Author |
Topic  |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 12:32:46
|
Mate s tim nekdo zkusenosti? jak je to kvalitni? jaky byva klasicky ping?
|
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
|
| |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 12:34:41
|
Ping je > 800 běžně 1200ms a víc. Podle toho co jsem slyšel někde cestou eurotel filtruje porty, takže údajně nejde třeba traceroute a pár drobností. To filtrování prý chce eurotel odstranit, ale nic bližšího bohužel nevím. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 13:35:29
|
Myslim, ze zrovna pres tuto ET sluzbu hraje Havran DAOC. Rekl bych, ze vetsinu casu ve hre laguje. Imho je to pouze na stazeni posty ci cteni na netu. |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 21:04:42
|
Dozvedel jsem se, ze jeden clovek jede pres eurotel a ma na tom dokonce 3 PC. Uvidime co mi rekne dal, nebot me zajimalo 1 PC.
Snad se to nekdy dovim 
|
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 16/10/2003 : 21:13:55
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Myslim, ze zrovna pres tuto ET sluzbu hraje Havran DAOC. Rekl bych, ze vetsinu casu ve hre laguje. Imho je to pouze na stazeni posty ci cteni na netu.
je zavisle DAOC na pingu, ci je to jedno jako v EQ? |
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 17/10/2003 : 06:52:04
|
quote: Originally posted by swordicek
je zavisle DAOC na pingu, ci je to jedno jako v EQ?
DAoC je a tom podobně jako EQ. Tj. na pingu to závislé je, ale ne tak výrazně jako UO. Hrát s pingem >1000 se dá, ale je to znát. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 17/10/2003 : 11:15:25
|
quote: Originally posted by swordicek
je zavisle DAOC na pingu, ci je to jedno jako v EQ?
ty jsi snad slysel o onlinovce ktera je uplne nezavysla na dobe odezvy od serveru ?  |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 17/10/2003 : 11:57:57
|
Jo. Incubation šlo hrát přes email ((: |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 17/10/2003 : 15:41:07
|
corwin: jde o to, ze treba v UO je velky rozdil mezi pingem 40 a 300 kdezto treba, kdyz hraje EQ a ms ping 400 tak v tom rozdil neni (PVM server).
A nechytej se slovickareni  |
|
 |
|
WirusH
New Member

232 Posts |
Posted - 20/10/2003 : 11:39:59
|
Vim o jednom cloveku co s tim hraje PvM na DP a vetsinou ho chodim resovat takze zadna slava :) |
Inteligent na vyzsi urovni! |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/11/2003 : 12:10:15
|
Nejake novinky? Jsem koukal, ze sli s cenou dolu. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Havran
New Member

