Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 SK UO Shard -> Endor vs *.* - [(f)lamewar] -> dmnc
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

Rakosnicek
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:32:47  Show Profile Send Rakosnicek a Private Message
quote:
Originally posted by Mongrel

quote:
Originally posted by Rakosnicek

Mapa je dobra a je jedinecna, coz se od Morie rici neda

to asi nemluvis o mape Endoru co ? ;)))

Mapa Morie neni jedinecna. Mapa Morie je verna predloze. Kdyby to tak nebylo, tak bychom s tolkienology nevydrzeli :)

jo myslim mapku endoru

http://rakosnicek.wz.cz
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:41:28  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:

Mapa je dobra a je jedinecna, coz se od Morie rici neda

to asi nemluvis o mape Endoru co ? ;)))

Mapa Morie neni jedinecna. Mapa Morie je verna predloze. Kdyby to tak nebylo, tak bychom s tolkienology nevydrzeli :)
[/quote]

jo myslim mapku endoru
[/quote]

Co na to rici. Jsi zjevne newbiek, coz nemyslim nikterak negativne.
Proste se nekdy podivej na mapu libovolneho jineho shardu.

GM Mandos, Moria team.
Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:43:20  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
Hele rakosnicku, moh bys trochu omezovat ty quoty, když pak hodlaš napsat dvě slova? A ted par frazí by demo

Jo a hele Nedela se ti treba ze sebe spatne, kdyz tu takle lzes? Asi ne, support za to jiste stoji

Hele, Demo, kdyz uz si beres naky nohlesledy z endoru na flamovani, ber aspon kvalitu, tohle je fakt slabota

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rakosnicek
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:51:44  Show Profile Send Rakosnicek a Private Message
quote:

Asi jsem, ale videl jsem mapy vsechy ceskych shardů a nezlob se, mate ji moc prehnanou barvičkama.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:55:47  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:

quote:

Asi jsem, ale videl jsem mapy vsechy ceskych shardů a nezlob se, mate ji moc prehnanou barvičkama.

Novinky Morie:
Mam takove prapodivne zjisteni.. a to jest.. ze u nekterych lidi trojkove klienty nezobrazuji barvy ve statiku...

uvedu priklad.. mesto jako Minas Tirith je z 90 % bile. z trojkovim klientem se vam muze stat ze uvidite ruznobarevnej paskvil. piskovce a pod.. :o)

A to nemusi dělat jen trojkovej klient.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rakosnicek
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:58:40  Show Profile Send Rakosnicek a Private Message
quote:
Originally posted by -Mike-
Novinky Morie:
Mam takove prapodivne zjisteni.. a to jest.. ze u nekterych lidi trojkove klienty nezobrazuji barvy ve statiku...

Hm tak to bude asi tim

Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  12:59:23  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:

quote:

No to teda nevim priteli. Pred par mesicema jsi zacal hrat poprve uo (soudim podle toho, ze ses na Endoru ptal co to je paperdol a ze tady mas 5 postu)

Nemyslim, ze dokazes posoudit kvalitu. Barvy jsou zvoleny podle obrazku renomovanych maliru PP (Ted Nesmith, Alan Lee, John Howe) a podle popisu v knihach.

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

Rakosnicek
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:02:42  Show Profile Send Rakosnicek a Private Message
quote:
No to teda nevim priteli. Pred par mesicema jsi zacal hrat poprve uo (soudim podle toho, ze ses na Endoru ptal co to je paperdol a ze tady mas 5 postu)

Nemyslim, ze dokazes posoudit kvalitu. Barvy jsou zvoleny podle obrazku renomovanych maliru PP (Ted Nesmith, Alan Lee, John Howe) a podle popisu v knihach.

Příteli ano začal jsem hrát na endoru pred par mesicema. Predtim jsem hral na kelevaru (asi dva roky). A posoudit kvalitu, no nevim toje vec nazoru - kazdymu se libi neco jineho. Tak se nevztekej

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:10:28  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Příteli ano začal jsem hrát na endoru pred par mesicema. Predtim jsem hral na kelevaru (asi dva roky). A posoudit kvalitu, no nevim toje vec nazoru - kazdymu se libi neco jineho. Tak se nevztekej

Takže z Kelevaru na Endor, to sis o moc nepolepšil. Stejně je zajimavé, jak se tu pánove z Endoru pořad naváži do Dp jakej je shit, přitom takovej Kelevar je mnohem větší shit, ale to nikoho ani nenapadne.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:13:10  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:

Ja se nevztekam. Jen vyslovuji pochybnost o tom, ze dokazes relevantne posoudit kvalitu, kdyz jsi ve svete UO naprosty novacek (na Kelevaru jsi jiste moc dlouho nehral, kdyz ses ptal na zakladni veci co se UO tyka)

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:13:48  Show Profile Send Kolik a Private Message
Jo Kelevar, to je záruka kvality.
Rákosník: Napřed zkus nějakou mapu udělat a pak teprve můžeš říct jediný slovo o mapách. Do tý doby tu budeš házet svůj subjektivní názor("Endor mapa je nejlepší") proti názoru jinejch lidí("Morijská mapa je nejlepší"). A je to k ničemu hádat se o tom.

