Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 KURACI
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/12/2003 :  09:52:04  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Takze pojdme si trosku zavibrovat na tema:

Vadi vam kuraci?

Choices:

ano
ne
nevadi, pokud mi nekouri pod nos

(Anonymous Vote)

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 03/12/2003 10:11:18

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 03/12/2003 :  09:57:00  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Co přidat možnost na způsob:
Nevadí pokud mi nekouří pod nos
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:04:10  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Bude zde opet filozoficka debata na tema ci svoboda je "prednejsi"?
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:08:44  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
jsem pro

Ono totiz nejde o zadnou svobodu kuraka, ale o obycejnou zavislost (kterou si navic vetsina z nich nedokaze pripustit) - proste se bez te cigarety neobejdou

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:10:00  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Bude zde opet filozoficka debata na tema ci svoboda je "prednejsi"?

Blbost btw Jen u jidla mne to vadi pokud to neni zrovna v pokrocilem stadiu zabavy pak uz mne je to celkem jedno

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 03/12/2003 10:10:48
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:10:13  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
Hlasoval jsem ano.
Lide by si meli ale uvedomit, ze koureni neni neco extra. Je to pouhopouhy zlozvyk, kterym navic zneprujemnuji zivot ostatnim.
Nicmene musim pripustit, ze mi koureni nevadi, pokud se to netyka primo me osoby. Je to kazdeho vec jestli kouri a nebo ne.

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:11:36  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

pridano.

Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:12:35  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Jen doufam, ze tu neuslysim silacky kecy jako, ze kdyby byl zakon dzungle, tak kuraka zabiju.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:15:08  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Proti kurakum nic nemam, vadi mi koureni. Deda hulil jak fabrika, umrel na rakovinu hrtanu. Vrele nedoporucuji.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:25:39  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

Blbost btw Jen u jidla mne to vadi pokud to neni zrovna v pokrocilem stadiu zabavy pak uz mne je to celkem jedno

Me treba vadi i to, kdyz jdu po chodniku, naproti me jde kurad a ja jeste 20m pote, co se mineme musim cuchat smrat z cigarety. Nemluve o tom, kdyz ten hnusny smrad vypusti z huby v momente, kdy se mijime.

Urazil bych jim ty ruky az u prdele, kdyz vidim, jak si to cigaro strkaji do huby
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:28:43  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Urazil bych jim ty ruky az u prdele, kdyz vidim, jak si to cigaro strkaji do huby

To, co ted reknu, tomu jsem se chtel sice vyhnout, ale pro vsechny, co by nekomu urazeli ruce, nohy, zabijeli je atd.

Napiste mi na ICQ, muzeme se domluvit, dat si sraz a muzete to zkusit.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:29:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir.Thomik

To, co ted reknu, tomu jsem se chtel sice vyhnout, ale pro vsechny, co by nekomu urazeli ruce, nohy, zabijeli je atd.

Napiste mi na ICQ, muzeme se domluvit, dat si sraz a muzete to zkusit.

ok du ti napsat :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/12/2003 :  10:32:44  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja proti kurakum taky nic nemam... kazdopadne mi vadi, kdyz mi nekdo pri jidle huli pod nos, nebo to na me nekdo fouka na zastavce. A uplne nejvic miluju ty exoty, co si pri nastupovani do tramvaje museji dat posledniho praska, ale vyfouknout to az vevnitr.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Jules Winfield
New Member

110 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:00:45  Show Profile Send Jules Winfield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

a jeste moznost "Nevadi, pokud mi nekouri pod nos a pokud si s kourenim souvisejici drahou zdravotni lecbu plati ze sveho..."

# jw [off]
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:01:58  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
kdyz mne to nefoukaj do ksichtu tak to jde

jsou preci prinosem pro stat
viz > jiste, pane premiere - kourova clona
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  11:29:46  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Btw nebyl to nahodou clovek ty cigara vymyslel.Kourit je dobry tak solidni doutnik solidni lampu nebo u piva:)

Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 03/12/2003 :  12:03:58  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Nevadí, kdyby platil zákon džunlge pobil bych mačetou všechny šmejdy co maj ohledně mýho zlozvyku z vlastní vůle hloupý pindy.. to by je fest rozvibrovalo, šmejdy!

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  12:07:56  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus

Nevadí, kdyby platil zákon džunlge pobil bych mačetou všechny šmejdy co maj ohledně mýho zlozvyku z vlastní vůle hloupý pindy.. to by je fest rozvibrovalo, šmejdy!

Tak to hodne stesti

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:16:00  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Ja proti kurakum taky nic nemam... kazdopadne mi vadi, kdyz mi nekdo pri jidle huli pod nos, nebo to na me nekdo fouka na zastavce. A uplne nejvic miluju ty exoty, co si pri nastupovani do tramvaje museji dat posledniho praska, ale vyfouknout to az vevnitr.