305 Posts |
Posted - 09/12/2003 : 22:43:27
|
quote:
Ping je > 800 běžně 1200ms a víc. Podle toho co jsem slyšel někde cestou eurotel filtruje porty, takže údajně nejde třeba traceroute a pár drobností. To filtrování prý chce eurotel odstranit, ale nic bližšího bohužel nevím.
Filtrovani jde odtranit pouzitim APN internet.s, funguje to ale pouze u statickych IP adres (priblizne +150Kc mesicne).
Pingy jsou jak pise Tibor, jeste horsi je jakasi "vychytavka" eurotelu, ktera spociva v utipnuti toku dat (vypada to jako by ty pakety proste zahazovali) - zatizenim kanalu hovory to asi nebude, leda ze by lidi ve 4 hodiny volali/SMSskovali jak o zivot.
Nevim jak jinde, ale v Kromerizi a okoli dochazi pomerne casto k nekolikahodinovym vypadkum serveru :(
PVE se s tim da jakztakz hrat, pokud clovek nehraje char typu mezzer, peeler ...apod. V PVP je s timhle pripojenim napr obrovskej problem trefit nekoho kdo utika ... |
Edited by - Havran on 09/12/2003 23:44:06 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 13/12/2003 : 11:45:30
|
quote: Originally posted by Havran
quote:
Ping je > 800 běžně 1200ms a víc. Podle toho co jsem slyšel někde cestou eurotel filtruje porty, takže údajně nejde třeba traceroute a pár drobností. To filtrování prý chce eurotel odstranit, ale nic bližšího bohužel nevím.
Filtrovani jde odtranit pouzitim APN internet.s, funguje to ale pouze u statickych IP adres (priblizne +150Kc mesicne).
Pingy jsou jak pise Tibor, jeste horsi je jakasi "vychytavka" eurotelu, ktera spociva v utipnuti toku dat (vypada to jako by ty pakety proste zahazovali) - zatizenim kanalu hovory to asi nebude, leda ze by lidi ve 4 hodiny volali/SMSskovali jak o zivot.
Nevim jak jinde, ale v Kromerizi a okoli dochazi pomerne casto k nekolikahodinovym vypadkum serveru :(
PVE se s tim da jakztakz hrat, pokud clovek nehraje char typu mezzer, peeler ...apod. V PVP je s timhle pripojenim napr obrovskej problem trefit nekoho kdo utika ...
to zname jak jsi nam padal a mizel :o)) a kdy se konecne vratis ? |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 09:29:35
|
Od silvestra toto pripojeni taky testuju v kombinaci s swg. Nic moc jsem si od toho nesliboval a jsem mile prekvapen. V nejvetsi spicce beham plynulev po huste zalidnenym meste, nakupuju na bazaru, cestuju, vyrabim. Na pvp bych si s tim asi netrouf ale jinak to jede super. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 10:55:00
|
imho se eurotel rozhodne pro technologii EDGE, protoze to brzo bude podporovat kazdej gsm telefon ... kdezto na prechod na CDMA-450 se kazdymu chtit nebude ... navic telefony pro tuhle sit nevyrabej (a hned tak imho nebudou) zadny normalni vyrobci ... |
ego tycoon |
Edited by - ToHor on 04/01/2004 10:57:38 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 04/01/2004 : 21:01:18
|
Slysel jsem neco o tom, ze od novyho roku, nebo pozdeji se ma prejit na nejakou technologii baleni packetu, takze se prej dostanou temer na uroven normalniho dial-upu. |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/01/2004 : 20:15:22
|
Som bol dneska v Orange , ktory to zacal ponukat u vasich vychodnych bratoch a mi nedokazal povedat nic blizsie len ze to ma prenosovu rychlo 40kb/s. A ze technik ktory mi dokaze povedat ake to ma straty a bla bla bla je na odebe, takze zajtra budem vediet blizsie.
Aku prenosovu rychlost u vas ponuka eurotel ? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/01/2004 : 13:28:11
|
eurotel to vychazi pokud se nepletu na 4 kanaly po 12kbps takze 48kbps |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/01/2004 : 21:44:07
|
Tak som tam dneska bol chlapik mi povedal velke ..... nic. Nic, co by som nevedel uz davnejsie.
Mne tych 40 staci v pohode, ja hram daoc a popritom stahujem 3kb/s a uplne vobec mi tam nic nelaguje, takze je to pohoda, a to mam 64ku ISDNko.
Mne skor robia problemy tie pingy, s tym budu asi problemy. Chlapik v orange mi povedal, ze ked si donesiem svoj notebook ze mi moze napojit jeho kartu s GPRSkom a ze to mozme skusit opingovat, takze uz len zohnat notebook a je to v suchu   |
 |
|
Belgarion
Starting Member
16 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 08:47:11
|
quote: Originally posted by Pepo
Tak som tam dneska bol chlapik mi povedal velke ..... nic. Nic, co by som nevedel uz davnejsie.
Mne tych 40 staci v pohode, ja hram daoc a popritom stahujem 3kb/s a uplne vobec mi tam nic nelaguje, takze je to pohoda, a to mam 64ku ISDNko.
Mne skor robia problemy tie pingy, s tym budu asi problemy. Chlapik v orange mi povedal, ze ked si donesiem svoj notebook ze mi moze napojit jeho kartu s GPRSkom a ze to mozme skusit opingovat, takze uz len zohnat notebook a je to v suchu  
Slušnej servis 
btw: co T-mobile? moc se v tom neorientuju, ale tvrdí, že je to rychlejší než eurotel. Je na tom něco pravdy, nebo je to jen reklamní žvást? Už tak tři roky hraju na modemu a bohužel nic lepšího neseženu, mno resp. bydlet o kilák vejš tak jo.. ale tam kde bydlím já je prostě nulová šance na cokoliv lepšího než je dial up.
Kdo mi poví něco bližšího k tomu T-mobilu? Dík |
Belgarion, Ranhojič [Sanct Lor] DP - davna minulost, Endor - na odpocinku. Demokracie je nešikovný systém; jeho jedinou výhodou je, že je osmkrát lepší než která koliv jiná forma vlády. Jeho nejhorší chybou je to, že čelní představitelé jsou věrným obrazem svých voličů - a ti na moc vysoké úrovni nejsou, tak co bys chtěl?! R. A. Heinlein |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 10:31:07
|
technologicky to rychlejsi je bohuzel co zatim mam zpravy a i ja co sem testoval, nefunguje to ani trochu, casto to uplne vypadne a kdyz to jede tak pomalu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 12:32:23
|
dokonce i sami prodavaci v t-mobile shopech posilaji zakazniky ke konkurenci  |
Black |
 |
|
Belgarion
Starting Member
16 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 20:01:32
|
Díky za odpověd. Ikdyž moc radostná nebyla.
Navždy zůstanu "věrným" služebníčkem žlutého poloboha.  |
Belgarion, Ranhojič [Sanct Lor] DP - davna minulost, Endor - na odpocinku. Demokracie je nešikovný systém; jeho jedinou výhodou je, že je osmkrát lepší než která koliv jiná forma vlády. Jeho nejhorší chybou je to, že čelní představitelé jsou věrným obrazem svých voličů - a ti na moc vysoké úrovni nejsou, tak co bys chtěl?! R. A. Heinlein |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/01/2004 : 22:43:42
|
Ked uz sme pri tych mobiloch, neviete aku prenosovu rychlost ma Bluetooth ??? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 10/01/2004 : 13:02:40
|
Tak teda ten ping je 890 - 930, takze na hovno      |
 |
|
Bumbays
New Member

207 Posts |
Posted - 22/01/2004 : 10:58:01
|
...ja jedu uz asi 4. mesic pres Eurotel Data Nonstop a donedavna jsem byl celkem spokojenej. Hraju s tim AO a az na maly vyjimky to docela slo. Ale jak Eurotel snizil tarif, tak do toho slo plno novejch zakazniku a ve spickach to proste nestiha - neda se hrat - 5-10sec laggy (10k ping nic zvlastniho). Takze na to asi kaslu. Zkousel jsem jeste ruzny komprimacni aplikace (jako Cproxy), ale ty na ten prenos (krome obrazku) temer zadny vliv nemaji. Takze jdu shanet dalsi alternativni pripojeni, neb v ty dire co bydlim nic nejde (jako ADSL). |
Bumbays |
 |
|
|
Topic  |
|