Author |
Topic  |
GM Vypravec
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:19:05
|
DEMO ? :o)
Hanobis me detatko... :o) a to se nedela.
Takze: nevim kdo presne je zodpovednej za Endorskou mapku.Ale ta vase se mi opravdu nelibi. tedy abych byl konkretni..
Na puvodnim Edorskem foru byly tve keci ve smyslu ze mapa od Orginu je humac.. ze vycemene jeji tvurci nesahli k mezim Enginu UO. Nacez vy Tvurci Endorske Mapy jste jej vyuzily na 100 %
:o) Proboha a tim si myslel co ? Mohl by jsi mi dat odkaz na nejakej obrazek ? nebo staci kdyz sem napises Koordynaty.. X Y Z
kouknu tam... a jestli spatrim neco... jedinou vec kterou jste prekonali Tvurce z Orginu.. tak smeknu.. :)
ovsem pak klidne hodim do placu Obrazek ja.. z me mapy.. :o) muzeme si pak vrejne povykladat o tom co vydime a tak.. :o) jako co je skutecne a co neni..
Me osobne se zamlouva takovej tvuj ubohej vyrok.. zde jest :
Coz je samozrejme pro moriaky, kteri maji odflaklou mapu, udelaji za rok jeden update, ktery je snad jeste horsi nez to predtim asi dost nepochopitelne. Ve svem veku by uz si mozna mohl vedet, ze mapu nedela pocet kb, ale kvalita. Ja taky umim do mapy nasazet 20mega tilu za 20vterin (coz je asi zpusob, jak se stavela mapa pro morii), ale asi to nebude to prave orechove
Kdyz to vezmu poporade.. mluvis o odflakle mapce.. jsem si jist za na to ze jsem tvoril 90 % zajimavych lokaci je 6 mesicu prace docela videt. narozdil od vas.. sem vaznne X veci delal item po itemu.. o cemz svetciveskera prirozenost vyplivajici z mest na Morii.. keriky kytky.. a tak pod.. nejsou hozeny do Mapky prez Tile tak jako u vas.. ale jsou hozeny jeden po druhem.. zivej plot vypada nestejne a tak pod.. demo clovek kterej neni slepej musi videt co vypada v ramci Engine UO prirozeneji a co ne. :o)
skvele pohledet na nejvetsi mesto na vasi mapce skrze UO Insaid je tam videt jedna velka bila placka utvorena pres TILE ? :o) to muselo asi dat prace co ?
Hele domecek dokaze postavit z trochou uceni ci stesti kazdej.. postavit prirozene mesto nebo lokaci.. na to je potreba trosku vic.. Na mapce mi pomahali 2 hraci.. ty jsem si predem proklepl z Fantazi citeni a schopnosti stavet prirozene. Oni vi o cem mluvim a jak to probihalo.. :o) Suprove by bylo kdyby rekly na cem jsem jim ukazoval co jak ma vypadat a nema.. :o)
No dale na seznamu mame tvou narazku na velikost souboru mapky :o)
ono...
Ve svem veku by uz si mozna mohl vedet, ze mapu nedela pocet kb, ale kvalita. Ja taky umim do mapy nasazet 20mega tilu za 20vterin (coz je asi zpusob, jak se stavela mapa pro morii), ale asi to nebude to prave orechove
To je uplne uzasny jak si tim dokazes hodit klacek pod nohy .. :o)
Demo ty maz mesta komplet udelana prez TILE.. :o) komplet.. snad jen vybaveni domku si delal jinak. :o)
vase soubory statiku jsou radove o 6-8 MB vetsi.. :o) to ze je ted po rozbaleni nas statik vetsi je to ze mame udelanou strechu nad Dungama.. :o)
Hele jestli si myslis ze sem to delalo proto aby jsme se mohli chvastat velikosti souboru tak jsi opravdu v depresi..
