pls nejake GM hele chtel by sem se zeptat proc nam daly v kavarne blok vyvesku kdyz jsme nic neudelaly ted sem ve skole ale v kavarne nevim proc nam daly jako chci aby nejake gm mi napsalo na tohle icq 157448565 dekuji joooooo sem na vyvesce )) drsne dobrej pocit po dlouho dobe a este kte vyvesce mi jsme psaly tomu co nam to bloklo a on se neoziva tak chci vedet jako co ma za praci kdyz jenom blokuje vyvesky za nic.jo prcek napsal o ERJE neco to nam daly blok ale on s omluvil a pak nam odblokly a druhy den zas blokly za nic ja to chci nejak rozmluvit nebo bez vyvesky to je nuda nemam se na co divat pls to nejake gm aby napsalo na to icq pls dekuji vsem
pls nejake GM hele chtel by sem se zeptat proc nam daly v kavarne blok vyvesku kdyz jsme nic neudelaly ted sem ve skole ale v kavarne nevim proc nam daly jako chci aby nejake gm mi napsalo na tohle icq 157448565 dekuji joooooo sem na vyvesce )) drsne dobrej pocit po dlouho dobe a este kte vyvesce mi jsme psaly tomu co nam to bloklo a on se neoziva tak chci vedet jako co ma za praci kdyz jenom blokuje vyvesky za nic.jo prcek napsal o ERJE neco to nam daly blok ale on s omluvil a pak nam odblokly a druhy den zas blokly za nic ja to chci nejak rozmluvit nebo bez vyvesky to je nuda nemam se na co divat pls to nejake gm aby napsalo na to icq pls dekuji vsem
Ozvi se mi na ICQ, dam ti block i u nas :)
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Demovo perla: Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah. ------- Ja osobne myslim, ze by Demo nechtel s zadnou zenskou nic mit, bo si porad mysli, ze ma k***a zuby.
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Tak takovýhle Demosténovy a Rodierovy perly se na imperiu jentak nenajdou..
Demostenes: Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Asi mysli Kreatinu.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
By mne zajímalo, jaké by byly reakce na tentýž příspěvek, ale s pohledu holek, tj. asi takto:
Verte mi, pocitacovy paran neni kluk, se kterym byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera do vazneho vztahu moc nepatri a u kluka ktery ji holduje je velka sance ze bude dost divny. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtela bych s nima neco mit ani kdyby to byli posledni kluci na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako deti, coz jaxi neni to prave orechove, takoveho kluka muzete mit jako dobreho kamarada, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Co byste takové dívčině asi vzkázali? Má pravdu... ? (:
edit: btw staré ale stále dobré: Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CD-cka polila lepidlem, case počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. Do konce života jí zbývaly ješte čtyři hodiny...
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
By mne zajímalo, jaké by byly reakce na tentýž příspěvek, ale s pohledu holek, tj. asi takto:
Verte mi, pocitacovy paran neni kluk, se kterym byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera do vazneho vztahu moc nepatri a u kluka ktery ji holduje je velka sance ze bude dost divny. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtela bych s nima neco mit ani kdyby to byli posledni kluci na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako deti, coz jaxi neni to prave orechove, takoveho kluka muzete mit jako dobreho kamarada, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Co byste takové dívčině asi vzkázali? Má pravdu... ? (:
edit: btw staré ale stále dobré: Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CD-cka polila lepidlem, case počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. Do konce života jí zbývaly ješte čtyři hodiny...
Demovo perla: Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit. Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna. A taky ze jsou. Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete. Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah.
Ovšem nejkrásnější je, jak mu tam všichni patolízalové vášnivě přikyvují
Njn Demo nehleda (jestli hleda) zenu, partnerku. On hleda sluzku, otrokyni, ktera se o nej postara.. A asi si mysli, ze zivot s clovekem, co vetsinu noci probdi u pocitace je neco uzasneho.
Edit: Sakra, zase nova stranka :D Jeste se to da stahnout na TheChosena ci kdo to tam tak uzasne splha a placa moudra.
Jako v čem potrefené? Moje holka hraje počítačové hry a já jsem tomu rád. Ale má pochopitelně i jiné přednosti A co si o tom myslíš ty, je mi volný. Tvé názory už jsou mně (a nejen mně) dlouhou dobu jen k smíchu.
Demostenes : je zvláštní, že když ty paušalizuješ je vše v pořádku, dle tvého prohlášení hráčka = špatná žena/přítelkyně, dle mého se to dá užít i opačně / přesně jak napsal Nat /, ale jsem to schopen brát jako relevantní názor. Nicméně právě TY jsi se mohl zvencnout když jsem já paušalizoval a napsal něco ve smyslu - co tanečník/baleťák = homosexuál.......
Demostenes : je zvláštní, že když ty paušalizuješ je vše v pořádku, dle tvého prohlášení hráčka = špatná žena/přítelkyně, dle mého se to dá užít i opačně / přesně jak napsal Nat /, ale jsem to schopen brát jako relevantní názor. Nicméně právě TY jsi se mohl zvencnout když jsem já paušalizoval a napsal něco ve smyslu - co tanečník/baleťák = homosexuál.......
Nauc se aspon cist. Pausalizovat znamena, kdyz reknu napriklad vsichni. Ja pouzil slovo vetsina (v druhem pripade "daleko vetsi vyskyt"). Coz je diametralne odlisne od kazda hracka je spatna pripadne od co baletak, to homosexual. Citis ten rozdil? Ne? Verim, ze kdyz se nad tim na chvili zamyslis a oprasis leta nepouzivane mozkove zavity, treba na to prijdes. Nebo ze by si zamerne prekrucoval a lhal a upravoval moje tvrzeni jak se ti hodi?
