Author |
Topic  |
Argon
New Member

137 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 00:53:43
|
Tak jsem se predchvili z dlouhy chvile podival na jedno lame children forum a co tam nevidim? ˇ
"Mussoliny ty zkurvenej čůraku, dones mi do školy tvoje ICQ číslo protože na tý autorizaci nejseš a nedělej ze mě idiota. Prostě mi to dones nebo pošli na email. Kokote zkurvenej"
Tak nevim co si o tom mam myslet ale mozna ty jaily za sprostou mluvu opravdu k necemu jsou. Jak by to tu zachvili vypadalo .
Ps: Je to jen pro zasmani ale stejne je vostry jak vas v dnesni dobe na ulici posle do ... cca. 6 letej lum.
|
|
| |
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 01:08:40
|
njn, neska su ti mladeznici hrozne drsny, ale len na dialku, ked dojde na blizky rozhovor pestneho druhu tak ich to prejde, ale skoda ze len dovtedy kym im ostanu modriny, boze, ja by som ich chlomil, ale to som ja, clovek obycajny-agresivny jedinec, musim navstivit psychoslozku (see in bad boys 2) - whooosaaa  |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 03:43:55
|
2Fist: Koho by si ty chcel bit ty farmar? Ved ty nezbijes ani mna .
Inak aby sme boli ontopic: spratkov nepustat na ziadny server, nikde, v ziadnej hre. Nechat im 386 a Sokoban, to na zabavu bohate staci. |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 04:26:47
|
quote: Originally posted by Aenstrius
2Fist: Koho by si ty chcel bit ty farmar? Ved ty nezbijes ani mna .
No ak , tak to bude urcite preto ze ty si znamy svojov agilnostov a macaciov obratnostov , bo profesionalny pretekar (obaja a mozno kto ta pozna vieme o com hovorime tak to tu nerozmazavaj a neklam takto verejne , dobre vies ako to vzdy s tebou dopadne (sestricka z kramarov, .... )) 
quote:
Inak aby sme boli ontopic: spratkov nepustat na ziadny server, nikde, v ziadnej hre. Nechat im 386 a Sokoban, to na zabavu bohate staci.
a ako vidno tvoja prislovecna stedrost sa hned ukazala, uvedom si ze aj 386 je pre nich prilis moc, ja myslim ze im bude musiet staci nejake PMdcko ba, nejaka amiga 500 je pre nich az az az ( ZX je OK :p )  |
Fistandantilus - DP Nimrodel - DP Gimli - Anth /Neprevedeny Ariak - Endor - paladin Scathain - Endor - Torch(firemag) |
Edited by - Fistandantilus on 29/01/2004 04:29:25 |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 15:52:55
|
quote: Originally posted by Fistandantilus
njn, neska su ti mladeznici hrozne drsny, ale len na dialku, ked dojde na blizky rozhovor pestneho druhu tak ich to prejde, ale skoda ze len dovtedy kym im ostanu modriny, boze, ja by som ich chlomil, ale to som ja, clovek obycajny-agresivny jedinec, musim navstivit psychoslozku (see in bad boys 2) - whooosaaa 
Hmm pesti typickej argument dospelych lidi |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 17:36:46
|
quote: Originally posted by Artuhr
njn, neska su ti mladeznici hrozne drsny, ale len na dialku, ked dojde na blizky rozhovor pestneho druhu tak ich to prejde, ale skoda ze len dovtedy kym im ostanu modriny, boze, ja by som ich chlomil, ale to som ja, clovek obycajny-agresivny jedinec, musim navstivit psychoslozku (see in bad boys 2) - whooosaaa 
Hmm pesti typickej argument dospelych lidi
CHCES PESTI? |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 18:21:35
|
quote: Originally posted by Transylvanec CHCES PESTI?
Tak si dojdi na namesti. |
máslo |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 20:43:56
|
peace jinak husty  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
Agent
Starting Member
4 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 22:16:05
|
To je fakt husty. Na zacatku 90. roku jsem omylem vrazil do jednoho ucitele na zakladce a omluvil jsem se mu slovem SORRY a myslel jsem si, ze jsem rekl sprosty slovo.
