Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Tak tohle si zahraju
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 04/02/2004 :  10:56:51  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
Demo > Ne nepotrebuju fotorealistickou grafiku, osobne preferuju 2D zpracovani ala Infinity Engine.
A ne nepopisuju stare hry, bojovej system stal povetsinou za 2 veci o zvucich a hudbe se ani nedalo prakticky mluvit. Ad Daoc, nikdy jsem nehral a nevim co sem tahas onlinovky - trochu jina kategorie.

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/02/2004 :  11:05:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Beholder> Demo taky Daoc nehral to mas fuk .)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 04/02/2004 :  11:15:05  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Bravo, si fakt dobrej ;)
Jojo, taky si říkám.
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 04/02/2004 :  11:16:49  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:

[
To jsou kecy, ocividne jsi stare hry nehral. Nebo si hral mozna tak dooma a packmana, proteze meles zcela mimo misu. Linearni hry jsou ty dnesni, protoze by to "hraci" jako ty asi tezko rozdychavali, pokud by nekde nebylo napsano co zrovna ted delat. Jinak, ktere hry byly umele natazene? Muzes byt konkretni? Tezko, opet kecy. Akorat me napada DarkParadise, to odpovida definici "který hráč stráví nuceným opakováním jedné činnosti, činnosti která nezahrnuje samotné hraní"

Skoro všechny adventury měly nějaké zákysové místo, které se logicky nedalo vyřešit a pak jsi už jen slepě zkoušel všechno na všechno.
Nebo třeba Ishar (jinak supr dungeon) měl prostě taková záseková místa, kdy jsi se třeba týden nemohl hrát. Nemluvě, že jsi se mohl dostat do situace, kdy jsi něco udělal (nebo zapomněl udělat) a nemohl jsi dál...
Ale třeba takový Dungeon Master je podle mýho nepřekonatelný dungeon. Hrál se plynule, záseky tam nebyly, ale přesto byl dlouhý a obtížný. Ale hlavně po celou dobu úžasně bavil.
Nicméně jak už jsem napsal i dnes je spousta supr her.
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 04/02/2004 :  11:38:06  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Ja se jen bojim aby nevyslo ASCII 3DS MAX
To by mi pak muj Radeona ze neceli 2K byl uplne khodnu ikdyz na nem beha vecina soucasnejch komercnich sracek

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/02/2004 :  11:52:17  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se jen bojim aby nevyslo ASCII 3DS MAX
To by mi pak muj Radeona ze neceli 2K byl uplne khodnu ikdyz na nem beha vecina soucasnejch komercnich sracek

Dobre ze si to priznas... ja mam ted nocni mury, protoze Koala na Atari800 byl naprosto spickovej obrazovej editor. Asi navrhnu firme, aby uz nekupovala dalsi Photoshopy, protoze tyhle komercni sracky jen tahaj z lidi penize! A mohla by treba firma financne vykrvacet a ja nedostanu vyplatu. Ale co... budu makat zadarmo... a budu delat lepsi a kvalitnejsi veci, protoze konecne osvobodim svou mysl...

Tragedy

Edited by - Tragedy on 04/02/2004 12:04:05
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 04/02/2004 :  11:56:19  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
To jsou kecy, ocividne jsi stare hry nehral. Nebo si hral mozna tak dooma a packmana, proteze meles zcela mimo misu. Linearni hry jsou ty dnesni, protoze by to "hraci" jako ty asi tezko rozdychavali, pokud by nekde nebylo napsano co zrovna ted delat. Jinak, ktere hry byly umele natazene? Muzes byt konkretni? Tezko, opet kecy. Akorat me napada DarkParadise, to odpovida definici "který hráč stráví nuceným opakováním jedné činnosti, činnosti která nezahrnuje samotné hraní"
Naopak ty očividně nechceš naslouchat argumentům. Staré hry jsem hrál. Občas si nějakou starou hru zahraji znova, třeba nějakou amigáckou pecku.
Hodně starých her také těžily délku herní doby z toho, že si člověk musel například kreslit mapu na papír, že se muselo v inventáři kombinovat vše na vše, že věci na pickup byly v rozměrech 1x1 pixel, že byla obtižnost šíleně vysoká a nezbývalo nic jiného, než soustavným opakovaním jednoho úkonu a učením se předprogramovaného chování hry nazpamět se přes tento úsek dostat. Zástupce, ve kterých tyto featury najdeš, si dosaď sám, jestli na to vůbec máš znalosti a zkušenosti, jak se snažíš presentovat.
Já o tom dost pochybuji, protože člověk, která je schopen při každé vhodné příležitosti tvrdit, že bojový systém v daocu se skládá z mačkání mezerníku, je u mne obyčejný tlučhuba a trotl ala Rodier umocněný druhou. ... bo Rodier si někdy ve světlé chvilce dokáže najít pro své tvrzení i nějaký materiál na webu. Ty zjevně ani to ne.