Demostenes: Já pořdá čekám na výčet kvalit POLu oproti Sphere. Zatím pořád jseš tlučhuba...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Rakosnicek
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:14:01  Show Profile Send Rakosnicek a Private Message
quote:
Originally posted by -Mike-
Takže z Kelevaru na Endor, to sis o moc nepolepšil. Stejně je zajimavé, jak se tu pánove z Endoru pořad naváži do Dp jakej je shit, přitom takovej Kelevar je mnohem větší shit, ale to nikoho ani nenapadne.

Ja o dp nerekl ani slovo. Ani jsem na nem nehral, protoze mi nevonil skillcup. A myslim ze jsem si polepsil hodne, narozdil od tebe hochu.

Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:16:59  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
rakosnicek, mongrel> bezte v picu, nejste tu ani in-topic ani zajimavi

ego tycoon
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:19:27  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:
Originally posted by ToHor

rakosnicek, mongrel> bezte v picu, nejste tu ani in-topic ani zajimavi

nebut sprostej :)

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:33:49  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message
btw takhle konci 'opravdovi' programatori (napriklad POLu, C++, fortran ;-) http://www.volny.cz/eliminator/th.jpg
a jak si zijou neschopni skripteri (makro v excelu, sphere, php ...) se radsi neptejte :-D

ego tycoon
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:41:01  Show Profile Send Danda I a Private Message
Demo : ty si OPRAVDU myslíš, že je horší mít 200 lidí, z kterých /dle tvého odhadu / 133 stojí macruje, chatu se baví o hře a o RL a v poklidu relaxuje - a pak 67 lidí co loví lidi či moby což je na DP relaxace a zábava ne nutnost, nebo mít 100 lidí dle lvl PŘESNĚ rozdělených na jednotlivých spotech, které přísluší jejich lvl / s tím že tam prostě MUSÍ../ a kteří zabíjejí do úmoru pořád stejné uzounké skupiny mobů vhodné pro jejich lvl s tím, že s přibívajícím lvl se bojí každé hráčem nezaviněné smrti, ať již zaviněného konektivitou, lagem serveru apod., která je odsuzuje k prodloužení této "super" zábavy o hodiny až dny...
: k vašemu uber PvP systému - PK jste oddělali a na Endoru v podstatě nejsou /info samozřejmě jen z topiců hráčů / a co se týče vaší PvP elity jestli dobře rozumím tabulce PvP ligy - máte 45!!! PvP pozitivních lidí, z kterých cca 1/2!!! nemá víc než 1 zabití či smrt a lidí s absolutní NULOU - tedy ŽÁDNÉ ZABITÍ ŽÁDNÁ SMRT :)) je 13.
: co se týče craftů na DP - opravdu netuším jak chceš zabránit tomu aby i na Endoru byla obrovská síla craftů - jak jsem si všiml už teď je na vašem foru topic o zhroucení cen - zpomalíš po dosažení určitého počtu craftů lvl dalších ? zkomplikuješ těžbu ?
: a poslední věc děkuji za to, že jsi konečně představil váš tým teď už jen chybí vypsat těch cca 15 věcí co umíš na polu a co lidi na spheře nedokáží

Thechosen: runy se zrušili z jednoho jediného důvodu - PK měli namarkovaný celý svět v malém báglu a dokázala v malé organizované skupině poměrně úspěšně terorizovat slabší hráče "hrdinskou" metodou recal - kop taktikou, kdy po recalu a zjištění počtu modrých došlo buď k okamžitému beztrestnému kopu a návratu po zajištění dostatečného počtu útočníků, nebo masakru modrých hráčů. Chápu, že vzhledem k tomu že jsi patřil k těm útočníkům tě tento způsob hry bavil.Nicméně mě osobně a i většině GM se toto nelíbílo a tak jsme přijali tuto pro vás nepopulární změnu.
:HODNĚ by mě zajímalo jak bys ty jako PK reagoval na zavedení antiPK opatření jaké jste zavedli na Endoru, která jestli tomu dobře rozumím již v době BETA TESTU - kde by lidi na svém majetku nemuseli nějak zásadněji lpět, odrovnala PK scénu.
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:45:00  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

Barvy jsou zvoleny podle obrazku renomovanych maliru PP (Ted Nesmith, Alan Lee, John Howe) a podle popisu v knihach.