LOL presne

Jinak ja konecne letos po sesti letech prestal a kupodivu me ten smrad i zacal vadit
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:22:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nemam sice kuraky/kuracky zrovna v oblibe, ale pokud me zrovna nekouri pod nos u jidla, tak se tim umim smirit :) - do nekurackejch hospod zatim nechodim

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:34:20  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
Venku je to jeste v pohode ale kdyz vlezes do hospy...chtelo by o vic nekurackejch hospod.A vono de taky hodne vo to jakej kour to je...treba kour z doutniku nebo trávy mi tolik nevadi jak ted z cigaret tot muj nazor doufam ze me za to nenadate do imbecilu :)

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:35:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kdyz v hospode cejtim travu, tak odchazim, nesnasim fetaky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:38:31  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
ja teda neznam v Praze hospodu ve ktery by se smela kourit marihuana .. asi sou v Brne tolerantnejsi vrchni

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:49:13  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

kdyz v hospode cejtim travu, tak odchazim, nesnasim fetaky

Ehm lol nejses ty z domova duchodcu:)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:55:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ne, ale jsem dbaly zakonu a mam jista kriteria a fetak = odpad

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 03/12/2003 :  13:59:35  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:

"To nemuzes rikat, jsi zly clovek, jsou to prece chudaci, co za to nemohou a ty nevis co se jim stalo. A proto je spravne jim platit z nasich dani drogy a strikacky, aby ty chudinky nedostaly aids"

To mi rekla jedna holka, ja myslel ze chcipnu, kdyz jsem to slysel. Ale co byste chteli od kuracky (tedy taky fetacky).

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:05:31  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nekdy by sis svoje pomyslne skatulkovani lidi trochu procistit.A fetak neni rozhodne univerzalni slovo

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:10:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

To my za mladych let jezdili travmaji v kurackem voze takze odpadla potreba foukat kour dovnitr pri nastupovani.

Black
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:25:57  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

"To nemuzes rikat, jsi zly clovek, jsou to prece chudaci, co za to nemohou a ty nevis co se jim stalo. A proto je spravne jim platit z nasich dani drogy a strikacky, aby ty chudinky nedostaly aids"

To mi rekla jedna holka, ja myslel ze chcipnu, kdyz jsem to slysel. Ale co byste chteli od kuracky (tedy taky fetacky).

No pokud chces srovnavat svinstva ala heroin a kokain s marihuanou, tak se di trochu poucit na prislusne zdroje. Mozna by ses pak dozvedel, ze pokud by se dneska melo rozhodnout jestli povolit marihuanu nebo alkohol, tak by to se povolila trava, je ve vsech ohledech priznivejsi.

Ad koureni: Ano je to zlozvyk a koncim s tim uz par mesicu

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:44:23  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zavislak jako zavislak. Ja si napriklad myslim, ze kdyby skoncilo tohle forum, tak 3/4 lidi prejdou na heroin. Zbyla ctrvrtina v nem uz jede, soude podle nekterych postu. Jen jeste nevim, co si sleha Demo. Videl bych to na nejakou t a n e c n i drogu.

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:48:01  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
Tak ted jsem se opravdu presvedcil o tom co tu je za ... kouris travu ses fetak! no lol co to je za poznatek tohle to tak to sou v tom pripade fetaci i ti co kouri cigarety a piji alkohol tudiz jestli si pripijis na silvstra sampanskym nebo jis pstruha na vine tak ses fetak jo...alkohol ti vyjde uplne stejne jako trava mozna je jeste horsi ,jenze to nekteri lidi nemuzou porad pochopit...viz. indiani :)
meli daleko tvrdsi drogy nez alkohol (kokain atp.) a podivej se jak je alkohol zrujnoval

to marihuana v hospodach 20%nemuzes vubec ve 40%sou na to urceny mista a v ostatnich 40% muzes hulit kdekoli aspon takhl je to Znojmo a okoli...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  14:59:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

Tak ted jsem se opravdu presvedcil o tom co tu je za ... kouris travu ses fetak!

kouris travu - porusujes zakon - nerespektujes zakony , jses spina a fetak

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:06:20  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak ted jsem se opravdu presvedcil o tom co tu je za ... kouris travu ses fetak!

To, ze porusujes zakon z tebe nedela fetaka. Navic dalsi otazkou je nakolik jsou zakony spravny, nejenom v tehle oblasti. To ale odbocujem prilis do offtopicu, jak vidim nema cenu nikoho presvedcovat, kazdej ma svuj nazor a kazdej si mysli, ze ten jeho je spravnej ;)

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:27:22  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Každá závislost je špatná. Na trávě, na alkoholum, na nikotinu, na forum.imperium, na UO. Střezte se Božího hněvu, smradi!

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:29:29  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A az tady travu povolí tak u tebe budu slusny sporadany obcan a razem uz nebudu patrit do kolonky ''fetak''?