Jinak si myslim, ze z toho vyrostou. Ted si myslej jaky nejsou hrdinove a machri, ale z toho vyrostou. Jestli ne, tak je ceka jen kuka vuz |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 22:16:41
|
No jak to ja vidim...my chlapy s Petrzalky...hehe imho male deti si staci kuknut v herni pri CS..to by ste sa asi divili :))) minule sedim vedla takeho krpca a on tak nadaval a ked som mu povedal,ze to som ja a ci ma problem..tak len ze to je normalne v zapale hry hehe |
raz dlazdic, navzdy dlazdic. |
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 00:11:51
|
Zoldnier: Tak tomuver! Debilne priteplene CS a k tomu nejaki mali fagani. Koniec sveta. Vidim to u nas na LANke. Mali 13-14 rocni smradi, nehraju pre zabavu, ale preto aby mali co najvacsie skore a mohli sa pochvalit v skole. A potom ti este pripadne z nejakeho dovodu vynadaju. A potom este tie ich "argumenty", ked mas aku-taku snahu nieco po dobrom vysvetlit. Srat na nich, uz som sa to naucil. Ja teda CS nemusim, ale obcas si to zahram ako odreagovacku, lebo tu fakt skoro nikto nic ine nehra.
Fist: Facka, lahnes, nedychas  |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 10:38:40
|
quote: Originally posted by Aenstrius
Zoldnier: Tak tomuver! Debilne priteplene CS a k tomu nejaki mali fagani. Koniec sveta. Vidim to u nas na LANke. Mali 13-14 rocni smradi, nehraju pre zabavu, ale preto aby mali co najvacsie skore a mohli sa pochvalit v skole. A potom ti este pripadne z nejakeho dovodu vynadaju. A potom este tie ich "argumenty", ked mas aku-taku snahu nieco po dobrom vysvetlit. Srat na nich, uz som sa to naucil. Ja teda CS nemusim, ale obcas si to zahram ako odreagovacku, lebo tu fakt skoro nikto nic ine nehra.
Fist: Facka, lahnes, nedychas 
jojo ja chodim do trnavy ked mam prednasky do posilky pripadne do herne a je to prca sledovat 13-14rocnych..jo je fakt,ze si to uz clovek ani nevsima  |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 11:24:07
|
Taky bych to asi nakonec vyresil pestma |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 12:08:40
|
Byli jste uplne stejni smradi a ti, kteri byli stejne stari jako ted vy se taky divili a urcite si i obcas prali vam rozbit hubu. Az dospejou ty deti do vaseho veku, tak se budou divit zase nad novou generaci. Nad timhle jsem diskutoval, kdyz jsem si snazil dokazat, ze jsem velkej dospelak. Tak to nechte, protoze je to zbytecny a detinsky  |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 14:02:32
|
quote: Originally posted by Jeffy
Byli jste uplne stejni smradi a ti, kteri byli stejne stari jako ted vy se taky divili a urcite si i obcas prali vam rozbit hubu. Az dospejou ty deti do vaseho veku, tak se budou divit zase nad novou generaci. Nad timhle jsem diskutoval, kdyz jsem si snazil dokazat, ze jsem velkej dospelak. Tak to nechte, protoze je to zbytecny a detinsky 
asi tak, ale CS populace je ve vetsine pripadu fakt des :p |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Plague
Starting Member
52 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 17:06:12
|
Jen ta mladá, já hraju CS na (zatím) uzavřené LAN na koleji. To je opravdu hra pro zábavu, lepší CS sem nezažil...
Nejlepší by bylo na celej internet zavést povolení od 18 a bylo by! |
Plague[Braterstvo], Istar Luin Lenost je matka pokroku. Václav Musil |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 17:20:44
|
To by pres Vasaka neproslo |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 23:19:29
|
quote: Originally posted by Jeffy
Byli jste uplne stejni smradi a ti, kteri byli stejne stari jako ted vy se taky divili a urcite si i obcas prali vam rozbit hubu. Az dospejou ty deti do vaseho veku, tak se budou divit zase nad novou generaci. Nad timhle jsem diskutoval, kdyz jsem si snazil dokazat, ze jsem velkej dospelak. Tak to nechte, protoze je to zbytecny a detinsky 
No ja ked som bol maly smrad mal som svoju 286 a tam CS nebolo a vulgarny som furt ..Inak si myslim,ze teraz je mladez ovela drzejsia a vulgarnejsia,no a da sa povedat ze aj vyspelejsia..vsetko chu hr hr hned mat.Napriklad uz pomaly nenajdes 12-13rocnu pannu..  |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 01:18:27
|
Kolik je vám let?
