Author |
Topic  |
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 21:52:05
|
quote: Originally posted by Tartaros
ja ale nemluvim o morii ale o tobe :) ale nechapu jak to souvisi s naftarem a cigarama?? a vubec, ja uz sem na morii vykvaklej tak jako tak docela dost.
To musim potvrdit :))) |
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 21:53:21
|
quote: Originally posted by Rodier
quote: Originally posted by beholder
Rodier> Je videt, ze o Morii vis velky kulovy, zas jen plna huba kecu jako obvykle :)
Samozrejme, o nynejsi Morii vim velky kulovy pac uz na ni pres rok ani nehraju, ale hrajou tam jini a a jasne to vidim z for a vyvesky a z toho co mi rikaji lidi co tam hrajou a myslim ze oni nelzou :-).
Navic nechapu proc jsem zase ja ten zlej, vzdyt rikam to co ostatni, jen to rikam trosicku vic nahlas a raznejs..jakypak srani se stim. 
Atreus > to malo co jsem tu napsal. A jestli dela Tartaros na Morii jen kvuli krabce cig/month tak mu klidne budu davat dve, aby na ni nedelal. Dalsi shard down = jen dobre pro ceskou, uz tak dost rozstristenou, scenu.

:))))))))))))))))))) veta "Jasne vidim z for a vyvesky" me dostala pod stul :))) |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 12/01/2004 : 21:54:16
|
quote: Originally posted by Demostenes
quote: Originally posted by Tartaros a beze mne by rozhodne morie nezmizela. je mi lito :))
Uprimne receno si myslim, ze bez tebe by moria uz davno nebyla.
To je urcite taky pravda :) |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 09:52:11
|
quote: Originally posted by Tartaros
jee to sem si vubec nevsim ze mne demo tak mile ocenil :)) ale kamaradi z nas stejne nebudou 
takle mu zlomit srdce |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 13/01/2004 : 10:50:53
|
u dema zadna skoda :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Topic  |
|