LMAO , kdyby tyto panove videli vase prace s barvama tak by vas snad podali k soudu pro jakekoliv vazby toho barvoshitu na jejich jmena :))

danad: ale ale , zase stare argumenty , abyjste odrovnali PK jste nemuseli rusit runy , bylo na to XY dalsich zpusobu (ktere jsme mimochodem tydny po foru psali) nez znicit totalne a kompletne cele PvP , a ja PK nebyl takze tenhle duvod na me nemel zadnej vliv. Kdyz uz .. tak stejne souhlasim ze PK moc nema byt ale to ze nam zrusili tehdy O/Ch bylo naprosto bezduvodne.
Ze vas to bavi , konecne byjste mohli priznat ze jste proste udelali chybu a end of story. Pokud dobre vim na DP uz runy zase jsou ( samozrejme v upravene forme a asi tak nejak jak jsme to tehdy navrhovali) .. cim to asi?

quote:

nebo mít 100 lidí dle lvl PŘESNĚ rozdělených na jednotlivých spotech, které přísluší jejich lvl / s tím že tam prostě MUSÍ../ a kteří zabíjejí do úmoru pořád stejné uzounké skupiny mobů vhodné pro jejich lvl s tím, že s přibívajícím lvl se bojí každé hráčem nezaviněné smrti, ať již zaviněného konektivitou, lagem serveru apod., která je odsuzuje k prodloužení této "super" zábavy o hodiny až dny...

Hmm neco mi to pripomina.. aha shadowbane , holt lepsi zpusob na levelovani me nenapada , kdyz nekdo chce powerlevelovat tak je to jedina moznost , ty dalsi si muzou davat dungy , cestovat po svete a zajit si na questy.. levely tak rychle nesezenou ale aspon se pobavi

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Edited by - TheChosen on 05/10/2003 13:52:31
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:49:18  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:
Originally posted by TheChosen

quote:

Barvy jsou zvoleny podle obrazku renomovanych maliru PP (Ted Nesmith, Alan Lee, John Howe) a podle popisu v knihach.

LMAO , kdyby tyto panove videli vase prace s barvama tak by vas snad podali k soudu pro jakekoliv vazby toho barvoshitu na jejich jmena :))

Kup si brejle troubo ;)

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  13:52:18  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:
Originally posted by Danda I

Thechosen: runy se zrušili z jednoho jediného důvodu - PK měli namarkovaný celý svět v malém báglu a dokázala v malé organizované skupině poměrně úspěšně terorizovat slabší hráče "hrdinskou" metodou recal - kop taktikou, kdy po recalu a zjištění počtu modrých došlo buď k okamžitému beztrestnému kopu a návratu po zajištění dostatečného počtu útočníků, nebo masakru modrých hráčů. Chápu, že vzhledem k tomu že jsi patřil k těm útočníkům tě tento způsob hry bavil.Nicméně mě osobně a i většině GM se toto nelíbílo a tak jsme přijali tuto pro vás nepopulární změnu.

No popravde receno ja jsem take tenkrat na DP na dlouho skoncil. Toto se urcite dalo resit i jinak, ale je to uz ted jedno a nechci to rozebirat. Ostatne mi do toho uz nic neni :)

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/10/2003 :  14:32:11  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
2danad: Kdyby ses aspon namahal zjistit, jaka jsou anti pk opatreni, tak by ti akorat doslo, ze to je opatreni proti bande desiteletejch deti, ne proti kvalitnim pvp hracum. Tedka jich je asi 5 aktivnich, (kdyz si vzpomenu na doby DP, kdy dlouho jedine PK byl tragedy...) Imho 5pk na 90 lidi online je to spravne cislo. I kdyz je mi jasny, ze tebe stve to, ze nam se povedlo to co vam ne. Jinak co se tyce narazky na crafty tak tu si vubec nepochopil. Jak by ne, kdyz uz jsi z DP uplne out.
Co se tyce zruseni run, tak nam vytykas opatreni proti PK, ale sam pises, ze jste runy rusili kvuli PK, ackoliv to bylo to nejblbejsi reseni co mohlo byt (a ze vam to dost hracu rikalo, navic hracu, co narozdil od vas tu hru hrali a vedeli co je realne a co ne). Ale ne, pan Danad se po pul roce logne, rekne si udelam nakou zmenu, aby to nevypadalo ze nic nedelam, prosadi zruseni run a od ty doby se snad nelogne vubec. Proste GM jak ma byt. Nase anti "pk opatreni" alespon funguji tak jak maji.
Jinak jestli je podle tve definece kvalitni hra to, ze sedim u compu, pracuju a v okynku mam pusteny makro (dost casto afk) tak doporucuju www.progressquest.com, objevis asi pravy raj pro lidi jako ty.

2mongrel: Koukam, ze pravda dost boli co? Na to, aby nekdo posoduil kvalitu mapy nemusi byt UO top hrac, ale staci kdyz neni slepej ;))

Jo a co se tyce vyctu pol vs sphere, tak si skocte na homepage obou projektu a trochu si poctete, ona vam to neublizi a udelaji to jen ti, ktere to OPRAVDU zajima, ne flameri jako tartaros, kteri automaticky odkejvou, ze to jde na sphere, ackoliv bych si docela i vsadil ze ne (viz flam na byvalem sandalove sphera foru).

