTTULE
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:54:17  Show Profile Send Pramen a Private Message
[MOD] nauc se quotovat plz..

Edited by - Yennefer on 09/02/2004 15:09:11
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:55:07  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:
Originally posted by Pepo

Vsak uz sa caka len na strateneho syna, ked sem konecne nieco postne, tak sa to zevraj vyriesi. Lenze to je blbost, postne sem Mr. X mi ukradol acc, Mr. X napise ze on nic neukradol, a vznikne nam tu dalsi 50 listovy topik, ktoreho informacna hodnota bude rovna bode mrazu. Po chvilke sa sem pripojeny VT, Nat, Corw a spol, pretoze niekdo obvini aj ich z nieco, co si vymyslia. Ty zase nieco povedia na Imiho, tak sem zakonite zacne postovat aj on. Za chvilku sem zacne postovat aj skupinka okolo quinevery serveru a midgard MLF, a to sa nam uz bude pekne rozvetvovat. A nebude z toho nic, len obycajny flame ...

no a od toho tu je forum ne ? ;)

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:59:18  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Bulway

Hrace s jmenem Corwin jsem videl skoro v kazde online hre, kterou jsem hral. Corwin je postava z nejake fantasy knihy nebo tak neco.

ne ragnarok online nehraju, je to nedodelane zatim pry tam nekdy v budoucnu planujou implementovat pvp ;)

corwin je postava z dila Rogera Zelazneho, sagy "tajemny amber", dle mmeho zdarile a dost originalni - tech postav tam je vic: corwin, merlin, oberon, dworkin, dalt, erik, brand, jasra ..

Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 09/02/2004 :  14:59:21  Show Profile Send Pramen a Private Message
Jen ohledne toho PL jak tam psal Pustt byl jeden vecer co jsem tam byl s Pusttule a s Frajerem sam, jinak dalsi dny uz byvaly full groupy v nichz bylo cele BoC a par lidi se i uz neveslo tak at to PL neni jen na me....
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:03:06  Show Profile Send Pusttule a Private Message
Pramene to je jen mala verze ta velka co jsem psal ctyri hodiny my lagla a odesla skoda byla super
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:17:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:
Originally posted by Pusttule

Po vzkriseni jsem hmatl po misy a zaca se logovat sotva oci videly ale ruce chteli jsem se zacal logovat na DAoC ale zacalo mi to psat nejake nesmysly o tom ze mam spatne heslo podotykam abych predesel zase nakym kecum Pass sem nezapomel a ani neztratil to ze sem menil Pass byl duvot ze se na servru zacaly prosakovat zvesti ze se da acc zneuzit.

o pasu na ac vedeli tri lidi !!!! jen tri lidi !! ja dei a kamarad ktery bydlel u mne a hraval se mnou takze ten asi si stezi ukrade ac aby ho mohl pouzivat a donedavna hral porad snama takze vylucuji a vim ze von ho neukradl ani neskurvil name na pasu .

no casta zmena hesla naopak mohla vest k ukradeni viz: http://capnbry.net/daoc/advisory.html

co ja vim tak na tvuj acc melo pristup minimalne 5 lidi a heslo se sirilo lavinovou rychlosti -_-

Edited by - Yennefer on 09/02/2004 15:23:09
Go to Top of Page

Rikin
Starting Member

72 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:19:15  Show Profile Send Rikin a Private Message
quote:

podotykam vsem !! o pasu na ac vedeli tri lidi !!!! jen tri lidi !! ja dei a kamarad ktery bydlel u mne a hraval se mnou takze ten asi si stezi ukrade ac aby ho mohl pouzivat a donedavna hral porad snama takze vylucuji a vim ze von ho neukradl ani neskurvil name na pasu .

