Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 DP_1 opet 1. - 1. graficky chat v CZ
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 13/01/2004 :  02:47:00  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
Tohle zamcit a smazat by byla vecna skoda. Tady se clovek pobavi..

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/01/2004 :  07:11:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Rodiere ty ses totalni retard, a nejlepsi je, ze si to neuvedomujes. Takze ses vlastne chudak a meli bysme te litovat. Nefetovala treba mama, kdyz byla tehotna? Nebo nepustili te nekolikrat na hlavu?
Go to Top of Page

Gordos
Starting Member

41 Posts

Posted - 13/01/2004 :  07:23:45  Show Profile Send Gordos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Rodiere ty ses totalni retard, a nejlepsi je, ze si to neuvedomujes. Takze ses vlastne chudak a meli bysme te litovat. Nefetovala treba mama, kdyz byla tehotna? Nebo nepustili te nekolikrat na hlavu?

Ja by som to skor typoval na sex medzi pribuznymi, a to po dobu viacerych generacii.
Rodier s tym vekom si sa netrafil ani etnikom. Tvoje xenofobne vylevy ma vazne rozosmiali. Ked som zacal pred skoro pol rokom UO hrat, som si myslel ze je to zabava inteligentnych ludi ale ked citam tvoje posty zistujem ze som sa fatalne mylil. Takeho chuja ako ty clovek len tak lahko nestretne.
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 13/01/2004 :  07:37:10  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
obavam se ze si uklizecka do zkumavky z rodierem vyzdimala hadr ...

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 13/01/2004 :  07:54:04  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
A co myslite,ze prave dela Rodier??

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/01/2004 :  09:11:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jsou Demostenes a Rodier pribuzni ?
Tancili spolu ?
Jsou z Endoru ?
tolik otazek a tak malo casu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 13/01/2004 :  09:13:39  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nefetovala treba mama, kdyz byla tehotna? Nebo nepustili te nekolikrat na hlavu?

quote:
sex medzi pribuznymi, a to po dobu viacerych generacii
quote:
uklizecka do zkumavky z rodierem vyzdimala hadr
samy pekny navrhy treba se mu to stalo vsechno.

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/01/2004 :  09:36:02  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

jsou Demostenes a Rodier pribuzni ?
Tancili spolu ?
Jsou z Endoru ?
tolik otazek a tak malo casu

treba spolu zijou? :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/01/2004 :  10:52:17  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Gordos: rofl
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 13/01/2004 :  21:59:28  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gordos

quote:

Ja by som to skor typoval na sex medzi pribuznymi, a to po dobu viacerych generacii.
Rodier s tym vekom si sa netrafil ani etnikom. Tvoje xenofobne vylevy ma vazne rozosmiali. Ked som zacal pred skoro pol rokom UO hrat, som si myslel ze je to zabava inteligentnych ludi ale ked citam tvoje posty zistujem ze som sa fatalne mylil. Takeho chuja ako ty clovek len tak lahko nestretne.

Covece, v tej slovencine to pekne znie. Je to kokot dreveny.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:08:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak to mam vedet ? z toho bricha se to moc poznat neda..

2 others > jestli mne chcete vazne nasrat, jestli chvili piste slovensky. Ano jsem xenofobni a jsem na to hrdy. Jako na kazdou svoji vlastnost.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:14:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros
[quote]...Morie kde jsem byl tak mesic ? potom par mesicu GM ..
Z tohodle vypliva ze po tom co sme te vykopli z gm postu si uz nehral, a pritom si vlastne hral jeste dalsi mesic po smazani bugujiciho accountu. Zajimavy :))
--
LOL takze vtom pripade tu nemuzou existovat zadni filmovi kritici.. a ze jsi nikdy nenadaval na Windows ? no tomu neverim ;]
ad to 1. jak uz jsem rikal obcas jsem lognul, nikde jsem nepsal ze jsem tam hral.. nebylo proc.. 90% lidi proste odeslo potom co odesel hlavni team + ja .. zbyl si tam jen ty jako total trottel

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:17:18  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by QUAM

quote:
Originally posted by Dark Doomer
Smazat urcite ne, jen at si svet precte ty vyplody tvy postizeny mysli a pochopi, proc jses tu pro kazdyho, kdo te uz nekde zazil, za nejvetsiho chudaka, a ma z tebe akorat srandu, nekdy az hranicici s litosti. Litosti, ze takova nezamestnana existence z Mostu, brecici nad tim, ze mu tam nikdo nenabidne praci starosty nebo aspon sefa bankovni pobocky, a tak radsi nepracuje vubec, toho ve svym zivote mimo UO, sebeukajeni se machrovanim svyma 'elitnima' znalostma MMORPG a nadavani ostatnim na tomhle foru opravdu moc nema.
Mozna bych si od tebe i koupil Novy Prostor.
I lidi jako Kally uz zacinaji chapat...

V Moste Novy prostor bohuzel nemame,ale mohl by roznaset letaky z kauflandu.A kdyby nebyl linej tak si tu praci najde i v Moste lehceji,jen kdyby mel treba trosku vzdelani.Jedinej ustav ,kterej moh kdy navstivit je specialni skola v Palachovce.

LOL Quame..pochop ze kazdy clovek ma svou hranici pod kterou proste nejde a ja opravdu neminim potkavat se s tebou za kasou v kauflandu za 4ku cistyho mesicne.. protoze narozdil od tebe mam trosku vic nez specku z palachovky..

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:18:58  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
LOL Quame..pochop ze kazdy clovek ma svou hranici pod kterou proste nejde a ja opravdu neminim potkavat se s tebou za kasou v kauflandu za 4ku cistyho mesicne.. protoze narozdil od tebe mam trosku vic nez specku z palachovky..

rec nebyla o kase, ale o rozdavani reklam !!

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:27:10  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

quote:

quote:
Originally posted by Kolik

Rodiere už ze sebe nedělej debila. Sagger už v několika topikách včetně tohohle prohlásil, že to bylo dočasný opatření k testu.
Nevim co furt musíš mlejt tu svojí

rok od roku vetsi a vetsi curak.. a to si po prichodu na Morii i za neco stal...

Vy dva si s Kolikem nemáte fakt vůbec co vyčítat, lol.
Jinak co já vim tak ještě před vánocema si se sockama na Endoru svůj čas trávil, leč zveřejnění fotek tvý tukoidní existence si nějak nerozchodil

ukaaaaaaaa :]
Go to Top of Page

Leon
Starting Member

Leon

42 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:34:29  Show Profile  Send Leon an ICQ Message Send Leon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

Nahodou, ja sem pri dvojtym doplneni many udelal 0.5% meditace. To jako pri znovunalogovani zmizelo nebo to byl jen kec a skilly normalne rostly?

pozor na to chlape si noob mas jen 84 postu takze dle Rodiera si noobik co hraje UO 5 dnu a uz leze na forum ;]
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:35:30  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Soude z tvych vyplodu na prvni strance tohoto topicu, tva hranice je nekde pod absolutni nulou. Takze letacky by byly uplne idealni.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 13/01/2004 :  22:38:21  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tartaros
[quote]...Morie kde jsem byl tak mesic ? potom par mesicu GM ..
Z tohodle vypliva ze po tom co sme te vykopli z gm postu si uz nehral, a pritom si vlastne hral jeste dalsi mesic po smazani bugujiciho accountu. Zajimavy :))
--
LOL takze vtom pripade tu nemuzou existovat zadni filmovi kritici.. a ze jsi nikdy nenadaval na Windows ? no tomu neverim ;]
ad to 1. jak uz jsem rikal obcas jsem lognul, nikde jsem nepsal ze jsem tam hral.. nebylo proc.. 90% lidi proste odeslo potom co odesel hlavni team + ja .. zbyl si tam jen ty jako total trottel

90% lidi ? co to blekotas ? ;)))))))

GM Mandos, Moria team.
Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 13/01/2004 :  23:43:40  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nefetovala treba mama, kdyz byla tehotna?

