kazdopadne Stilgar neleci "yourself", ale "himself" .. ale jinak pekny, zajimalo by me kterej zombak je Johny -)
nerf! pomalu zacinam litovat ze sem neco postoval, bo si ze me delate prdel (ja beru ze v tomhle opravnene ). No johny je ten co schytal Greater Harm (An Vas Mani) ne ?
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Stilgar> no a tu češtinu rovnou prokládej i angličtinou, ať seš vzdělanej se vším všudy ;-) .. jinak hezký
nj, pravda ze "you said to it" je cechismus jak vysitej ... (jenze kdybych to prepsal na You asked to it, uz by to nebyl .. ja nevim autenticky ? )
jen tak mimochodem anglicky spravne je You adked FOR it
Tohle byl preklep. V obou pripadech ... ono je tam v tom flashy "said for it" (ye, spravne je asked for it) ... nevim jak se mi tam to "to" dostalo,.... no bylo dost pozde vecer, asi.
EDIT: kera lama tu neumi quotovat ! wait, beru z5
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
kazdopadne Stilgar neleci "yourself", ale "himself" .. ale jinak pekny, zajimalo by me kterej zombak je Johny -)
nerf! pomalu zacinam litovat ze sem neco postoval, bo si ze me delate prdel (ja beru ze v tomhle opravnene ). No johny je ten co schytal Greater Harm (An Vas Mani) ne ?
To když jsem viděl, tak jsem malem chcipl smichy
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Vsadim svý poslední trenky že to tu Demosténes dál sleduje a čeká až se objeví poznámky o tom, jak byl vlastně fajn, v pohodě a jak nám tu všem moc chybí a mezitim chystá mocnej comeback
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
a co? blokly IP snad neni ani pro Dementstena takovej problem
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Vsadim svý poslední trenky že to tu Demosténes dál sleduje a čeká až se objeví poznámky o tom, jak byl vlastně fajn, v pohodě a jak nám tu všem moc chybí a mezitim chystá mocnej comeback
uz aby to bylo... kazdy forum stejne jako kazdy kralovstvi potrebuje aspon jednoho saska, jinak se clovek uzívá k smrti... demostenes je cáklej, ale ma aspon styl... narozdil nekterych nejmenovanych expertu, kteri sem bezmyslenkovite se<censored> jednu ultravtipnou pi<censored> za druhou v touze zvetsit cislo pod svym jmenem
Kallyous, The Paladin [ DP ] - not active / erased form existence Kally, The Vampire [ DP ] - not active / erased form existance Jingster, The Berserk [ Endor ] - gone ...
quote:Originally posted by Jules Winfield ... kazdy forum stejne jako kazdy kralovstvi potrebuje aspon jednoho saska, jinak se clovek uzívá k smrti...
Holt jsme do našeho šáši příliš silně kopali, až mu upadly všechny rolničky, a to už psychicky neunesl. Nicméně tohle je forum online her, tak místo plkání hrajte hry ne? (:
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
quote:Originally posted by Nat ... Nicméně tohle je forum online her, tak místo plkání hrajte hry ne? (:
Jo, ale do pokecu prispivaji z 99% jen ti, kteri si na hrani her jen hraji ;]
Pokec je pro mne okrajové místo pro psaní příspěvků (; ... BTW neplánuješ v blízké době opět sraz onlinářů? ... mohl by z toho pak být další audiovizuální materiál na podobnou stránku (: (... Tiboreeee!)
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Ty foe, kdo tam tak může postovat? Mě stačil jen pohled a mínění o uživatelích internetu zase pokleslo...
IMHO "Teď mám hroznej strach, že se s ní budu muset oženit. Znám jí už 16 let a vím, že by nám to neklapalo." tohle je naprosto brilantni vtip. -) ( v tom kontextu samozrejme )
Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience. Le Mon, elite soldat