Author |
Topic  |
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 10:38:12
|
hmm to možná jde ale 15 dollarů mi přijde docela dost. To nějak neodhadli. Na to, že to neběží pod WinXP (aspoň mě se to nepovedlo zprovoznit) |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 10:58:40
|
Ja teda nevim, ale pro me stejne bude uz nejlepsi gamesy UFO enemy unknown, Settlers 1 na pc a taky mortal kombat 1 automatova verze z techle starych her... btw score od cisla 1 až hm nevim kolik sem dal kdysi do sberu a je to nejlepsi pouziti jake si pro score dokazu predstavit :) |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 15:58:32
|
quote: Originally posted by Khostri
hmm to možná jde ale 15 dollarů mi přijde docela dost. To nějak neodhadli. Na to, že to neběží pod WinXP (aspoň mě se to nepovedlo zprovoznit)
Mam dojem ze jsem si ji kdysi koupil v JRC nebo v levnejch knihach asi za 250 KC podivam se elsi ji mam doma [v nedeli ]. Napisu. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 18:34:48
|
Ja mam nekolik (3?) rocniku score a levelu porad v taskach pod skrinema :) Je to prilis velka nostalgie :) |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 18:50:52
|
quote: Originally posted by Octopuss
Ja mam nekolik (3?) rocniku score a levelu porad v taskach pod skrinema :) Je to prilis velka nostalgie :)
Taky jsem to vyhozeni skoro oplakal.  |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 20:01:32
|
Ty 2 stohy me nezabijou. Navic si clovek krasne pripomene zlatou eru her. Tehdy to bylo dobry. Dalo by se rict, ze s prichodem "grafickejch akceleratoru" to zaclo jit do kytek. Ja tu ctvercatou grafiku max 800x600 proste ZERU. A hratelnost tehdy (samozrejme ne uplne, ale vic nez ted) byla o nekolik radu vejs :)
|
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 27/05/2005 : 21:01:51
|
quote: Originally posted by Octopuss
Ty 2 stohy me nezabijou. Navic si clovek krasne pripomene zlatou eru her. Tehdy to bylo dobry. Dalo by se rict, ze s prichodem "grafickejch akceleratoru" to zaclo jit do kytek. Ja tu ctvercatou grafiku max 800x600 proste ZERU. A hratelnost tehdy (samozrejme ne uplne, ale vic nez ted) byla o nekolik radu vejs :)
Mě by ty 2 stohy taky nezabily, ale musel jsem volit mezi tím, jesli si vzít do novýho bytu časopisy, nebo přítelkyni s jejíma krámama (myslím oblečení a tak ). Mám fakt malej byt. Nakonec to vyhrála přítelkyně, ale možná toho budu jednou litovat.  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 28/05/2005 : 22:39:19
|
quote: Originally posted by Tragedy
Nechci zakladat dalsi topic, ale po hodne dlouhy dobe jsem si zase koupil Score a neveril sem vlastnim ocim... takovej grafickej hnus se snad nevidi, chaoticky, neprehledny, fuj fuj... Takhle vypadali casaky nekdy pred 15 lety.
Furt vypadá mnohem líp než Level.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 28/05/2005 : 23:48:14
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Tragedy
Nechci zakladat dalsi topic, ale po hodne dlouhy dobe jsem si zase koupil Score a neveril sem vlastnim ocim... takovej grafickej hnus se snad nevidi, chaoticky, neprehledny, fuj fuj... Takhle vypadali casaky nekdy pred 15 lety.
Furt vypadá mnohem líp než Level. 
No prave ze se mu dost priblizilo... skoro sem mel podezreni jestli to nedela stejnej clovek. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 01:44:22
|
No tak me to nedalo a zalistoval jsem si prvnima cislama Excaliburu. To byly hry... jeziz co ja se nasmazil Cadavera, to byla fakt tezka hra.
Ani nemluvim o tom jak sem cele dny prosedel u Batmana, Quazatrona a Encountera na Spektraci.