klidne ti osobne poslu GM verzi mapky.. ktera je zbavena stropu nad nasema dungama a dojdes (nedojdes ty ne) k tomu ze mame min itemu.. :o)
Demo nikdy by me nenapadlo se chvastat tim.. ze jsem udelal postavil palac (komplex) ze kteremu neustale tece reka v kaskadach po cele strese.. proste by mi chybelo vysvetleni.. kde se tam ta voda bere.. :o)
Demo... sem jeden zmala lidi kteri vedej o tom kolik to co mate ve statiku stoji ci nestoji usili..
nerikam ze to co mate je shit MAPA... rikam jen.. ze ENDORSKA mapa.. MAPA ktera nebyla limitovana tim co je nekde dane a psane.. Ve me nebudi jakekoliv Fantazi CITENI..
Vas svet me pripada jako moderni novostvaby kde si Archytekti hraji z odstiny barev.. mesta ve me budeji pocit jako kdyz si nekdo sikovnej hraje z LEGEM ovsem nevadi mu ze barevne rozvrzeni celeho dilka..
Mel bych ovsem vzit do haneni i nasi mapku.. i tam nejsem spokojen z nekterema lokacema.. Napriklad mesto v Gondorske provinci zvane Calembel.. tam to jednomu z pomocniku trosku uteklo.. ovsem nebyl cas to predelat.. takze to v teto verzi mapky vyslo do sveta.. :o) pak nejsem spokojenej z Bilou vezi v MINAS Tirith.. tu casem take predelam.. :o) MOrdor celkove byl ted docela osizen.. ten sem dodelaval na posledni chvili..
DEMO: lepsi byt blaznivym zednikem co se snazi postavit neco aby to vypadalo ku podobe neci fantazie.. nez byt dite co si hralo z Legem..
|
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:20:10
|
Demo : tak ještě jednou a víc polopatě - v době když se rušily runy jsem byl GM jako každý jiný - vyřizoval jsem page, vybíral nájemné a pod. Co se týče mých pravomocí a konexí - ano měl jsem a když na to přijde stále ještě mám admin práva. Asi to nevíš bo se na rozdíl od tebe nemám potřebu podepisovat se jako "team leadr", ale já s Vasakem a Ondrou jsme DP založili, železo na kterém běží je naše a koneckonců dodnes ho finančně podporujeme. : podívej nic ti nevyčítám - prostě řekni promiň spletl jsem se myslel jsem že to bylo jinak a je to OK, ale nesnaž se to že jsi ve snaze po "úspěšném zásahu" šlápl vedle okecávat a vršit další hloupoučké lži. To že jsem odešel z každodenního života DP je pravda, ale až ti bude tolik co mě, budeš mít rodinu a podobné drobnosti taky tě možná přejde chuť stresovat se ve hře a na forech diskuzemi v podstatě o ničem a půjdeš si v klidu zahrát nějakou tu placenou hru, zvláště když tvůj projekt bude v době tvého odchodu na špičce UO free scény a kde koneckonců zůstal i beze mě :). |
Edited by - Danda I on 05/10/2003 19:25:52 |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:26:19
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by mechac
Endor...Morie....DP........ stejne ani jedno na OSI nema.
Slyšeli jsme slovo boží.