A jinak ze nam laguje server? To uz fakt nevim, kam na to chodis, nechapu, jak by se sysloadem 10proc mohl lagovat. Jiste, UPC tedka melo nejaky problemy s konektivitou (pri zrychlovani mistralu), coz uz je tedka afaik vyresene. A pokud ma clovek nejakou normalni lajnu a comp, tak mu hra proste nelaguje. Ono s modemem a P300 se pak neni cemu divit....

Edited by - Demostenes on 05/10/2003 14:49:35
Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  14:37:17  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes

2mongrel: Koukam, ze pravda dost boli co? Na to, aby nekdo posoduil kvalitu mapy nemusi byt UO top hrac, ale staci kdyz neni slepej ;))

No prave :)

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/10/2003 :  14:41:19  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Jezis Demo, tak uz konecne priznej, ze o skriptovani at na sfere ci polu nebo kdekoliv jinde vis naprosty s prominutim "hovno". Nedokazes napsat nic odbornyho, jen kdaky kolem, ale skutek utek. Di se zahrabat, kdyz se clovek chce neco dozvedet, tak se nedozvi, protoze proste pan endor team leader vo tom nic nevi

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/10/2003 :  14:51:15  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by beholder

Jezis Demo, tak uz konecne priznej, ze o skriptovani at na sfere ci polu nebo kdekoliv jinde vis naprosty s prominutim "hovno". Nedokazes napsat nic odbornyho, jen kdaky kolem, ale skutek utek. Di se zahrabat, kdyz se clovek chce neco dozvedet, tak se nedozvi, protoze proste pan endor team leader vo tom nic nevi

Jestli o tom nevim nic ja, tak ty nevis uz tuplem nic. Takze mocni skripteri jako tartaros si to jiste radi najdou na patricnych webech. Otazka je, jestli pak dokazou priznat svoji prohru. Samozrejme ze ne

Go to Top of Page

Mongrel
New Member

175 Posts

Posted - 05/10/2003 :  14:53:10  Show Profile  Send Mongrel an ICQ Message Send Mongrel a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes

A jinak ze nam laguje server? To uz fakt nevim, kam na to chodis, nechapu, jak by se sysloadem 10proc mohl lagovat. Jiste, UPC tedka melo nejaky problemy s konektivitou (pri zrychlovani mistralu), coz uz je tedka afaik vyresene. A pokud ma clovek nejakou normalni lajnu a comp, tak mu hra proste nelaguje. Ono s modemem a P300 se pak neni cemu divit....

Mozna to je tim UPC. Jeste lze lagovat tak, ze se prilis mnoho veci posila klientovi. Netusim. Jsou to Vase lagy. Ne moje :)

GM Mandos, Moria team.
Go to Top of Page

RadstaR
Starting Member

27 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:02:08  Show Profile  Visit RadstaR's Homepage  Send RadstaR an ICQ Message Send RadstaR a Private Message
quote:
Originally posted by Demostenes Otazka je, jestli pak dokazou priznat svoji prohru. Samozrejme ze ne

Tak to presne sedi na tebe aneb ja vim vsechno, jsem buh a ostatni me muzete vylizat ....
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:05:06  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
Originally posted by RadstaR

quote:
Originally posted by Demostenes Otazka je, jestli pak dokazou priznat svoji prohru. Samozrejme ze ne

Tak to presne sedi na tebe aneb ja vim vsechno, jsem buh a ostatni me muzete vylizat ....

Bohuzel presny ...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:10:54  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
Nejvetsi blbost je delat z UO lotr-a ... ale nekoho i to bavi ( holt sou tu 12 lety vyblitky jako Rakosnicek )

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:13:14  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
quote:
Originally posted by Colldor

Nejvetsi blbost je delat z UO lotr-a ... ale nekoho i to bavi ( holt sou tu 12 lety vyblitky jako Rakosnicek )

Tenhle vykrik do tmy nechapu a navic Rakosnicek je pokud vim Endor player.

Edit: Nechci davat novej post :) Ono uo neni ani endor, morie, pripravovanej manawydan, ani se k tomu neblizej. Jedina uo je OSI a par na tomhle systemu postavenejch free shardu. Rozdil mezi treba morii a endorem je, ze morie ma podklad v lotrovi a endor ve fantazii svych tvurcu. Imho je to stejny.

Btw. Tvuj nazor se ti rozhodne nesnazim vymluvit, spis sem proste nepochopil pointu

Edited by - beholder on 05/10/2003 15:23:57
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:18:02  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Colldor

Tenhle vykrik do tmy nechapu a navic Rakosnicek je pokud vim Endor player.

