Demostenes : - Dark Paradise je velké divadlo s mnoha diváky a málo učinkujícími - jestli je to pravda, proč ti tedy DP tak leží v žaludku . Mimochodem chybí mě tvoje vyjádření k některým otázkám z topicu -"Bezchybný Endor aneb užvaněný Demo" :).
i ja jsem byl kontaktovan velikym demostenem chystaj se velky veci
Spojeni CZ UO free shardu v jeden celek a prevalcovani tech zahranicnich komercnich sracek :)
no, budes se divit ale cz free shardy mne prijdou jedny z nekvalitnejsich vubec.. zkousel jsem asi 10 zahranicnich, vetsinou ty nejvetsi a byla to hruza.. vetsinou vsecko silene zmalovany do rare barev, vsude fura bugu, hraci se tam predhaneli kdo koho driv zprovokne bugem (a to i na 99tce sfere ktera ma ten bug defaultne spravenej stejne jako 55tka..) , shardy provozovany na HW typu P3 900mhz.. no proste hruza. Jediny co za neco stoji jsou APK, TAR, Metropolis a UOGamer.. ale jinak absolutne zadna kvalita, zadnej poradne udelanej svet, nesmyslny nahodny spawny, zadna vyrovnanost povolani.. proste to vylozene odrazi to, ze si v americe kazdej 15ti letej parchant koupi 1mbit dsl , ktomu 1ghz komp ze srotu a pusti server na kterym je ochotno hrat i vic jak 50 lidi ve spicce.. Kdyby cesky shardy zacli trosku expandovat do zahranici tak by meli celkem uspech.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Demostenes : povinost ne, ale mě osobně a jistě i dost ostatních návštěvníků tohoto fora by zajímala odpověď člověka, který tak často ostatní nazývá troskami a odpadem, na otázku co on sám dosáhl viz. http://forum.imperium.cz/topic.asp?TOPIC_ID=11006&whichpage=15 otázka od Kuzmy..... Případně jak to je na Endoru s ochranou modrých hráčů proti zlým PK, které si stěžují, že musí dělat nájezdy na města bo jsou tam všichni zalezlý. Toto téma mě zajímá zvláště v návaznosti na tvé prohlášení, že na DP na člověka nenarazíš, zatímco na Endoru o sebe na spotech lidi zakopávají¨.........
To je spatny, me uz tyhle picoviny skroo prestavaji bavit cist Vymyslete si neco novyho... Jezismarja dyt je to furt jen DP tohle, DP tamto, Endor sem Endor tam
Případně jak to je na Endoru s ochranou modrých hráčů proti zlým PK, které si stěžují, že musí dělat nájezdy na města bo jsou tam všichni zalezlý. Toto téma mě zajímá zvláště v návaznosti na tvé prohlášení, že na DP na člověka nenarazíš, zatímco na Endoru o sebe na spotech lidi zakopávají¨.........
Kdyby te to opravdu zajimalo, tak ti rad odpovim. Problem je, ze tebe to absolutne nezajima a jedine co chces je prekrucovat a flamovat. Takze pokud te to vazne zajima, tak si na endoru zahraj a uvidis sam.
Případně jak to je na Endoru s ochranou modrých hráčů proti zlým PK, které si stěžují, že musí dělat nájezdy na města bo jsou tam všichni zalezlý. Toto téma mě zajímá zvláště v návaznosti na tvé prohlášení, že na DP na člověka nenarazíš, zatímco na Endoru o sebe na spotech lidi zakopávají¨.........
Kdyby te to opravdu zajimalo, tak ti rad odpovim. Problem je, ze tebe to absolutne nezajima a jedine co chces je prekrucovat a flamovat. Takze pokud te to vazne zajima, tak si na endoru zahraj a uvidis sam.
Rekneme, ze on tedy chce jen flamovat, ale me by to take zajimalo. A urcite by se tu nasel jeste nekdo, treba nekdo z hracu na DP, ktery zvazuje prechod na Endor. Tak to zkus, urcite to dokazes a odpovis na dane otazky
quote:Originally posted by Demostenes jedine co chces je prekrucovat a flamovat
LOOOL mazec Clovece ty si bud nevidis do huby nebo naprosto cilene lzes Je sice mozny, ze Danad flamuje, ale co pak delas ty? Prinejmensim to samy, s tim rozdilem, ze kazdyho, vsude, kdykoliv a pro cokoliv
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Demostenes : - Dark Paradise je velké divadlo s mnoha diváky a málo učinkujícími - jestli je to pravda, proč ti tedy DP tak leží v žaludku . Mimochodem chybí mě tvoje vyjádření k některým otázkám z topicu -"Bezchybný Endor aneb užvaněný Demo" :).
presne tak. Navic ucinkujcich ma byt mene nez divaku.
Porad lepsi nez sami ucinkujci, na ktere se nikdo nediva, ze Demo? ;]
Demostenes:"jedine co chces je prekrucovat a flamovat" když pominu tvé příspěvky a kouknu se na tvůj podpis - "Dark Paradise je velké divadlo s mnoha diváky a málo učinkujícími" opravdu si myslíš, že mě máš co vyčítat ? Ale ok nechme DP Dpčkem a Endor Endorem když se ti nezdá můj zájem dostatečný - co zkusit tu druhou část - to o tom odpadu a troskách a o TVÉM úspěšném životě.
tak to si fakt idiot bo dle mejch poctu si musel nejspis krmit zlutyho diabla i ve spicce kdy je to neusnosne drahy bo kdybys hral jen mimo spicku kdy je za hodinu cca 15 - 20 kc tak bys nikdy tolik platit nemohl nebo si ve volny ch chvilich volal na eroticky linky .
quote: tak to si fakt idiot bo dle mejch poctu si musel nejspis krmit zlutyho diabla i ve spicce kdy je to neusnosne drahy bo kdybys hral jen mimo spicku kdy je za hodinu cca 15 - 20 kc tak bys nikdy tolik platit nemohl nebo si ve volny ch chvilich volal na eroticky linky .