Opět v jasném světle pouze předvádíš potřebu si veřejně ospravedlnit vlastní omezenost v tom, že se nedokážeš u nových her bavit, že je nedokážeš pochopit (3d rozměr je zřejme na tvou mysl příliš složitý), že se nedokážeš v té záplavě titulů orientovat, takže si nedokážeš vybrat ... nebo bys i rád něco zkusil, ale zlobí tě, že mezi chtěním a praktickým vyzkoušením stojí překážka ve formě investice do hw nebo do měsíčního poplatku ... normální člověk to přejde pasivním nezájmem, ale ty potřebuješ neustále ventilovat své mindráky co (:

V jednom je ale rozdíl, zatímco tebe to či ono "nezajímá", ostatní tvé problémy nepřímo zajímají, bo kdyby nebyl zamindrákovaný demostenes nebylo by pomalu o čem na tiborově fóru diskutovat (:

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/02/2004 :  12:20:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
co ja budu delat sakra, ja vul si koupil novou kartu a dvd mechaniku, misto abych se vratil k atarku

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 04/02/2004 :  13:00:36  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

co ja budu delat sakra, ja vul si koupil novou kartu a dvd mechaniku, misto abych se vratil k atarku

Pust si nejaky film

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/02/2004 :  14:22:44  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor
Jmenuji se Tibor. Mám doma už přez dva roky počítač lepší než je Endor server, a mám hroznej srach z asci her.

Fakt??? Co ja vim tak mas hroznou kraksnu... jenom zdroj vazi pomalu 15 kilo.

To mi teda neni jasny, na cem to ten sqelej Endor bezi.... to musi bejt nejaka hajtra, co se do jedny mistnosti nevejde, a tak museli probourat zed a cumi jim to i na hajzlik.....

Jediny stesti ze tam vic jak tech 30 lidi online nebejva, jinak by se museli probourat i o patro niz a nebo do sklepa.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/02/2004 :  14:32:27  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jmenuji se Tibor. Mám doma už přez dva roky počítač lepší než je Endor server, a mám hroznej srach z asci her.

hmm, ty se fakt jmenujes Tibor ? ;)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/02/2004 :  14:45:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Coriven

Pust si nejaky film

a znas nejakej co je udelanej zadarmo ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 04/02/2004 :  14:50:34  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

hmm, ty se fakt jmenujes Tibor ? ;)
Víceméně.
EDIT: Jméno toho klubu mělo začínat na Anonymní, takže i kdybych se tak nejmenova, nemělo by to vadit.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 04/02/2004 :  15:06:44  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Coriven
Pust si nejaky film

myslis nejakou domaci amaterskou tvorbu ? ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/02/2004 :  15:11:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:

Treba ten Robert s reklay na Sony, co si vytvoril svuj prvni domaci DVD ;p

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/02/2004 :  15:18:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

to je jedno, hlavne aby za to nikdo nedostal ani korunu, pokud mozno ani za material a vyrobni prostredky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 04/02/2004 :  16:12:02  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
.. taknějak mi to nedalo ...
quote:
Originally posted by Tibor: Jmenuji se Tibor.
quote:
Originally posted skupina okolo sedících lidí: Ahoj Tibore.
quote:
Originally posted by Tibor: Mám doma už před dva roky počítač lepší než je Endor server, a mám hroznej srach z asci her.
quote:
Originally posted by terapeutka v bílém plášti: Ano... a my jsme tu od toho, abychom ti pomohli.

