Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 "Bezchybný" Endor aneb užvaněný Demo
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 26

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/01/2004 :  21:02:58  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

Demo: to s tim dualem/multakem to si delas srandu vid ? ... na endoru je bezna praxe tahat si do dungu x postav na dualech kvuli exp stonum.

Hehe, jo, to dlouho fungovat nebude. Uz je vymysleno reseni. A rozhodne to nebude hlaska v novikach "dual klient v dungu je trestan smazanim accountu"

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/01/2004 :  21:07:20  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

To Demo: Zajimavy je, ze kdyz sem na Endoru hral tak sem hlavni skill pri ziskani dalsi lvl na lvlmax nemel......No a taky tam byly skilly jako hiding a podobne, ty se pri expovani trenuji hodne spatne.

Nj, ale jasne bylo receno, ze optimalni stav bude takovy, kdy skilly budou hotovy jeste pred dalsim levelem. A na zaklade reportu hracu se pak upravuje rychlost rustu. Na zacatku bety to samozrejme takle moc nefungovalo, ale tedka uz je to mnohem lepsi (preci jen beta dost pokrocila). My to tak chceme, hraci to tak chteji, nevidim nikde problem.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 06/01/2004 :  21:08:38  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elidor

kazdy system bude mit sve odpurce ...
vyska skillu by nemela mit vztah k vysce zabavy ...

Nj, ja taky zastavam tento nazor. Bohuzel 90 procent hracu nikoliv.

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 06/01/2004 :  21:23:12  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Nj, ale jasne bylo receno, ze optimalni stav bude takovy, kdy skilly budou hotovy jeste pred dalsim levelem. A na zaklade reportu hracu se pak upravuje rychlost rustu. Na zacatku bety to samozrejme takle moc nefungovalo, ale tedka uz je to mnohem lepsi (preci jen beta dost pokrocila). My to tak chceme, hraci to tak chteji, nevidim nikde problem.

Zadnej problem to rozhodne neni, vim ze to byl zamer, jen rikam ze to tak bylo. Na Endor sem uz hodne dlouho nelogoval takze nemam aktualni info.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 06/01/2004 :  23:13:02  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe, jo, to dlouho fungovat nebude. Uz je vymysleno reseni. A rozhodne to nebude hlaska v novikach "dual klient v dungu je trestan smazanim accountu"

Samozrejme, ze tam takova hlaska nebude, to tady nikoho ani nenapadlo!! Demo, napada mne jeste, nebylo by od veci ty lidi, co se priznali k dual klientu z Endoru vyhodit? Toto preci nejsou hraci, o ktere Endor stoji. Tohle neni cista rasa endorska..

Dark Paradise & Battlezone & ELYWCIMAA
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 07/01/2004 :  07:28:26  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:

To by me zajimalo, jak chces eliminovat dual-klienty. Asi se jich pudes chodit ptat ne ? :p

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/01/2004 :  07:54:23  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Demostenes : je celkem zajímavé jak se vyvíjíš - nejdříve prohlásíš o jevu, že neexistuje případně že u vás na dualu jedou jen exoti a když se dozvíš z postů hráčů, že jsi ZCELA mimo tak oznámíš, že v nejbližší době to bude "ošetřeno" - celkem mě zajímá jestli to prohlášení o ošetření tohoto problému bude ze stejné kategorie jako tvá hláška "POL jsme vybrali uz jenom kvuli moznosti cokoliv opravit".
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:08:03  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Jo, proto jsme ho vybrali. A je to pravda. Coz o tom se muze tobe a vasakovi maximalne zdat, na ty vasi predpotopni sphere. Je mi jasny, ze vas to toci, ale to byste se museli zacit snazit, aby ste s tim neco udelali.
Ale vas pristup k DP uz je davno takovy "nesahnu na to jak je rok dlouhy a snad se mi z toho podari jeste vytriskat naky prachy nez se to rozpadne uplne"

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:11:55  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale vas pristup k DP uz je davno takovy "nesahnu na to jak je rok dlouhy a snad se mi z toho podari jeste vytriskat naky prachy nez se to rozpadne uplne"
Pokud tomu opravdu věříš tak seš zralej na léčení. Pokud ne a jenom chceš prudit, tak dobrej pokus ale budeš muset trošku přidat.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:14:04  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
A to jsem vam nevypravel jak vasako a rick udelali vypravu a snazili se DP prodat jednomu projektu, ktery mel spadat pod telecom? A o tom, jak snima vymetli dvere, protoze takovy idioty uz dlouho nevideli?

Edited by - Demostenes on 07/01/2004 09:14:38
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:29:34  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to jsem vam nevypravel jak vasako a rick udelali vypravu a snazili se DP prodat jednomu projektu, ktery mel spadat pod telecom? A o tom, jak snima vymetli dvere, protoze takovy idioty uz dlouho nevideli?
Pochybuju o tom že máš lepší informace než já. Podle několika nepřesností v jedné větě to máš z desáté ruky ....
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:29:56  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Demostenes : je celkem zajímavé jak se vyvíjíš - nejdříve prohlásíš o jevu, že neexistuje případně že u vás na dualu jedou jen exoti a když se dozvíš z postů hráčů, že jsi ZCELA mimo tak oznámíš, že v nejbližší době to bude "ošetřeno"

Hele, a to znate, vis jaky je rozdil mezi Endorem a dobrym shardem?
.
.
.
.
.
.
no prece jeden Demo :)

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:51:56  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Zase na druhou stranu tohle je výplod slabomyslného člověka, kterej si tak dlouho nezapíchal, že má haluze a nevšiml si že nepíše do deníčku pro psychiatra, ale na stránky DP:

S okamžitou platností vyhlašujeme zákaz brát do dungeonu postavy, jež se nezůčastňují boje, pokud tyto postavy nejsou nutné pro zdárný průchod dungeonem případně pro splnění questu (ranger na lockpicking, craft pro formu apod.) a jejich průchod znamená nepřiměřený zisk.
Trestem budiž smazání postavy, pokud by se tomuto trestu někdo chtěl vyhnout založením newbie postavy, může skončit až s blokací IP, případně smazaným jiným accountem.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 07/01/2004 :  09:55:51  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Cawyr

Demo: to s tim dualem/multakem to si delas srandu vid ? ... na endoru je bezna praxe tahat si do dungu x postav na dualech kvuli exp stonum.
Ty si myslíš, že to prospěje hře?
V daocu se hraní hry nemakruje, ale tohle omezené není, klient sám o sobě jde spustit vícekrát a není to nechtěná feature, naopak, tahle možnost byla dodatečně oficiálně přidána. Není to kvůli nějakému makru nebo co, jsou lidi, kteří hrají s více postavami najednou.
Powerleveling (tahání low level postavy high level postavou) lidi normálně využívají k vlastní spokojenosti. Jako je to věc endoru, ale imho tím, že budete hráče přespříliš bičovat (ještě furt máte exp loss v pvp?) lepší hru neuděláte.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:04:01  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:

Demostene, ty hlupacku. Realita byla taková, že ses snažil zoufale prodat tomu subjektu Endor, ale jim se nezdal ani projekt ani tva osoba. Hezky jsme se ti na tom jednani zasmali. Pak na nas byl vznesen dotaz, jestli nechceme dat k dispozici DP za hardware, pripojeni apod., coz jsme odmitli s tim, ze vsechno mame (narozdil od tebe) a chceme aby DP zustal tak free projekt jak je. Popovidali jsme o starych casech, odesli jsme a uz jsme se nikdy nevideli. K nasi plne spokojenosti. Jeste podotykam, ze jsme nekontaktovali my je, ale oni nas na a to na zaklade tve stupidity. ENJOY.

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:05:30  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Demostenes : ty si ale opravdu nevidíš do pusy - jak můžeš dál tvrdit, že jde VEŠKERÉ bugy odstranit, když právě měníte kvůli bugům systém PvP - podívej nikdo se nepře, že je POL lepší než sphere, ale rozhodně není dokonalý jak se snažíš tvrdit ty. To proč jede DP na staré sphere je přece jasné lidi jsou spokojení s tím co mají - návštěvnost je o tom jasným důkazem / jj přesně ten status, který je vám tak nepříjemný a který se snažíte za každou cenu zpochybnit /. A ano je zcela jasné, že lidé lpějí na svém majetku a kdyby jim ho někdo vzal jsou naštvaní a přestávají hrát - to je ale NAPROSTO přirozený jev a divit se této věci může jen hlupák, případně nějaké mladé trdlo, které ještě nepochopilo, že je normálním běžným člověkem a ne polobohem nad jehož názor není a který se vždy jen útrpně ve svých postech diví co za kretény a ubožáky má kolem sebe.
V SB teď udělali nový server kde je xp 3x rychlejší a majetek se tam dá nahromadit opravdu bleskově - nicméně jednou za 3 měsíce se vše maže a jede se znovu - v podstatě nikdo tam nehraje.
V dobách kdy jsme plánovali "překlopení" na novou sphere jsme naivně věřili, že to půjde bez "ztrát na majetku a životech herních postav" , to se bohužel časem ukázalo jako nemožné a tak jsme se rozhodli pro zachování stávajícího stavu.¨
Co se týče "vytřískání peněz", je to stejný nesmysl jako kdybych tady psal, že ty jsi Endor zaprodal UPC a máš z toho neuvěřitelný kotel prachů - a k tomu "než se to rozpadne úplně " to je možná tvé zbožné přání. Ano lidé odcházejí a přicházejí - koneckonců i Endor tímto prochází nebo popřeš i toto?
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:28:26  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM_Vasako

Demostene, ty hlupacku. Realita byla taková, že ses snažil zoufale prodat tomu subjektu Endor, ale jim se nezdal ani projekt ani tva osoba. Hezky jsme se ti na tom jednani zasmali. Pak na nas byl vznesen dotaz, jestli nechceme dat k dispozici DP za hardware, pripojeni apod., coz jsme odmitli s tim, ze vsechno mame (narozdil od tebe) a chceme aby DP zustal tak free projekt jak je. Popovidali jsme o starych casech, odesli jsme a uz jsme se nikdy nevideli. K nasi plne spokojenosti. Jeste podotykam, ze jsme nekontaktovali my je, ale oni nas na a to na zaklade tve stupidity. ENJOY.

Vasako grand master liar strikes again...

V moji verzi to byl "idiot v brejlickach, ktery se tvaril jak kdyz prodava akcie microsoftu"
Jinak nevim, ale ten subjekt kontaktoval me a nabizel nam HW a lajnu pro endor a docela pekne zazemi. Ovsem po blizsim zkoumani se to ukazalo cele jako potemkinova vesnice a tak jsme k nasi plne spokonejnosti zvolili UPC.

Edited by - Demostenes on 07/01/2004 10:35:29
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:44:04  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Zázemí v Naganu je náhodou docela fajn ...
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:46:51  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vasako grand master liar strikes again...

V moji verzi to byl "idiot v brejlickach, ktery se tvaril jak kdyz prodava akcie microsoftu"

to věřím, že v tvé verzi to tak bylo, protože já brýle nenosím.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:47:57  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja vim ze ty ne, ale nebyl si tam sam

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:54:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
odkdy nosi demo bryle ? to jenom kdyz prodava endor ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:58:07  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Možná myslí mě. Já brýle nosím a po prostorách toho subjektu se pohybuju. Bohužel si nepamatuju, kdy jsem se naposledy tvářil jako prodavač akcií MS.
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  10:58:56  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja vim ze ty ne, ale nebyl si tam sam

:) a i kdybych tam byl sam, tak jsem mel bryle zrovna nasazene, vid ? Ty ses stejne takovej roztomilej smudla :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:02:27  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
hou hou hou, zacalo to dobre, vypukne nejaky delsi flame a zase mame 100 strankovej topik ! ;)
je na co se tesit !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:05:55  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Možná myslí mě. Já brýle nosím a po prostorách toho subjektu se pohybuju. Bohužel si nepamatuju, kdy jsem se naposledy tvářil jako prodavač akcií MS.

Nemá náhodou vrátný co Dema vyhodil brýle ?

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:07:34  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
Mrknu taky jestli soused odnaproti nema bryle...

EDIT : Tak Demo sorry, soused odnaproti nema bryle.

Edited by - GM_Vasako on 07/01/2004 11:08:19
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:08:52  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Podle velikosti toho baráku je docela pravděpodobné, že moh někoho s brýlema potkat :)
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:11:40  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
Možná to byl Vilík nebo včelka Mája.

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:12:08  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty ses hodnej, tebe nikdo neflamuje.

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:14:23  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
Komu to demo závidí ty akcie Microsoftu ? Priznejte se :)

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:18:10  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Ale no tak kluci, opravdu nedelejte ze nevite na koho v DP GM teamu sedi popis "idiot s brejlickama"?

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:19:40  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
Kdože to vlastní akcie Microsoftu ?

Kdože to nosí brýle ?

Kdože to prosí u Telecomu ?

Po čích akciích demo prahne ?

Komu demo brejličky teď rozšlape ?

SKANDÁLNÍ ODHALENÍ ! ZÁHADA VYŘEŠENA !

Look at him -----> http://www.microsoft.com/billgates/default.asp

Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:20:11  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:

hlavne neprodavej ... zase polezou nahoru ... fakt ... jako Enron ... teda Endor

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:21:05  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cancermanhlavne neprodavej ... zase polezou nahoru ... fakt ... jako Enron ... teda Endor
Já ty akcie vlastně ani nemám, jen se tak občas tvářím, ale nikomu to neříkej !
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:29:12  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já ty akcie vlastně ani nemám, jen se tak občas tvářím, ale nikomu to neříkej !

to je jedno ... tak nakupuj ... ted je dobra doba ... dolar leze dolu

pisu jak prase ... no a?

DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/

Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:36:52  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
Nekupuj, demo po tobě půjde, protože na tebe bude sedět popis.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:39:31  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
tak ja to teda koupim ... no risknu to ze me demo streli sniperem do cela kdyz budu nastupovat do sve nove lymuzini :/

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:49:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tak kdo ma vsechno ty brejle???

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:54:44  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
At rekne demo, co si predstavuje pod slovem "brejle", aby nedoslo zase k nedorozumeni mezi jeho interpretaci a interpretaci tech "hovad kolem nej".

Edited by - GM_Vasako on 07/01/2004 11:55:19
Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 07/01/2004 :  11:57:27  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
a stejne to bude k nicemu neb ten kdo bude mit brejle uz mel davno prejit na bezproblemove nebugove nelagujici kontaktni cocky

pisu jak prase ... no a?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:01:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

tak ja to teda koupim ... no risknu to ze me demo streli sniperem do cela kdyz budu nastupovat do sve nove lymuzini :/

to ze po tobe pujde neznamena, ze by te chtel nejak odstranit ze svyho zivota, spis naopak

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:01:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Tak kdo ma vsechno ty brejle???

ja nejaky mam :)

ale v telecomu sem byl naposled loni na jare :)

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 07/01/2004 12:04:01
Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:03:47  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
Teda ja sem jen tak mrknu obcas,uz nejak nemam naladu cist takove kvanta prazdnych topiku ale jen tak,muj nazor:

Venujte alespon polovinu casu co flamujete na foru praci na shardech o ktery se starate .Urcite se ten hracum kteri se tam potuluji bude lepe hrat at uz jsou jejich pocty jakekoliv.Nechapu proc mrhate takovym mnostvim casu na zbytecne zvasty na forech misto reseni problemu ktere se na shardech vyskytuji (kazdy ma nejake).

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Edited by - Lucas on 07/01/2004 12:09:50
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:04:47  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cancerman

a stejne to bude k nicemu neb ten kdo bude mit brejle uz mel davno prejit na bezproblemove nebugove nelagujici kontaktni cocky

Nevadí, že nosíš brýle jenom na čtení a jsou levné, protože naše kontaktní čočky zn. EN(tajné)OR jsou plně programovatelné. Skáčou, smějí se na vás máte navíc celkem 12.589 možností, jak je nasadit. Každý den je můžete vybavit přes autopatch novým Biosem velikosti 6GB, který doplní nové barvy a možnosti popovídání si s ostatními kontaktními čočkami stejné značky. Ty sice nikdo nenosí, ale aspoň se nemusíte bavit s bandou hovad a zůstat tak plně svoji..

Go to Top of Page

cancerman
New Member

Cancer

191 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:05:03  Show Profile Send cancerman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucas

Teda ja sem jen tak mrknu obcas,uz nejak nemam naladu cist takove kvanta prazdnych topiku ale jen tak,muj nazor:

Venujte alespon polovinu casu co flamujete na foru praci na shardech o ktery se starate .Urcite se ten hracum kteri se tam potuluji bude lepe hrat at uz jsou jejich pocty jakekoliv.

a je uz Lucembourk cistej ze se tu tak flakas?

pisu jak prase ... no a?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:09:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Venujte alespon polovinu casu co flamujete na foru praci na shardech o ktery se starate .Urcite se ten hracum kteri se tam potuluji bude lepe hrat at uz jsou jejich pocty jakekoliv.

sakra zas naka mintakovina

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

GM_Vasako
New Member

121 Posts

Posted - 07/01/2004 :  12:18:01  Show Profile  Visit GM_Vasako's Homepage  Send GM_Vasako an ICQ Message Send GM_Vasako a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nechapu proc mrhate takovym mnostvim casu na zbytecne zvasty na forech misto reseni problemu ktere se na shardech vyskytuji (kazdy ma nejake).

Tak tady bazirujes na tenkem lede, protoze ENDOR nema ZANDE problemy. A to, co ty tak nazyvas, je zamer.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 07/01/2004 :  13:32:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Safra... ted sem si vzpomel, ze jsem byl na Telecomu prehlasit telefon... a nosim bryle na rizeni!!!

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/01/2004 :  13:35:52  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
Bitkaaaaa.... bude krev? :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 07/01/2004 :  13:40:46  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
quote:
"Liga" byla zrusena z toho duvodu, ze nas custom flag system byl prilis komplikovany a hledat tam jakoukoliv chybku bylo jak hledat jehlu v kupce sena. Tak jsme presli na flag system ktery je primo v core a ktery funguje dobre (narozdil od sphery).

jinymi slovy "nasi skripteri sou neschopny a nevyznaj se ve vlastnim kodu".
ale neberte to osobne :))

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page
Page: of 26 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000