Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Doupatko Battlezone
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/01/2004 :  08:53:16  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Mozna jednou, az se te zeptaj ve stari treba osetrovatele na LDNce.. "Tak co dedo, co rodina, pratele, uzival jste si jako mlady?"... a ty budes jen tupe dal slintat a cumet z okna, protoze nebudes mit co rict. Pak si na me vzpomen.

Problem je v tom, ze pro me uzivat zivot a mladi neznamena vychlastavat si mozek a vyhulovat plice. Mozna to casem pochopis.

Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 05/01/2004 :  10:13:19  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes
Ja defakto nikoho v ty skole neznam ...je to zpravidla banda hovad...
existuje nejaka skupina lidi ktery podle tebe nejsou banda hovad? proc tu skolu studujes kdyz je to skola pro hovada?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 05/01/2004 :  10:41:02  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Krtecek
kdyz sme u toho legalniho software ... kdo z vas ma doma na poci vyhradne legal soft. ja se odvazim rict ze nikdo

Ja predpokladam, ze dnes uz kazdy.

total hovadina

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  10:45:27  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
No jiste, ze je to hovadina :]]].To je tak placl, protoze o tom nic nevi :]]

Jen pro pripominku, cim vic to bude dostupnejsi (P2P), ftp servery.. tim vic si to lidi budou stahovat nez kupovat, kor v nasem state

jen dodatek dostal jsem jedno icq a nedalo mi to:

Dobrý den,
Když chci zkopírovat film na disketu, tak když dám "vložit", tak se mi objeví hláška, že na disku A:\ není dostatek místa. Musím tedy dát "vložit zástupce" a potom už se film na disketu vejde. Problém nastane, pokud ho chci spustit na jiném PC, objeví se mi "zástupce nebyl nalezen", přitom v mém PC ten film z té diskety normálně spustím.
Čím to?
Miluše Peštuková

zdroj: http://www.zive.cz/Forum/SubChild.asp?Qst=125149&Main=70

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 05/01/2004 10:57:40
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2004 :  10:50:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
to je z webu cpressu :) je tam k tomu pak dobra diskuze a odpovedi :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/01/2004 :  12:03:46  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

quote:
Mozna jednou, az se te zeptaj ve stari treba osetrovatele na LDNce.. "Tak co dedo, co rodina, pratele, uzival jste si jako mlady?"... a ty budes jen tupe dal slintat a cumet z okna, protoze nebudes mit co rict. Pak si na me vzpomen.

Problem je v tom, ze pro me uzivat zivot a mladi neznamena vychlastavat si mozek a vyhulovat plice. Mozna to casem pochopis.

Tak to si me hochu ale vubec nepochopil. Mozna ty ve vsem vidis jen alkohol a cigara, ale o tom to rozhodne neni. Ale to ty stejne nechapes a ani nechces pochopit, tak nema smysl ti neco vysvetlovat.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2004 :  12:32:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
pro dema uzivat si zivota znamena asi nasrat kazdyho koho potka , vsem rict, ze jsou debilni banda hovad a jak on vi a umi vsechno vyrazne lepe a nemusi za nic platit, protoze krast je normalni

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:11:48  Show Profile Send Coriven a Private Message
Pertha: Ono s tim kradenim to neni az tak jednoducha... a u software je to zvlat matouci.

Rekneme, ze mam nejaky pozadavek na program (hodne obecny, treba vyrobu domaciho DVD, sazbu letaku ci brozury, proxy na server atd). Existuje nejaky luxusni program, co moje pozadavky splnuje a prevysuje, ale moje kapsa na to nestaci (nebo nechce stacit) a ja program "ukradnu". Skoda pak v zadnem pripade nevznikne vyrobci toho programu - protoze se musim divat, co bych udelal kdybych ho neukradl:
- poridil bych si nejakou vyrazne levnejsi variantu (vetsinou domaci) aby alespon zakladne splnovala moje pozadavky, nebo
- poridil bych nejake freewarove reseni, ktere by ovsem vyzadovalo moji invenci.

Cili v nejhorsim pripade by ukradenim onoho programu vznikla skoda upne nekoho jineho - ale je to nevysledovatelne a nevycislitelne.

Hodne jina situace je treba u DivX filmu a MP3 pisnicek, protoze tam skoda skutecne vznika u konkretniho vyrobce, protoze zakaznik by bez warezu mel na vyber bud koupit, nebo neuzivat (ale v zadnem pripade to neznamena, ze na vsechny filmy co jsem si kdy stahnul bych sel do kina, ze? ;)).

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:25:23  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
quote:
Originally posted by Coriven

Pertha: Ono s tim kradenim to neni az tak jednoducha... a u software je to zvlat matouci.

Rekneme, ze mam nejaky pozadavek na program (hodne obecny, treba vyrobu domaciho DVD, sazbu letaku ci brozury, proxy na server atd). Existuje nejaky luxusni program, co moje pozadavky splnuje a prevysuje, ale moje kapsa na to nestaci (nebo nechce stacit) a ja program "ukradnu". Skoda pak v zadnem pripade nevznikne vyrobci toho programu - protoze se musim divat, co bych udelal kdybych ho neukradl:
- poridil bych si nejakou vyrazne levnejsi variantu (vetsinou domaci) aby alespon zakladne splnovala moje pozadavky, nebo
- poridil bych nejake freewarove reseni, ktere by ovsem vyzadovalo moji invenci.

Cili v nejhorsim pripade by ukradenim onoho programu vznikla skoda upne nekoho jineho - ale je to nevysledovatelne a nevycislitelne.

Hodne jina situace je treba u DivX filmu a MP3 pisnicek, protoze tam skoda skutecne vznika u konkretniho vyrobce, protoze zakaznik by bez warezu mel na vyber bud koupit, nebo neuzivat (ale v zadnem pripade to neznamena, ze na vsechny filmy co jsem si kdy stahnul bych sel do kina, ze? ;)).

proc jiny ? mas moznost si pisnicku zaspivat sam nebo si koupit jinou levnejsi, stejnetak jsou ruzna kina s ruznym komfortem a ruznou cenou

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:27:34  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Corivene, ja myslel, ze uz das pokoj, ale jak vidim, opravdu ti v te demove prdeli zatemnel mozek. Opravdu si me rozesmal
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:28:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Presne tak... kradeni softu je kradez jako kazda jina. To ze soft neni jaksi "hmatatelny" a jde krast tak jednoduse z nej nedela naco jinyho. Je to vec jako kazda jina, akorat se na jeho sestaveni misto sroubu a matek pouzivaji kapku jiny technologie.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:30:51  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
ne, že bych principielně nesouhlasil.. ale vy tři máte doma jen a pouze řádně zakoupenej soft, mp3, filmy etc. ? Tomu nevěřim ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:33:15  Show Profile Send Coriven a Private Message
Btw: Hry (kdyz uz jsme v hernim foru) bych prirovnal spise k filmum a muzuce - protoze alternativu ke konkretni hre vetsinou nemas a uz vuec ne v cene (pominme ceske nekrestanske ceny...).

Staci ti to tak, Khao?

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:33:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

jo ja nemam na Hitech TV za 70kKc , tak si ji ukradnu, ale protoze na ni nemam nevznikla skoda za 70kKc ale jen za shit tv za 3kKc v suprmarketu takze zadnej trestnej cin, ale jen prestupek

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:37:28  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:
Originally posted by Atreus

ne, že bych principielně nesouhlasil.. ale vy tři máte doma jen a pouze řádně zakoupenej soft, mp3, filmy etc. ? Tomu nevěřim ;-)

Ale to preci nic nemeni na tom, ze je to kradez jako kazda jina.
K tvemu dotazu - 70% softwaru mam legalne, za tech 30% se stydim, ale casem se to zlepsi. MP3, filmy etc na pocitaci nepouzivam.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:37:47  Show Profile Send Coriven a Private Message
Pertha: Pokud dokazes tu TV ukradnout tak, aby v tom obchode zustala, tak si nejaky u tebe objednam :)))

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:39:54  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Ne, jenom mi to přijde humorný když na jednu stranu křičíš :"zloděj, lupič!!! nu pagadi!" a na druhou stranu se podrbeš na hlavě a řekneš :"nojo.. ale já sem taky zloděj.. sice se za to stydim ale jsem" .. ;-))

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:43:46  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
Corivene nedelej ze sebe troubu.

