Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Sberatele Score a Levelu POZOR!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:29:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Mozna to jde koupit a stahnout tady (bez zaruky ..):

http://www.gameavenue.com/rpg/outcast.htm
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:38:12  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
hmm to možná jde ale 15 dollarů mi přijde docela dost. To nějak neodhadli. Na to, že to neběží pod WinXP (aspoň mě se to nepovedlo zprovoznit)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 27/05/2005 :  10:58:40  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Ja teda nevim, ale pro me stejne bude uz nejlepsi gamesy UFO enemy unknown, Settlers 1 na pc a taky mortal kombat 1 automatova verze z techle starych her...
btw score od cisla 1 až hm nevim kolik sem dal kdysi do sberu a je to nejlepsi pouziti jake si pro score dokazu predstavit :)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team
Go to Top of Page

Transylvanec
New Member

263 Posts

Posted - 27/05/2005 :  15:58:32  Show Profile  Visit Transylvanec's Homepage  Send Transylvanec an ICQ Message Send Transylvanec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

hmm to možná jde ale 15 dollarů mi přijde docela dost. To nějak neodhadli. Na to, že to neběží pod WinXP (aspoň mě se to nepovedlo zprovoznit)

Mam dojem ze jsem si ji kdysi koupil v JRC nebo v levnejch knihach asi za 250 KC podivam se elsi ji mam doma [v nedeli ]. Napisu.

TransylvanecIII.
LordDeathSlayer
http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/05/2005 :  18:34:48  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja mam nekolik (3?) rocniku score a levelu porad v taskach pod skrinema :) Je to prilis velka nostalgie :)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/05/2005 :  18:50:52  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Ja mam nekolik (3?) rocniku score a levelu porad v taskach pod skrinema :) Je to prilis velka nostalgie :)

Taky jsem to vyhozeni skoro oplakal.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/05/2005 :  20:01:32  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ty 2 stohy me nezabijou. Navic si clovek krasne pripomene zlatou eru her. Tehdy to bylo dobry. Dalo by se rict, ze s prichodem "grafickejch akceleratoru" to zaclo jit do kytek. Ja tu ctvercatou grafiku max 800x600 proste ZERU. A hratelnost tehdy (samozrejme ne uplne, ale vic nez ted) byla o nekolik radu vejs :)
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 27/05/2005 :  21:01:51  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Ty 2 stohy me nezabijou. Navic si clovek krasne pripomene zlatou eru her. Tehdy to bylo dobry. Dalo by se rict, ze s prichodem "grafickejch akceleratoru" to zaclo jit do kytek. Ja tu ctvercatou grafiku max 800x600 proste ZERU. A hratelnost tehdy (samozrejme ne uplne, ale vic nez ted) byla o nekolik radu vejs :)

Mě by ty 2 stohy taky nezabily, ale musel jsem volit mezi tím, jesli si vzít do novýho bytu časopisy, nebo přítelkyni s jejíma krámama (myslím oblečení a tak ). Mám fakt malej byt. Nakonec to vyhrála přítelkyně, ale možná toho budu jednou litovat.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/05/2005 :  22:39:19  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Nechci zakladat dalsi topic, ale po hodne dlouhy dobe jsem si zase koupil Score a neveril sem vlastnim ocim... takovej grafickej hnus se snad nevidi, chaoticky, neprehledny, fuj fuj...
Takhle vypadali casaky nekdy pred 15 lety.

Furt vypadá mnohem líp než Level.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 28/05/2005 :  23:48:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Tragedy

Nechci zakladat dalsi topic, ale po hodne dlouhy dobe jsem si zase koupil Score a neveril sem vlastnim ocim... takovej grafickej hnus se snad nevidi, chaoticky, neprehledny, fuj fuj...
Takhle vypadali casaky nekdy pred 15 lety.

Furt vypadá mnohem líp než Level.

No prave ze se mu dost priblizilo... skoro sem mel podezreni jestli to nedela stejnej clovek.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 29/05/2005 :  00:48:40  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
Kdyz sme u toho designu, tak se mi libi jak vypada Cinema.

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/06/2005 :  01:44:22  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No tak me to nedalo a zalistoval jsem si prvnima cislama Excaliburu. To byly hry... jeziz co ja se nasmazil Cadavera, to byla fakt tezka hra.

Ani nemluvim o tom jak sem cele dny prosedel u Batmana, Quazatrona a Encountera na Spektraci.