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:31:24  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Každá závislost je špatná. Na trávě, na alkoholum, na nikotinu, na forum.imperium, na UO. Střezte se Božího hněvu, smradi!

Cigarety nekourim,na trave ani chlastu zavislej nejsem UO taky uz nehraju tak to uz me zbylo akorat to forum co s tim udelame Mistrale? :)

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:32:42  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Vy to berete vsechno moc doslova.Wirush z toho nadela jak kdyby to kouril prvni 3 mesice.Teda mne to apson pripadne jak nasi nejdrsnejsi prvaci kteri HULI ale ztratili sklenenku tak nemaji z ceho hulit.Pak na mne vybalil jakej si smrdutej dilerak a v nem listi nebo co to bylo:)Nebo to berete vsechno jen podle zakonu.Drogy sou naprosto jian dimenze a neni ani hodno aby se o nich bavilo.Samozrejme takovy lidi co sou na tom psychicky(ale fakt ze si musi slehnout jinak dostanou psychickou prihodu)to je FETAK a je to spis k placi nez k tomu aby to nekdo odsuzoval protoze ani nevime co ho k tomu vedlo.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:41:15  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cigarety nekourim,na trave ani chlastu zavislej nejsem UO taky uz nehraju tak to uz me zbylo akorat to forum co s tim udelame Mistrale? :)

Ovoce?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:57:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

az budes dodrzovat zakony tak si treba skoc z okna :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:58:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samozrejme takovy lidi co sou na tom psychicky(ale fakt ze si musi slehnout jinak dostanou psychickou prihodu)to je FETAK a je to spis k placi nez k tomu aby to nekdo odsuzoval protoze ani nevime co ho k tomu vedlo.

vedla ho k tomu predevsim jeho vlastni neschopnost

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  15:59:04  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pertho nejses nahodou Zorro mstitel nebo nadpraporcik:)

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:00:41  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:09:07  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ovoce?

Ja rad banany

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:10:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne jsem normalni obcan pracujici , platici dane respektujici zakony a uprime nenavidejici omezovani sebe sama temi kdo je nedodrzuji

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:11:32  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vy to berete vsechno moc doslova.Wirush z toho nadela jak kdyby to kouril prvni 3 mesice.Teda mne to apson pripadne jak nasi nejdrsnejsi prvaci kteri HULI ale ztratili sklenenku tak nemaji z ceho hulit.Pak na mne vybalil jakej si smrdutej dilerak a v nem listi nebo co to bylo:)Nebo to berete vsechno jen podle zakonu.Drogy sou naprosto jian dimenze a neni ani hodno aby se o nich bavilo.Samozrejme takovy lidi co sou na tom psychicky(ale fakt ze si musi slehnout jinak dostanou psychickou prihodu)to je FETAK a je to spis k placi nez k tomu aby to nekdo odsuzoval protoze ani nevime co ho k tomu vedlo.

Travu sem hulil jeste nez se z toho stala moda...nijak se tim nechlubim nikoho nenutim pravidelne nekourim kdyz me neco vyrostepod lampou podelim se s kamaradama kdyz vyroste zase neco jim podeli se oni a kdyz neni tak se proste de treba na fotbal...:)sem totiz uplne normalni smrtelnik a na nic si nehraju

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:15:06  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne jsem normalni obcan pracujici , platici dane respektujici zakony a uprime nenavidejici omezovani sebe sama temi kdo je nedodrzuji

Tak mi povez jakej ma na tebe vliv moje kytka?vypestuju si to sam ze seminka co najdu v ZADNYM PRIPADE to NEPRODAVAM a treba jednou dvakrat za mesic si zahulim...na nejaky akci napr. koncert atp.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:16:23  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

Travu sem hulil jeste nez se z toho stala moda...

Uz v kolibce?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:17:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
tebe jsem nepotkal ale zcela jiste me omezuji vyhuleny palice co somrujou v saline smrdej na ulicich misto skoly, prace hulej a jen parazitujou

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:18:26  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Travu sem hulil jeste nez se z toho stala moda...nijak se tim nechlubim nikoho nenutim pravidelne nekourim kdyz me neco vyrostepod lampou podelim se s kamaradama kdyz vyroste zase neco jim podeli se oni a kdyz neni tak se proste de treba na fotbal...:)sem totiz uplne normalni smrtelnik a na nic si nehraju

Sak ja nic rakovyho netvrdil

Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:20:15  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:

tebe jsem nepotkal ale zcela jiste me omezuji vyhuleny palice co somrujou v saline smrdej na ulicich misto skoly, prace hulej a jen parazitujou

Hmm jeste ze takovy lidi s temahle nazorama nam nevladnouI kdyz je to uz dost na p...

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/12/2003 :  16:23:40  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Travu sem hulil jeste nez se z toho stala moda...

Uz v kolibce?

Na houbach :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: