Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Nespokojena zena - neni to ta tvoje?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:01:36  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ahoj lidi...Potřebuju pomoc a občas přemýšlím jestli ne odbornou...Je mě 25 (a to už bych měla mít rozum) a mám 4 roky přítele,který je o rok mladší...Krizi třetího roku jsme přežili vesměs ok,nehádá se,nepije,nekouří apod. Je milý,hodný,hezký a má mě rád...Budu s ním mít "zajištěnou" budoucnost a jeho rodina je taky fajn.Jenže na dítě zatím moc nepomýšlí,vydrží si celý den hrát hru na pc a není schopen akceptovat jakousi dělbu práce v domácnosti apod....Ale,ale....Ano ano je tu ale...Poznala jsem chlapa (35),bohužel ženatého a začalo to jen nějakou sms popř. telefonátem...On za mnou ale jezdí přes celou republiky je milý,hodný,rozumný,přítulný,mazlivý,štědrý,skoro vždycky ví co mě potěší,je upřímný a vím já co ještě...To hlavní je,že nevím co si mám vybrat - kluka (můj první vážný vztah) se kterým jsem nějakou dobu,mám ho ráda ale tak nějak to není ono...A nebo chlapa za kterým bych možná šla světa kraj a mimčo by chtěl hned...Vím je tu spoustu ale i u něj,ale....TAK CO MÁM DĚLAT?????

Doufam ze to neni nikdo z vas, jinak ho lituju

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:04:01  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
rofl ! jj je to nejaky UO paran na 300 % !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:18:47  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Demo:)

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:21:19  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
Holka, dam ti radu: Pockej si 10 let a pak si vyber toho 35letyho.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:22:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hehe , demo ne, to psala zenska

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:22:53  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Martok

no tady ji asi nejaku " radu " das tesko ...

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:24:39  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
Demo si neni scjpúem zensku najitnatoz udrzit x let :)

Btw jakej ma vase mlada vztah k UO? moje tu hru nesnasi :) nevim cim to :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:26:09  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

no tady ji asi nejaku " radu " das tesko ...

Nerikej, ze necte Forum Imperium, tomu neverim!
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:26:33  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

Demo si neni scjpúem zensku najitnatoz udrzit x let :)

LOL

Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:30:33  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdo by mel rad konkurenci.
Go to Top of Page

negotiator
Starting Member

1 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:44:11  Show Profile  Send negotiator an ICQ Message Send negotiator a Private Message  Reply with Quote
celkem to na me sedi (jiny vek), ale o svoji pulce mam prehled, nema sanci se nekym nechat navstevovat
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 19/01/2004 :  14:48:35  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by negotiator

celkem to na me sedi (jiny vek), ale o svoji pulce mam prehled, nema sanci se nekym nechat navstevovat

I ty brutte

jinak zdravim chlape
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 19/01/2004 :  15:06:11  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
No musim se na to radeji doma zeptat ... i kdyz nase tri deti tomu topicu taky neodpovidaji .. ale co jistota je jistota [;)

DarkFall - Mr Juf

Edited by - juf on 19/01/2004 16:02:08
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/01/2004 :  15:11:50  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

Tezko, ta holka psala, ze je hezkej, milej, hodnej.....

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/01/2004 :  15:15:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kdo by mel rad konkurenci.

nj to ma holka smulu ale :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 19/01/2004 :  15:25:32  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:
Originally posted by Artuhr

Tezko, ta holka psala, ze je hezkej, milej, hodnej.....

To je skoro jako vo mě, takle část. Jenže já u toho nesedim celej den, na to mám asisista :p
A navic nam nemapsala, ze je to chlap s táááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákhle dlouhym klackem.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 19/01/2004 :  15:27:59  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Tak pisu sice pod Jufovym jmenem, ale urcite vsichni poznate, ze se jedna o jeho drahou polovicku. Me docela bavi koukat na hrajiciho Jufa, a ted co mam svou postavu na SWG je to o necem jinem... Akorat nekdy kdyz Juf dela, ze neslysi (treba na: milacku, potrebovala bych pomoct s... doplnte podle uvahy), tak taky nejsem nadsena:-) ale vetsina hracu online, ktere znam osobne, jsou super uzasni blazni, a Juf je jeden z nich:-) Ja bych nemenila:-)

DarkFall - Mr Juf

Edited by - juf on 19/01/2004 16:44:05
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 19/01/2004 :  16:02:02  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Ja sem lepsi

Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 19/01/2004 :  16:03:08  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

No musim se na to radeji doma zeptat ... i kdyz nase tri deti tomu topicu taky neodpovidaji .. ale co jistota je jistota [;)

Nemel jsi mi davat pristup Jufe:-) Ja ti dam jistotu... to teprve doma uvidis:-)Juffka

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Siriussagem
Starting Member

29 Posts

Posted - 19/01/2004 :  16:35:58  Show Profile  Send Siriussagem an ICQ Message Send Siriussagem a Private Message  Reply with Quote
OoOOOoO a co takle zkusit www.topdivka.cz nebo www.bravo.cz

Jinac jak me nazval jeden muj znamej:''Co ty hnusnej sukaci Ultimy''.
Takze zanechte UO a vrhnete se na sve drahe polovicky.

