Author |
Topic |
Argon
New Member
137 Posts |
|
| |
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 20:14:44
|
Jo. Happy Tree Friends jsou super. Někde jsem měl kdysi odkaz na celou stránku kde jich bylo hrozně moc, bohužel jsem ho ztratil . Nemáte někdo ? |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
|
|
Argon
New Member
137 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 22:19:18
|
quote: Originally posted by Kolik
Jo. Happy Tree Friends jsou super. Někde jsem měl kdysi odkaz na celou stránku kde jich bylo hrozně moc, bohužel jsem ho ztratil . Nemáte někdo ?
http://www.onlinehry.sk/kategorie.aspx?ktora=6 |
|
|
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 23:03:56
|
Tam mi to nějak nejde. Zkusim se poohlídnout po tý jejich oficiální stránce kde maj všechny díly... |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
|
|
Rebel
New Member
264 Posts |
|
Nat
Average Member
1185 Posts |
Posted - 17/10/2003 : 10:33:22
|
http://www.happytreefriends.com/ ... všechny díly najednou tam nejsou (bo jinak by to dvd neprodali), ale oni tu nabídku průběžně mění, takžze časem se člověk dostane ke všemu. Taky je imho dobré se vyjímečně joinout do klubu, občas pak chodí oznámení na nové díly nebo sváteční vydání. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
|
|
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 17/10/2003 : 11:02:58
|
Super. Dik. Mrknu na to |
|
|
Artuhr
Junior Member
706 Posts |
Posted - 29/10/2003 : 09:29:23
|
Jinak ftipy sou taky prima>Vite kdo vyhraje ve fotbalovem zapase mezi Jamajkou a Somalskem.Nikdo.Pulka travniku zhulena,druha sezrana. |
Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.
Zde muze byt i vase reklama. |
|
|
San-Raal
New Member
302 Posts |
|
Artuhr
Junior Member
706 Posts |
Posted - 31/10/2003 : 15:40:57
|
Neco pro dlouhe zimni vecery:) www.highgrow.us/ |
|
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 00:05:14
|
Novinky z 31.10.03 To mi malem protrhlo branici. Aneb jak si trvde drogy do DP teamu cestu nasly. |
|
|
|
Gryf
Starting Member
18 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 02:28:31
|
nj, Demo, asi to bude plichta, pac my se vzdycky muzem urehtat kdyz ty vyblejes nejaky post sem na forum Nicmene tentokrat dekuju za tu flasku Danielse kterou jsem diky tomuhle tvemu postu vyhral v sazce zda se sem jeste dnesni noc k tomu vyjadris v podobnem duchu. Nezklamals |
GM Gryf, strazce poradku a vykonavatel spravedlnosti |
|
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 03:22:18
|
quote: Originally posted by Gryf
nj, Demo, asi to bude plichta, pac my se vzdycky muzem urehtat kdyz ty vyblejes nejaky post sem na forum Nicmene tentokrat dekuju za tu flasku Danielse kterou jsem diky tomuhle tvemu postu vyhral v sazce zda se sem jeste dnesni noc k tomu vyjadris v podobnem duchu. Nezklamals
Ja uz se tesim na dalsi vyblitky, ktery pro hrace nachystas az budes pod vlivem toho Danielse. Protoze pokud tohle dokazes(te) strizlivy(?), tak fakt nechapu co pak prijde pod vlivem. Jinak co vasako, nesehnal vam nakyho novyho craftika na zaskok misto baltika? |
|
Edited by - Demostenes on 01/11/2003 03:33:04 |
|
|
Woodstock
Starting Member
17 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 03:30:42
|
No todle je spis k placi :( . Ty novinky jsem si musel precist dvakrat protoze jsem vazne neveril ze to muze s dp teamem zajit az tak daleko. |
Tell me why I had to be a powerslave. I don't wanna die, I'm a god! |
|
|
San-Raal
New Member
302 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 09:52:29
|
Super novinky, skoda ze DP nema akcie :) |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
|
|
Gryf
Starting Member
18 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 10:18:44
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ja uz se tesim na dalsi vyblitky, ktery pro hrace nachystas az budes pod vlivem toho Danielse. Protoze pokud tohle dokazes(te) strizlivy(?), tak fakt nechapu co pak prijde pod vlivem. Jinak co vasako, nesehnal vam nakyho novyho craftika na zaskok misto baltika?
