Author |
Topic  |
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 20:12:48
|
skryta propagace ú)) |
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 20:31:35
|
a co je natom spesl? |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 21/01/2004 : 22:21:55
|
Jo SoT, to byly casy :)))) |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 02:36:21
|
jj Servants of Totalism tehdy to slo :)) |
 |
|
Sid Vicious
Starting Member
42 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 12:53:34
|
tak tohle uz je fakt sila 
pls nejake GM hele chtel by sem se zeptat proc nam daly v kavarne blok vyvesku kdyz jsme nic neudelaly ted sem ve skole ale v kavarne nevim proc nam daly jako chci aby nejake gm mi napsalo na tohle icq 157448565 dekuji joooooo sem na vyvesce )) drsne dobrej pocit po dlouho dobe a este kte vyvesce mi jsme psaly tomu co nam to bloklo a on se neoziva tak chci vedet jako co ma za praci kdyz jenom blokuje vyvesky za nic.jo prcek napsal o ERJE neco to nam daly blok ale on s omluvil a pak nam odblokly a druhy den zas blokly za nic ja to chci nejak rozmluvit nebo bez vyvesky to je nuda nemam se na co divat pls to nejake gm aby napsalo na to icq pls dekuji vsem |
Sid Vicious (Guildmaster of Templars) |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 13:37:51
|
pls pls plllllls. takovy sou nejlepsi 14 leti bugeri :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 23/01/2004 : 12:24:31
|
quote: Originally posted by Sid Vicious
tak tohle uz je fakt sila 
pls nejake GM hele chtel by sem se zeptat proc nam daly v kavarne blok vyvesku kdyz jsme nic neudelaly ted sem ve skole ale v kavarne nevim proc nam daly jako chci aby nejake gm mi napsalo na tohle icq 157448565 dekuji joooooo sem na vyvesce )) drsne dobrej pocit po dlouho dobe a este kte vyvesce mi jsme psaly tomu co nam to bloklo a on se neoziva tak chci vedet jako co ma za praci kdyz jenom blokuje vyvesky za nic.jo prcek napsal o ERJE neco to nam daly blok ale on s omluvil a pak nam odblokly a druhy den zas blokly za nic ja to chci nejak rozmluvit nebo bez vyvesky to je nuda nemam se na co divat pls to nejake gm aby napsalo na to icq pls dekuji vsem
Ozvi se mi na ICQ, dam ti block i u nas :) |
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise |
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 26/01/2004 : 16:28:18
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
pls pls plllllls. takovy sou nejlepsi 14 leti bugeri :)
Myslis nekdo jako ty? |
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 09:36:51
|
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1228
Tak takovýhle Demosténovy a Rodierovy perly se na imperiu jentak nenajdou..  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 11:27:49
|
Demovo perla: Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah. ------- Ja osobne myslim, ze by Demo nechtel s zadnou zenskou nic mit, bo si porad mysli, ze ma k***a zuby. 
|
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 11:28:53
|
quote: Originally posted by Atreus
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1228
Tak takovýhle Demosténovy a Rodierovy perly se na imperiu jentak nenajdou.. 
Demostenes: Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Asi mysli Kreatinu.   |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 11:52:03
|
By mne zajímalo, jaké by byly reakce na tentýž příspěvek, ale s pohledu holek, tj. asi takto:
Verte mi, pocitacovy paran neni kluk, se kterym byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera do vazneho vztahu moc nepatri a u kluka ktery ji holduje je velka sance ze bude dost divny. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtela bych s nima neco mit ani kdyby to byli posledni kluci na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako deti, coz jaxi neni to prave orechove, takoveho kluka muzete mit jako dobreho kamarada, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Co byste takové dívčině asi vzkázali? Má pravdu... ? (:
edit: btw staré ale stále dobré: Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CD-cka polila lepidlem, case počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. Do konce života jí zbývaly ješte čtyři hodiny... |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 27/01/2004 11:59:45 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:18:26
|
quote: Originally posted by Nat
By mne zajímalo, jaké by byly reakce na tentýž příspěvek, ale s pohledu holek, tj. asi takto:
Verte mi, pocitacovy paran neni kluk, se kterym byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera do vazneho vztahu moc nepatri a u kluka ktery ji holduje je velka sance ze bude dost divny. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtela bych s nima neco mit ani kdyby to byli posledni kluci na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako deti, coz jaxi neni to prave orechove, takoveho kluka muzete mit jako dobreho kamarada, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Co byste takové dívčině asi vzkázali? Má pravdu... ? (:
edit: btw staré ale stále dobré: Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CD-cka polila lepidlem, case počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. Do konce života jí zbývaly ješte čtyři hodiny...