Pokud se nepletu, tak ten tvuj spolubydlici dokonce ani nemel pocitac, takze co by s tim acc delal ze...
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:28:49  Show Profile Send Pusttule a Private Message
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:
Originally posted by Pusttule

Po vzkriseni jsem hmatl po misy a zaca se logovat sotva oci videly ale ruce chteli jsem se zacal logovat na DAoC ale zacalo mi to psat nejake nesmysly o tom ze mam spatne heslo podotykam abych predesel zase nakym kecum Pass sem nezapomel a ani neztratil to ze sem menil Pass byl duvot ze se na servru zacaly prosakovat zvesti ze se da acc zneuzit.

o pasu na ac vedeli tri lidi !!!! jen tri lidi !! ja dei a kamarad ktery bydlel u mne a hraval se mnou takze ten asi si stezi ukrade ac aby ho mohl pouzivat a donedavna hral porad snama takze vylucuji a vim ze von ho neukradl ani neskurvil name na pasu .

no casta zmena hesla naopak mohla vest k ukradeni viz: http://capnbry.net/daoc/advisory.html

co ja vim tak na tvuj acc melo pristup minimalne 5 lidi a heslo se sirilo lavinovou rychlosti -_-

Pletes se sory az byl fuc tak jsem zverejnil pas do te doby to vedelo jat tri lidi . az byl fuc tak jsem pozadal o help lidi z mdk myslim to byl hned kdo mi help byli Strom.kalath. a dalsi skouseli loginy ale to bylo az po pro upresneni ok
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:30:59  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message
btw v tom screenu je videt ze jsem nemel moc radost z toho ze me pise (a to imho nikdo kdo se ucastnil nasich seanci s pustuli) protoze povedena dvojka persephone-jeho_bratr byla velmi drza a divna :O zejmena z nich padaly ruzne "chci PL, pod me PL jestli ne tak ..." ;) uz si to moc nepamatuju, je to jen nastin te nalady ktera tam vznikla, lepe mozna kdyz by se vyjadrili i ostatni zainteresovani
Dei nevim jak ty ale aspon kdybys trochu pomohl mi po odcizeni contu chovam se jinak . podotykam vsem !! o pasu na ac vedeli tri lidi !!!! jen tri lidi !! ja dei a kamarad ktery bydlel u mne a hraval se mnou takze ten asi si stezi ukrade ac aby ho mohl pouzivat a donedavna hral porad snama takze vylucuji a vim ze von ho neukradl ani neskurvil name na pasu .

---> Corwin: me z toho laskave vynechej, ty sve trapne poznamky si strc za klobouk. Ja, ani muj bratr nejsme zadni zlodeji. Nevidim duvod Tveho obvinovani. Myslim, ze Pusttule vi sve a take jak to vsechno bylo. My jsme s jeho acc nemeli nikdy nic spolecneho a ani jsme si ho nepujcovali. Jeho heslo a jmeno jsme neznali! Byl jsem s nimi parkrat v Barrows (jeste v BoC) a to tam chodil i Velda (Ano), co si pamatuju, i Frajer, atd... Je videt Corwine, ze ty jsi take jeden z tech pravych cechu, co se serou do druhych veci. Tady to bylo jen mezi Rikinem, Deimem a Pusttuli. To je to same, jako kdybych rekl ja, ze jsi ukradl acc ty me a zacal to tady rozebirat. Pritom me vubec neznas. V to rano, co se Pusttule probral po vytuhnuti v Barrows jsem s nim mluvil a jako jeden z prvnich vedel co se stalo. Pak jsme s nim zacali hrat. Zdar a silu vsem...
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  15:31:09  Show Profile Send Pusttule a Private Message
quote:

quote:

podotykam vsem !! o pasu na ac vedeli tri lidi !!!! jen tri lidi !! ja dei a kamarad ktery bydlel u mne a hraval se mnou takze ten asi si stezi ukrade ac aby ho mohl pouzivat a donedavna hral porad snama takze vylucuji a vim ze von ho neukradl ani neskurvil name na pasu .

Pokud se nepletu, tak ten tvuj spolubydlici dokonce ani nemel pocitac, takze co by s tim acc delal ze...

Ano nemnel a bydlel u mne a tim padem hral .
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/02/2004 :  16:43:49  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
Tak ja treba na 100% vim, ze mel heslo i Enorath, ktery si tahal sve SB Htarone.

