Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Hardware, připojení na internet ....
 Nesmazatelna Slozka
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 18/10/2003 :  14:31:49  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo nejakej typ na solidni sluchatka s micrem ale ne ty obyc aby to melo kulaty na usi Nevim kde neco dobryho sehnat vubec tak jestli nekdo mate nejakej typ nebo tak sem s tim

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.

Edited by - Schatus on 28/11/2003 00:53:33

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/10/2003 :  15:26:33  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
těžko seženeš něco lepšího tohle je špička - doživostní záruka standartem :)) jukni na odkaz komunikace: http://www.koss.cz/koss/koss.htm

Noe

Edited by - Noe on 18/10/2003 15:28:37
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/10/2003 :  15:46:10  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Noe: mel na mysli v nejake cenove slusne relaci...tipuji
jasne ja sam mam Koss Gt5, ale to neresime :-))

do 3 dnu od objednavky to mas doma (priblizne)

http://www.funstore.cz/default.php/cPath/76_98

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 18/10/2003 15:49:46
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/10/2003 :  16:09:30  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

Noe: mel na mysli v nejake cenove slusne relaci...

chtěl dobrý tak sem dal odkaz na dobrý :))
jinak na Koss nedám dopustit mám KOSS TD75 už 5 let a pořád dokonalý zvuk, a hlavně držej kabely. I když je pravda, že k PC a na hry je Koss docela luxus ... já je mám původně k věži.

Noe

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 18/10/2003 :  16:34:10  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Noe: no vzhledem k cene, kvalita + zaruka neni to zas tak *drahy luxus* V klasickych obchodech nenajdes zase sluchatka praveho luxusu, protoze by v CR na tom zkrachovali

Ale jinak, podle me k cemu to ma je zbytecnost porizvoat Koss (pokud chce investovat vice, tak potom klidne), jinak je to ztrata penez, ktere by mohl dat na vice huleni jak znam Schatuse

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 22/10/2003 :  01:10:28  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Sworde! na Morave se pestuje ne prodava jako bysto nevedel a na ty za 4k fakt nemam ... ale sou husty no Mao jeste rikal neco o Geniusech takze bud tyhle nebo geniusi ale kazdopadne diky

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 22/10/2003 :  01:19:42  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz tu mam topic nechce se mi zakladat novej
Vcera sem konecne uspesne zapl novej komp no a mam takovej problemek s kterym uz kazdyho spamuju takze se zeptam i tady
2500+(barton) 512(400ddr) Barakuda disk(7,2k ot.) No a nainstalil sem XPcka Prof. a nacitaji se me docela dost dlouho, kamos na 256ramce a 2k procakem to ma na 6 rpogresbaru xp a ja na cca 15 :( nevim cim to muze bejt nastaveny mam snad vsecko ok asi to bude nejaka haluz , zkusim povypinat nejaky obnovy systemu atd jak me poradili jinak nevim ... zda se me to ale divny , kdyby mel nekdo zkusenost
diq

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 22/10/2003 :  01:40:51  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
coooo?
ja to mam na 1,5 (slovy jeden a pul) progressbaru a mival jsem to pod 1 ...

XP2600+, 512DDR@333, ancientni 20GB@7200 HDD

ego tycoon
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 24/10/2003 :  13:11:38  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Hmm to je hezky vedet , proto se ptam jestli nahodou nekdo nevi co s tim mam to preformatovat a zkusit to tam hodit znova? 1,5 jo? to je teda turbo by me zajimalo cim to muze bejt Xpcka mam Prof. a servise pack sem tam hodil , vsecky picovinky jako obnova systemu , vzdaleny pristup taky povipinal ... ja chci taky 1,5 progressu omg

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 24/10/2003 :  13:38:21  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Nevím jaký za 4k. Pokud dobře na Koss koukám, tak uzavřená sluchátka s mikrofonem stojí 2365,- Kč, máš to s doživotní zárukou a super zvuk. Osobně mám také Koss - tuším, že Mac/8, ale nevím to jistě - už je na stránkách nemají zobrazené.
A musím říci, že jsou to super sluchátka. nikdy žádnej problém. Předtím jsem měl Technics a věnoval jsem je 2 letému klukovi od sousedů na hraní - hrozné.
Myslím si, že za tu cenu je to super kvalita.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 26/10/2003 :  14:29:37  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Hura Hura!
Problem s XP vyresen , jednalo se o chybny nastaveni jumperu (dvd i hard meli slave!) nj priste budu chytrejsi ...
thx nad respect 4 elder mao,ar,gil,gizmo,slunko and all ktery sem s tim otravoval

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Edited by - Schatus on 31/10/2003 00:52:58
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 31/10/2003 :  07:53:05  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Kdeseto meri ten progressbar? Za bych taky podlehl panice...

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/10/2003 :  10:45:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
proste das butovat a divas se kolikrat ta modra konina beha ze strany na stranu nez se obevi grafickej rezim :) ja to mam za 1 a kousek

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 31/10/2003 :  20:05:21  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

Noe: mel na mysli v nejake cenove slusne relaci...tipuji
jasne ja sam mam Koss Gt5, ale to neresime :-))

do 3 dnu od objednavky to mas doma (priblizne)

http://www.funstore.cz/default.php/cPath/76_98

Mno myslim ze sluchatka za 1k je dost slusna cenova relace, myslim ze takovy sluchatka Orpheus od Shenheiseru bezdrat s elektronkovou zakladnou za 390k je asi jinde takze si nemysli ze ta nabidka od Kossu je nejak draha
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 03/11/2003 :  07:10:01  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
sluchatka kolem 1k jsou dobre a mikrak staci za 60,- ten stolni
ja mam technics RP-F300 za 1k a sou super

http://www.patro.cz/objects/1074053037.html?group_oid=1056976787

ale mit vic penez zainvestuju do kossu

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)

Edited by - Sir Lukas on 03/11/2003 07:18:14
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 28/11/2003 :  00:58:11  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Nechtel sem zakladat dalsi topci tak to pisu sem :
Instalil sem Comandos3 ale nejak se to posralo ci co (nenahral se exac) no a ja se to snazil odinstalit neslo to tak sem to v reg cleaneru nechal remove ... resnu PC a mam slozku Comandos3 ktera nejde smazat, prejmenovat, nic v ni neni a kdyz sem to chtel instalit znova vytvorila se nova uplne se stejnym nazvem ale kdyz sem to dal uninstal tak zmizla.. nevite o nejakym softu kterej by me te slizky zbavil?

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 28/11/2003 :  12:52:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

nevite o nejakym softu kterej by me te slizky zbavil?

FDISK

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 28/11/2003 :  13:47:33  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Co treba nabootovat do DOSu, tam muzes smazat, znicit vsechno podle libosti .

Edit: Teda pokud to je v NTFS, tak asi ne

No comment

Edited by - Julian on 28/11/2003 13:50:26
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 30/11/2003 :  15:23:44  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
neni problem ve vlastnikovy ty slozky ? pokud ji ma nekdo jinej tak to nesmazes ani kdyz ses admin, leda bys ji napred prevzal

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 30/11/2003 :  16:51:50  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
Stejný problém se mi stal s adresářem Ultimy. Bohužel žádné z nastíněných řešení mi nepomohlo a tak jsem s nesmazatelným adresářem smířil.
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 01/12/2003 :  03:13:59  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
Ta slozka je moje , takze sdileni nebo tak to neni , no a asi to budu muset vyresit jak Temper ..

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000