No muze to byt klidne vykrik ... ale za tim si stojim.
UO je UO a delat z ni neco co neni je imho blbost. Ale jak rikam to je muj nazor ( a na nej mam pravo, i kdybi byl " spatnej " ), dost lidi ma rad " lotr shardy " takze pohoda.

No Rakosnicka sem uvedl jako priklad takovejch je hafo

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 05/10/2003 15:18:45
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:26:01  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message
quote:

je nejakej slovenskej uo shard, nebo jsou slovaci takovy lampy? :-)

Flamewar
Off [-----I] On

Pekne jaks to vedel? Sice na trosku jiny tema ale povedlo se. Mozna to ovladani davu neni zas tak slozite.

Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:36:56  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message
quote:
Originally posted by Horin

quote:

je nejakej slovenskej uo shard, nebo jsou slovaci takovy lampy? :-)

Flamewar
Off [-----I] On

Pekne jaks to vedel? Sice na trosku jiny tema ale povedlo se. Mozna to ovladani davu neni zas tak slozite.

Skoda, ze to nefunguje na opacnou stranu
Off [I-----] On

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny

Edited by - TUQ on 05/10/2003 15:37:25
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:48:02  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Jestli se ti to timhle podari utnout, tak si te najdu

Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:51:05  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message
quote:

Tak to neznas zdejsi osazenstvo...dokud nevybuchnou Dukovany, nemam sanci :). A mozna nai potom ne :). Flame forever...

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 05/10/2003 :  15:59:33  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message
2Demo: Ja mam uznavat prohru? v cem jako? Ja se nesnazim dokazat ze "muj server je lepsi nez tvuj" jako to delas neustale ty, ja totiz nejsem takovej idiot abych se chlubil necim co neni moje prace. Jediny co delam je ze vyvracim tvoje kecy o tom co vsechno na sphere nejde. Uz sem to taky psal jenomze to bys musel mit trosku kratsi vedeni.
quote:
Originally posted by Tartaros

...Ja ostatne uznavam ze pol ma lepsi moznosti co se tyce skriptovani. Tady mi ale jde pouze o to ze lidi ktery necemu nerozumej by o tom nemeli mluvit...
A ten tvuj odkaz na weby serveru jen ukazuje jak si mimo...tim ze si prectes nejakou stranku se jeste nenaucis se serverem pracovat a tudiz ani nemuzes poznat jeho moznosti.ale o to tobe ani nejde.

2TUQ: tak jednoduchy to nebude

2Horin: jaky ovladani davu? ses gramotnej? vidis ze se tu nekdo bavi o slovenskejch shardech? doporucuju zase zalezt.

2Colldor: o co je lotr tema lepsi nebo horsi nez jakykoli jiny custom fantasy tema? podle ceho hodnotis "UO vhodnost"?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 05/10/2003 :  16:54:26  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message
UO je totiz i svet kterej funguje v ty hre a ne jen engine samotnej

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:01:13  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
quote:

ja taky :) , Off[-----I]On .. a uz nikdo na ten cudlik nesahejte

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:09:37  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:

ja nereagoval jenom na tento thread ale obecne na nekonecne flamewary za posledni dva roky? Uz chapes Noe nebo ti to mam jeste nakreslit? Me to prave prestalo bavit tyhle flamy ze jste taky blby vubec pochopit co chci rict ze to pak musim 10x opakovat a dovysvetlit :).. have a nice day

Tak si vem vodítko, uvaž si na něj toho Vašeho leadra a odveď si ho zpátky na Endor forum.
Protože když si pročteš zpět všechny ty flamy zjistíš, že vždycky vzešly z Vaší strany tím, že se ostatní pouze brání tomu aby ten Váš leader zaplavoval ostatní fora topicama jak Endor je nejlepší a jak ostatní jsou hrozný shit.
Nějak jsem si nevšiml že by jakýkoli jiný leader, admin, GM ostatních teamů na Endor foru plácal něco o tom jak jeho shard je dokonalej narozdíl od Demonstena kterej si s pravidelností tohle řeší.
Já se jenom musím smát když si Demostenes začne, ostatní se pouze brání jeho trapnejm invektivám a po chvíly když Vám zde jasně ostatní dají najevo co si o Vaší dokonalosti a zpúsobech myslí začnete brečet jak Endoru všichni ubližují a jak mu závidí

Najdi jediný post kde nějaký admin jiného shardu řekl o Endoru, že je to hnus a ještě navíc na Vašem foru? Nenajdeš, vždy to jsou většinou posty pouze obranné či poukazující že není vše dokonalé, kdežto podobných přímo urážejících a odsuzujících postů Vašeho leadra jsou stovky.
Co si sami zasejete to také sklízíte.

