Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Sberatele Score a Levelu POZOR!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/12/2003 :  10:38:04  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Takze, delal jsem probirku veci, ktery se u me valej a nasel jsem stare casopisy Level a Score. Je v tom troska nostalgie, historie ale stejne se mi vlastne jen vali doma, takze jsem se rozhodl se jich zbavit.

Score: (cisla casopisu)
3-9,11-20,26-29,31-50
Levely: (mesice)
01-11.1998, 01-12.1999, 01-11.2000

Pokud se najde nejaky sberatel, ktery by je chtel, tak za mensi uplatu (rekneme 10 Kc za cislo) rad prenecham. Pripadne pokud by nebyl zajemce, ktery by byl ochoten zaplatit, tak nejakem sberateli venuji za odvoz. Cisla Score do cisla 31 jsou nektere (asi 4 cisla) bez oblaky, vzhledem k mekkemu obalu a vzhledem k tomu, ze to je asi 10 let zpet je to snad omluvitelne.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 07/12/2003 :  10:59:33  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
Nechto radsi svejm detem at po tobe neco zdedej.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/12/2003 :  13:17:07  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec

hahaha

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/12/2003 :  16:24:31  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No ja kupoval Score a Level pravidelne snad 3 roky... Nakonec jsem si uvedomil, ze to je uplne nahovno, a prestal za to vyhazovat prachy... ale vyhodit se mi to nechtelo, ta nostalgie tam prece jen je Tech par tisic ale prece jen nelituju, v ty dobe kdyz zacly vychazet nebylo moc kde brat informace, internet prakticky nebyl... Teda byl, ale pro normalni lidi hodne blbe dostupnej.
Nicmene kupovat zpetne stary cisla mi prijde naprd. Mozna tak prvnich par, pac to ICE s Andrewem psali jestli hoodne dobre
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 07/12/2003 :  18:37:42  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

No ja kupoval Score a Level pravidelne snad 3 roky... Nakonec jsem si uvedomil, ze to je uplne nahovno, a prestal za to vyhazovat prachy... ale vyhodit se mi to nechtelo, ta nostalgie tam prece jen je Tech par tisic ale prece jen nelituju, v ty dobe kdyz zacly vychazet nebylo moc kde brat informace, internet prakticky nebyl... Teda byl, ale pro normalni lidi hodne blbe dostupnej.
Nicmene kupovat zpetne stary cisla mi prijde naprd. Mozna tak prvnich par, pac to ICE s Andrewem psali jestli hoodne dobre

Jo presne tak. Jak rikam, je to spise pro sberatele, nez pro obycejny konzumenty, pokud ma treba nekdo sbirku a schazi mu par cisel.

Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 07/12/2003 :  22:08:13  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Transylvanec

Nestras...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 08/12/2003 :  00:39:22  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
No mě scházej čísla 1-24 Score
kteýr z nich máš v rozumný kvalitě?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 08/12/2003 :  02:18:31  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

1-24 mam vsechny :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/12/2003 :  07:31:07  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

No v rozumny kvalite jsou vsechny, jen nekterym chybi obalka.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 08/12/2003 :  09:29:40  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

quote:

Byla postrikana?
Ja mam snad nekde prvni Excalibury...

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2003 :  09:41:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pred Excalibrem bylo spousta jinych casopisu pro gamesniky (Bit, Fifo atd.). Excalibur je uz z nove generace.

Edited by - VT on 08/12/2003 09:42:00
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/12/2003 :  11:54:45  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

quote:

quote:

Byla postrikana?

Odtrhla se sama nesetrnou manipulaci a pak se nekam zasantrocila. To vis, v ty dobe to nebyl takovej poklad, abych ty obalky lepil dohromady.