Dekuji, muzes se mi klanet kdekoliv me potkas.  |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:30:23
|
vypravec: podivej se treba na avalon , myslim si ze ohledne krasy , kvality a slozitosty ( i kdyz asi ne hratelnosti bo to laguje ;) ) muze konkurovat ne jenom originy ale i jakekoliv jine stavbe kterou jsem v UO zatim potkal. Takovej harbour city je taky dost dobre udelanej , TILE samozrejme pouzivat musis , nejsem blbej abych zdi nebo podlahu delal item po itemu ( i kdyz u avalonu jsem hodne veci takhle delal a minimum byl pres tile) Dale me napadaji super udelane dungy , lios je taky super , vesnicka druidu atd atd.. |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 19:31:13 |
 |
|
GLADIATOR
Starting Member
2 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:43:52
|
quote: Originally posted by TheChosen
vypravec: podivej se treba na avalon , myslim si ze ohledne krasy , kvality a slozitosty ( i kdyz asi ne hratelnosti bo to laguje ;) ) muze konkurovat ne jenom originy ale i jakekoliv jine stavbe kterou jsem v UO zatim potkal. Takovej harbour city je taky dost dobre udelanej , TILE samozrejme pouzivat musis , nejsem blbej abych zdi nebo podlahu delal item po itemu ( i kdyz u avalonu jsem hodne veci takhle delal a minimum byl pres tile) Dale me napadaji super udelane dungy , lios je taky super , vesnicka druidu atd atd..
tak to ses teda drsnak  |
Hovořit mnoho je jedna věc, hovořit moudře je druhá.
GLADIATOR - DP Saman (Player Killer) - DP Saman - Moria |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:44:34
|
2vypravec: No, ja nevim, ale kdyz jsem videl vasi roklinku, malem jsem si rval vlasy, to byla esteticka katastrofa (libil se mi ten vodopad ve skale, to je pekny napad, ale zbytek je proste odflakly). Jiste, tomu staveni kamen po kameni ja rikam dekorovat. Postavit dung je otazka dvou odpoledne, ale poradne ho odekorovat, to je otazka na mesic. A to je prave to, co se tedka na endor mape ladi. Udelala se hruba mapa pro betu a tedka se piluje, "dekoruje". Jinak s temi kilobajty mapy prisel nejaky vas hrac, me by vzivote nenapadlo srovnavat kvalitu map velikosti. Co se tyce toho zdimani UO grafiky, v OSI mape je treba naprosto nevyuzita hra svetel a urovne osvetleni (proste je tam pripravena spousta prostredku, ale neni to nikde pouzite, proste jako by na ne nekdo tlacil s terminem). Zkouseli jsme s tim experimentovat a da se docilit o 300procent lepsiho vzhledu a atmosfery celeho dungu. Jiste znas shard travena, staci se podivat na screen shoty jejich lokace tremarkia, tomu ja rika zdimani grafiky na max. V originalni mape OSI neni nic podobneho, co by s timhle mohlo byt jen trosku merit. Stejne tak na Endoru jsou lokace, kterou jsou podle me opravdu krasne a smekam pred genialitou lidi, co to postavili. Originalni mapa je proste divna. Neprijde mi vubec fantasticka. Proste technicky dokonale zvladnuta, ale chybi je atmosfera. Navic nema zadny svuj sloh, osobne mi do fantasy prijde vhodnejsi tezka gotika, nez takova zvlastni renesance (hrady a vubec opevneni jsou orig mape jsou strasny, vypadaji jako letni zamecky a me jako cloveku, co si prosel hrad lorda britishe v Ultime underworld to proste prijde uplne odfklaky. Dokonce i v U7 a U8 byly dungy a mesta/stavby tak o tri tridy hezci. Nejde o kvalitu grafiky tilu, ale o sloh a atmosferu).
Jinak co se tyce vasi mapy, je to podle me smutna parodie. Tvar kontinentu hnusny a neprirozny (videl jsem na netu mapu pro lotra do UO a to bylo panecku dilo, vypadalo moc dobre, ten tvar co jste tomu dali vy je jak kdyz nekdo opily pustil paintbrush). Po technicke strance totalne odfakle, spousty bugu v mape, levitujici fasady.... A mesta? Prijde mi to naplacany bez ladu a skladu, ocividne jste se ani nenamahali udelat nejaky rozumny podklad, nalepili jste baraky na dirt a hotovo. Jedine slusne stavby jsou ty, ktere jste vytahli z toho relativne noveho UO datadisku (a to jeste lamersky, protoze jste jim nenechali obarveni, ale mate to s default barvama, takze to vypada o dost hure). Kdyz jsem videl vas Mordor, tak mi bylo ba zvraceni. Ze vseho cisi odflaknutost a nedodelanost. Proste tech hodin jste tomu dali malo. Mapa jich nechce stovky, ale tisice...
