Koncim s UO tak se mejte jak chcete hralo se me svama blbe ... nekdy jeste hur... to GM diky za hru ale tim smazanim naproste nevineho accu ste me naproste dorazili bye!
Koncim s UO tak se mejte jak chcete hralo se me svama blbe ... nekdy jeste hur... to GM diky za hru ale tim smazanim naproste nevineho accu ste me naproste dorazili bye!
Hm, a zaco ti smazali acc?
Dnes se to bere hromadne ;). Ale ja se ani moc nedivim... kdo by to chtel resit?... ja rozhodne ne.
Ono kdyz driv pouzivali GM paratko a ted na to berou hrabe, tak se holt chyti i v podstate bezproblemovi lide. Ale reknu ti to takhle: Mej se krasne a bud rad, ze mas od UO pokoj.
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
jo na morii se accounty bezduvodne nikdy nemuzou , vzdycky najdou nejakej dobrej: 'bugy z zhroucena sphera' , 'prechazime na beta test faze III' , 'prechazime na alfa na novou spheru' , 'prechazime na novou mapu a betatest nove sphere 0.9999uber' :D
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
zacni hrat na endoru, je to nejlepsi shard na svete, neporovnatelne lepsi nez vsecky ty komercni sracky, da se mozna prirovnat k tem skvelym hram co bezely na xtckach
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
zacni hrat na endoru, je to nejlepsi shard na svete, neporovnatelne lepsi nez vsecky ty komercni sracky, da se mozna prirovnat k tem skvelym hram co bezely na xtckach
Hm dalsi takovej co hazi vsechny do jednoho pytle...ha Znojmo jo to sou howada...ha ses Punkac ses sracka jen chlastas, hulis a delas bordel...lidi proberte se
No kdyz uz sme ot... VETSINA pankacu fakt jen dela bordel. To je fakt s kterym nic neudelas. Samozrejme je i par vyjimek, mam mezi pankacema nekolik docela dobrejch znamejch, ale naprosta vetsina sou fakt hovada.
No kdyz uz sme ot... VETSINA pankacu fakt jen dela bordel. To je fakt s kterym nic neudelas. Samozrejme je i par vyjimek, mam mezi pankacema nekolik docela dobrejch znamejch, ale naprosta vetsina sou fakt hovada.
Dalsi vec...co povazujes za hovadstvi ze se nekdo bavi jinak nez ty? ty nehulis,nechlastas,nejses treba writer...? na 100% neco z toho delas takze ses howado?
08.11.2003 Vážení hráči, byl uzavřen případ "Znojmo". Za porušování pravidel,prodeje a výměny accountů, za bugování kills, nadávky a problematické chování ve hře NEVRATNĚ smazány tyto accounty: num0, navry, leon, kilgor, faust2, fanatic, jackal, beny, luckydealer, uoschejbal3, havlas, omnicraft, Amigo, Faust, kendy, kriminal, terenc, smeagol2, sirfotr, lada007, ufon. Ostatní accounty jsou podmínečně propuštěny do hry a při jakémkoli problému budou smazány. Prohřešek v tomto duchu upraven. Majitele smazaných accountů upozorňuji, že nemá smysl nadále psát msg pod kterymkoli z vašich nicků.V opačném případě se akorát dostanete do ignor listů.
* GM Gryf * správce pořádku a vykonavatel spravedlnosti
Gryfe nechces si to zmenit na správce bordelu a vykonavatel nespravedlnosti? Pokud tedy myslis zes to udelal spravne tak to sem napis a napis i duvod...pokud si udelal chybu (a tys ji udelal) tak sem teda nepis jak uz je u GM zvykem...
quote:jo na morii se accounty bezduvodne nikdy nemuzou , vzdycky najdou nejakej dobrej: 'bugy z zhroucena sphera' , 'prechazime na beta test faze III' , 'prechazime na alfa na novou spheru' , 'prechazime na novou mapu a betatest nove sphere 0.9999uber' :D
O čem to žvaníš? Jak tohle souvisí s mazáním accountů? A navíc seš totálně mimo dění, ale chápu tvoje nutkání si za každou cenu rejpnout (btw na flam o Endoru je jinej topic tak se můžem přesunout tam jestli ceš, aŤ ho trošku oživíme...)
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
quote:Originally posted by WirusH Dalsi vec...co povazujes za hovadstvi ze se nekdo bavi jinak nez ty? ty nehulis,nechlastas,nejses treba writer...? na 100% neco z toho delas takze ses howado?
No hovadstvi u me je, kdyz nekdo dela bordel. Nebo presnejc kdyz se bavi tak, ze me to obtezuje. Jinak je mi celkem jedno co ma kdo na sobe (teda pokud to neni bomber, hola palice a kanady), co posloucha (i kdyz... diskofilove... ehm ).
quote:Originally posted by WirusH Dalsi vec...co povazujes za hovadstvi ze se nekdo bavi jinak nez ty? ty nehulis,nechlastas,nejses treba writer...? na 100% neco z toho delas takze ses howado?
No hovadstvi u me je, kdyz nekdo dela bordel. Nebo presnejc kdyz se bavi tak, ze me to obtezuje. Jinak je mi celkem jedno co ma kdo na sobe (teda pokud to neni bomber, hola palice a kanady), co posloucha (i kdyz... diskofilove... ehm ).
Tak tovoví lidi snad ani neznam :) nebo sem mozna taky howado :) k diskofilii se snad nebudu ani vyjadrovat byl bych vulgarni..:)
I wanted to destroy something beautiful I'd never have. Burn the Amazon rain forests. Pump chlorofluorocarbons straight up to gobble the ozone. I wanted to breath smoke. I wanted to burn the Lourve. I'd do the Elgin Marbles with a sledge-hammer and wipe my ass with the Mona Lisa. This is my world, now.
No to radsi vod Tohora, s tim uz jsem se aspon ozral Alkopankacovi se vyhnu velkym obloukem. Sou to desny kreteni, jeden me takhle vosomroval a kdyz jsem mu rek "bez pracovat" tak mi rek "haha debile" nebo tak neco. Semlit na zradlo pro psi nebo z nich uvarit mejdlo
Omnia ad maiorem Unity gloriam. (Vše k větší slávě Unity.) Fata viam invenient. (Osud si svou cestu najde.) Presto maturo, presto marcio! (Čím dříve to dozraje, tím dříve to shnije!)
E!E, 2v1, R.A.F., Proti Směru, Samixobě, Degradace Uherské Hradiště Mír
jestly chces............ lístky mam takze stačí jen napsat co a jak....
E!Ecka si vzdycky rad poslechnu napis kolik stoji vlez a kde se tam da prespat....po ranu uz bejva trochu kosa :) a jinac dobry Pogo bude 20.12. v Havl Brode http://www.cecek.com a mozna me o Vanocnich prazdninach na narozky zahraje Aqua Silentia...ale urcite se ozvy kdyztak icq...
jo na morii se accounty bezduvodne nikdy nemuzou , vzdycky najdou nejakej dobrej: 'bugy z zhroucena sphera' , 'prechazime na beta test faze III' , 'prechazime na alfa na novou spheru' , 'prechazime na novou mapu a betatest nove sphere 0.9999uber' :D
Co to zase meles ? Myslenkove pochody nekterych jedincu mi asi navzdy zustanou zahaleny hradbou pricetnosti
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Mistra Tleskače se v brzké době zeptám, nejprve mi objasní princip jeho létajícího stroje, poté přijde čas i na Tvou otázku..zlí jazykové tvrdí,že je mrtev, avšak spolu s kamarády nepolevujeme v hledání, dokonce nás to ještě více zoceluje!
Jen mne zajímá kdo je Mistr Vasako? Ještě jsem o něm mluvit neslyšel...