Jinak k postu vyse... Khaot to rekl celkem jasne. Ja svuj nelegal soft dohaduju tak na 20%. A rozhodne tu nehodlam moralizovat... kradeni softu je proste zlodejina. A nejen softu, ale i hudby a filmu.

Tragedy
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:44:52  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
a co s tim udelame? nic...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:45:33  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:

quote:

Problem je v tom, ze ty porad nechapes ze ani o ten chlast nejde, spis vo tu srandu kolem toho. Pokud si to dokazes zaridit jinak fajn ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 05/01/2004 13:51:23
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:46:19  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Ne, jenom mi to přijde humorný když na jednu stranu křičíš :"zloděj, lupič!!! nu pagadi!" a na druhou stranu se podrbeš na hlavě a řekneš :"nojo.. ale já sem taky zloděj.. sice se za to stydim ale jsem" .. ;-))

O tom ta diskuze ale neni. Jde o to, ze nekteri Corivenove a Demosteni se domnivaji, ze je to v poradku a ze jsou vlastne desne cool. Corivene kdyby vsichni jako ty ten soft "nekradli", tak by me zajimalo, z ceho by ty soft firmy zily.

Tragedy
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:46:19  Show Profile Send Coriven a Private Message
Tragedy: jiste ze je to zlodejna - jen jsem chtel trochu polemizovat nad "skodou", ktera se tu prezentuje. Imho neni tak vysoka, jako by byla v pripade "normalni" kradeze. Casto neni skoda zadna.

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:47:12  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:

Tragedy: jiste ze je to zlodejna - jen jsem chtel trochu polemizovat nad "skodou", ktera se tu prezentuje. Imho neni tak vysoka, jako by byla v pripade "normalni" kradeze. Casto neni skoda zadna.

Co to porad meles? Jaka zadna skoda? Skoda je presne ve vysi tveho ukradeneho softu.

Tragedy
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:47:25  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
U me je to tak 30% legalni a 70% ilegalni, a nestydim se za to. Sice si rikam ze by uz pomalu moh prestat " krast " ale ...

Edited by - Colldor on 05/01/2004 13:50:03
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:48:36  Show Profile Send Coriven a Private Message
Tragedy: A nikdy sjem nerekl, ze je to v poradku a ze je to cool, tak prr...
Je spousta veci kolem me, ktere se mi nelibi a stejne s nima nemam sanci nic udelat - jen je zhodnotit.

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:51:41  Show Profile Send Coriven a Private Message
quote:
Originally posted by Tragedy
Co to porad meles? Jaka zadna skoda? Skoda je presne ve vysi tveho ukradeneho softu.

Co ty si proboha predstavujes pod pojmem "skoda"??

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:52:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
ja mam tak 90:10 legal vs ilegal, no nemam koupenej windows commander a SW kotor co si tak vzpominam, mp3 a filmy nesleduju radej si pustim radio / naky dvdcko z pujcovny, protoze me nebvavi se na film divat desetkrat, takze si to nepotrebuju palit :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:52:44  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
Tragedy> no a já se tomu musim smát.. protože si buď hrajete na moralisty a měli byste v prvý řadě dát na holou sami sobě anebo se snažíte něco vysvětlit Demosténovi a to už bych radši přešel v trenýrkách Sibiř s větší nadějí na úspěch..
no anebo jen posthuntíte ;-)

edit : a zrovna jsem si povídal s tvoji ženou a zmizla do offline.. že tys mi ji ustřih od netu!!! ;-)

G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 05/01/2004 13:53:43
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  13:59:21  Show Profile Send Coriven a Private Message
Kurna nemuzu flamovat na dvou serverech najednou o rozdilnych vecech, to nestiham...

Atreus: Dik za prani k silvestru, jeste me vyhod z ignore na icq a je to ok ;))

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:01:37  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:

Asi tak 10 měsíců tam nejseš, lol.