Is my cock big enough
Is my brain small enough
For you to make me a star
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 19/01/2004 :  16:40:18  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Siriussagem

Juffka: Staci, kdyz naucite sve drahe polovicky healovat mind tancem:-)

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 19/01/2004 :  18:29:15  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

quote:

Juffka: Staci, kdyz naucite sve drahe polovicky healovat mind tancem:-)

To je rodinka k pohledani. Jufe, gratuluju k takovy zene.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 19/01/2004 :  18:47:04  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
No idelani je najit si HEZKOU paranku.Nejlepsi nakou FPS pozitiwni.Co tomu ofsem nepropadla a umi nawarit, wyprat. Obcas te i umejt, oprasit pri compu. A taky rozfragowat proste laska na prwni pohled :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 19/01/2004 :  19:05:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
zase jak debil...
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 19/01/2004 :  19:19:00  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:

skoro ses trefil, ale je to z oneco slusnejsiho fora (hlavne narozdil od topdivky moderovanyho):

http://www.stratosfera.cz/board/viewtopic.php?t=6670&highlight=
obcas se tam probiraji zajimavy veci a narozdil od vyse uvedeneho je tam velka skupinka lidi 20+ (treba v topicku o sexu dost me prekvapilo, kolik holek polyka, nebo si necha libit zajezdy do cokoladoven).

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 19/01/2004 :  20:11:21  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

zase jak debil...

jo to souhlasim

to Mr.Selfdestruct: Wyliz si s tim W prdel
Go to Top of Page

Siriussagem
Starting Member

29 Posts

Posted - 19/01/2004 :  20:48:47  Show Profile  Send Siriussagem an ICQ Message Send Siriussagem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kouba

quote:

zase jak debil...

jo to souhlasim

to Mr.Selfdestruct: Wyliz si s tim W prdel

ty mu ho nejspis zawidis

Is my cock big enough
Is my brain small enough
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 19/01/2004 :  22:04:55  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Pojebte me sichni!
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 19/01/2004 :  22:17:25  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
To Siriussagem: co jses ty za vola ?

Edited by - Colldor on 19/01/2004 22:18:39
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 19/01/2004 :  22:40:48  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
nakej chudak co se snazi rychle integrowat tak se prida k masam
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 19/01/2004 :  22:42:15  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
krome teho newim co tady octupuss picujes - pool sem jeste neuzawrel.
Go to Top of Page

Siriussagem
Starting Member

29 Posts

Posted - 19/01/2004 :  22:54:55  Show Profile  Send Siriussagem an ICQ Message Send Siriussagem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

nakej chudak co se snazi rychle integrowat tak se prida k masam

Tve IQ je zrejme na bodu mrazu pokud si nepochopil ze se te zastavam...inu blbec zustane blbcem...

Is my cock big enough
Is my brain small enough
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 19/01/2004 :  23:01:37  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
a jak to mam jako wycist z twyho prispewku?? Zni to spis arogantne.
Stejne tak to pochopil Colldor.Tak sorry pak.

Edited by - Mr.Selfdestruct on 19/01/2004 23:03:53
Go to Top of Page

Siriussagem
Starting Member

29 Posts

Posted - 19/01/2004 :  23:10:50  Show Profile  Send Siriussagem an ICQ Message Send Siriussagem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Selfdestruct

a jak to mam jako wycist z twyho prispewku?? Zni to spis arogantne.
Stejne tak to pochopil Colldor.Tak sorry pak.

K jen sem to chtel zduraznit, woe, at si kazdej pise co chce, co je Colldorovi do toho nikdo ho tady taky nesjizdi, za ty chujoviny co sem pise.

Is my cock big enough
Is my brain small enough
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 19/01/2004 :  23:17:44  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
My se mame radi :)
Go to Top of Page

Baghera
Starting Member

31 Posts

Posted - 20/01/2004 :  08:29:00  Show Profile  Send Baghera an ICQ Message Send Baghera a Private Message  Reply with Quote
K uplne prvnimu topiku :
Dalsi zenska co ceka na svyho prince, doufam ze brzo pride na to, ze zivot neni pohadka.