Rika ten pravej Mimochodem, nechces podepsat smlouvu s nejakou firmou ktera dela ruzny plakaty fetaku jako odstrasujici pripady? Usetrili by dost za liceni a pracne vytvareni image trosky ;)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/01/2004 :  23:46:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nj vis co.. on patri mezi ty co podle sebe soudej ostatni..
ostatne vetsina lidi typu octopuss/dark doomer sou total zfetovany trosky na kterejch si uz nikdo nikdy nic neveme.. ale aspon ze jim muzu poskytnout pobaveni.. nic jinyho jim v jejich ubohym zivote nezbejva..

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 13/01/2004 :  23:59:20  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:
Nefetovala treba mama, kdyz byla tehotna?

Rika ten pravej Mimochodem, nechces podepsat smlouvu s nejakou firmou ktera dela ruzny plakaty fetaku jako odstrasujici pripady? Usetrili by dost za liceni a pracne vytvareni image trosky ;)

Nechces delat reklamu na lidi s obsedantni nutkavou poruchou? Ono jak si povidas sam se sebou a hrajes si furt s tema rukama, to by mohla byt znamka nejake psychicke poruchy.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/01/2004 :  00:02:51  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

ostatne vetsina lidi typu octopuss/dark doomer sou total zfetovany trosky na kterejch si uz nikdo nikdy nic neveme.. ale aspon ze jim muzu poskytnout pobaveni.. nic jinyho jim v jejich ubohym zivote nezbejva..

Nevim jak Octopuss (toho jsem zazil vetsinou jen ve stavu snizeneho vnimani), ale DarkDoomer je podle me hodne chytrej a nerekl bych, ze dy fetoval. (to, ze je hubenej a ma nepritomnej vyraz, tim jen klame okoli) Nesud dle zevnejsku.

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 14/01/2004 :  01:03:30  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rodier si vůbec oblíbil číslo 90%

Rodier: Teda když už máš takovej přehled kdo z Morie kdy odešel, nechtěl bys nám to prozradit? Byl bych docela zvědavej na těch 90% který to byli

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 14/01/2004 :  01:25:52  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

quote:

Rodier si vůbec oblíbil číslo 90%

Rodier: Teda když už máš takovej přehled kdo z Morie kdy odešel, nechtěl bys nám to prozradit? Byl bych docela zvědavej na těch 90% který to byli

Rodier je tech 90% a to co zbylo je ten 10%ni odpad.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 14/01/2004 :  09:53:57  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Thomik me sice obcas sere, ale obcas se docela bavim

chtel jsem jeste neco napsat na adresu Demostena a Rodiera, ale za prvy me to uz nebavi, za druhy uz bylo vse receno a za treti oni to stejne nechapou Teda Demostenes mozna rozumi slovum, ale Rodier je z mesice, takze netusi ktera bije.
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 14/01/2004 :  11:16:29  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rodiere, tys to dokazal...zkopirovat cast myho postu na tvou adresu a odhalit v nem spravny misto na dosazeni jmena lidi, ktery si o tobe mysli to, co sam opakujes. Gratuluju, pri tomhle komplexnim ukonu jsi musel jiste zapojit veskerou svou mozkovou kapacitu do posledniho neuronu.

Rofl. Ma nabidka na koupi Noveho Prostoru porad plati. Mozna i dva - posli mi je na dobirku do kancelare. Rad pomuzu takto handicapovanym spoluobcanum.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 14/01/2004 11:28:30
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 16/01/2004 :  15:38:42  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
trocha offtopic..dobre sa mi pri citani takychto dialogov pracuje..diky

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Corwin
Starting Member

9 Posts

Posted - 19/01/2004 :  11:55:55  Show Profile  Send Corwin an ICQ Message Send Corwin a Private Message  Reply with Quote
Az na ten Most a nekolik demografickych nepresnosti pomerne zabavny topic.....
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000