Author |
Topic  |
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 12:07:31
|
quote: Originally posted by Kolik
Jakmile Demosténes nemá co by řek kloudnýho tak se začne ohánět tím jak ho všichni napadaj. Hehehehe.
Hele vážně už je to trapný
Tzv. poslanecký syndrom  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 13:24:19
|
quote: Originally posted by Danda I
Corivene : na pořadu dne je teď uzavřít multilicenční smlouvu EA, o všem dalším se bude mluvit až po podpisu. Nicméně i kdyby to s UO pro free servery nedopadlo pozitivně stále zůstává neméně důležitá možnost hrát na OSI a dále legálně hrát hry jako jsou NHL,FIFA, Need for Speed, Battlefield 1942, Command & Conquer aj.
Me to zajimalo specialne vzhledem k freeshardum, protoze jednak provozujete sami freeshard a druhak by to byl celkem zajimavy prulom do licencni politiky. |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 08:56:01
|
quote: Originally posted by Demostenes
Nechces se dat na pravnickou karieru? Vytrhavani z kontextu, prekrucovani a podobne ti jde vyborne. Vasakova skola?
Tohle už je na ústavní léčbu v kazajce ;-p |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 20:14:02
|
quote: Originally posted by Tragedy
Filmova klise: http://pes.eunet.cz/film/cliframe.htm
Rofl.  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
None
Starting Member
74 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 21:31:56
|
quote: Muj vercajk obdivuji zeny vsech primerenych vekovych kategorii
Stale se zde ohanis "svyn vercajkem", ale stale jsi nepodal zadny dukaz o tom, ze je na tom neco pravdy, tim padem se domnivam, ze jde spis o komplex menecennosti(v tomto pripade male velikosti) a zde na foru si svuj komplex jen lecis, ale ve skutecnosti mas TOTALNE MALY PERO, LENINE!!!    |
<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]
Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 29/01/2004 : 21:47:06
|
 |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 14:44:01
|
quote: Originally posted by Tragedy
Filmova klise: http://pes.eunet.cz/film/cliframe.htm
Pěkný  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 14:51:21
|
quote: Originally posted by None
quote: Muj vercajk obdivuji zeny vsech primerenych vekovych kategorii
Stale se zde ohanis "svyn vercajkem", ale stale jsi nepodal zadny dukaz o tom, ze je na tom neco pravdy, tim padem se domnivam, ze jde spis o komplex menecennosti(v tomto pripade male velikosti) a zde na foru si svuj komplex jen lecis, ale ve skutecnosti mas TOTALNE MALY PERO, LENINE!!!   
Tak zrovna tobě to dokazovat nebudu, i když vím, že bys si to velmi přál. Nsrt, buzno!  |
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 15:02:40
|
 |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 30/01/2004 : 15:03:39
|
http://birdman.org/images/jadedbig.jpg
rofl !!   |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 00:40:50
|
quote: Originally posted by -corwin-
http://www.cbc.ca/mondayreport/videos/ontario.html
už vidim Colldora jak doma balí saky paky ;-p |
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 31/01/2004 : 23:47:05
|
PŘEKVAPTE VAŠÍ NÁVŠTĚVU PŘI VEČEŘI !
1) Vystřihněte alobalové listy do žádaného tvaru, 2) Připevněte je na kuře, slepici či krůtu, 3) Upečte na pekáči, pokud možno v troubě s grilem, 4) Před servírováním sejměte alobalové kousky, 5) Pozorujte údiv ve tváři vaší návštěvy...
http://www.sweb.cz/auxley/temp/kure.jpg |
|
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 00:50:11
|
citace z mlade fronty dnes:
// Havel byl opět navržen na Nobelovu cenu 30.01.2004 17:44 - Václav Havel byl podeváté nominován na Nobelovu cenu za mír. O ocenění se letos ucházejí například papež Jan Pavel II., někteří čínští disidenti, americký prezident Bush a britský premiér Blair, prozradil Norský Nobelův výbor. Úplný seznam navržených osobností nezveřejnil. //
jeste na tom nejsme tak spatne, norove jsou vetsi lopaty
edit + jeste hlaska Rodiera z Endor fora:
quote: original Rodier: Tak tomuhle ale prestava vsechno. Aby se mileho Zoldniera (kamos kteremu dali lagr za to, ze za rok a neco pusobeni na shardu rekl 1 sprostou vetu..a on kvuli tomu zalozil topic na fore.. o tom jak je to nesmyslny.. ) zbavili tak mu prisili na dobro "Vulgární napadání hrácu, nadávky, pletení se do PvP. Proste prudic jak zákon káže. Tedy i podle zákona s ním bylo naloženo. Account delete, block IP 217.23.250.45"
- samozrejme ten clovek delal aktivne v Orderu - takze pleteni se do pvp ?? napadani hracu ?? najdete 1 hrace kterej by proti zoldnierovi rekl cokoliv kriveho..... zkratka vykonstruovanej proces jak prase. DP1 = komunismus. ale to uz sem rikal nekdy v roce 2001 akoratze tenkrat mne nikdo neveril
kurva asi fakt zacnu chodit do prace, vydelam tezky skvarky a zaplatim parte negru s letlampama aby ten D[cenzored]1 ozhasili do sracek a snim i v[cenzored]a a b[cenzored]a.
SOU TO CURACI
trosku sem to cenzornul, protoze vy vite o koho jde a oni by jeste byli schopni mne zazalovat za to ze tady o nich pisu ;]
nu a takto vznikaji famy. jak vznikl rodier? ... nikdo nevi |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 01/02/2004 01:09:57 |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 02:54:12
|
Rodier, že by začal pracovat? No to by bylo téma pro zasmání |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 03:59:24
|
Rodier, že by začal pracovat? No to by bylo téma pro zasmání
Takove sci-fi spis ... neco jako "Cikani jdou do prace".
 |
máslo |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 11:37:55
|
Rodier, že by začal pracovat? No to by bylo téma pro zasmání
ROFL, no nevim čemu zrovna ty by ses mohl smát, ve svejch 21ti na plnej úvazek vydržovanej rodičema.. |
|
 |
|
Medwed
New Member