*may there always be a road!*
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/01/2004 :  10:31:41  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Bylo by vazne super kdyby byla moznost ignore listu, blbecky typu Selfdestruct bych tam okamzite nahazel a byl by pokoj...
Ty hele kolik ti vlaste je? Tipoval bych hustey 15letey skeytaq... Taky se dhycky wyhulish do pohody zhe yo? Hustotka woe...

bych blil !
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 20/01/2004 :  11:45:55  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bylo by vazne super kdyby byla moznost ignore listu, blbecky typu Selfdestruct bych tam okamzite nahazel a byl by pokoj...
Ty hele kolik ti vlaste je? Tipoval bych hustey 15letey skeytaq... Taky se dhycky wyhulish do pohody zhe yo? Hustotka woe...

bych blil !

lol mel by sis uwedomit, ze dialogy typu - kolik ti wlasne je a dat do ignore listu na me nijak nepusobej. Ja nejsem jak Demo abych se nechal chytnout do bezwyznamnyho, unawnyho flamu a jeste mi to delalo jistym spusobem dobre. Ze skejtakem ses mimo ostatne jako porad. A trawu bych do huby nedal jelikoz se steho blbne - tech par twych fotek mluwi za wse.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 20/01/2004 :  12:08:11  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Proc si vlastne delal tu anketu? Je nejakej duvod pro to, abys psal jako mamlas? Opravdu se to neda cist...

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 20/01/2004 :  12:10:44  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Byl raz jednou Octupuss. Kdyz byl jeste mladej chobotnicak, bydlel w jedny Bohem zapomenuty stwrti plny skejtaku a aklimatizujici se hip-hopowy kultury. Bylo to strasny - skejtaci ho kazdej den terorizowali , mlatili a prawidelne wokradali o tech par prasku za penize co potahl rodicum. I prez nawstewy u psychologa a ruznejch krouzku na zbaweni agrese - neupadla tahle skusenost do zapomenuti.
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 20/01/2004 :  12:11:42  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Proc si vlastne delal tu anketu? Je nejakej duvod pro to, abys psal jako mamlas? Opravdu se to neda cist...

Neboj se - zitra to uzawru.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 20/01/2004 :  13:01:46  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Destr: ne, ty se das chytnout do blbeho posthuntingu, ktery navic s tvou vyjadrovaci schopnosti ma pro veskery zbytek ctenaru Imperium fora hodnotu rozmazleho hovinka (tzn. vsichni jsou neradi ze se na to vubec musi divat.)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 20/01/2004 :  13:30:51  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
Dik.
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 20/01/2004 :  13:53:11  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Ad 1.post
Ta ženská je lehce natvrdlá...chlap za ní jezdí přes celou republiku a když s ní není tak hraje UO :o)))
Krom toho ta moje opravdu, ale opravdu nesnáší ultimu a už mi vyhrožovala, že jestli nepřestanu tak ji začne hrát taky a bude mě tak dlouho zabíjet až mi to znechutí...dobrý přístup ne? :o)))

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Scorpiondra
Starting Member

18 Posts

Posted - 20/01/2004 :  14:16:04  Show Profile Send Scorpiondra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebel

Ad 1.post
Ta ženská je lehce natvrdlá...chlap za ní jezdí přes celou republiku a když s ní není tak hraje UO :o)))
Krom toho ta moje opravdu, ale opravdu nesnáší ultimu a už mi vyhrožovala, že jestli nepřestanu tak ji začne hrát taky a bude mě tak dlouho zabíjet až mi to znechutí...dobrý přístup ne? :o)))

Ehm to za ni pres celou CR jezdi ten kolik 35ti lety.
Go to Top of Page

Martok
Starting Member

92 Posts

Posted - 20/01/2004 :  14:21:12  Show Profile  Send Martok an ICQ Message Send Martok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scorpiondra

quote:
Originally posted by Rebel

Ad 1.post

Toho nebrat, to bude nejakej cestomaniak.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/01/2004 :  14:24:00  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

vsak, a kdyz za ni nejede tak cely dny pari ultimu :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 20/01/2004 :  15:23:27  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Na tom neco bude, ten 35letej taky porad pari nejakou gamesu, s jeho zenou je to taky k nevydrzeni, tak si nasel tady tu holku aby si aspon nekdy v klidu uzil :)

Retired MMORPG player.

Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 20/01/2004 :  22:15:56  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Jsem řád, že alespoň Pertha to pochopil

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 23/01/2004 :  21:02:14  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
podobné téma se v minulosti úspěšně probíralo na daoc fóru

akorát škoda, že tam chybí khostriho vyrovnávací branka
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 23/01/2004 :  23:13:23  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Imho ten 35ti letý nepaří uo .. ale něco komerčního, vymakaného a za $ ... bo v jeho věku <insert plky (c) Demostenes here>.
... a taky v tomto věku mají chapi už celkem rozum. (;

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page