Zoldnier: Ty prasáku, ty vyhledáváš takhle malý holky jo ?  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 06:36:24
|
quote:
Fist: Facka, lahnes, nedychas 
:p no vsak uvidime ked pridem k tebe, ale pre istotu ti zavolam sanitku 
add cs a decka
som jedneho casu chodil casto v BA do herne a hral cs, musim uznat ze mi to sem tam slo, a tolko malych deciek nadavat som nepocul pred tym ani potom, proste ich uplne sralo ked ich niekto zabil 3-4 pri sebe a nadavali jak take kravy, ale ked som sa spytal ze akyze maju problem tak odpoved znela ze nic, a potom ich priseil aj admin ukludnit ze ich povyhadzuje, proste nevedia kedy maju nadavat, ja nadavam furt, a najlepsie sa nadava v krajine kde ti nerozumeju, to ides po obchodnom centre s kamosom a nadavas a a seci nic :p
to aen: facka, ja sa aj tak uhnem,  |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 11:58:02
|
quote: Originally posted by Colldor asi tak, ale CS populace je ve vetsine pripadu fakt des :p
No na CS je mi uplne jedno kdyz mi nekdo nadava. Vetsinou mu proste neodepisuju. Daleko vice me stvou teamkilleri a podobna prasata, co kazi hru treba 20ti lidem na serveru. Pokud jste ne nejakym serveru se schopnyma lidma, ktere znate, tak dotycneho blbecka vyvotujete za par sekund (popr. date bann pokud ma nekdo rcon nebo admin), ale pokud jste nekde na GZ, kde mi obcas pripada, ze polovina hracu neumi otevrit consoli... tj pak horsi 
Pak jsem taky trosku alergickej na lidi, co uz mluvi jen ve zkratkach: OMG, ROFL debile!! LOL LOL OMFG STFU NooBE!!!
|
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 12:14:26
|
quote:
No na CS je mi uplne jedno kdyz mi nekdo nadava. Vetsinou mu proste neodepisuju. Daleko vice me stvou teamkilleri a podobna prasata, co kazi hru treba 20ti lidem na serveru.
Pravdu mas jeffe, to ze ma niekdo dava mi sice trosku vadi, ale aspon sa mozem nieco priucit a potrenovat, to ked niekoho masakrujem sa sice smejem, ale nie na mojej schopnosti ale na neschopnosti druhych, a to si clovek moc nezlepsi skill bo nema nacom, |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 14:28:01
|
quote: Originally posted by Kolik
Kolik je vám let?
Zoldnier: Ty prasáku, ty vyhledáváš takhle malý holky jo ? 
pssssst!nikomu to nehovor...ja su tajnej! |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 16:14:53
|
quote: Originally posted by Zoldnier
Kolik je vám let?
pssssst!nikomu to nehovor...ja su tajnej!
Jak dvoumetrovy hovno v zatacce. |
máslo |
Edited by - Quam on 31/01/2004 16:15:20 |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 19:06:14
|
quote: Originally posted by QUAM
Kolik je vám let?
pssssst!nikomu to nehovor...ja su tajnej!
Jak dvoumetrovy hovno v zatacce.
este si ma nevidel..mam 186cm  |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 00:15:08
|
[/quote]este si ma nevidel..mam 186cm 
A tim padem ses dospelak? |
Edited by - Artuhr on 01/02/2004 00:15:31 |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 02:55:45
|
quote: Originally posted by Zoldnier este si ma nevidel..mam 186cm 
nejakej mrnavej  |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 03:46:07
|
quote: Originally posted by Zoldnier este si ma nevidel..mam 186cm 
nejakej mrnavej 
Hlavne ze tvuj podpis je dlouhej jak Lovosice. |
máslo |
 |
|
Fistandantilus
Starting Member
25 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 04:10:09
|
No a ako tak kukam tak to este neni kompletny  |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 11:51:50
|
vzdejte to chlapci, soutěž o největšího debila dávno vyhrál Demosténes.. ale máte 1ku za snahu.. |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 13:48:47
|
este si ma nevidel..mam 186cm 
A tim padem ses dospelak? [/quote]wtf?  |
 |
|
Artuhr
Junior Member

706 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 16:18:47
|
este si ma nevidel..mam 186cm 
A tim padem ses dospelak?
wtf?  [/quote] Znas to malej s velkem a velkej s malym |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 21:14:01
|
Hehe, no zase je to obcas sranda, kdyz jde clovek zahrat si do herny a tyhle deticky trosku proskoli. Imho nejvetsi radost ma clovek ztoho, kdyz vidi jak by mu nejradsi zacali nadavat, ale boji se cokoliv rict. Ja vim, sem skodolibej...... Pravda je ze sem obcas rad ze nemam pistoli, protoze bych to tam musel zacit strilet hlava nehlava.