>Pust:

1.Pokud si vzpominam dobre, tak jsem to byl ja, kdo ti radil at volas do ameriky a ze jim mas rict SW a ze to mas zkouset... A byl jsem to taky ja, kdo ti pomahal levelovat tveho Barda, hned potom, co jsi zase zacal hrat... Laskave nez zacnes placat nejake nesmysly, napred se zamysly.

2.Popiras, ze jsi mi do telefonu den po ztrate uctu rikal, ze jsi si vecer menil heslo a rano uz ti nefungovalo ?

3.Podle toho co jsi mi rikal, tak heslo menil i tvuj kamarad.

4.Ze jsem prodaval Accounty? A na to jsi prisel jak ? Jmenuj nejaky tvuj zdroj, at si to muzem overit.

Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 09/02/2004 :  16:49:17  Show Profile Send Wardocan a Private Message
Mno tak i ja si trochu pridam do mlyna . Ten zminovany Vasek jsem ja a vim o teto veci docela dost a vim jak se Deim k nekterym chova a jen souhlasim s Rikinem , ze bych ho do Legends taky nevzal ,i kdyz uz ted jiz clenem nejsem . Na tu aferu s tim accountem si moc dobre pamatuji a byl jsem toho i skoro ocitym svedkem . Pusttule volal hned to rano prvne tusim me , a ze at se lognu a jestli je ve hre nebo ne . Vim , ze tan den nebyl , ale po dalsi dny se tu a tam nekro Pusttul objevil a kdyz jsem mu psal sendy nikdo se neozval . Deim nechci ti sahat do svedomi , ale vzpomen si sam jakej jsi byl svinak , to ze kdyz te Pusttule PL to ti nevadilo , i me pomahal tahat potom meho nekra Vyvoleneho , alespon 3 nebo 4 dny co si pamatuju , potom jsme se na sebe trosku nakrkli prave kvuli tobe bo kdyz jsi mel na jeho account pristup ty nikdy jsi skoro me nebo kohoko-li jineho do grupy nevzal bo jsi tvrdil , ze ti kazdej zere expu , ale potom kdyz pusttuli ehmm nekdo ukradl acc . to uz me nikdo expu nekradl ?? A jeste jsi mi zacal povidat pohadky at si friara neleveluju at si napred vytahnu necra.

To , ze jsem te defacto tahal az do 40 mozna i vys to uz jsi potom nikomu expu nebral a nakonec to dopadlo tak , ze kdyx jsem si na rimse dotahoval Vyvoleneho na 50 a ty jsi tam prisel se svym necrem zacalj jsi mi sproste nadavat at vypadnu a podobne a kdyz jsem nesel , srabacky sis prelognul na wizarda , tehdy jeste s pomoci Palicky jsi se nabufoval pockal az si pulnu zvrchu a zacal to do me smazit to uz nic nebylo ze . Pote te taky VT vyhodil z MDK , ale nekdo se nad tebou tehda jeste smiloval a vzal te druhy den zpet . Podotykam , za wizarda mel v MDK a ja byl tehdy clenem BOC , po teto afere jsem taky BOC leavnul a sel do Legends bo s takovym hajzlikem jako jsi ty bych nehral ani za zlaty prase v jedne guilde . A to ze se tu porad ohanis nejakymi dukazy , ze ty jsi to nebyl apod. , kdyz jsi heslo vedel jen ty a pustule spolubydlici , kterej je velice slusnej clovek a nema comp uz nemuze nechat nikoho na pochybach kdo ukradl acc Pusttuli .
A co se tyce prijeti do Legends rozhodne souhlasim s Pepem, Quebrem , a Rikinem , ze by to Legendam jen ublizilo

Edited by - Wardocan on 09/02/2004 16:56:49
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 09/02/2004 :  16:54:57  Show Profile Send Nat a Private Message
quote:
Originally posted by Wardocan

Mno tak i ja si trochu pridam do mlyna...
... ahele nasdar (;
BTW kdy mi pošleš zpět ty dvě cdrwčka? ((;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  16:56:34  Show Profile Send Pusttule a Private Message
quote:

Tak ja treba na 100% vim, ze mel heslo i Enorath, ktery si tahal sve SB Htarone.