A co tepreve kdyz jsem po 14 dni dokoncil posledni 20ty level Manic Minera. Do ted pamatuju jak me tam honili letajici telefony 
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 07/06/2005 01:45:34 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 07/06/2005 : 06:49:23
|
tak proto neodpovidas na smsky  |
 |
|
GM Mort
Starting Member
6 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 13:09:43
|
quote: Originally posted by ToHor
mno ja mam komplet (i cislo 2, btw byl jsem 2. clovek na svete, co si score no.1 opravdu koupil ... tehda to bylo jeste ve skorepce a prodavaci si tam delali carky) asi 4 rocniky score a levelu (toho je min, prestal jsem to kupovat ve zhruba stejny dobe) ... za flasku tequilly to necham komplet
btw nejelitnejsi gamemag byl HRÁČ :-)
Hehe, tak to jsem ti to prodaval tenkrat ja   :-) to urcite pamatujes tech par gamesek na skrini jako "travnikar, Frontier,..." a toho schouleneho silence s UFOnkama a CIV I.  |
 |
|
GM Mort
Starting Member
6 Posts |
Posted - 11/08/2005 : 13:30:58
|
Skorepka byla nostalgie sama o sobe , co ja tam prosedel dnu   i skolnich - kdyz jsem to mel do Betlemske tak daleko ... Skoda ze Spin stara garda taky zmizel (teda stara podoba) ale zustala ve Skorepce dodnes klika u dveri se znakem Spinu |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 15/08/2005 : 09:27:34
|
jojo ... a jak tam obsluha vecne parila street fighter 2 nebo (ted mi to vypadlo ... takova proflakla isometricka hra s agentama, bylo to na amigu i pc) ... |
ego tycoon |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 08:42:46
|
quote: Originally posted by ToHor
jojo ... a jak tam obsluha vecne parila street fighter 2 nebo (ted mi to vypadlo ... takova proflakla isometricka hra s agentama, bylo to na amigu i pc) ...
Tak to jsi mi nasadil brouka do hlavy... vcera jsem hledal nazev ty hry na inetu a nic. Vim, ze to byli takovy mrnavi agenti, tuzne jsi je vyzbrojoval, kupoval lepsi armor a postupne zabiral mapu sveta. Vi nekdo jak se to jmenovalo? |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 11:33:00
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik Tak to jsi mi nasadil brouka do hlavy... vcera jsem hledal nazev ty hry na inetu a nic. Vim, ze to byli takovy mrnavi agenti, tuzne jsi je vyzbrojoval, kupoval lepsi armor a postupne zabiral mapu sveta. Vi nekdo jak se to jmenovalo?
Mozna Jagged Alliance? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 11:42:25
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by Sir.Thomik Tak to jsi mi nasadil brouka do hlavy... vcera jsem hledal nazev ty hry na inetu a nic. Vim, ze to byli takovy mrnavi agenti, tuzne jsi je vyzbrojoval, kupoval lepsi armor a postupne zabiral mapu sveta. Vi nekdo jak se to jmenovalo?
Mozna Jagged Alliance?
Nene, to neni ono. |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 11:51:37
|
Syndicate a Syndicate Wars? Nebo tak nejak, to je mozna to co mas na mysli :) |
Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko CSS: http://www.chameleon-tm.com |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 12:13:43
|
quote: Originally posted by uschi
Syndicate a Syndicate Wars? Nebo tak nejak, to je mozna to co mas na mysli :)
Presne tak, jsi hrdina. :-) |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/08/2005 : 12:50:40
|
Jo to byla hodne velka pecka. Firma jako Bullfrog mi ted chybi... nove hry Moulenoxe (nebo jak se jmenoval) jsou sice docela originalni, ale nejak postradaji tu spickovou hratelnost. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 11:53:59
|
quote: Originally posted by Sir.Thomik
Presne tak, jsi hrdina. :-)
Hrdina ne, jen mi ten popis prisel celkem povedomej :) |
Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko CSS: http://www.chameleon-tm.com |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 17/08/2005 : 16:31:18
|
Hrdina ne, jen mi ten popis prisel celkem povedomej :)
Pro me jo. :-) My jsme to parili jak divi na 386ce, ale je to tak davno, ze jsem si nemohl vzpomenout na nazev, ale mel jsem to na jazyku. Vsak to vsichni sklerotikove znaj.  |
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 22/08/2005 : 10:45:31
|
Hrdina ne, jen mi ten popis prisel celkem povedomej :)
Pro me jo. :-) My jsme to parili jak divi na 386ce, ale je to tak davno, ze jsem si nemohl vzpomenout na nazev, ale mel jsem to na jazyku. Vsak to vsichni sklerotikove znaj. 
Dekuji, necekal jsem takovou poctu, zvlast proto, ze jsem pekny gauner, vsecky hned naseru a z kazdeho si delam p*del
S tim zapominanim to znam, nakonec jsem musel ty drogy prestat brat, ted uz je to lepsi, vim jak se jmenuji, dokazu dojit i domu... Jen si porad nepamatuji, proc mam bile hadry, cpou do me ty prasky a privazuji me k posteli... chjo  |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 23/08/2005 : 13:57:00
|
Jsi prostě obdařený jinak  |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
uschi
New Member

314 Posts |
Posted - 25/08/2005 : 09:32:36
|
Tak ted nevim, co si o tom mam myslet Radsi nic nerikej, jeste si to precte nekdo z guildy a pujdu na koberecek... |
 |
|
Topic  |
|