Ale jinak díky za skvělý víkendový flam
-------------------------------------------------------------------------

a abysme se pořád nehádaly zde jeden příběh ze Šťastného Jima:

Šťastný Jim upozorňuje: (prosím v žádném případě nehledejte souvislosti, neb všechny jména i zkutečnosti jsou zcela smyšlené a jsou jen a jen fantazií:

zástupce UPX company
... Tak jak mladý pane, jak využíváte náš server linku a kolik pak lidí čte naší reklamu ?

zástupce free projektu pan "Malina"
... Pánové jsme nejlepší server v české republice, POL je přímo dokonalý, závidí nám i světové projekty jako např. Shadowbane. George Lucas už požádal písemně o odprodej licence na naší příručku jak stvořit dokonalý team a system. Pánové Vaše investice jsou v naprostém pořádku.

zástupce UPX company
... To velmi rádi slyšíme, nejsme charita a za náš vklad očekáváme výsledky, jak si stojíte v porovnání s ostatními projekty?

Jsme nejlepší a skoro dokonalý a oni to vědí.

zástupce UPX company
... Nejlepší a skoro dokonalý? to velmi rád slyším, jsem potěšen, že lidé o Vás mají tak vysoké mínění. Velice rád bych si přečetl názory těch lidí. Takové počtení vždy potěší oko sponzora. Rád si přečtu jakým zpúsobem jste lidem dokázaly, že jste nejlepší - dokonalý.

... to nebylo vůbec těžké dokázat, že sme nejlepší ... My sme jim to řekli.

zástupce UPX company
... Velice dobré řešení !!! Moment omluvte mě musím si něco zařidit telefonicky.

... crrr, crrr .. Halóó, dobrý den zde oddělení podpory malých projektů to je pan ředitel UPX?

sekretářka ředitele UPX company
... ne zde Škubánková, asistentka ... pan ředitel ahh moment předám ...

ředitel UPX company
... zde Doc. Jadrný co si žádáte?

zástupce UPX company
... pane řediteli, pane řediteli máme to ! ... mám řešení !!! ... nemusíme vyhazovat miliony za průzkumy trhu a reklamu abychom zajistili naší jedinečnost na trhu. Už vím jak budeme nejlepší.

ředitel UPX company
... ale, to je velmi zajímavé ... jak tedy lidem dokážete že sme nejlepší?

zástupce UPX company
... pane řediteli, mi jim to prostě ŘEKNEME.

ředitel UPX company
... *tříská telefonem*

zástupce UPX company
... *ještě v rozpacích se protahuje*
... crrr, crrr ... Halóó ?

sekretářka ředitele UPX company
... zde Škubánková, asistentka ... pan ředitel dává vzkazovat že ten rozbitý telefon Vám strhne z platu, toť vše sbohem ...

zástupce UPX company
... *zvýšeným hlasem - uplně jinak rozopožen než při začátku jednání*
... Můžete nám tedy, prokázat čísly, jak si stojíte v porovnání s ostatními konkurenčními projekty?

... nám na nějakých číslech vůbec nezáleží, u nás hraje TOP liga lidí s vysokým intelektem. Vůbec nás nezajímá, že jiný projekty májí shodný či o 100% vyšší počty lidí, když ty lidi jenom stojej a kecaj. U nás se lidí baví na vyšší intelektuální úrovni.

zástupce UPX company
... to je nám líto pane, my jsme ale komerční projekt zaměřený na většinu lidí, intelektuálové většinou koukají na ČT2. Bohužel musíme s Vámi ukončit spolupráci. Je zde nový projekt Ultima-online Tycoon který aspiruje na vyšší počty uživatelů a Vy jistě víte, že naše dohoda byla jasná ... Vy vytvoříte product který my můžeme nabídnout ve své reklamní kampani, ale promiňte přeci nemůžeme nabízet product o který je určen pouze skupině intelektuálů.

... Nashledanou v reálném životě.

Noe

Edited by - Noe on 05/10/2003 17:13:49
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:16:46  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
2noe: Vzivote jsem nevidel cloveka, ze kteryho by tak salala zavist jako z tebe.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:17:47  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
*pod stolem*
Noe tohle se ti fakt povedlo.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:32:09  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message
noe noe , ja te chapu , vim ze to musi byt sok jak prase kdyz si do morii vrazil X desitek tisic Kc aby se to nejak rozjelo a jeste vam to tam lagovalo a pak z niceho nic ten 'pubertak' sezene vsechno zadarmo a navic nejlepsi server v cesku, ze zrovna on :) , jak je to mozne? nastal paradoxni jev v te hlave ktery mel za produkt kompleks a alergie na slovo endor ;).
To ze demo je jedinej admin ktery krtizuje zbytek? Jejich chyba.. Vsechny sfery UO v cz vzdycky byli 50% of flamovani , mozna i vic , nevidim proc by celkove shardy meli byt vyjimkou.
V dobe hrani na DP O/Ch jsme se flamovali navzajem 24/7 a hodne jedincu vetsi slavu a zazitek meli z flamovani nez z toho hrani.. ted je to same akorat misto o/ch jsou tu nove fronty :))

edit: Peknej dialog az na jeden malej detail.. my nejsme komercni projekt tzn cisla muzou byt vis kde..