>Pust:

1.Pokud si vzpominam dobre, tak jsem to byl ja, kdo ti radil at volas do ameriky a ze jim mas rict SW a ze to mas zkouset... A byl jsem to taky ja, kdo ti pomahal levelovat tveho Barda, hned potom, co jsi zase zacal hrat... Laskave nez zacnes placat nejake nesmysly, napred se zamysly.

2.Popiras, ze jsi mi do telefonu den po ztrate uctu rikal, ze jsi si vecer menil heslo a rano uz ti nefungovalo ?

4.Ze jsem prodaval Accounty? A na to jsi prisel jak ? Jmenuj nejaky tvuj zdroj, at si to muzem overit.

a sme zase u veci pokud vim tak muj pas vedel enir po slohnuti driv ne nevim co tu sou za tvoje informace ale me ti reknu stim ze sy pry prodaval ac vedelo par lidi at nepisi sami tady jak to neucini napisu jejich name tu ok.
nevim jak si mi tahl barda jak jsem si jej tahl sam s necrem v lyones a jeste jsem tam lital s vaskem ? mozna jak sme byli low level ? takze nevim a cim bys mne tahal ?
za,yslet nevim ale porad otacis vocem je debata ?
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 09/02/2004 :  16:57:14  Show Profile Send Demawend a Private Message
Kdyz uz se tady resi kdo co komu ukrad nebo nevratil, tak chci rict tomu kdo mi na srazu ukrald koule at mi je pekne vrati!

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:01:18  Show Profile Send Pusttule a Private Message
quote:
Originally posted by Demawend

Kdyz uz se tady resi kdo co komu ukrad nebo nevratil, tak chci rict tomu kdo mi na srazu ukrald koule at mi je pekne vrati!

To ti spis zaplatim panaka a zaplatim zenu na vecer
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:08:50  Show Profile Send Wardocan a Private Message
quote:

>Pust:

heh ted jsi me rozesmal ty jsi nekomu nekdy neco tahal ?? A navic Pusttuli barda ?? Promin , ale Barda jsem mu pomahal tahat ja a potom si ho tahnul sam spolecne s druhym necrem , Pusttuli tusim ze se jmenovala . Deime prestan uz lhat a jednou si sahni do svedomi ,. Ale ono je lepsi zapirat , zapirat , zapirat preci jen aktivne hrajes a kdo by potom s tebou chtel hrat , kdyz by jsi prizna;l barvu

Edited by - Wardocan on 09/02/2004 17:12:27
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:10:15  Show Profile Send Wardocan a Private Message
quote:

Koule jsi beztak propil v ty hospudce vecer a nevzpominas si na to ty opilce .
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:16:12  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

Mno tak i ja si trochu pridam do mlyna . Ten zminovany vasek jsem ja a vim o teto veci docela dost a vim jak se Deim k nekterym chova a jen souhlasim s Rikinem , ze bych ho do Legends taky nevzal ,i kdyz uz ted jiz clenem nejsem . Na tu aferu s tim accountem si moc dobre pamatuji a byl jsem toho i skoro ocitym svedkem . Pusttule volal hned to rano prvne tusim me , a ze at se lognu a jestli je ve gre nebo ne . Vim , ze tan den nebyla , ale po dalsi dny se tu a tam nekro Pusttul objevil a kdyz jsem mu psal sendy nikdo se neozval . Deim nechci ti sahat do svedomi , ale vzpomen si sam jakej jsi byl svinak , to ze kdyz te Pusttule PL to ti nevadilo , i me pomahal tahat potom meho nekra Vyvoleneho , alespon 3 nebo 4 dny co si pamatuju , potom jsme se na sebe trosku nakrkli prave kvuli tobe bo kdyz jsi mel na jeho account pristup ty nikdy jsi skoro me nebo kohoko-li jineho do grupyu nevzal bo jsi tvrdil , ze ti kazdej zere expu , ale potom kdyz pusttuli ehmm nekdo ukradl acc . to uz me nikdo expu nekradl , a jeste jsi mi zacal povidat pohadky at si friara neleveluju at si napred vytahnu nekcra.