rofl ...  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:37:14
|
LOLitka :D |
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:39:37
|
quote: Originally posted by Mistral
LOLitka :D
netusil jsem ze te 'lakaj' male holcicky ... ;)) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:43:05
|
Demovo perla: Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Ovšem nejkrásnější je, jak mu tam všichni patolízalové vášnivě přikyvují  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:46:26
|
quote: Originally posted by Colldor
netusil jsem ze te 'lakaj' male holcicky ... ;))
jedine tem muze totiz to jeho naradi pripadat velky :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 12:57:32
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Asi mysli Kreatinu.  
Ne. |
|
 |
|
None
Starting Member
74 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 13:22:55
|
Ale jo. |
<font color="#FF9900">Czech Heroes member[/orange]
Feel of power! Feel of Beat! Radio Beat on 95.3FM!
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 14:11:55
|
Tady Demo mluvi o baletacich. Zrejme z vlastni zkusenosti  Adam: To nejsou patolízalové... 
http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1228&postdays=0&postorder=asc&start=50
Njn Demo nehleda (jestli hleda) zenu, partnerku. On hleda sluzku, otrokyni, ktera se o nej postara.. A asi si mysli, ze zivot s clovekem, co vetsinu noci probdi u pocitace je neco uzasneho.
Edit: Sakra, zase nova stranka :D Jeste se to da stahnout na TheChosena ci kdo to tam tak uzasne splha a placa moudra. |
Edited by - Khaot on 27/01/2004 14:16:41 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 14:55:31
|
Ze by se ozyvaly potrefene husy? |
|
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 15:12:34
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ze by se ozyvaly potrefene husy?
Jako v čem potrefené? Moje holka hraje počítačové hry a já jsem tomu rád. Ale má pochopitelně i jiné přednosti  A co si o tom myslíš ty, je mi volný. Tvé názory už jsou mně (a nejen mně) dlouhou dobu jen k smíchu. |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 16:05:05
|
Moje pritelkyne nepaří, nicnene rada si zahraje. Ideální stav. Je proste hravá... a mě se líbí. |
|
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 16:07:10
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Colldor
netusil jsem ze te 'lakaj' male holcicky ... ;))
jedine tem muze totiz to jeho naradi pripadat velky :)
Muj vercajk obdivuji zeny vsech primerenych vekovych kategorii  |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 16:21:59
|
Porad chybi dukazy  |
 |
|
Adam
New Member

202 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 19:38:32
|
quote: Originally posted by Mr.Selfdestruct
Porad chybi dukazy 
Tak si to zjisti, nejlépe na vlastní oči  |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 20:16:28
|
Demostenes : je zvláštní, že když ty paušalizuješ je vše v pořádku, dle tvého prohlášení hráčka = špatná žena/přítelkyně, dle mého se to dá užít i opačně / přesně jak napsal Nat /, ale jsem to schopen brát jako relevantní názor. Nicméně právě TY jsi se mohl zvencnout když jsem já paušalizoval a napsal něco ve smyslu - co tanečník/baleťák = homosexuál....... |
Edited by - Danda I on 27/01/2004 20:24:21 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 20:53:12
|
quote: Originally posted by Danda I
Demostenes : je zvláštní, že když ty paušalizuješ je vše v pořádku, dle tvého prohlášení hráčka = špatná žena/přítelkyně, dle mého se to dá užít i opačně / přesně jak napsal Nat /, ale jsem to schopen brát jako relevantní názor. Nicméně právě TY jsi se mohl zvencnout když jsem já paušalizoval a napsal něco ve smyslu - co tanečník/baleťák = homosexuál.......