Edited by - TheChosen on 05/10/2003 17:35:39
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:43:00  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message
Noe> Dobrej literarni pocin
Demo, Chosen> Jste vazne tak natvrdly a myslite si, ze vam zavidi, nebo to jen hrajete ?

Edited by - beholder on 05/10/2003 17:43:58
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:53:54  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
Colldor> "UO je prostě UO a nemá smysl z ní dělat něco jinýho".. prosimtě buď tý lásky a vysvětli mně pitomečkovi, co je to ta UO, dík ;-)

Demosténes> až ty jednou dospěješ, my to s tebou oslavíme ;-))

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

frogger
New Member

122 Posts

Posted - 05/10/2003 :  17:55:21  Show Profile Send frogger a Private Message
Demo: Pokud chces stvorit opravdu dokonalou online hru, ktera vytre vsem zrak tak proc to delas na emulatoru jine hry (jakkoliv kvalitni POL muze byt, porad je to jen emulator s daty a systemem staricke UO) ? Neni lepsi dat dohromady kvalitni tym lidi a udelat vlastni online hru s komplet vlastnim systemem i grafikou ? Proc delat kompromisy ... dneska uz je svet zase o neco dal ...

Co se mne a DP2 tyce, nehodlam se s tebou Demo pretahovat ci shard je lepsi ... DP2 po technicke strance neni dokonale a v dnesni dobe se svym systemem 55i daleko zaostava za soucasnym trendem, podstatne ale je (aspon pro mne urcite) ze je tam vyborna parta lidi jak hracu tak i v GM tymu, kteri si navzajem dobre rozumi a umi se bavit ... a o to mi vlastne slo celou dobu ...
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/10/2003 :  18:03:05  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message
quote:
Originally posted by frogger
DP2 po technicke strance neni dokonale a v dnesni dobe se svym systemem 55i daleko zaostava za soucasnym trendem, podstatne ale je (aspon pro mne urcite) ze je tam vyborna parta lidi jak hracu tak i v GM tymu, kteri si navzajem dobre rozumi a umi se bavit ... a o to mi vlastne slo celou dobu ...

V tom je ale celej smysl současnejch flamů.. on je to totiž Demosténes kdo svým způsobem závidí a nemůže překousnout, že na jiných shardech ( např. na Morii se kterou si s oblibou vytírá zadek kde může.. ) se lidi i v mnohem horších technických podmínkách na předpotopních emulátorech dokážou bavit nesrovnatelně víc, než na "jeho" high-end serveru..

Všechny narážky, urážky a sarkasmy směrem na sféru ať už mají oporu v realitě nebo ne, nejsou motivovaný ničím jiným než snahou prezentovat kohokoliv kdo se baví na "obyčejný sféře" jako mentálně zaostalýho a udělat tak hru potažmo schopnost bavit se legitimní jenom na Endoru ;-)

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/10/2003 :  18:03:13  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
quote:
Originally posted by frogger

Demo: Pokud chces stvorit opravdu dokonalou online hru, ktera vytre vsem zrak tak proc to delas na emulatoru jine hry (jakkoliv kvalitni POL muze byt, porad je to jen emulator s daty a systemem staricke UO) ? Neni lepsi dat dohromady kvalitni tym lidi a udelat vlastni online hru s komplet vlastnim systemem i grafikou ? Proc delat kompromisy ... dneska uz je svet zase o neco dal ...

Kdyby to nekdo sponzoroval tak klidne. Uz mnohokrat se ukazalo, ze pokud ma cesky tym finance, tak muze konkurovat na svetove urovni. Problem free projektu je, ze to vscihni delaji ve svem volnem case, nikoliv jako placeny job, tedy vyvoj trva daleko dele. Pokud by parta nadsencu delala vlastni hru komplet (klient, server...), tak by jim to trvalo treba 5x dele, nez placenemu teamu, tedy v dobe kdyby vysli na trh uz by byli technologicky pozadu.