to , ze jsem te defacto tahal az do 40 mozna i vys to uz jsi potom nikomu expu nebral a nakonec to dopadlo tak , ze kdyx jsem si na rimse dotahoval Vyvoleneho na 50 a ty jsi tam prisel se svym necrem zacalj jsi mi sproste nadavt at vypadnu a podbne a kdyz jsem nesel , srabacky sis prelognul na wizarda , tehdy jeste s pomoci Palicky jsi se nabufoval pockal az si pulnu zvrchu a zacal to do me smazit to uz nic nebylo ze . Pote te taky VT vyhodil z MDK , ale nekdo se nad tebou tehda jeste smiloval a vzal te druhy den zpet . Podotkam , za wizarda mel v MDK a ja byl tehdy clenem BOC , po teto afere jsem taky BOC leavnul a sel do Legends bo s takovym hajzlikem jako jsi ty bych nehral ani za zlaty prase v jedne guilde . A to ze se tu porad ohanis nejakymi dukazy , ze ty jsi to nebyl apod. , kdyz jsi heslo vedel jen ty a pustule spolubydlici , kterej je velice slusnej clovek a nema comp uz nemuze nechat nikoho na pochybach kdo ukradl acc Pusttuli .
A co se tyce prijeti do Legends rozhodne souhlasim s Pepem, Quebrem , a Rikinem , ze by to Legendam jen ublizilo

Heh, na jednu stranu tady pises jakej jsem hajzl atd a co jsem vsecko provedl, ale na druhou stranu teda nechapu, proc mi Mates pujcoval ucet. To je nejake divne, nemyslis ?

Taky si pamatuju jak tehda reagoval Mates na tu sitaci, kdy jsem te sejmul... Nadaval jakej jses ------ a ze se s tebou nemam ani bavit, ze porad jen oxidujes at te jde PL, kdyz mas sve 2 ucty a sveho necra...

Vase teorie jsou zajimave, ale spis by to chtelo nejaky dukaz o me vine, neco, ceho se muzete chytnout a ukazat, ze jsem to byl ja...

Ono je vicemene jasne, ze se vsichni RL kamaradi Matesa pridaji na jeho stranu a zacnou sem psat dalsi a dalsi spinu, ale to stale nedokazuje, ze jsem to byl ja...

Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:21:27  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:
Originally posted by Brouček

Tady to bylo jen mezi Rikinem, Deimem a Pusttuli. To je to same, jako kdybych rekl ja, ze jsi ukradl acc ty me a zacal to tady rozebirat. Pritom me vubec neznas. V to rano, co se Pusttule probral po vytuhnuti v Barrows jsem s nim mluvil a jako jeden z prvnich vedel co se stalo. Pak jsme s nim zacali hrat. Zdar a silu vsem...

LOL, zaprve se nauc cist a precti si znovu me posty, za druhe se nauc quotovat prosimte

zde v tomto topiku jsem byl proti tomu co rikin napsal na legends foru coz s tebou nema nic spolecneho to ze ja si myslim ze jsi to ukradl ty (a jsem o tom presvedces zhruba tak stejne jako rikin o tom ze to byl deim) je ciste moje soukrome podezreni ano je to obycejne obvinovani a nebejt tohohle topiku nikam to nebudu psat, bral jsem to jako priklad, takze se uklidni to ze te nekdo obvinuje nic neznamena, dukazy zadne nemam ten screen nic neznamena (stejne tak jako ten rikinuv), nakonec muzes me taky obvinit jestli ti to udela dobre ;)

dulezite je ze dokud neni neco prokazano jsme vsichni nevinny ;)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:22:22  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
quote:

Tak toto je trosku hardcore .... ked ti zistia cislo kreditky a expiration date ....
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:25:19  Show Profile Send Wardocan a Private Message
quote:

quote:

Mno tak i ja si trochu pridam do mlyna . Ten zminovany vasek jsem ja a vim o teto veci docela dost a vim jak se Deim k nekterym chova a jen souhlasim s Rikinem , ze bych ho do Legends taky nevzal ,i kdyz uz ted jiz clenem nejsem . Na tu aferu s tim accountem si moc dobre pamatuji a byl jsem toho i skoro ocitym svedkem . Pusttule volal hned to rano prvne tusim me , a ze at se lognu a jestli je ve gre nebo ne . Vim , ze tan den nebyla , ale po dalsi dny se tu a tam nekro Pusttul objevil a kdyz jsem mu psal sendy nikdo se neozval . Deim nechci ti sahat do svedomi , ale vzpomen si sam jakej jsi byl svinak , to ze kdyz te Pusttule PL to ti nevadilo , i me pomahal tahat potom meho nekra Vyvoleneho , alespon 3 nebo 4 dny co si pamatuju , potom jsme se na sebe trosku nakrkli prave kvuli tobe bo kdyz jsi mel na jeho account pristup ty nikdy jsi skoro me nebo kohoko-li jineho do grupyu nevzal bo jsi tvrdil , ze ti kazdej zere expu , ale potom kdyz pusttuli ehmm nekdo ukradl acc . to uz me nikdo expu nekradl , a jeste jsi mi zacal povidat pohadky at si friara neleveluju at si napred vytahnu nekcra.

to , ze jsem te defacto tahal az do 40 mozna i vys to uz jsi potom nikomu expu nebral a nakonec to dopadlo tak , ze kdyx jsem si na rimse dotahoval Vyvoleneho na 50 a ty jsi tam prisel se svym necrem zacalj jsi mi sproste nadavt at vypadnu a podbne a kdyz jsem nesel , srabacky sis prelognul na wizarda , tehdy jeste s pomoci Palicky jsi se nabufoval pockal az si pulnu zvrchu a zacal to do me smazit to uz nic nebylo ze . Pote te taky VT vyhodil z MDK , ale nekdo se nad tebou tehda jeste smiloval a vzal te druhy den zpet . Podotkam , za wizarda mel v MDK a ja byl tehdy clenem BOC , po teto afere jsem taky BOC leavnul a sel do Legends bo s takovym hajzlikem jako jsi ty bych nehral ani za zlaty prase v jedne guilde . A to ze se tu porad ohanis nejakymi dukazy , ze ty jsi to nebyl apod. , kdyz jsi heslo vedel jen ty a pustule spolubydlici , kterej je velice slusnej clovek a nema comp uz nemuze nechat nikoho na pochybach kdo ukradl acc Pusttuli .

Heh, na jednu stranu tady pises jakej jsem hajzl atd a co jsem vsecko provedl, ale na druhou stranu teda nechapu, proc mi Mates pujcoval ucet. To je nejake divne, nemyslis ?

Taky si pamatuju jak tehda reagoval Mates na tu sitaci, kdy jsem te sejmul... Nadaval jakej jses ------ a ze se s tebou nemam ani bavit, ze porad jen oxidujes at te jde PL, kdyz mas sve 2 ucty a sveho necra...

Vase teorie jsou zajimave, ale spis by to chtelo nejaky dukaz o me vine, neco, ceho se muzete chytnout a ukazat, ze jsem to byl ja...

Ono je vicemene jasne, ze se vsichni RL kamaradi Matesa pridaji na jeho stranu a zacnou sem psat dalsi a dalsi spinu, ale to stale nedokazuje, ze jsem to byl ja...

heh znovu smich . pokud vim tak tvoje druha tvar se jmeuje pretvarka , kterou ti zvladas velice bravurne . To kdyz ty neco potrebujes dokazes lezt do pr.... kazdemu , ale kdyz nekdo potrebuje neco od tebe to je kazdej u tebe nula. Ja Matese zadal o PL , ale kdyz rekl jsem full nebo jsem tam a tam vzdy jsem sel radeji hrat sam . A pokud ja vim tak ten incident odsoudilo daleko vic lidi nez jen ja , skoda ze nemuzu ten topic najit uz .

Mno ono dukazy se zdaji byt docela jiste , ze jsi to byl prave ty . Nevim co by jsi chtel jeste za dukaz po tom co tu rekl Pusttule
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:25:25  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
quote:

quote:

>Pust:

heh ted jsi me rozesmal ty jsi nekomu nekdy neco tahal ?? A navic Pusttuli barda ?? Promin , ale Barda jsem mu pomahal tahat ja a potom si ho tahnul sam spolecne s druhym necrem , Pusttuli tusim ze se jmenovala . Deime prestan uz lhat a jednou si sahni do svedomi ,. Ale ono je lepsi zapirat , zapirat , zapirat preci jen aktivne hrajes a kdo by potom s tebou chtel hrat , kdyz by jsi prizna;l barvu

Jasne, ze tahal a docela hodne lidem, potom s Lahvaisem.