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/12/2003 :  13:21:01  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ja by spis chtel prvni cisla palyboye -)) to by byl teprve poklad -p
Tentokrat to byle fakt zensky, tedkon same silikon girl's -/

Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 08/12/2003 :  13:29:46  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Prosimtě v tý době si ty ještě ani nevěděl, k čemu máš tu svou třetí nohu ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/12/2003 :  13:31:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

quote:

Prosimtě v tý době si ty ještě ani nevěděl, k čemu máš tu svou třetí nohu ;-)

No to nevedel ... ale proto to chci ted -))

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 08/12/2003 :  16:58:07  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
mno ja mam komplet (i cislo 2, btw byl jsem 2. clovek na svete, co si score no.1 opravdu koupil ... tehda to bylo jeste ve skorepce a prodavaci si tam delali carky) asi 4 rocniky score a levelu (toho je min, prestal jsem to kupovat ve zhruba stejny dobe) ... za flasku tequilly to necham komplet

btw nejelitnejsi gamemag byl HRÁČ :-)

ego tycoon
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2003 :  17:14:02  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

mno ja mam komplet (i cislo 2, btw byl jsem 2. clovek na svete, co si score no.1 opravdu koupil ... tehda to bylo jeste ve skorepce a

Score 1 meli predplatitele Excaliburu zadarmo a jeste drive nez si ho mohli lide zakoupit u stanku.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2003 :  17:18:01  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja mam snad nekde prvni Excalibury...

Kdyz uz jsme u te historie. Skutecne prvni (nulty) Excalibur vysel jako priloha PC Worldu (nebo PC Magazinu ted si nejsem jisty).

Nicmene tohle vsechno je pro skolou povinnou populaci free UO shardu skutecne pravek .

Edited by - VT on 08/12/2003 17:20:02
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 08/12/2003 :  18:04:43  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
tassele umis cist? ja si ho nekoupil na ZADNYM stanku, ale ve Skorepce, jestli ti to neco rika ... kamos mel tehda Ex predplacenej a dostal ho pozdejc ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 08/12/2003 :  18:15:02  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Kdyz si uvedomim, ze tedka ma score cislo 118 (mozna vic), tak je to fakt sileny, kolik je to let, co si sel clovek koupit prvni cislo do skorepky :)

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 08/12/2003 :  19:24:07  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Pred Excalibrem bylo spousta jinych casopisu pro gamesniky (Bit, Fifo atd.). Excalibur je uz z nove generace.

Pamatuju si na recenzi Black crypt-u v BITu - bylo to slovensky ( jestli tak nebyl celej ten BIT, to uz nevim ) a byl sem z toho uplne hotovej

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/12/2003 :  20:05:40  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

Kdyz si uvedomim, ze tedka ma score cislo 118 (mozna vic), tak je to fakt sileny, kolik je to let, co si sel clovek koupit prvni cislo do skorepky :)

Jo 10 let... v ty dobe jsem mel 386 SX 24, 8MB RAM, 45 MB HDD,DOS 6.22 a byl jsem happy. Ted to je vsechno na hovno, clovek nestaci ani jednu hru dohrat a hned je jina dobra, proste uz se to neda stihat a 20 hodin denne u toho asi nikdo sedet nechce.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 08/12/2003 :  20:41:07  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ted to je vsechno na hovno, clovek nestaci ani jednu hru dohrat a hned je jina dobra, proste uz se to neda stihat a 20 hodin denne u toho asi nikdo sedet nechce.

Tohle platilo uz pred 10 - 15 lety. Uz tehdy bylo na svete vice nez 10k (ano 10 tisic) her/"her" pro 8 bity.

Edited by - VT on 08/12/2003 20:41:43
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 08/12/2003 :  20:52:01  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Ted to je vsechno na hovno, clovek nestaci ani jednu hru dohrat a hned je jina dobra, proste uz se to neda stihat a 20 hodin denne u toho asi nikdo sedet nechce.

Tohle platilo uz pred 10 - 15 lety. Uz tehdy bylo na svete vice nez 10k (ano 10 tisic) her/"her" pro 8 bity.