241 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 13:38:52
|
quote: Originally posted by elidor
nu a takto vznikaji famy. jak vznikl rodier? ... nikdo nevi
Rodier je nestastny vyplod chvilkove lasky mezi prasetem a buhvi cim... Napada vas nekoho s cim?  |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 14:10:54
|
quote: Originally posted by Medwed
quote: Originally posted by elidor
nu a takto vznikaji famy. jak vznikl rodier? ... nikdo nevi
Rodier je nestastny vyplod chvilkove lasky mezi prasetem a buhvi cim... Napada vas nekoho s cim? 
Preci se slonem :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 15:53:18
|
rodier je podle me prudici program operujici na par znamych forech, kdo ho ale napsal nevim i kdyz mozna bych tusil :) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 16:08:04
|
quote: Originally posted by -corwin-
rodier je podle me prudici program operujici na par znamych forech, kdo ho ale napsal nevim i kdyz mozna bych tusil :)
Třeba je to jen chyba v matrixu. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 16:20:47
|
heh pobavil me Jurosik ... kdo uhodne kam sel? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 01/02/2004 16:22:21 |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 16:21:43
|
rodier je umela neinteligence ... nebo spis umela demence |
ego tycoon |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 16:56:42
|
Elidor : to přece není těžká otázka - jako elitní hráč co se na DP akorát nudil šel na Endor - na vůbec nejvíc nejlepšejší server na světě  |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 16:58:00
|
quote: Originally posted by Danda I
Elidor : to přece není těžká otázka - jako elitní hráč co se na DP akorát nudil šel na Endor - na vůbec nejvíc nejlepšejší server na světě 
s tebou neni legrace *ukrivdene* .. (mel jsi hadat aspon 3x) edit: ty si koukal co? .) |
Edited by - elidor on 01/02/2004 16:59:39 |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 18:52:59
|
Elidor : OK, přiznám se - viděl jsem to už dopoledne, ale pls neříkej to naší scautské vedoucí - nechtěl bych přijít o odznáček čestnosti  |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 19:13:07
|
ziiiv |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:08:09
|
Atreus: Popírá to snad nějak můj post?
Nějak se ti to nedaří člověče... |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 01/02/2004 : 22:23:43
|
Nedaří co, "to", prosim pěkně ? .. Rodier je sice ubohej ale zrovna v tomhle aspektu seš ty sám ubohej rovnako, takže mi nedošlo, čemu se směješ ;-p |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 00:56:56
|
kdy hodlas nechat tech interpunkcnich znaminek? vadi mi to. |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 08:05:55
|
lol |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 02/02/2004 : 09:24:40
|
quote: Originally posted by ToHor
rodier je umela neinteligence ... nebo spis umela demence
na co umela ? prirodni demence je vsude kolem dost 
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
Quam
New Member

159 Posts |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 07:19:26
|
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1353
Kokot, pica, jebat... Inu, typicka elita z Endoru.  |
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 03/02/2004 : 07:35:05
|
Jurosik je na Endoru?  Nevzal ho demostenes primo pod sva kridla? Level 50, krasne bydleni?  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
mechac
New Member

375 Posts |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:16:29
|
quote: Originally posted by Atreus
Nedaří co, "to", prosim pěkně ? .. Rodier je sice ubohej ale zrovna v tomhle aspektu seš ty sám ubohej rovnako, takže mi nedošlo, čemu se směješ ;-p
mezi nezamestnanym studentem a nezamestnanou troskou (hadejte kdo je kdo ) je pomerne velkej rozdil. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:21:09
|
to, ze je nekdo nezamestnany je troska? mi rekni proc. |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:23:26
|
quote: Originally posted by swordicek
to, ze je nekdo nezamestnany je troska? mi rekni proc.
Potrefena husa ? ;)
btw, precti si ten post od tartara jeste jednou ...  |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:35:43
|
Tartaros> neuhádnul jsem, každopádně já jsem zaměstnanej student.. ;-p |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 16:53:48
|
Tartaros> neuhádnul jsem, každopádně já jsem zaměstnanej student.. ;-p
Trosko !  |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 17:00:12
|
Nojo, sem troska.. to mám z toho, že piju pořádný panáky místo džusu ze zkumavky, viď bobe ;-p |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 17:09:22
|
quote: Originally posted by swordicek
to, ze je nekdo nezamestnany je troska? mi rekni proc.
rodier je troska. jestli chces nejakej argument, just look around 
Tartaros> neuhádnul jsem, každopádně já jsem zaměstnanej student.. ;-p
takze kazdej kdo neni jako ty je ubohej? |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
Edited by - Tartaros on 05/02/2004 17:17:38 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 05/02/2004 : 17:17:39
|
to je neco jineho , jinak asi si to spatne napsal, nebot ja tam jmeno Rodier nevidel, nebo to je uz invisible? |
|
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Topic  |
|