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 04/02/2004 :  16:12:51  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Me by zajimalo jak by vypadalo treba tohle v ASCII grafice
http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=3d9bdd7c45b298aa6cb5951f51e9452e&threadid=112530&perpage=20&pagenumber=1

A chtel bych videt Pana prstenu s ASCII digitalnima trikama :)))

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/02/2004 :  16:36:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thor

A chtel bych videt Pana prstenu s ASCII digitalnima trikama :)))

Demo se uz dockal Hvezdnych valek http://www.asciimation.co.nz/... treba se jednou docka i Pana prstenu :)

Tragedy
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 04/02/2004 :  16:49:55  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
2Tragedy: jeste ze sou ty filmy komercni...

Tank_Chief
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 04/02/2004 :  21:44:27  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Vypadá to, že si Demosténes konečně našel kamaráda na stejné.. "úrovni"..
Třeba časem založí filozofickou školu.. myslim, že endor.cz forum hostí plno potenciálních pilných studentů.. když jsem si to tam po delší době prošel, došlo mi, proč Demosténes hlásá, že na Endoru hrajou dospělí, vyzrálí a inteligentní hráči.

edit: ratafak = Rodier, pro neznalce ;-p

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 04/02/2004 21:46:06
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  00:44:20  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Adam

Skoro všechny adventury měly nějaké zákysové místo, které se logicky nedalo vyřešit a pak jsi už jen slepě zkoušel všechno na všechno.

No, nevim, nerikam ze nebyly uchylarny, ale ty dobre adventury tohle nemely, namatkou indiana jones 4 byl VZDY logicky, nebo byla nekde schovana napoveda. Sice se mi nekolirat stalo, ze jsem to vyresil zkouseckou a napovedu jsem nasel az pak, ale jde o to ze tam byla a kdybych byl vsimavejsi, tak jsem nemusel jet zkousecku.

quote:

Nemluvě, že jsi se mohl dostat do situace, kdy jsi něco udělal (nebo zapomněl udělat) a nemohl jsi dál...

Jo, to je samozrejme demence, ale her, kde kdyz si neco zapomnel na zacatku a hra pak nesla dohrat nebylo moc. Zpravidla se dalo vratit a dodatecne to napravit

quote:

Ale třeba takový Dungeon Master je podle mýho nepřekonatelný dungeon. Hrál se plynule, záseky tam nebyly, ale přesto byl dlouhý a obtížný. Ale hlavně po celou dobu úžasně bavil.

Souhlas, ale takovyhle her bylo hodne. Ono to taky zpocivalo v tom, ze kdyz jich clovek dohral 20, tak proste vznikla jista rutina a slo to pak daleko lepe. A pokud ma clovek tuto rutinu zazitou, muze se jen smat hram jako bylo mm6, bg a vsem novym RPG, protoze jsou nekonecnekrat snazsi (kupodivu daleko vice linearnejsi), ackoliv to lidem co nemaji nahranou klasiku muze prijit obtizne.

quote:
Originally posted by Beholder
Demo > Ne nepotrebuju fotorealistickou grafiku, osobne preferuju 2D zpracovani ala Infinity Engine

Jestli se nepletu, tak infinity je engine baldurs gatu a pod ne? On je sice pekny, ale ma ohromnou nevyhodu v tom, ze kazda lokace je "bitmapa", takze se nemuze moc dobre menit a navic je to silene velke. Takze i pomerne kratka hra jako BG ma tunu cd.
Ja preferuji dlazdicovy system ala UO, protoze imho neni treba mit kazdy strom jiny, a diky tomu, ze svet je postaven z nejake sady "dilu", tak muze byt defakto nekonecne velky. U7 mela 25mega a svet byl GIGANTICKY. A presto byla jeji grafika v te dobe naprosta spicka. Imho kdyby naplnili 4cd hi-res tilama, kouzla prohanli pres 3d karty a na tom staveli svet, mohl by byt defakto nekonecnekrat vetsi, nez kdyz je to formou jedne bitmapy. A vypadal by taky sakra dobre.
Ovsem problem je v tom, ze se NIKDO nechce delat s rozsahlyma hrama, protoze to prodaji i kdyz bude herni doba 2 dny, tak proc se snazit.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  00:46:18  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
že bojový systém v daocu se skládá z mačkání mezerníku, je u mne obyčejný tlučhuba a

Mas pravdu, v tom avicku, ktere melo presentovat uzasny combat system daocu ten mag vubec 10 minut v kuse nehazel JEDNO A TO SAME kouzlo porad dokola s dabelskou kadenci ;)

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  00:48:08  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Dobre ze si to priznas... ja mam ted nocni mury, protoze Koala na Atari800 byl naprosto spickovej obrazovej editor. Asi navrhnu firme, aby uz nekupovala dalsi Photoshopy, protoze tyhle komercni sracky jen tahaj z lidi penize! A mohla by treba firma financne vykrvacet a ja nedostanu vyplatu. Ale co... budu makat zadarmo... a budu delat lepsi a kvalitnejsi veci, protoze konecne osvobodim svou mysl...

Nedelej ze sebe vola, moc dobre vis, jak to myslim.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  00:48:45  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik
[Jediny stesti ze tam vic jak tech 30 lidi online nebejva, jinak by se museli probourat i o patro niz a nebo do sklepa.

Kuzma jako vzdy totalne mimo

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  00:54:28  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
[Opět v jasném světle pouze předvádíš potřebu si veřejně ospravedlnit vlastní omezenost v tom, že se nedokážeš u nových her bavit, že je nedokážeš pochopit (3d rozměr je zřejme na tvou mysl příliš složitý), že se nedokážeš v té záplavě titulů orientovat, takže si nedokážeš vybrat ... nebo bys i rád něco zkusil, ale zlobí tě, že mezi chtěním a praktickým vyzkoušením stojí překážka ve formě investice do hw nebo do měsíčního poplatku ... normální člověk to přejde pasivním nezájmem, ale ty potřebuješ neustále ventilovat své mindráky co (:

Narozdil od tebe se nehodlam smirit s necim, co je rok od roku horsi. Pokud vim, ze bylo neco 10x lepsi, tak nebudu obhajovat to nove jen proto, ze nic jineho momentalne neni. V titulech se orientuju mozna lepe nez ty, je to soucast moji prace, ale ja si sveho casu vazim a nehodlam ho zahazovat kravinama. Mozna mas casu, ze nevis co s nim a tak hrajes jednu hru za druhou. Pokud te to naplnuje, tak si to uzij. Btw HW mam lepsi nez vetsina z vas ;)

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/02/2004 :  06:30:06  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw HW mam lepsi nez vetsina z vas ;)

To jsi nekde ukrad ?

Black
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/02/2004 :  07:13:53  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw HW mam lepsi nez vetsina z vas ;)
LOL, a pak kdo si tu léčí mindráky.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/02/2004 :  09:20:47  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

Vypadá to, že si Demosténes konečně našel kamaráda na stejné.. "úrovni"..
Třeba časem založí filozofickou školu.. myslim, že endor.cz forum hostí plno potenciálních pilných studentů.. když jsem si to tam po delší době prošel, došlo mi, proč Demosténes hlásá, že na Endoru hrajou dospělí, vyzrálí a inteligentní hráči.

edit: ratafak = Rodier, pro neznalce ;-p

No jo... Oba stejny posthunteri
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/02/2004 :  10:12:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ascii rpg y honi x :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 05/02/2004 :  10:59:05  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nat
že bojový systém v daocu se skládá z mačkání mezerníku, je u mne obyčejný tlučhuba a
Mas pravdu, v tom avicku, ktere melo presentovat uzasny combat system daocu ten mag vubec 10 minut v kuse nehazel JEDNO A TO SAME kouzlo porad dokola s dabelskou kadenci ;)

A to se jako odvažuješ veřejně tvrdit, že se cituji "V titulech se orientuju mozna lepe nez ty, je to soucast moji prace." ... pak lituji lidi, kteří s výsledky tvé práce mají co dočinění. (:

Protože objektivně hodnotit bojový systém na základě jednoho amatérského videa, může jen osoba neschopná, zaujatá a nekompetentní.

Jak jsi na to přišel, že má jít o presentační video? Stáhl jsi ho snad ze stránek Mythic Entertainment pod hlavičkou popisující ucelenou ukázku bojového systému? Ne. Bylo tam snad vidět, že by hlavní aktér mačkal mezerník? Ne. Byl ten aktér schopen ukázat alespoň vzorek z hutné sady nejruznějších kouzel a meele úderů, které v daocu jsou? Ne.