Ale ne u nas. A jesli jo, vetsina stejne asi za moc nestala. Navic driv jsem stejne mel jaksi vic casu.

Edited by - Sir.Thomik on 08/12/2003 20:52:42
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 08/12/2003 :  21:15:30  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Navic driv jsem stejne mel jaksi vic casu.

Ono driv jaksi nebylo UOFORUM.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 08/12/2003 :  22:43:24  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pred tydnem se mi pod ruku dostaly cisla Playboye z roku 1972(82?) tusim, btw nic moc. Vyhodil jsem to

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 08/12/2003 22:45:02
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 08/12/2003 :  23:04:50  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
No musim vas zklamat, ale Skorepka se otevrela relativne pozde... Prvni prodejna Score byla v Dejvicich, kam sem si az z Luzin jezdil Score kupovat, takze dejte se Skorepkou pokoj
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 09/12/2003 :  01:13:15  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
jezis ja sem kokot ty osmiruka zrudo, samozrejme jsem myslel to v dejvicich ... jak se to tu doprdele jmenuje :-DDD *spousti mapu* ... vono se to tu snad nijak nejmenuje ... proste takovej zapadlej kramek ... hlavne jsem tam chodil jeste nez to score vubec zacli prodavat ... vocumovat pocitacovy hry (zrejme jediny originaly v CR :-D)

no ja fak nevim, je to tu na rohu v. p. ckalova × dejvicka, ale vim, ze se tomu nak rika ... naky namesti ... skorepka to neni ;-)

ego tycoon

Edited by - ToHor on 09/12/2003 01:15:34
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 09/12/2003 :  07:07:45  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Starnes. Za chvili zapomenes, ze mas jit na hajzlik 8)

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/12/2003 :  07:34:04  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Si pamatuju ze to tam bylo desne mrnavy, meli tam regaly s hrama omotany ostnatym dratem, vsecko cerny, a typci u okna furt neco parili Naprosto luxusni kramek
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 09/12/2003 :  10:39:09  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
San Raal: Co za to

Sir Thomik: Když to nemá obálku tak tomu neříkám dobrej stav

Octopuss: Myslíš na Krupkově náměstí? Každopádně tam mělo Score redakci a jednou jsme tma jeli s kámošem pro nějaký starý číslo (tušim 14 a/nebo 22) protože v něm byly v cheatech speciální pohyby pro Mortal Kombat 2. A docela nás tam uvítali a ty čísla i prodali

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/12/2003 :  10:44:24  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
aaaa Mortal Kombat 2 a Sega Mega Drive 2 -) Tentokrat jsem zacal pit kafe, i kdyz sem byl " malej " ...

btw, ja to mel i na kompu ale na konzole to frcelo lip a hlavne sem to jel s kamosem asi 3 dni v kuse -p

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 09/12/2003 :  10:46:29  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Sega Mega Drive teda ne. já měl vždycky počítač

No Mortal 2 byl tehdy bomba, to jsem uměl skoro všechny speciálky nazpaměť

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 09/12/2003 :  10:51:27  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

No Mortal 2 byl tehdy bomba, to jsem uměl skoro všechny speciálky nazpaměť

Ja mel taky, ale kamos segu dostal k vanocum, tak to prines ke mne a jeli jsme to 3 dni v kuse -))

Kdyz jsem si chteli odpocinout a trochu " mislet " tak sem to pareni MK prokladal s " Day of Tentacle " a fotbalem " Manchester United The Double " ( ktery jsem mel na kompu )
proste pohoda -p

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 09/12/2003 :  10:54:09  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Jo Maniac Mansion 2 byl skvělej. škoda že už nedělaj takovýhle adventury - vtipný a s hezkou grafikou ručně kreslenou.
Já jsem měl CDčkovou verzi kde byl k dispozici i Maniac Mansion 1 (na compu u jednoho toho týpka v pokojíku)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 09/12/2003 :  11:27:23  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vidis... o dost prichazis :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 09/12/2003 :  16:28:57  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Jste vsici rozmazlenciJa dostal prvni scot v 7 letech do te doby mi mamminka dala 20korun na bazen.Ale misto bazenu sem letel na automaty.Kua to by casy pekne mort 1 simpsons eurocopter....