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:46:40  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message
No proste, tendle topic jsem zalozil z toho duvodu, abych dokazal, ze neexistuje zadny dukaz o tom, ze jsem Pusttulovi ucet ukradl. Muzete si myslet co chcete, muzete me nenavidet a hazet na me spinu, muzete mi nadavat a myslet si, ze je vsecko jasne, ale bez dukazu to je asi tak vsecko co muzete.

Ja mam svedomi ciste a jsem rad, za toto forum, protoze jsem se aspon dovedel, kdo je pritel, kdo nepritel a kdo si dokaze udrzet stred a soudit objektivne.

Howgh

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 09/02/2004 :  17:54:44  Show Profile Send Nat a Private Message
... a já si myslím, že za zmizením Demawendových koulí určitě budou jedinci, kteří si s nima naposledy hráli (;
A já to nebyl, bo když už se stmívalo, nebylo na ně vidět.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 09/02/2004 :  18:04:57  Show Profile Send Demawend a Private Message
quote:
Originally posted by Nat

... a já si myslím, že za zmizením Demawendových koulí určitě budou jedinci, kteří si s nima naposledy hráli (;

Ted ma ale napadlo, ze jak jsem je rano hledal tak jsem se zapomel podivat do ohniste do popela, oni jak byli zmasteny tak si je mohli splest s bramborama a hodit si je upect.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Pusttule
New Member

127 Posts

Posted - 09/02/2004 :  19:14:01  Show Profile Send Pusttule a Private Message
Co tak to ukoncit a nekdy si pokecat o tom v realu a nehazet tu spinu jeden na druheho co vy nato da seto vyresit normalne lidsky ne . nebo se priznam ze jsem ho prodal nekomu z mythicu bo chtel meho best necrouska tak jsem mu ho prodal za meloun dolacu
To uz je fuk stejne ac je v tropu a nejvice si zato muzu sam takze to reknu takhle nemnel jsem pujcovat ac. a max stim ze bych vedel secred . no takze pls prestanem se urazet a napadat a radsi se v unoru na srazu ozerem . asi se mnou dorazi par litru JAMESONA takze se teste jo a pribalim par palacinek .
Go to Top of Page

smajlik02
New Member

329 Posts

Posted - 09/02/2004 :  19:15:25  Show Profile Send smajlik02 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Nat

Ted ma ale napadlo, ze jak jsem je rano hledal tak jsem se zapomel podivat do ohniste do popela, oni jak byli zmasteny tak si je mohli splest s bramborama a hodit si je upect.

A kouknul ses do kulcnikovych der? ja tam minule nasel velky hovno, ale aspon nebudu sam kdo si sahne do (_!_)

Rift: Barbucha cleric
WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired
DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 09/02/2004 :  19:16:58  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:

Tady to bylo jen mezi Rikinem, Deimem a Pusttuli. To je to same, jako kdybych rekl ja, ze jsi ukradl acc ty me a zacal to tady rozebirat. Pritom me vubec neznas. V to rano, co se Pusttule probral po vytuhnuti v Barrows jsem s nim mluvil a jako jeden z prvnich vedel co se stalo. Pak jsme s nim zacali hrat. Zdar a silu vsem...

LOL, zaprve se nauc cist a precti si znovu me posty, za druhe se nauc quotovat prosimte

zde v tomto topiku jsem byl proti tomu co rikin napsal na legends foru coz s tebou nema nic spolecneho to ze ja si myslim ze jsi to ukradl ty (a jsem o tom presvedces zhruba tak stejne jako rikin o tom ze to byl deim) je ciste moje soukrome podezreni ano je to obycejne obvinovani a nebejt tohohle topiku nikam to nebudu psat, bral jsem to jako priklad, takze se uklidni to ze te nekdo obvinuje nic neznamena, dukazy zadne nemam ten screen nic neznamena (stejne tak jako ten rikinuv), nakonec muzes me taky obvinit jestli ti to udela dobre ;)

dulezite je ze dokud neni neco prokazano jsme vsichni nevinny ;)