Jsi pouze užvaněný arogantní ignorant, protože nijak jinak prostě nelze nazvat člověka, který se ohání stoprocentní lží jako faktem, a to ne poprvé, nýbrž neustále, i když měl desítky příležitostí si z různých relevantních zdrojů tento absolutní omyl v hlavě objasnit a uvést na pravou míru.

... buď jsi tak tupý, anebo vědomě lžeš s nadějí, že ti ty tvé kydy někdo bude baštit. Naštěstí Demostena, jako dokonalého klauna, prokoukla většina uživatelů této konference (:

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/02/2004 :  11:09:51  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jestli se nepletu, tak infinity je engine baldurs gatu a pod ne? On je sice pekny, ale ma ohromnou nevyhodu v tom, ze kazda lokace je "bitmapa", takze se nemuze moc dobre menit a navic je to silene velke. Takze i pomerne kratka hra jako BG ma tunu cd.

Lokace jsou castecne variabilni a existujou projekty, ktere vytvareji mody a cele nove pribehy ci jen questy pro infinity engine (vetsinou BG1/2) viz treba http://www.teambg.net/? nebo http://addoncz.jinak.cz/web/index.php.

Jinak s tim, ze je Baldur's Gate kratka hra jsi me pomerne dostal, hral jsi to vubec nekdy ?

Edited by - beholder on 05/02/2004 11:19:50
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/02/2004 :  11:27:05  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Beholder: je kratky(kratka)

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 05/02/2004 :  11:39:08  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

BG2 kdyz sem hral po prvi tak cca 150 hod. cisteho casu {psal sem si to do toho herniho deniku}.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/02/2004 :  12:15:54  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jednicka nekde kolem 200 - 300 hodin a dvojka tech 150, jak rika Transylvanec, myslim, ze je to dost slusna doba pro ty opravdu nesedi u kompu 24 hodin denne. Kdyz tak hod priklad neceho delsiho, krome extra-old dungeonu s kilometrama chodeb se stejnou grafikou

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 05/02/2004 :  13:12:52  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
http://www.the-underdogs.org/game.php?name=Pyro%202

jedna "opravdu" hratelná (skoro?) ascii hra

edit: chybka v url

Edited by - Isac on 05/02/2004 13:15:37
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/02/2004 :  13:39:58  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
http://home.comcast.net/~cilution/

demo se taky konecne dockal World's of Warcraft ! ;))

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/02/2004 :  13:50:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

http://home.comcast.net/~cilution/

demo se taky konecne dockal World's of Warcraft ! ;))

na pozadi je bitmapa, to je prece absolutne neprofesionalni, melo to byt z dilcu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Fingerfast
Starting Member

25 Posts

Posted - 05/02/2004 :  13:58:17  Show Profile  Send Fingerfast an ICQ Message Send Fingerfast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beholder

quote:

Jednicka nekde kolem 200 - 300 hodin a dvojka tech 150, jak rika Transylvanec, myslim, ze je to dost slusna doba pro ty opravdu nesedi u kompu 24 hodin denne. Kdyz tak hod priklad neceho delsiho, krome extra-old dungeonu s kilometrama chodeb se stejnou grafikou

BG2 sem dohral ( a uspesne vyhral) za necelych 5 dni. a spal sem pokazde takze cca 12 hodin denne(spis min)... 12 * 5 = 60 hodin. Slyseli jste uz negdo o Temple of elementary evil ? take RPG mnesic stare. Dohral sem ho za 3 dny .. taky max 12 hodin. :( mam pocit ze to jde od 10 k 5.

Blbej nazor, taky nazor.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/02/2004 :  14:00:33  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fingerfast

mam pocit ze to jde od 10 k 5.

taky hrajes na endoru v demove gilde ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 05/02/2004 :  14:18:38  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
to sou lidi co probehnou bg za den (: ale neprochazji vsechno (:

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/02/2004 :  14:37:49  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mickk

to sou lidi co probehnou bg za den (: ale neprochazji vsechno (:

Myslim, ze toho musel videt hodne malo :)) U tehle her me tahne to hrani, ne touha to dohrat.

