Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Holocron Report
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 16/01/2004 :  11:59:01  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Tak ja sem zacal na Master Doctor (Master Medic pochopitelne)

Chef
Creature Handler

Ja fss nikdy neotevru ale to je jedno.

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 16/01/2004 :  12:06:30  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ja to chvili sledoval. dokonce excelovou tabulku si plnil sbiranim informaci na netu. A dosel jsem k nazoru, ze je to proces vicemene nahodny. Nasel jsem na netu velmi zajimavou teorii doplnenou pomerne zajimavou uvahou a podporenou pomerne solidni statistickou analyzou. Tato teorie je i ma favoritni. Tahle teorie je vypocitana takovou reverzni statistikou, takze moznosti a jednotlive pocty,. ktere dale budu uvadet jsou nejpravdepodobnejsi. Nicmene cisla lezici tesne vedle jsou taktez pomerne dosti pravdepodobna (tkze misto 11 se da doplnit 10 a 12).

Teorie je takova, ze pri vytvoreni charu se vybere 11 jedi pozitivnich povolani. Jakmile jedno z nich namasterujete, tak se z tohoto jedi poolu odebere a spolu s nim jedno dalsi, opet patrne nahodne. Takze prvni povolani hadate 11 z 32 druhe 9 z 31 az nakonec 3 z 28. Zkusim si vzpomenout a odpo sem dat link na toho cloveka kdo to vymyslel. Mam tam i tabulku na zaklade ktere k tomu dosel. Je samozrejme mozne, ze je to i jinak, ale dost bych sazel na to, ze zaklad je tento.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 16/01/2004 :  12:23:42  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Jo ja jsem pri otevreni hola byl master smuggler, tka 4144 a 0044 pistolnik a trochu medik a trochu artisan. Prvni holo reklo weapon smithe a druhe CH.

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 24/01/2004 :  15:40:33  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Docela by me zajimalo, jak ted hola padaji. Padlo ted nekomu v posledni dobe nejaky? Uz dlouho sem nevidel, ze by nekdo delal imp mise .
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 25/01/2004 :  12:11:38  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze hola nikoho moc ted nezajimaji. Je jich dostatek. My jsem jich o vanocich nakoupili asi 20 navic pro guildovni ucely :-)

Jinak tuhle mi zrovna padl SITH holocron z tripismennyho impa.

[edit] hrubka

Edited by - Genagen on 25/01/2004 12:13:27
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 05/02/2004 :  13:27:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Dneska sem lotnul sith holo za force crystal huntera.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/02/2004 :  13:49:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Dneska sem lotnul sith holo za force crystal huntera.

tak ho nevyhazuj ... si ho teda vemu no ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 05/02/2004 :  14:10:06  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
tak ho nevyhazuj ... si ho teda vemu no ...

Zrovna sem ho vymaznul, co s nim ... ceny za holo sou ted skoro na nule, lidem ted spis musis zaplatit aby si ho vzali tak by zbytecne zabiralo misto v baraku
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/02/2004 :  12:32:32  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jakej je rozdil mezi sith holo a jedi holo? cenovej i funkcni ... ? bych si taky nejaky to holo poridil ... a kdyz mi rekne architekt tak vim ze jedi nebudu :)

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 06/02/2004 :  13:16:16  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Architect je nejpohodovejsi povolani co jsem zatim delal.

Black
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/02/2004 :  13:31:26  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Architect je nejpohodovejsi povolani co jsem zatim delal.

sem jako myslel ze nebudu masterovat neco jenom kvuli FSS ... budu delat jen to co me bavi ... a kdyz mi holo rekne bud carabinier tak budu :) kdyz rekne bud kuchar tak sorry holo ... tak nejak sem to myslel

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000