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 09/12/2003 16:30:48
Go to Top of Page

Sandal
Starting Member

12 Posts

Posted - 10/12/2003 :  11:06:47  Show Profile  Visit Sandal's Homepage  Send Sandal an ICQ Message Send Sandal a Private Message  Reply with Quote
Hm napsat sem mě nenapadlo, před nedávnem jsem vyhodil všechny Score, Levely a Excalibury od začátku až do posledních čísel :)

SphereServer.Cz
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 12/12/2003 :  01:13:11  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
To myslíš vážně?

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 12/12/2003 :  03:57:25  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sandal

Hm napsat sem mě nenapadlo, před nedávnem jsem vyhodil všechny Score, Levely a Excalibury od začátku až do posledních čísel :)

Prase
Go to Top of Page

Mr.Selfdestruct
Nihil Ichtyl

284 Posts

Posted - 12/12/2003 :  03:58:43  Show Profile  Send Mr.Selfdestruct an ICQ Message Send Mr.Selfdestruct a Private Message  Reply with Quote
jeste to skore wod doby pucu a dosazeni za redakci zwelebila a spol bych Ti odpustil
Go to Top of Page

Sandal
Starting Member

12 Posts

Posted - 12/12/2003 :  15:50:38  Show Profile  Visit Sandal's Homepage  Send Sandal an ICQ Message Send Sandal a Private Message  Reply with Quote
quote:

To myslíš vážně?

Jojo už nebylo místo okok budu se stydět

SphereServer.Cz
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/05/2005 :  13:52:28  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nechci zakladat dalsi topic, ale po hodne dlouhy dobe jsem si zase koupil Score a neveril sem vlastnim ocim... takovej grafickej hnus se snad nevidi, chaoticky, neprehledny, fuj fuj...
Takhle vypadali casaky nekdy pred 15 lety.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 26/05/2005 :  14:00:10  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Nekrofiiiiil -))

Jinak já už to nečtu spoustu let.. od tý doby, co můj počítač nevyhovuje ani minimálním požadavkům nehorších her -))

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 26/05/2005 :  14:16:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Když už jsme u těch starejch časopisů - nemáte někdo hru Outcast na příloze? (Pokud to vyšlo - nepodařilo se mi najít jestli ano). Mám pocit, že to některý časák měl přiložené jako plnou hru.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 26/05/2005 :  19:31:39  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Jak clovek kolonizoval planety a soutezil s dalsima rasama?

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/05/2005 :  00:17:30  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Když už tuhle stařešinu někdo vytáhl, tak vám můžu povědět, jak dopadla moje sbírka časopisů z mládí. Když jsem se stěhoval od rodičů, tak Playboy šel do koše a Level, Score a Computer šly do sběru. Sestra (10 let) vyhrála knížku za sběr, bylo toho 30 kilo. :D

Edited by - Sir.Thomik on 27/05/2005 00:18:16
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/05/2005 :  01:07:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ehm nekecej ja bych rek ze do sberu sel ten playboy kdyz toho bylo 30 kg :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/05/2005 :  09:27:57  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak clovek kolonizoval planety a soutezil s dalsima rasama?

Nene. Outcast byla 3rd person RPG v cell shading grafice. 2CD.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/05/2005 :  09:47:25  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri
Outcast byla 3rd person RPG v cell shading grafice.

s hudbou nahranou Moskevskym symfonickym orchestrem.

Edited by - VT on 27/05/2005 09:47:49
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:19:23  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To už nevím - nemáte teda někdo? Koupím za rozumnou cenu.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000