Ja porad zastavam nazor, ze UO je mozna zastarala graficky (i kdyz ja mam tuhle grafiku radsi nez moderni 3d zalezitosti), ale co se tyce samotneho systemu hry, tak neni problem "byt s dobou". A kazdy trochu rozumnejsi hrac vi, ze hru nedela grafika. Viz ADOM.
Endor ma z puvodni UO opravdu jen grafiku (klienta) a to ne zdaleka vsechnu. Pro me je UO OSI. Free shardy nejsou UO, ale proste "hra" s grafikou UO.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/10/2003 :  18:05:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message
quote:

JJ sem celej bledej závistí hehe
Těch X desítek tisíc jsem si plně odepsal z daní, takže je mi šum a fuk jestli jsem je zaplatil státu nebo vrazil do Morie.
... a doopravdy nemám zapotřebí závidět trochu železa co stárne rychleji než jogurt. Kdybych ty peníze dát nechtěl tak je nedám.
Taky jsem svýho času koupil procák DPčku ... myslíš, že sem taky pak záviděl, že oni jeli na mnou koupeným CPU jako konkurence a na morii sem ho zase musel koupit? Navíc když sme u počtů nebyl jsem na ty výdaje sám a Morie se vždy mohla opřít o někoho v teamu pro kterého není problém těch pár korun zasponzorovat.

Takže závidět Demostenovi, že sehnal někoho kdo mu pučí server a linku ... to opravdu nee.

Takhle Koženýmu tomu sviňákovi co se válí na bahamách ... to jo tomu asi i závidím

Noe

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 05/10/2003 :  18:34:56  Show Profile Send Danda I a Private Message
Demo : "Ale ne, pan Danad se po pul roce logne, rekne si udelam nakou zmenu, aby to nevypadalo ze nic nedelam, prosadi zruseni run a od ty doby se snad nelogne vubec".
No nevím od člověka, který si hraje na šéfa projektu bych opravdu takovouto LEŽ nečekal - v době kdy se rušily runy jsem byl on-line denně stejně tak jako nějaký ten rok předtím a nejméně další 2 měsíce poté.
Je vidět, že jsi stále ještě nedospěl bo jen buď naprostý idiot nebo nedospěly puberťák může takhle hloupě lhát...
Demo nikdo ti nebere, že jsi rozjel další server - tuším 5-6 solidní projekt v CZ, který má šanci nějaký čas fungovat, co opravdu nechápu je proč si myslíš, že by ti ostatní měli něco závidět případně jak jsi přišel na to, že váš server je top, mimo toho, že to tvrdíš ty sám ?
Co se týče tvého tvrzení o kvalitních 5 PK - na vašem fóru se člověk dočte že : Tristran Založen: 04. 06. 2003Odehráno: 618:21:49 tedy hráč co na Endoru chvíli hraje píše - Jo, situace je teď taková, že tu žádný pk s vyšším lvl nejezdí
nebo :Irenicusw Založen: 03. 06. 2003 Odehráno: 792:36:24 Zruste proboha ten blbej Alarm !! tohle je naprosto nemozna vec pro pk !!
To je prave ten duvod proc tu nejsou pk. Bez pk neni zadna zabava

Takže překousni, že se ti objevili topici jaká že jsi to lama a manták a zatni zuby a mákni. Tvoje snaha o napadání ostatních servrů a jejich očerňování ti prostě tvůj svět nevylepší.

Edited by - Danda I on 05/10/2003 18:45:20
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 05/10/2003 :  18:51:15  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message
Nemyslis, ze jako GM na shardu mam na rozdil od hracu daleko lepsi moznosti jak poznat, kolik mam online PK? Nerikam, ze PK behaji po Endoru mraky, vim asi o peti, coz mi prijde rozhodne lepsi stav, nez banda dvaceti deti, ktery akorat sproste nadavaji. Mozna by ses mohl nekdy na DP lognout a mrknout cemu se tam tedka rika pk ;).
Moc dobre vis, ze ja jako PvP hrac budu rozhodne podporovat pvp a nebudu narozdil od craftich GM hazet pvp hracum klacky pod nohy. Ovsem take chci, aby PK byli opravdovi hraci, co maji uroven, ne banda deti z Tisnova. Coz soucasny system krasne filtruje.

Jinak jaka lez? Tvoje aktivita byla mizerna (jestli povazujes za aktivitu cteni GM fora, tak se ti velice omlouvam), pak ses na cas objevil, prosadil si zruseni run a po nejakem case (kdyz uz asi bylo jasne ze to bylo fiasko) ses vyparil.
Jo, predtim jsem to rekl s trochou nadsazky, ale v podstate to tak bylo.
Faktem proste je, ze si patril do skupiny GM, kteri uz byli totalne mimo, ale mel si natolik velke pravomoce (a "konexe"), aby sis prosadil co ti prislo nejlepsi. Jiste, myslel si to dobre, ale uz davno jsi nemel znalosti a zkusenosti na to, aby to bylo i dobre pro hru.

Edited by - Demostenes on 05/10/2003 18:59:35
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 05/10/2003 :  18:58:55  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message
Endor...Morie....DP........
stejne ani jedno na OSI nema.

Trosku te flam zpomalte, nestiham to cist. Radsi to vysperkujte at to ma uroven.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 05/10/2003 :  19:12:49  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
quote:
Originally posted by mechac

Endor...Morie....DP........
stejne ani jedno na OSI nema.

Slyšeli jsme slovo boží.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly