Author |
Topic  |
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 13:11:56
|
hehe njn Lahvan soukromnicil opet . treba jste je opravdu opekli a snedli .Ale pokud vim tak kanystry si domu bral Arraya ne ?? na dopiti .  |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 14:45:35
|
Jenom ten s červeným. Te Sauvignon sem zabavil pro léčebné účely a vychlastal při plundrování Anchorheadu. Nemáš ještě?  |
 |
|
Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 17:08:37
|
hehe vina je dost , jen ho nechavam ulezet ted ti muzu poslat tak nanejvys neco z US vyroby , ale zda se mi to zatim jen jako patoky . Ale ve sklipku mi dozrava vyborny vinecko tak az se vratim bude jak malina . |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 19:26:30
|
jj ja mel cerveny doma a musim rict ze se ke kamelotu dobre hodilo taky neplytval jsem ho k SWG |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 11/02/2004 : 20:25:43
|
quote: Originally posted by -corwin-
quote: Originally posted by Brouček
Nevim vubec, kde jsi na takove podezreni prisel mistre detektive. Rikin vi velice dobre a Pusttule take a myslim si ze spoustu dalsich lidi, co me znaji, ze ja ani muj bracha jsme nic neukradli, tak se laskave uklidni ty. nepotrebuju nikoho obvinovat, jen se tady hajim.
nejsem detektiv ani do toho nejak extra nevidim a nezajimam se o to, opet se opakuji je to moje soukrome podezreni, byl jsem s pust v barrows tusim asi 2-3x a vim jak jste tam vy dva vyvadeli (ty a tvuj bratr), mozna jste za tu dobu zmoudreli... prislo me ze jsi akorat mazal pust med kolem huby ale jinak ti slo jen o to aby te co nejvice vytahnul, takovej pes 'podvratak' ;) tvrdil jsi (ty/pustule) ze mas pristup na ten account takze jsi mozna lhal nevim, kazdopadne nejsem ten clovek co by si fotil kazdou konverzaci s kazdym takze to co me zbylo je ten jeden screen den pote co se acc ztratil a ty jsi machroval ze jdes expit + pocity z te doby na ktere si pamatuju a vim ze tehda jsem byl presvedcen ze v tom mas prsty ;) jestli v tom nejedes tak se ti omlouvam za to obvineni na foru i pres to ze jsem o tom presvecen
stejnak to je pust chyba, ma pucovat acounty jen lidem ktere opravdu zna a hlame ma mit secret word, take si pujcujeme accounty a zadnej se za rok hrani neztratil... za tech par hodin plingu mu dekuji a pokud by potreboval jsem ochoten mu to oplatit ;) byl jsem tam jen malo a proto do toho zas tolik nevidim pac "nechat" se pl cizi osobou jen tak zanic me nesedi.. mam z toho blbej pocit
lol, tak to jsi me opravdu pobavil, ja v ten vecer kdy se to stalo v Barrows ani nebyl. Med kolem huby jsi mu mazal asi nejspis ty. Mas to v te sve hlavicce trosku pomotane. Mluvil jsem s Pustem az rano po tom, co se to stalo. Klidne si s nim o tom popovidej. Ja jsem NIKDY k jeho acc nemel pristup. To si jednou provzdy zapamatuj. (nejsem ani ta Pershepone, to je muj bratr. A znovu opakuji, nejsme zadni zlodeji. To bych si nikdy nedovolil. Tehdejsi ma prezdivka byla Haradwaith) ! TAKZE NAPOSLEDY, JA V NICEM TAKOVEM (ANI MUJ BRATR) PRSTY NEMAM ! A jeste poznamecka: stejne to nechapu, na co je ten secret word ? Mohl si svuj acc ziskat zpatky. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 01:00:18
|
sice jsi nadherne oquotoval celej post i s obsolete quotingem ale zrejme jsis vubec neprecetl co jsem napsal, naposledy prosim quotuj s rozvahou..