Az vyrostes a chytnes trochu rozumu (u tebe diky tve inteligenci kterou projevujes tady na foru predpokladam ze by to mohlo byt tak nekdy v dobe kdy ti dorostou tvoje deti do pubertalniho veku a zacnou se chovat jako ty ted ), tak to treba pochopis. Do te doby jsme se halt smirili s tim ze tu ze sebe budes delat vola. |
GM Gryf, strazce poradku a vykonavatel spravedlnosti |
|
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 10:46:06
|
co je na tech novinkach k placi? dp tim zamezi prodavani uctu za real penize a ruzne problemy s "prevody" .. proc by meli neustale resit problemy? imho radikalni, ale dobre resni. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 16:48:29
|
Ja vam povim jedno tajemstvi. Vite proc se na DP porad zvysuje uroven prudy? Protoze se lidi nudi. Kdybyste misto vymejsleni dalsich a dalsich nesmyslnych pravidel, ktery maximalne naserou slusny lidi (prudici si vzdy cestu najdou) zacli delat neco pro hrace, aby se bavili, tak bude po prude. Na Endoru za celou dobu bety (cca 4 mesice) skoncili v base asi 2 nebo 3 lidi. A dalo by si rict, ze za pomerne maly prestupek. Nic netolerujem. Staci se podivat do prehresku na DP a toto cislo je (i pomerem k poctu hracu) mnohonasobne vetsi (100x?). Cim to? Zvlast kdyz na Endor chodi udajne ti nejvetsi prudici z DP? Zamyslete se. |
|
|
|
beholder
New Member
224 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 17:23:13
|
Musim si sem postnout : Demo> no comment, radsi zasejc zalez. |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 01/11/2003 : 20:25:02
|
http://www.weebls-stuff.com/data/toons/badger.swf
Badgers 4eva' !!! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 02/11/2003 : 18:20:45
|
Celkem nuda. Nic akčního |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 02/11/2003 : 19:32:30
|
Celkem nuda. Nic akčního
Badgers, Badgers, Badgers, Badgers, Badgers, Badgers ... Mushroom, Mushroom !!
No akce jako svine ! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
Mistral
Moderator
857 Posts |
Posted - 02/11/2003 : 20:03:28
|
quote: Originally posted by Gryf
quote: Originally posted by Demostenes
Ja uz se tesim na dalsi vyblitky, ktery pro hrace nachystas az budes pod vlivem toho Danielse. Protoze pokud tohle dokazes(te) strizlivy(?), tak fakt nechapu co pak prijde pod vlivem. Jinak co vasako, nesehnal vam nakyho novyho craftika na zaskok misto baltika?
Az vyrostes a chytnes trochu rozumu (u tebe diky tve inteligenci kterou projevujes tady na foru predpokladam ze by to mohlo byt tak nekdy v dobe kdy ti dorostou tvoje deti do pubertalniho veku a zacnou se chovat jako ty ted ), tak to treba pochopis. Do te doby jsme se halt smirili s tim ze tu ze sebe budes delat vola.
Děti? Oh shit! |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
|
|
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 03/11/2003 : 01:16:18
|
Colldor: Možná bych musel bejt moc zhulenej aby mi to přišlo akční |
|
|
Artuhr
Junior Member
706 Posts |
Posted - 03/11/2003 : 15:22:50
|
Kua help dostante mne od toho sedim nad tim vybombenej jak hirosima a newmuzu se odtrhonout zabijute Colldore:)) |
|
|
San-Raal
New Member
302 Posts |
Posted - 03/11/2003 : 16:07:16
|
To je vecernicek z jedlickarny? |
San-Raal ...dyslexia for cure found... |
|
|
Atreus
bububu!
426 Posts |
Posted - 03/11/2003 : 18:39:34
|
Člověče Demosténe, vím o minimálně 4ech lidech co seděli.. Link za vulgarismy v lize, Link za vměšování se do veteran ligy.. Draxe za vulgarismy v lize.. Další člověk za vměšování se do ligy jehož jméno už si nepamatuju, bezvýznamenj newbie Asi tři lidi u kterejch bych nedal ruku do ohně za to jestli nakonec seděli nebo ne.. Atreus, za to že poslal Trinity nevybíravě do prdele a udělal by to znova zas.. určitě je dalších pár lidí o kterejch nevím..
Ne, že by to nějak plošně shazovalo shard ale jak je tvým dobrým zvykem, zase lžeš :p |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
|
|
sword
Nerizena Puma
666 Posts |
Posted - 08/11/2003 : 17:46:38
|
Speciální čtrnáctivagónový vlak vypravený z Ostravy ukončil svou jízdu předčasně, když jeden z ostravských v zastávce Praha - Libeň zatáhl za záchrannou brzdu. Vlak se už znovu nerozjel a pořadatelům tak nevyšel záměr omezit pochod fanoušků Prahou na minimum.
:)))
|
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
|
|
Transylvanec
New Member
263 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 12:56:02
|
quote: Originally posted by swordicek
Speciální čtrnáctivagónový vlak vypravený z Ostravy ukončil svou jízdu předčasně, když jeden z ostravských v zastávce Praha - Libeň zatáhl za záchrannou brzdu. Vlak se už znovu nerozjel a pořadatelům tak nevyšel záměr omezit pochod fanoušků Prahou na minimum.
:)))
Sworde ty si z Ostravy co? Zeptej se MIstrala jakej je rozdil mezi vietnamcem a ostravakem. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
|
|
sword
Nerizena Puma
666 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 16:47:07
|
Transylvanec: jde o funcknost vlaku CD. Aspon je videt jak mame kvalitni sluzby :)). Inu imperialisticky nepritel by se zaradoval :)))
Ano jsem z Ostravy a tvoje problemy s vietnamcema me nezajimaji, protoze Vietnamci jsou vsude. Jsou jak kobylky, ktere i kdyz budes denne zabijet, objevi se jich 100x vic
Proste se s tim smir.Kdyz nase urady tu pusti kazdeho, tak co ti na to mam rict? ;-).
|
|
|
|
ToHor
reMember
488 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 16:50:41
|
ja jsem zase slysel, ze narozdil od ostravaku aspon umej cesky a maj praci ... |
ego tycoon |
|
|
Transylvanec
New Member
263 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 17:35:49
|
quote: Originally posted by ToHor
ja jsem zase slysel, ze narozdil od ostravaku aspon umej cesky a maj praci ...
jo ja taky od Mistrala a este jeden
bavi se Prazak a Ostravak
Pražák: Vole proc mluvíte tak krátce?? Ostravak:Bo mame malo času, pičo. |
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
|
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
|
ToHor
reMember
488 Posts |
Posted - 09/11/2003 : 23:22:37
|
Sorry you sound too nice to be a terrorist! |
ego tycoon |
|
|
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 10/11/2003 : 01:07:06
|
Sword: Já to slyšel trošku míň překrouceně... Po cestě několikrát zatáhli za záchrannou brzdu, to jo, ale v Libni čekali kvůli přepojení lokomotivy a když jim to moc dlouho trvalo tak se fanoušci nasrali a vyrazili pěšky... (no ale důsledek byl stejnej, žejo ) |
|
|
TheChosen
New Member
241 Posts |
Posted - 17/11/2003 : 19:11:12
|
http://users.pandora.be/soundx/ .. schvalne kdo na to driv prijde. |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
|
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 17/11/2003 : 21:53:32
|
quote: Originally posted by TheChosen
http://users.pandora.be/soundx/ .. schvalne kdo na to driv prijde.
moc pekne .. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
|
sword
Nerizena Puma
666 Posts |
Posted - 17/11/2003 : 22:34:54
|
quote: Originally posted by TheChosen
http://users.pandora.be/soundx/ .. schvalne kdo na to driv prijde.
super |
|
|
|
San-Raal
New Member
302 Posts |
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 17/11/2003 : 23:34:51
|
quote: Originally posted by San-Raal
take si mysite ze dnesni mladez prilis fetuje? http://www.dargorath.net/galerie/23.jpg a dalsi obrazky v galerii...
myslim ze museli mit fajn vikend. nic k smichu mi na tom neprislo. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 18/11/2003 : 09:20:13
|
takovych veci sme na pionyrskym tabore delali :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Kolik
Junior Member
717 Posts |
Posted - 18/11/2003 : 09:58:39
|
Co blbneš, dyť těm holkám to docela sluší |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 18/11/2003 : 10:14:47
|
Co blbneš, dyť těm holkám to docela sluší
ze jo :) |
|
|
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
|
Ardeth
Junior Member
697 Posts |
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 09:16:42
|
nemam rad rasisty |
|
|
|
Artuhr
Junior Member
706 Posts |
Posted - 27/11/2003 : 18:54:39
|
Kua tem holkam na te druid fotce to fakt slusi.Teda spis te vlevo |
|
|
Demostenes
Junior Member
818 Posts |
|
Argon
New Member
137 Posts |
|
Sir.Thomik
věčný kritik
924 Posts |
Posted - 07/12/2003 : 20:55:44
|
Hulič trávy chytne zlatou rybku. Rybka: "Pusť mě a splním ti tři přání." Hulič: "OK, ubal mi jointa!" Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: "Druhé přání?" Hulič: "Ubal mi ještě jednoho!" Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: "A poslední přání?" Hulič: "Ubal mi i sobě!" Rybka ubalí, spolu si zahulí. Druhý den přijde hulič zase chytat ryby a z vody na něj volá zlatá rybka: "Ani nerozbaluj pruty, už jsem ubalila!" |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
|
|
Topic |
|