Takze, delal jsem probirku veci, ktery se u me valej a nasel jsem stare casopisy Level a Score. Je v tom troska nostalgie, historie ale stejne se mi vlastne jen vali doma, takze jsem se rozhodl se jich zbavit.
Pokud se najde nejaky sberatel, ktery by je chtel, tak za mensi uplatu (rekneme 10 Kc za cislo) rad prenecham. Pripadne pokud by nebyl zajemce, ktery by byl ochoten zaplatit, tak nejakem sberateli venuji za odvoz. Cisla Score do cisla 31 jsou nektere (asi 4 cisla) bez oblaky, vzhledem k mekkemu obalu a vzhledem k tomu, ze to je asi 10 let zpet je to snad omluvitelne.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
No ja kupoval Score a Level pravidelne snad 3 roky... Nakonec jsem si uvedomil, ze to je uplne nahovno, a prestal za to vyhazovat prachy... ale vyhodit se mi to nechtelo, ta nostalgie tam prece jen je Tech par tisic ale prece jen nelituju, v ty dobe kdyz zacly vychazet nebylo moc kde brat informace, internet prakticky nebyl... Teda byl, ale pro normalni lidi hodne blbe dostupnej. Nicmene kupovat zpetne stary cisla mi prijde naprd. Mozna tak prvnich par, pac to ICE s Andrewem psali jestli hoodne dobre
No ja kupoval Score a Level pravidelne snad 3 roky... Nakonec jsem si uvedomil, ze to je uplne nahovno, a prestal za to vyhazovat prachy... ale vyhodit se mi to nechtelo, ta nostalgie tam prece jen je Tech par tisic ale prece jen nelituju, v ty dobe kdyz zacly vychazet nebylo moc kde brat informace, internet prakticky nebyl... Teda byl, ale pro normalni lidi hodne blbe dostupnej. Nicmene kupovat zpetne stary cisla mi prijde naprd. Mozna tak prvnich par, pac to ICE s Andrewem psali jestli hoodne dobre
Jo presne tak. Jak rikam, je to spise pro sberatele, nez pro obycejny konzumenty, pokud ma treba nekdo sbirku a schazi mu par cisel.
mno ja mam komplet (i cislo 2, btw byl jsem 2. clovek na svete, co si score no.1 opravdu koupil ... tehda to bylo jeste ve skorepce a prodavaci si tam delali carky) asi 4 rocniky score a levelu (toho je min, prestal jsem to kupovat ve zhruba stejny dobe) ... za flasku tequilly to necham komplet
tassele umis cist? ja si ho nekoupil na ZADNYM stanku, ale ve Skorepce, jestli ti to neco rika ... kamos mel tehda Ex predplacenej a dostal ho pozdejc ...
Kdyz si uvedomim, ze tedka ma score cislo 118 (mozna vic), tak je to fakt sileny, kolik je to let, co si sel clovek koupit prvni cislo do skorepky :)
Jo 10 let... v ty dobe jsem mel 386 SX 24, 8MB RAM, 45 MB HDD,DOS 6.22 a byl jsem happy. Ted to je vsechno na hovno, clovek nestaci ani jednu hru dohrat a hned je jina dobra, proste uz se to neda stihat a 20 hodin denne u toho asi nikdo sedet nechce.
quote:Originally posted by Sir.Thomik Ted to je vsechno na hovno, clovek nestaci ani jednu hru dohrat a hned je jina dobra, proste uz se to neda stihat a 20 hodin denne u toho asi nikdo sedet nechce.
Tohle platilo uz pred 10 - 15 lety. Uz tehdy bylo na svete vice nez 10k (ano 10 tisic) her/"her" pro 8 bity.
quote:Originally posted by Sir.Thomik Ted to je vsechno na hovno, clovek nestaci ani jednu hru dohrat a hned je jina dobra, proste uz se to neda stihat a 20 hodin denne u toho asi nikdo sedet nechce.
Tohle platilo uz pred 10 - 15 lety. Uz tehdy bylo na svete vice nez 10k (ano 10 tisic) her/"her" pro 8 bity.
Ale ne u nas. A jesli jo, vetsina stejne asi za moc nestala. Navic driv jsem stejne mel jaksi vic casu.
No musim vas zklamat, ale Skorepka se otevrela relativne pozde... Prvni prodejna Score byla v Dejvicich, kam sem si az z Luzin jezdil Score kupovat, takze dejte se Skorepkou pokoj
jezis ja sem kokot ty osmiruka zrudo, samozrejme jsem myslel to v dejvicich ... jak se to tu doprdele jmenuje :-DDD *spousti mapu* ... vono se to tu snad nijak nejmenuje ... proste takovej zapadlej kramek ... hlavne jsem tam chodil jeste nez to score vubec zacli prodavat ... vocumovat pocitacovy hry (zrejme jediny originaly v CR :-D)
no ja fak nevim, je to tu na rohu v. p. ckalova × dejvicka, ale vim, ze se tomu nak rika ... naky namesti ... skorepka to neni ;-)
Si pamatuju ze to tam bylo desne mrnavy, meli tam regaly s hrama omotany ostnatym dratem, vsecko cerny, a typci u okna furt neco parili Naprosto luxusni kramek
Sir Thomik: Když to nemá obálku tak tomu neříkám dobrej stav
Octopuss: Myslíš na Krupkově náměstí? Každopádně tam mělo Score redakci a jednou jsme tma jeli s kámošem pro nějaký starý číslo (tušim 14 a/nebo 22) protože v něm byly v cheatech speciální pohyby pro Mortal Kombat 2. A docela nás tam uvítali a ty čísla i prodali
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
No Mortal 2 byl tehdy bomba, to jsem uměl skoro všechny speciálky nazpaměť
Ja mel taky, ale kamos segu dostal k vanocum, tak to prines ke mne a jeli jsme to 3 dni v kuse -))
Kdyz jsem si chteli odpocinout a trochu " mislet " tak sem to pareni MK prokladal s " Day of Tentacle " a fotbalem " Manchester United The Double " ( ktery jsem mel na kompu ) proste pohoda -p
Jo Maniac Mansion 2 byl skvělej. škoda že už nedělaj takovýhle adventury - vtipný a s hezkou grafikou ručně kreslenou. Já jsem měl CDčkovou verzi kde byl k dispozici i Maniac Mansion 1 (na compu u jednoho toho týpka v pokojíku)
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Jste vsici rozmazlenciJa dostal prvni scot v 7 letech do te doby mi mamminka dala 20korun na bazen.Ale misto bazenu sem letel na automaty.Kua to by casy pekne mort 1 simpsons eurocopter....
Nechci zakladat dalsi topic, ale po hodne dlouhy dobe jsem si zase koupil Score a neveril sem vlastnim ocim... takovej grafickej hnus se snad nevidi, chaoticky, neprehledny, fuj fuj... Takhle vypadali casaky nekdy pred 15 lety.
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!"
Když už jsme u těch starejch časopisů - nemáte někdo hru Outcast na příloze? (Pokud to vyšlo - nepodařilo se mi najít jestli ano). Mám pocit, že to některý časák měl přiložené jako plnou hru.
Když už tuhle stařešinu někdo vytáhl, tak vám můžu povědět, jak dopadla moje sbírka časopisů z mládí. Když jsem se stěhoval od rodičů, tak Playboy šel do koše a Level, Score a Computer šly do sběru. Sestra (10 let) vyhrála knížku za sběr, bylo toho 30 kilo. :D