ten muj screen je den ci dva pote co se pust ztratil acc, rikas v nem ze jdes PL necrem v te dobe byl ve hre jen pustule necro nikdo jinej ho nemel
dal me to uz nezajima, kazdej 'zlodej' ti bude tvrdit ze neni zlodej, pridte na sraz muzem si to vyrikat ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 01:28:22
|
Tak tohle me pobavilo: http://guilds.camelotherald.com/guilds/guild.php?s=Morgan&g=1107
No kluci, nez ukazovat svaly jen tady na foru, mozna by to chtelo predvest i nejakou tu akci ve hre co myslite?  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 06:25:09
|
jasne serem na svaly vratte demovi koule a dame si do huby v reale |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 08:47:04
|
quote: Originally posted by Araya
jasne serem na svaly vratte demovi koule a dame si do huby v reale
Čoveče to sedí od člověka, kterému bych na tu hubu ani nedosáhl... osobně bych raději zavelel "Tohle nema cenu, vzdejte to" a utikal zazónovat k Neumetelum (: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 08:57:58
|
Corwe pls Broucek a jeho bracha v tom nemaj prsty nechtic se dostali do tematu. Ale zase na druhou stranu trosku ucta by neuskodila a chovani ke starsim . Takze pershepone a matah vtom nejedou. Tim padem byste si mohli prestavat nadavat pls |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 09:10:13
|
quote: Originally posted by Brouček A ještě poznámečka k tomu Tvému slavnému screenu, kde je můj mladší bratr (Pershepone), tak ten Ti nedokazuje absolutně nic, i kdyby to bylo já nevím kdy. Ještě jednou jsem se na něj pořádně podíval a je tam napsáno, že mu přijde SI a pokud se nepletu, tak Necra můžeš používat až po aktivaci tohoto datadisku, tak se trošku zamysli, chytráku.
Hmm. Spatne.
Pershepone nepotreboval SI na svem accountu aby byl PLevelovan necrem.
Jeden den jsem mel dovolenou. Hral jsem (byl jsem PL v Barrows) dopoledne s Tebou a Brachou (mate asi milion jmen, zadne z nich si nepamatuji). Necra ovladal jeden z vas bratru. Starsi z vas jel pak do prace ci z prace uz si nepamatuji.
Pristup na Pusttule necra jste rozhodne meli.
Tim nerikam, ze jste nejaky account "ukradli". Pusttule podle mne heslo zapomnel.
|
Edited by - VT on 12/02/2004 09:13:03 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:24:42
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Brouček A ještě poznámečka k tomu Tvému slavnému screenu, kde je můj mladší bratr (Pershepone), tak ten Ti nedokazuje absolutně nic, i kdyby to bylo já nevím kdy. Ještě jednou jsem se na něj pořádně podíval a je tam napsáno, že mu přijde SI a pokud se nepletu, tak Necra můžeš používat až po aktivaci tohoto datadisku, tak se trošku zamysli, chytráku.
Hmm. Spatne.
Pershepone nepotreboval SI na svem accountu aby byl PLevelovan necrem.
Jeden den jsem mel dovolenou. Hral jsem (byl jsem PL v Barrows) dopoledne s Tebou a Brachou (mate asi milion jmen, zadne z nich si nepamatuji). Necra ovladal jeden z vas bratru. Starsi z vas jel pak do prace ci z prace uz si nepamatuji.
Pristup na Pusttule necra jste rozhodne meli.
Tim nerikam, ze jste nejaky account "ukradli". Pusttule podle mne heslo zapomnel.
Hmm, dobre...
...rekl bych, ze jsme potrebovali SI, abychom vubec toho Necra mohli spustit, ne ??? Uvazuj trosku. Ja urcite s Tebou dopoledne nikde nebyl, protoze jsem byl v praci od 6:30 do 15:00 a bracha byl ve skole. Pusttula se klidne zeptej, ze jsme na jeho ucet pristup nikdy nemeli. Nikdy jsme se ho neptali na jmeno a heslo. Jeste ty tady s tou koninou zacinej. Nikdy jsme Pusttulova Necra neovladali !!! Rikam, ze si pletete pojmy s dojmy. To musel byt v tom pripade nekdo jiny.
P.S. to Pusttule: ja vim, ze to ted mame spolu trosku rozhazeny, ale diky za objasneni. |
Edited by - Brouček on 12/02/2004 10:26:53 |
 |
|
Lahvan
Dictator Apprentice

318 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:28:00
|
quote: Originally posted by Van Tassel Tim nerikam, ze jste nejaky account "ukradli". Pusttule podle mne heslo zapomnel.
IMHO spíš zmizelo v moři Jamesona a utonulo. 
Jinak Haradwaith byl v pohodě, alespoň dle mého dojmu. Ale Perse to byl děs.  |
Edited by - Lahvan on 12/02/2004 10:29:16 |
 |
|
Brouček
Starting Member
61 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 10:42:13
|
quote: Originally posted by Lahvan
quote: Originally posted by Van Tassel Tim nerikam, ze jste nejaky account "ukradli". Pusttule podle mne heslo zapomnel.
IMHO spíš zmizelo v moři Jamesona a utonulo. 