Nauc se aspon cist. Pausalizovat znamena, kdyz reknu napriklad vsichni. Ja pouzil slovo vetsina (v druhem pripade "daleko vetsi vyskyt"). Coz je diametralne odlisne od kazda hracka je spatna pripadne od co baletak, to homosexual. Citis ten rozdil? Ne? Verim, ze kdyz se nad tim na chvili zamyslis a oprasis leta nepouzivane mozkove zavity, treba na to prijdes. Nebo ze by si zamerne prekrucoval a lhal a upravoval moje tvrzeni jak se ti hodi? |
|
 |
|
Xamien
Starting Member
13 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 23:01:24
|
quote: Originally posted by Danda I
Demostenes : je zvláštní, že když ty paušalizuješ je vše v pořádku, dle tvého prohlášení hráčka = špatná žena/přítelkyně, dle mého se to dá užít i opačně / přesně jak napsal Nat /, ale jsem to schopen brát jako relevantní názor. Nicméně právě TY jsi se mohl zvencnout když jsem já paušalizoval a napsal něco ve smyslu - co tanečník/baleťák = homosexuál.......
Nauc se aspon cist. Pausalizovat znamena, kdyz reknu napriklad vsichni. Ja pouzil slovo vetsina (v druhem pripade "daleko vetsi vyskyt"). Coz je diametralne odlisne od kazda hracka je spatna pripadne od co baletak, to homosexual. Citis ten rozdil? Ne? Verim, ze kdyz se nad tim na chvili zamyslis a oprasis leta nepouzivane mozkove zavity, treba na to prijdes. Nebo ze by si zamerne prekrucoval a lhal a upravoval moje tvrzeni jak se ti hodi?
Hm už vidim jak zejtra bude na foru poll s hlasovánim jestli sou baleťáci homosexuálové nebo ne  |
Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..
Xamien® |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 23:20:40
|
quote:
Tak si to zjisti, nejlépe na vlastní oči 
To jiste - nahodou by to byla pravda a musel bych volat odchytavace hadu  |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 27/01/2004 : 23:48:40
|
Demostenes : opět reaguješ jako malé děcko - dobrá rozeberme si co jsi přesně napsal....... Tvůj příspěvek se skládá z několika tvrzení 1)"Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit" Z této věty jednoznačně vyplývá, že myslíš všechny - slovo většina, či jiné slovo, zmírňující paušalizující účinek této věty nevidím.... 2) "Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri" opět věta jednoznačně paušalizující i když uznávám, že zde to malinko zmírňuješ použitím formulace "a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna" osobně bych to i přesto nazval poušálním soudem, nicméně ok zde jsem schopen připustit, že by to nemuselo být jednoznačné, ale tvoje další věta "A taky ze jsou" navozuje jednoznačně pocit, že myslíš prostě všechny koneckonců další větou "Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete." to jen potvrzuješ 3)"Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah" opět nevidím žádné většinou či podobný zmírňující obrat, takže opět jednoznačné zobecnění.... Mimochodem píšeš "Nauc se aspon cist." a píšeš, "Ja pouzil slovo vetsina " no možná že špatně vidím, ale v tvém příspěvku http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1228&start=0 Demostenes Zaslal: pá leden 09, 2004 12:30 am prostě slovo většina není..... Takže doufám, že uznáš že jsem splnil v co jsi věřil a oprášil své mozkové závity, zároveň by bylo fajn kdybys zase neutekl od tématu, jak je tvým dobrým zvykem a uznáš, že jsi malinko jouda co vlastně neví co napsal a jak by si to mohli lidi vyložit. Taky pevně věřím, že potvrdíš, že o nějakém překrucování a lhaní nemůže být ani řeč.....