Nauc se aspon cist. Pausalizovat znamena, kdyz reknu napriklad vsichni. Ja pouzil slovo vetsina (v druhem pripade "daleko vetsi vyskyt"). Coz je diametralne odlisne od kazda hracka je spatna pripadne od co baletak, to homosexual. Citis ten rozdil? Ne? Verim, ze kdyz se nad tim na chvili zamyslis a oprasis leta nepouzivane mozkove zavity, treba na to prijdes. Nebo ze by si zamerne prekrucoval a lhal a upravoval moje tvrzeni jak se ti hodi?
Hm už vidim jak zejtra bude na foru poll s hlasovánim jestli sou baleťáci homosexuálové nebo ne
Nikdy jsem nic zlého neudělal, jsem naprosto nevinná oběť blbosti okolního světa..
Demostenes : opět reaguješ jako malé děcko - dobrá rozeberme si co jsi přesně napsal....... Tvůj příspěvek se skládá z několika tvrzení 1)"Verte mi, pocitacova paranka neni holka, se kterou byste neco chteli mit" Z této věty jednoznačně vyplývá, že myslíš všechny - slovo většina, či jiné slovo, zmírňující paušalizující účinek této věty nevidím.... 2) "Tohle je proste zabava, ktera k holkam moc nepatri" opět věta jednoznačně paušalizující i když uznávám, že zde to malinko zmírňuješ použitím formulace "a u holky ktera ji holduje je velka sance ze bude dost divna" osobně bych to i přesto nazval poušálním soudem, nicméně ok zde jsem schopen připustit, že by to nemuselo být jednoznačné, ale tvoje další věta "A taky ze jsou" navozuje jednoznačně pocit, že myslíš prostě všechny koneckonců další větou "Znam nekolik takovych a uprimne receno nechtel bych s nima neco mit ani kdyby to byly posledni holky na svete." to jen potvrzuješ 3)"Dalo by se rict, ze se chovaji jako kluci, coz jaxi neni to prave orechove, takovou holku muzete mit jako dobreho kamarada, resp kamaradku, ale neni to na nejaky vaznejsi vztah" opět nevidím žádné většinou či podobný zmírňující obrat, takže opět jednoznačné zobecnění.... Mimochodem píšeš "Nauc se aspon cist." a píšeš, "Ja pouzil slovo vetsina " no možná že špatně vidím, ale v tvém příspěvku http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?t=1228&start=0Demostenes Zaslal: pá leden 09, 2004 12:30 am prostě slovo většina není..... Takže doufám, že uznáš že jsem splnil v co jsi věřil a oprášil své mozkové závity, zároveň by bylo fajn kdybys zase neutekl od tématu, jak je tvým dobrým zvykem a uznáš, že jsi malinko jouda co vlastně neví co napsal a jak by si to mohli lidi vyložit. Taky pevně věřím, že potvrdíš, že o nějakém překrucování a lhaní nemůže být ani řeč.....
demo:Vykrucovani se a uhybani pred konfrontaci s realnymi a padnymi argumenty ti jde skvele,misto okamizteho flamu bys mel predlozit vlastni fakta,ne jen kolem sebe kopat jak 12-lety harant (jehoz mozecek ve skutecnosti mas)
jabych videl tvoji trapnou odpoved typu: Shimi jde s davem a proto me flamuje,tecka.
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Demostenes : opravdu nechápu o čem mluvíš - já rozebral pouze tvůj text. Vytrháváním z kontextu, dle mého, lze nazvat praxi, kdy je z delšího rozhovoru vybrána jen jeho část a ta je pak se zavádějícím komentářem zveřejněna. Já tvůj text rozebral postupně celý a nelze tedy hovořit o vytrhávání z kontextu či překrucování. Co se týče právnické kariéry - první rozbor typu " co tím básník chtěl říct" jsem dělal v ZŠ a věř mi, že na tvé jednoduché až stupidní texty člověku stačí znalosti získané právě tam a rozhodně na to nemusí mít právní vzdělání..... Co se týče tvé hlášky "Vasakova skola?" opravdu si myslíš, že máš šanci vyprovokovat Vasaka touto primitivní metodou k nějaké reakci ? A na závěr, mohl bys napsat vyjádření k zjevnému rozporu ve tvém tvrzení - "Ja pouzil slovo vetsina " a jeho nepřítomností v textu ?? Zde jsem taky nějak upravil text či ho překroutil ??
Danad: Myslis, ze mi Vasako (nebo mozna ty?) nekdy odpovi na otazku ohledne mozneho oficialniho hrani UO na freeshardech v Battlegroundu?
Nepochybuji o tom. V původním Vasakově postu je napsáno, že se k dohodě schyluje. Jakmile bude dohoda dohodnuta tak nám to Vasako, k nelibosti některých místních ..., určitě rád prozradí.
Tibor, Danad: Cili chapu to spravne, ze hrani v Battlegroundu na UO freeshardech je jednim z predmetu v jednani s EA? Z toho uvodniho postu to totiz nevyplyva.. Je rozdil mit v herne legalni licenci na UO a hrat legalne v herne na freeshardu (po patricne uprave programu).
Corivene : na pořadu dne je teď uzavřít multilicenční smlouvu EA, o všem dalším se bude mluvit až po podpisu. Nicméně i kdyby to s UO pro free servery nedopadlo pozitivně stále zůstává neméně důležitá možnost hrát na OSI a dále legálně hrát hry jako jsou NHL,FIFA, Need for Speed, Battlefield 1942, Command & Conquer aj.