Jinak Haradwaith byl v pohodě, alespoň dle mého dojmu. Ale Perse to byl děs. 
Heheh, diky, ty jsi hral myslim Friara Frajer tenkrat, ze? Nebojte Pershepone i ja jsme se naucili hrat a nikoho s PL neobtezujeme Mladsi bratr (Persh) uz trosku za tu dobu vyzral a dotahl si poctive svuj char na 50. Vim ze tenkrat to byla otrava, ale jak tak vidim, spousta novacku se take tlaci do PL. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 11:38:39
|
quote: Originally posted by Pusttule
Corwe pls Broucek a jeho bracha v tom nemaj prsty nechtic se dostali do tematu. Ale zase na druhou stranu trosku ucta by neuskodila a chovani ke starsim . Takze pershepone a matah vtom nejedou. Tim padem byste si mohli prestavat nadavat pls
ja tu nadavam nejakemu brouckovi ? ja tu pisu ze broucek je zlodej ? ne ja tu pisu ze pro me je podezrelej cislo 1 hrac co hral pershephone to ze je to brouckuv bratr a ze sveho bratra haji napadanim me typu "co to tu blejes" to je uplne jina vec
a jak jsem sam napsal ten muj screen nic konkretniho samozrejme nedokazuje, pan broucek totiz asi neumi cist mam to ve svejch postech doufam dostatecne zduraznene, tema tohohle threadu me nezajima a nemam k tomu co rict jedine k cemu jsem se ozval bylo to co rikin napsal na legends forum to je jedina vec co tu resim protoze imho neni fer aby tam napsal ze deim neco ukrad kdyz jeho "dukazy" jsou na uplne stejne urovni jako moje - tj nic neznamenaj a jsou vytrzene z kontextu, imho tam rikin mel napsat - nechci ho v guilde neverim mu takovej je presne muj postoj k bratru broucka... |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 11:53:26
|
Chudák pan Jan Karafiát, ten kdyby věděl, co způsobí .. btw imho je největší mrcha Beruška a vrah je Žluna Zelená ... taky co by člověk mohl čekat od ptáka, jehož latinský název jasně hovoří za vše (; |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 12/02/2004 11:53:53 |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 11:54:06
|
quote: Originally posted by -corwin-
quote: Originally posted by Pusttule
Corwe pls Broucek a jeho bracha v tom nemaj prsty nechtic se dostali do tematu. Ale zase na druhou stranu trosku ucta by neuskodila a chovani ke starsim . Takze pershepone a matah vtom nejedou. Tim padem byste si mohli prestavat nadavat pls
ja tu nadavam nejakemu brouckovi ? ja tu pisu ze broucek je zlodej ? ne ja tu pisu ze pro me je podezrelej cislo 1 hrac co hral pershephone to ze je to brouckuv bratr a ze sveho bratra haji napadanim me typu "co to tu blejes" to je uplne jina vec
a jak jsem sam napsal ten muj screen nic konkretniho samozrejme nedokazuje, pan broucek totiz asi neumi cist mam to ve svejch postech doufam dostatecne zduraznene, tema tohohle threadu me nezajima a nemam k tomu co rict jedine k cemu jsem se ozval bylo to co rikin napsal na legends forum to je jedina vec co tu resim protoze imho neni fer aby tam napsal ze deim neco ukrad kdyz jeho "dukazy" jsou na uplne stejne urovni jako moje - tj nic neznamenaj a jsou vytrzene z kontextu, imho tam rikin mel napsat - nechci ho v guilde neverim mu takovej je presne muj postoj k bratru broucka...
Vim co mas na mysli a chapu te . vse se muze projednat pri svickach a trochu piti na srazu ale tam by se melo veselit a pit  A to stim chovanim je na mladeho pershe snad casem dostane rozum  |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 11:56:19
|
quote: Originally posted by Nat
Chudák pan Jan Karafiát, ten kdyby věděl, co způsobí .. btw imho je největší mrcha Beruška a vrah je Žluna Zelená ... taky co by člověk mohl čekat od ptáka, jehož latinský název jasně hovoří za vše (;
JOJO prdelky , prdelky nato vas uzije ,a le podporit Kozeneho do eu parlamentu ne  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 15:17:13
|
quote: Demawend Posted - 12/02/2004 : 01:28:22 -------------------------------------------------------------------------------- Tak tohle me pobavilo: http://guilds.camelotherald.com/guilds/guild.php?s=Morgan&g=1107
No kluci, nez ukazovat svaly jen tady na foru, mozna by to chtelo predvest i nejakou tu akci ve hre co myslite?