|
Edited by - Danda I on 27/01/2004 23:54:36 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 00:31:31
|
Nechces se dat na pravnickou karieru? Vytrhavani z kontextu, prekrucovani a podobne ti jde vyborne. Vasakova skola? |
|
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 01:15:16
|
3.5K Gratuluji :) |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 01:15:17
|
demo:Vykrucovani se a uhybani pred konfrontaci s realnymi a padnymi argumenty ti jde skvele,misto okamizteho flamu bys mel predlozit vlastni fakta,ne jen kolem sebe kopat jak 12-lety harant (jehoz mozecek ve skutecnosti mas)
jabych videl tvoji trapnou odpoved typu: Shimi jde s davem a proto me flamuje,tecka. |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
Edited by - SHIMI on 28/01/2004 01:17:32 |
 |
|
Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 01:17:44
|
??? -kua needituj to ;p |
Edited by - Mr.Selfdestruct on 28/01/2004 01:18:13 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 01:23:54
|
Nechces se dat na pravnickou karieru? Vytrhavani z kontextu, prekrucovani a podobne ti jde vyborne. Vasakova skola?
how predictable |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 02:58:03
|
Jakmile Demosténes nemá co by řek kloudnýho tak se začne ohánět tím jak ho všichni napadaj. Hehehehe.
Hele vážně už je to trapný |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 08:22:51
|
Demostenes : opravdu nechápu o čem mluvíš - já rozebral pouze tvůj text. Vytrháváním z kontextu, dle mého, lze nazvat praxi, kdy je z delšího rozhovoru vybrána jen jeho část a ta je pak se zavádějícím komentářem zveřejněna. Já tvůj text rozebral postupně celý a nelze tedy hovořit o vytrhávání z kontextu či překrucování. Co se týče právnické kariéry - první rozbor typu " co tím básník chtěl říct" jsem dělal v ZŠ a věř mi, že na tvé jednoduché až stupidní texty člověku stačí znalosti získané právě tam a rozhodně na to nemusí mít právní vzdělání..... Co se týče tvé hlášky "Vasakova skola?" opravdu si myslíš, že máš šanci vyprovokovat Vasaka touto primitivní metodou k nějaké reakci ? A na závěr, mohl bys napsat vyjádření k zjevnému rozporu ve tvém tvrzení - "Ja pouzil slovo vetsina " a jeho nepřítomností v textu ?? Zde jsem taky nějak upravil text či ho překroutil ?? |
Edited by - Danda I on 28/01/2004 08:25:40 |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 08:56:20
|
Danad: Myslis, ze mi Vasako (nebo mozna ty?) nekdy odpovi na otazku ohledne mozneho oficialniho hrani UO na freeshardech v Battlegroundu? |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 09:37:33
|
quote: Originally posted by Coriven
Danad: Myslis, ze mi Vasako (nebo mozna ty?) nekdy odpovi na otazku ohledne mozneho oficialniho hrani UO na freeshardech v Battlegroundu?
Nepochybuji o tom. V původním Vasakově postu je napsáno, že se k dohodě schyluje. Jakmile bude dohoda dohodnuta tak nám to Vasako, k nelibosti některých místních ..., určitě rád prozradí. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 09:58:30
|
Coriven : myslím, že to Tibor vystihl dost přesně ... |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 10:04:07
|
Tibor, Danad: Cili chapu to spravne, ze hrani v Battlegroundu na UO freeshardech je jednim z predmetu v jednani s EA? Z toho uvodniho postu to totiz nevyplyva.. Je rozdil mit v herne legalni licenci na UO a hrat legalne v herne na freeshardu (po patricne uprave programu). |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 10:41:55
|
To já netuším. Kupodivu s tím nemám nic společného. |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 28/01/2004 : 10:53:53
|
Corivene : na pořadu dne je teď uzavřít multilicenční smlouvu EA, o všem dalším se bude mluvit až po podpisu. Nicméně i kdyby to s UO pro free servery nedopadlo pozitivně stále zůstává neméně důležitá možnost hrát na OSI a dále legálně hrát hry jako jsou NHL,FIFA, Need for Speed, Battlefield 1942, Command & Conquer aj. |
 |
|
Topic  |
|