Inet hrani je mnohem anonymejsi, takze si oto vic dovolujou, kdyz nehrozi ze mu nekdo zfleku natahne. Clovek se to nauci odfiltrovat, ale nikdy to nejde uplne.
To Jeffy: Stfu noobe. To Aenstrius a Fistandantilus: Nono, abyste si neublizili, madari.  |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
None
Starting Member
74 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 21:28:23
|
To je kazasska mafie. |
<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]
Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!
|
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 21:35:33
|
mechac: Neboj sa, Fistandantilusa mam plne pod kontrolou, je pevne priviazany k tomu koliku. Len som mu pripomenul ze este aj toto forum existuje a hned tu zacal posthuntit. A madar si tu ty .
A PS. len tak medzi nami dievcatami, nevie napisat vetu bez ":p" . Neboj, niekedy urcite dojde zase ku mne, tak ja ho (opat) spacifikujem. |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 01:01:05
|
hehe ... mechaci najdi si neco jinyho nez porad tu samou a stejnou narazku ... co takhle sudetsky nemce ?  |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 09:26:42
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
hehe ... mechaci najdi si neco jinyho nez porad tu samou a stejnou narazku ... co takhle sudetsky nemce ? 
Nene, madari to sou. |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 10:12:30
|
quote: Originally posted by mechac
hehe ... mechaci najdi si neco jinyho nez porad tu samou a stejnou narazku ... co takhle sudetsky nemce ? 
Nene, madari to sou.
Spravne. Sudetsky nemci jsou v Brne. Jen si poslechnete ten jejich hantec...  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 10:14:37
|
quote: Originally posted by Mistral
Nene, madari to sou.
Spravne. Sudetsky nemci jsou v Brne. Jen si poslechnete ten jejich hantec... 
Brno Brno, buzerantu plno. Jeste ze tam nebydlim. (ted abych tam snad ani nejezdil... ) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 10:19:27
|
Brno Brno, buzerantu plno. Jeste ze tam nebydlim. (ted abych tam snad ani nejezdil... )
Sparta Sparta buzerantu parta , radsi do brna fakt nejezdi sic ti takovo strelim, ze ti zhori limec |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 12:23:32
|
a co takhle nejaky Krumlov vid Mechu?  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 12:37:26
|
quote: Originally posted by swordicek
a co takhle nejaky Krumlov vid Mechu? 
To zní skoro jako Krumpáčov...  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 15:02:33
|
No ja bych vazne bral, kdyby si kominuta UO nekdy dala CS. Treba hra pro 20 lidi a tam O/CH... Mechac by tam byl samozrejme taky. Uz jen za toho nooba ! |
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 15:40:55
|
quote: Originally posted by swordicek
a co takhle nejaky Krumlov vid Mechu? 
Lepsi nez bydlet v Ostrawe. Kratky zobaku. |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 18:40:07
|
hehe ty bysis mel prijit udelat poradek na Dp :) nekdo Ti tady silene kopiruje image. zrejme dalsi barwoslepej  |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 23:51:50
|
hehe ty bysis mel prijit udelat poradek na Dp :) nekdo Ti tady silene kopiruje image. zrejme dalsi barwoslepej 
nehovoril si daco,ze to W nebudes pouzivat..v jednom topicu..i ty DODRZSLOVOTYPEK!!! |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 23:55:48
|
Jo taky jsem si toho vsim, a ne v jednom topicu... Holt nas blbecek jinak psat neumi a je to silnejsi nez on. |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 00:05:00
|
On ma treba nejakou vadnou klavesnici,kde na misto w -> v a obracene a jeko mozek ne a ne pochopit,ze je to obracene. |
máslo |
 |
|
Zoldnier
Starting Member
96 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 11:47:25
|
Teraz ked to uvidi napise urcite nieco v zmysle..wylizte si prdel!  |
 |
|