A co tepreve kdyz jsem po 14 dni dokoncil posledni 20ty level Manic Minera. Do ted pamatuju jak me tam honili letajici telefony

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 07/06/2005 01:45:34
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 07/06/2005 :  06:49:23  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
tak proto neodpovidas na smsky
Go to Top of Page

GM Mort
Starting Member

6 Posts

Posted - 11/08/2005 :  13:09:43  Show Profile  Visit GM Mort's Homepage  Send GM Mort an ICQ Message Send GM Mort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

mno ja mam komplet (i cislo 2, btw byl jsem 2. clovek na svete, co si score no.1 opravdu koupil ... tehda to bylo jeste ve skorepce a prodavaci si tam delali carky) asi 4 rocniky score a levelu (toho je min, prestal jsem to kupovat ve zhruba stejny dobe) ... za flasku tequilly to necham komplet

btw nejelitnejsi gamemag byl HRÁČ :-)

Hehe, tak to jsem ti to prodaval tenkrat ja :-) to urcite pamatujes tech par gamesek na skrini jako "travnikar, Frontier,..." a toho schouleneho silence s UFOnkama a CIV I.
Go to Top of Page

GM Mort
Starting Member

6 Posts

Posted - 11/08/2005 :  13:30:58  Show Profile  Visit GM Mort's Homepage  Send GM Mort an ICQ Message Send GM Mort a Private Message  Reply with Quote
Skorepka byla nostalgie sama o sobe , co ja tam prosedel dnu i skolnich - kdyz jsem to mel do Betlemske tak daleko... Skoda ze Spin stara garda taky zmizel (teda stara podoba) ale zustala ve Skorepce dodnes klika u dveri se znakem Spinu
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 15/08/2005 :  09:27:34  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
jojo ... a jak tam obsluha vecne parila street fighter 2 nebo (ted mi to vypadlo ... takova proflakla isometricka hra s agentama, bylo to na amigu i pc) ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 16/08/2005 :  08:42:46  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

jojo ... a jak tam obsluha vecne parila street fighter 2 nebo (ted mi to vypadlo ... takova proflakla isometricka hra s agentama, bylo to na amigu i pc) ...

Tak to jsi mi nasadil brouka do hlavy... vcera jsem hledal nazev ty hry na inetu a nic. Vim, ze to byli takovy mrnavi agenti, tuzne jsi je vyzbrojoval, kupoval lepsi armor a postupne zabiral mapu sveta. Vi nekdo jak se to jmenovalo?

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 16/08/2005 :  11:33:00  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik
Tak to jsi mi nasadil brouka do hlavy... vcera jsem hledal nazev ty hry na inetu a nic. Vim, ze to byli takovy mrnavi agenti, tuzne jsi je vyzbrojoval, kupoval lepsi armor a postupne zabiral mapu sveta. Vi nekdo jak se to jmenovalo?

Mozna Jagged Alliance?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 16/08/2005 :  11:42:25  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Mozna Jagged Alliance?

Nene, to neni ono.

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 16/08/2005 :  11:51:37  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
Syndicate a Syndicate Wars? Nebo tak nejak, to je mozna to co mas na mysli :)

Uschi <Uhni Kurva> - regionální poradce UK pro jižní Moravu a Slovinsko
CSS: http://www.chameleon-tm.com
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 16/08/2005 :  12:13:43  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by uschi

Presne tak, jsi hrdina. :-)

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 16/08/2005 :  12:24:14  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Syndicate od Bullfrogu

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 16/08/2005 :  12:50:40  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jo to byla hodne velka pecka. Firma jako Bullfrog mi ted chybi... nove hry Moulenoxe (nebo jak se jmenoval) jsou sice docela originalni, ale nejak postradaji tu spickovou hratelnost.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 17/08/2005 :  11:53:59  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hrdina ne, jen mi ten popis prisel celkem povedomej :)

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 17/08/2005 :  16:31:18  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pro me jo. :-) My jsme to parili jak divi na 386ce, ale je to tak davno, ze jsem si nemohl vzpomenout na nazev, ale mel jsem to na jazyku. Vsak to vsichni sklerotikove znaj.

Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 22/08/2005 :  10:45:31  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pro me jo. :-) My jsme to parili jak divi na 386ce, ale je to tak davno, ze jsem si nemohl vzpomenout na nazev, ale mel jsem to na jazyku. Vsak to vsichni sklerotikove znaj.

Dekuji, necekal jsem takovou poctu, zvlast proto, ze jsem pekny gauner, vsecky hned naseru a z kazdeho si delam p*del

S tim zapominanim to znam, nakonec jsem musel ty drogy prestat brat, ted uz je to lepsi, vim jak se jmenuji, dokazu dojit i domu... Jen si porad nepamatuji, proc mam bile hadry, cpou do me ty prasky a privazuji me k posteli... chjo

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 23/08/2005 :  13:57:00  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Jsi prostě obdařený jinak

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

uschi
New Member

Uschi

314 Posts

Posted - 25/08/2005 :  09:32:36  Show Profile  Visit uschi's Homepage Send uschi a Private Message  Reply with Quote
Tak ted nevim, co si o tom mam myslet Radsi nic nerikej, jeste si to precte nekdo z guildy a pujdu na koberecek...

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000