No coz nadelam, jdu se projit po emainu s 1 FG a narazime na 3-4 FG albiku a trosku nas vydrtili, takze to nema velkou cenu a chtelo by to aby se vic tu midgard na MLF zkoorginoval a udelal nejakou armadecku , abychom natrjli namyslenym albikum a hibikum zadecky  |
Edited by - Pramen on 12/02/2004 15:33:20 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 16:04:30
|
Chudak midg utlacany na kazdom serveru A myslim ze prave midg ma vela super charov, len to treba vediet hrat a zlozit  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 18:51:08
|
přesně tak jsou tu super chary , ale jsou tu Dungy pradny. Vsci jen jsou bud v Modrnagrav nebo v ToA jinak nikde, a to v SI dungech treba v TG padaj super dropy ale nikdo tam ted nechodi |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 19:54:20
|
quote: Originally posted by Pepo
Chudak midg utlacany na kazdom serveru A myslim ze prave midg ma vela super charov, len to treba vediet hrat a zlozit 
pepo asi si byl kratkou dobu na guanecere jak ne rad se pojd podivat z ceho se skladaj alb grupy a budes se divit staci jim jeden minstrel a pala a zbytek tvori ubozi kasteri asi mas velkou sanci ze ¨??? nezapomen ze pvp a rvr je velky rozdil v poctu lidi na realmu to ne´vychytal mythic ja za albiky tu hraje 68 % pak trochu za hib a zbytek za mid . vono amici nez by dostavali na prdel se radsi lognou na alb at jich je vic no to je jejich uvazovani.cim vic tim lip . |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 20:40:02
|
Navic jsou alb takovy machri ze potrebujou fg 50tek rr6+ na to aby kilnuli jednoho ubohyho clovicka 38 lvl  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 12/02/2004 : 21:22:41
|
tos byl ty?  |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 09:12:33
|
[/quote] Ne,byla to moje babicka,ktera potaji pari,kdyz jsem v rachote   |
 |
|
Mad
Starting Member
10 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 10:00:26
|
hmm kdyz uz se tu mluvilo o secret wordu (taky si ho nepamatuju )
mam nejakou sanci ho z5ně nejak zjistit?
(pri nastavovani novyho accountu sem to tomu nevenoval pozornost) "hlavně rychle, at uz se to logne...."  |
Necris (Mord) - Shaman Krysar © (MLF)- Minstrel |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 11:52:22
|
[/quote]
Heheh, diky, ty jsi hral myslim Friara Frajer tenkrat, ze? Nebojte Pershepone i ja jsme se naucili hrat a nikoho s PL neobtezujeme Mladsi bratr (Persh) uz trosku za tu dobu vyzral a dotahl si poctive svuj char na 50. Vim ze tenkrat to byla otrava, ale jak tak vidim, spousta novacku se take tlaci do PL. [/quote] Kurwa, to se budu muset jit napit do hospody Jinak grtz k 50 |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 11:59:22
|
-quote: Originally posted by Diblajz
Navic jsou alb takovy machri ze potrebujou fg 50tek rr6+ na to aby kilnuli jednoho ubohyho clovicka 38 lvl 
¨ A nejhorsi je, kdyz potrebujes kill, pac se ti nechce cekat na port, a tak litas po celym emainu, vsude to spamuje a furt nic Takhle jsem naposledy probehl az k APK. a potkal jsem jen mrtvoly u G2  |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 13/02/2004 : 15:14:40
|
lol  |
 |
|
Pusttule
New Member

127 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 14:15:29
|
quote: Originally posted by smajlik02
-quote: Originally posted by Diblajz
Navic jsou alb takovy machri ze potrebujou fg 50tek rr6+ na to aby kilnuli jednoho ubohyho clovicka 38 lvl 
¨ A nejhorsi je, kdyz potrebujes kill, pac se ti nechce cekat na port, a tak litas po celym emainu, vsude to spamuje a furt nic Takhle jsem naposledy probehl az k APK. a potkal jsem jen mrtvoly u G2 
jsou jen dva vysvetleni Za prve ze spadl serv a ty ses jako prvni zpet logl tim padem tam nebal ani jeden albik nebo ze si upaloval tak ze spedem ze te nikdo nedohnal  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 16:01:50
|
P.S. to Pusttule : Jeste musis otevrit tu flasku po dedovi cos o ni rikals, az dingnu 50 |
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 15/02/2004 : 21:40:49
|
2 Pramen:Gratz k 50 . to byla ale doba nez si to dotah  |
 |
|
Pramen
New Member