G.B. Shaw

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:02:50  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message
quote:

By me zajimalo kde by byla tahle zeme bez lidi okolo pocitacu co se v 90. letech ucili na kradenym sw. :)
Imho skoda vznika pouze pokud ten sw pouzivas k vydelko, jelikoz mas celkem nefer konkurencni vyhodu (architekt s kradenym autcadem atd.)
Clovek kterej si nainstaluje corela aby si prohlidl .cdr obrazek imho nezpusobi skodu v cene produktu, protoze by si ho alternativne nekoupil.

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:03:06  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:

quote:

Asi tak 10 měsíců tam nejseš, lol.

ze se taky nudis v praci ? ;)

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:11:36  Show Profile Send Coriven a Private Message
Atreus: Jak to mam poznat, kdyz si furt offline a na zpravy nereagujes? ;))

San-Raal: No predstava, ze pokazde kdyz si nekdo na chvili nainstaluje nejaky warez, vznika one firme skoda ve vysi prodejni ceny onoho softu, je docela podle meho nerealisticka... i kdyz nekteri zde pritomni warezaci ji aktivne brani ;)

Dobře už bylo...

Edited by - Coriven on 05/01/2004 14:12:40
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:14:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
to je dost zcestna myslenka, samozrejme, muzou se me soucasny licencni podminky nekterych produktu tj zaplat a pak testuj nelibit, ale to znamena jen to, ze pouziju produkt jiny , ktery take splni me potreby a pritom ho nemusim ukrast

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:16:11  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message
Legalni software---> Jinak u her je to u me neco jinyho,kdyz chcu podekovat autorum opravdu dobre hry,tak si koupim origos.to je asi ta nejlepsi cesta.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:20:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message
quote:
Originally posted by Artuhr

Legalni software---> Jinak u her je to u me neco jinyho,kdyz chcu podekovat autorum opravdu dobre hry,tak si koupim origos.to je asi ta nejlepsi cesta.

Ale vetsina lidi jim podekuje tim, ze si priste jejich produkt zase stahne :)

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:25:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message
quote:

tak nejak jsem zacinal :) a dneska uz vicemene vzdycky vim co chci a tak si to koupim rovnou

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:37:39  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Az si budu moct dovolit vyhodit nekolik tisic jen za debilni operacni system tak to udelam... Momentalne mam legalne jen hry. A co...
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:40:48  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
quote:

Diskuze je o necem jinem. Ano, mam neco nelegalniho, v minulosti jsem mel 100% nelegalni. Ale jsem si vedom toho, ze je to zlodejna jako kazda jina a jedine, o co tu jde, je to, ze neni v poradku myslenka/postoj, ktery tu prezentuje Coriven. Nehodnotim, jestli on ma ci nema legalni soft, hudbu, film, pouze a jenom jeho postoj a o tom jsem s nim vedl debatu (spis na ICQ). Rozhodne nemoralizuji, nedelam ramena. Zkus rozlisovat debatu, nebo pozorneji cist
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:41:04  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message
quote:

quote:

Ale vetsina lidi jim podekuje tim, ze si priste jejich produkt zase stahne :)

No to sice taky, ale pak az uvidis v nejaky zlevneny edici jejich hru tak si ji kazdopadne koupim .

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 05/01/2004 :  14:41:59  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message
quote:
Originally posted by Octopuss

Az si budu moct dovolit vyhodit nekolik tisic jen za debilni operacni system tak to udelam... Momentalne mam legalne jen hry. A co...

LOL, proč si teda nenainstaluješ nějakej nedebilní OS zadarmo? On ten OS asi nebude tak debilní jak se snažíš naznačit, co? Ono to nakonec není o penězích, ale o možnostech něco ukrást. Pokud vím tak novou grafiku, kterou si chceš pořídit, si budeš kupovat a nehodláš jí nikde ukrást. Nebo se pletu?
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  15:54:20  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
Vzdyt je to jedno, kdyby nekteri lide nemeli moznost poznat warez ( v prekladu to znamena sklad ), tak ani nevi jak ta hra vypada a porizovat si hru na zaklade obrazku mi nejak nepripada zrovna idealni.Z casti si myslim, ze warez je i prospesny v tom co jsem popsal.

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 05/01/2004 :  15:57:54  Show Profile Send Nat a Private Message
Když tak nad tím přemýšlím, rozhodující faktor koupit-nekoupit hru byl u mne vždy dojem z hraní demoverze .. žádné recenze, obrázky, videa ..

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 05/01/2004 :  16:57:42  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message
ja nerekl, ze je to 100%-ni moznost.Nektere demoverze her (nevim jak je to se vsema) nesplnuji pozadavky, abych poznal, ze ta hra za to stoji.

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 05/01/2004 :  17:57:12  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
rozdil mezi kradezi auta a kradezi softu je v tom, ze ukradeny auto zpravidla nekomu chybi ... z toho duvodu je vznikla skoda primenjmensim diskutabilni ...

ono to zase tak cernobily nebude, kdybych si v mladi nepiratil s adobe photoshopem (autocadem, 3d studiem, ...), tezko bych si ho casem koupil, v pripade, ze bych na nem chtel tvorit seriozni hodnoty, za ktery bych si nechal platit ...

a jedna pekna povidka na zaver :-) (disclaimer: nijak nevystihuje muj nazor na vec ;-)

Velký rabín káže na tržišti. Stalo se, že manžel ráno našel důkaz ženiny nevěry a dav ji nese na tržiště, aby ji ukamenoval k smrti. Rabín dojde k ženě a postaví se k ní. Dav se z úcty k němu zarazí a čeká, s kameny v rukou. "Je tu někdo," ptá se rabín, kdo nezatoužil po manželce jiného muže, po manželovi jiné ženy? Kdoz vás je bez hříchu? Ať hodí kamenem jako první."
Lidé jsou na rozpacích a při vzpomínce na vlastní hříchy zapomínají na sjednocující cíl. Jednou na tom mohu být stejně jako tato žena, říkají si, a budu doufat v odpuštění a novou příležitost. Měl bych se k ní chovat tak, jak bych chtěl, aby se chovali ke mně.
Když povolí sevření prstů a nechají kameny padnout na zem, rabín jeden sebere, zvedne jej vysoko nad ženu a vší silou jím mrští. Kámen rozdrtí ženě lebku a rozstříkne její mozek na dláždění.
"Ani já nejsem bez hříchu. Ale když umožníme, aby zákon vynucovali jen dokonalí lidé, brzy bude zákon mrtev a naše město s ním."

DURA LEX, SED LEX

ego tycoon
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:09:10  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Uzasny topic plny pokryteckych kecu. Zvlaste me dostavaji hlasky tech "mam vsechno originalne jsem cestny pionyr". Nedal bych ani zlamanou gresli za to, ze maji drtivou vetsinu ilegal, ale rikaji si co kdyz BSA cte czh forum a navic budeme vypadat za spravnaky ;)
O drtivy vetsine z vas vim, ze lzete az se vam od huby prasi, fakt skvela komunita.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 05/01/2004 :  18:48:39  Show Profile Send Mistral a Private Message
No ne, flame A vysledek jako tradicne. Kazdej pali a Demo je za vola.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/01/2004 :  19:31:24  Show Profile Send Octopuss a Private Message
Tibor: debilni v tomhle pripade neni mysleny spatnej. Bylo to jen takovy "citoslovce".
Bez grafarny mi jaksi nebude fungovat komp. Bez legalniho systemu ale jo. AZ si budu moct dovolit oboji, koupim si to. Do ty doby budu muset Mrdkosoft okradat...
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/01/2004 :  19:42:30  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message
Demo, zase tvoje zvasty o volovinach, co. Ja videl, Ja vim, Ja umim, Ja nejlepsi

Ze te to jeste bavi, vzdyt tomu ani sam nemuzes verit.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 05/01/2004 :  19:54:34  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message
quote:

Uzasny topic plny pokryteckych kecu. Zvlaste me dostavaji hlasky tech "mam vsechno originalne jsem cestny pionyr". Nedal bych ani zlamanou gresli za to, ze maji drtivou vetsinu ilegal, ale rikaji si co kdyz BSA cte czh forum a navic budeme vypadat za spravnaky ;)
O drtivy vetsine z vas vim, ze lzete az se vam od huby prasi, fakt skvela komunita.

Tak jsi me privedl na dobrej rymek...

Lepsi tahle komunita,
nez zasranej komunista.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 05/01/2004 19:55:59
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000