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 05/02/2004 :  15:26:52  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Ja myslim, ze u tech novych her jen staci nastavit obtiznost co nejvyse, nepouzivat navody a cheaty a hraje se to pak aspon rok, pac bossove byvaji silnejsi a clovek musi projit vetsinu hry aby mel dost silny panacky na finale.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/02/2004 :  15:41:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nesnasim volbu obtiznosti!!! Odjakziva!!!

Tragedy
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/02/2004 :  16:45:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fingerfast

quote:
Originally posted by beholder

quote:

BG2 sem dohral ( a uspesne vyhral) za necelych 5 dni. a spal sem pokazde takze cca 12 hodin denne(spis min)... 12 * 5 = 60 hodin. Slyseli jste uz negdo o Temple of elementary evil ? take RPG mnesic stare. Dohral sem ho za 3 dny .. taky max 12 hodin. :( mam pocit ze to jde od 10 k 5.

jezis jiste ... ale je rozdil dohrat a dohrat .. kor v RPG jako BR kde jsou postrani questy a pod ...
prolitnout hrou, ktera ma ten potencial za zlomek jejiho skutecneho herniho casu nerika nic o jeji skutesne kvalite ... s navodem taky prolitnes bg2 i za min (vyrazne) a argumentovat tim je nesmysl

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  17:43:10  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
2beholder: 200-300 hodin BG1? LOL. Ty jsi slepej a hral si to podle zvuku? BG1 jsem se VSEMI sub qesty prosel za 14dni, dene jsem hral asi 4-5 hodin. Tak si to vynasob. Holt nekdo umi a nekdo ne.
Btw jinak BG1 se da dohrat za 5 hodin, pokud se to jde uz s vycvicenou partou a jede se jen dejova linie, pokud je parta nevycvicena, trva to hodin asi 14 (ozkouseno). A to je SMUTNY.

2nat: Tobe neprijde, ze kdyz nekdo deset minut v kuse hazi jedno kouzlo, ze je neco spatne? Asi ne, hlavne ze to podporuje nove 3d efekty ;)

2fingerfast: Potvrzuji, temple of element evil se vsim vsudy je asi na 4 dny, prolitnout se da za den.

Edited by - Demostenes on 05/02/2004 17:46:00
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 05/02/2004 :  17:43:49  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
prolítnout hru co možná nejrychlejc má stejnou logiku jako snažit se umřít co nejdřív
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/02/2004 :  17:47:15  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

prolítnout hru co možná nejrychlejc má stejnou logiku jako snažit se umřít co nejdřív

To mas pravdu, ale o tom se tu nikdo nebavi. Bavime se o tom, ze zrejme pulka lidi je tady retardovana a tak jim vsechno trva 5x dele ;)

Go to Top of Page

Mankind
Starting Member

21 Posts

Posted - 05/02/2004 :  18:00:17  Show Profile  Send Mankind an ICQ Message Send Mankind a Private Message  Reply with Quote
Ja se hlasim k tem retardum.
Jinak si myslim ze je rozdil pokud to hrajes 4 az 5 hod v kuse denne nebo pokud si k tomu sednes na 5 hod tydne.Ale to uz je takova malickost.

Mankind-newbie craft
Každý by chtěl žít na vrcholu, ale všechno štěstí a růst se uskutečňuje při cestě tam...
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 05/02/2004 :  18:09:57  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
2nat: Tobe neprijde, ze kdyz nekdo deset minut v kuse hazi jedno kouzlo, ze je neco spatne? Asi ne, hlavne ze to podporuje nove 3d efekty ;)
A tobě stále nedošlo, že to co jsi viděl, byl sestřih z akce jednoho konkrétního povolání, specializovanou jednim konkrétním způsobem v jedné konkrétní situaci v jednom konkrétním prostředí? Ty jsi ten materiál špatně pochopil, ano, bylo to video, ano, pobíhali tam panáčci .. ne, nebylo to video presentující bojový systém daocu.
Jak by se ti líbilo, kdyby někdo o endoru systematicky a "zasvěceně" tvrdil a používal to jako relevantní argument, že je to sockoidní nepovedený zoufalý amatérský pokus o online hru, jehož kombat systém je založený na tom, kdo dřív stiskne Scroll Lock klávesu, ale hlavně, že to nepotřebuje 3d kartu a je to zadarmo. (;

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000