Rad se kvuli Tobe naucim quotovat Nevim vubec, kde jsi na takove podezreni prisel mistre detektive. Rikin vi velice dobre a Pusttule take a myslim si ze spoustu dalsich lidi, co me znaji, ze ja ani muj bracha jsme nic neukradli, tak se laskave uklidni ty. nepotrebuju nikoho obvinovat, jen se tady hajim.
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 11/02/2004 :  01:35:58  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message
Chtěl bych na tomto místě poděkovat všem zúčastněným ve sporu, který se evidentně nikdy nedořeší, protože jediná fotografie krádeže accountu (pořízená teleskopem CIA z orbitu) byla uložena do archivu a odtajněna bude cca za 100 let, přesto poděkovat za to, že mně (momentálně nehrajícího) opět donutili si každý den zapnout právě tohle fórum a s napětím sledovat, jak se kauza vyvíjí. Prosím, neukončujte ji! Neberte mi mou ranní radost! Jestli přece, tak snad ze zoufalství obviním třeba Veldu, že jeho děti nejsou skutečné, ale jsou udělané Bambinotem právě z DAoC!!!

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 11/02/2004 :  10:53:43  Show Profile Send Yennefer a Private Message
quote:

Nevim vubec, kde jsi na takove podezreni prisel mistre detektive. Rikin vi velice dobre a Pusttule take a myslim si ze spoustu dalsich lidi, co me znaji, ze ja ani muj bracha jsme nic neukradli, tak se laskave uklidni ty. nepotrebuju nikoho obvinovat, jen se tady hajim.

nejsem detektiv ani do toho nejak extra nevidim a nezajimam se o to, opet se opakuji je to moje soukrome podezreni, byl jsem s pust v barrows tusim asi 2-3x a vim jak jste tam vy dva vyvadeli (ty a tvuj bratr), mozna jste za tu dobu zmoudreli...
prislo me ze jsi akorat mazal pust med kolem huby ale jinak ti slo jen o to aby te co nejvice vytahnul, takovej pes 'podvratak' ;)
tvrdil jsi (ty/pustule) ze mas pristup na ten account takze jsi mozna lhal nevim, kazdopadne nejsem ten clovek co by si fotil kazdou konverzaci s kazdym takze to co me zbylo je ten jeden screen den pote co se acc ztratil a ty jsi machroval ze jdes expit + pocity z te doby na ktere si pamatuju a vim ze tehda jsem byl presvedcen ze v tom mas prsty ;)
jestli v tom nejedes tak se ti omlouvam za to obvineni na foru i pres to ze jsem o tom presvecen

stejnak to je pust chyba, ma pucovat acounty jen lidem ktere opravdu zna a hlame ma mit secret word, take si pujcujeme accounty a zadnej se za rok hrani neztratil...
za tech par hodin plingu mu dekuji a pokud by potreboval jsem ochoten mu to oplatit ;) byl jsem tam jen malo a proto do toho zas tolik nevidim pac "nechat" se pl cizi osobou jen tak zanic me nesedi.. mam z toho blbej pocit

Edited by - Yennefer on 11/02/2004 10:55:45
Go to Top of Page

Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts

Posted - 11/02/2004 :  11:28:03  Show Profile Send Lahvan a Private Message
2Demawend: Hele a co sme to pak opejkali pozdě do noci na ohni a zapíjeli Wardovým vínem? Moc si to nepamatuju, ale bylo to mírně načichlý.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 11/02/2004 :  11:58:22  Show Profile Send Demawend a Private Message
quote:
Originally posted by Lahvan

2Demawend: Hele a co sme to pak opejkali pozdě do noci na ohni a zapíjeli Wardovým vínem? Moc si to nepamatuju, ale bylo to mírně načichlý.

No ja si hlave pamatuju ze jsi pred nama porad schovaval ten kanystr se Sauvignonem, protoze ti Wardocan slibil, ze co zbyde si muzes odvezt domu

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000