2danad: To je prave ten problem. Vetsina GM prace na DP zpociva ve vybirani najmu, kontroly AFK maker a pousteni lidi z jailu, pripadne pronajimani domku...je to v podstate tupa robotina, ktere nejenze je absolutne nudna, takze kazdy GM to vydzi chvili a pak ho to prestane bavit (a proto je v teamu tuna lidi, ale nikdo nic nedela a tak se porad berou dalsi a dalsi - misto aby se GM venovali hracum, tak v podstate tunama hodin prace musi nahradit to, co se na sphere 0.51 neda poradne zautomatizovat. On taky jeden z cilu GM rozhrani na Endoru bylo prave zautomatizovani robotiny, aby GM meli cas na hru a hrace), ale take diky tomu dotycny GM naprosto ztraci kontakt se hrou, pokud aktivne nehraje. A to je pak prushiv, protoze pokud ma vyssi pravomoce, muze udelat katastrofu. Jinak samozrejme beru ze jsi odesel, ostatne chapu to, ze uz cloveka nebavi delat neco pro lidi, ktery mu za to akorat vynadaji. |
|
Edited by - Demostenes on 05/10/2003 19:48:35 |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:46:51
|
vypravec: podivej se treba na avalon , myslim si ze ohledne krasy , kvality a slozitosty ( i kdyz asi ne hratelnosti bo to laguje ;) ) muze konkurovat ne jenom originy ale i jakekoliv jine stavbe kterou jsem v UO zatim potkal. Takovej harbour city je taky dost dobre udelanej , TILE samozrejme pouzivat musis , nejsem blbej abych zdi nebo podlahu delal item po itemu ( i kdyz u avalonu jsem hodne veci takhle delal a minimum byl pres tile) Dale me napadaji super udelane dungy , lios je taky super , vesnicka druidu atd atd..
Hihi, Vsechna vase mesta krome Harbour city maji podlahy delane tile funkci. Krome par mist, kde je na zemi dokonale pravidelnej obrazec.
Slozitost zrovna nepovazuju za znaky perfektne odvedene stavby do fantasy sveta. Co takhle spis prirozenost, ktera si s tou slozitosti vetsinou dost odporuje. Navic kvuli krase vam casto nesouhlasi zakladni fyzikalni a prirodni zakony, to jen tak na okraj :)
Ac jsem na Endoru hral asi 3 hodinky, mapku znam docela dost dobre, protoze prave na ni mi Vypravec ukazoval, jak presne nechce, aby to vypadalo - vyumelkovane, geometricky presne, neuzitcne slozite. Proto sem, jak ty rikas blbec, dlazdil cely mesto dalzku po dlazce, aby to vypadalo prirozene.
btw. Myslim, ze avalon si zrovna stavel ty, ne ? :p
Demo> Ty pako, ty furt mluvis o stary mape. Kdyby ses jen trochu dival a nelhal, ze si novou videl, tak bys vedel, ze Roklinka na novy jako mesto neexistuje. Tvar kontinentu a rozmisteni pohori je temer presna kopie, srovnej pouze TVARY. Baraky na zemi vetsinou stali, nemeli zadny mramorovy podklady, ale opet sme u toho, ze si novou verzi mapy nevidel, pac tam je rada mest s podkladem. Mapa se ti libit nemusi o to nejde, ale lhat taky nemusis. |
Beholder [- Monster of Underdark -] |
Edited by - beholder on 05/10/2003 19:58:26 |
 |
|
GM Vypravec
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:51:35
|
Avalon se mi nezda jako prirozena stavba. jinak vim ze to praci dalo.. to se pozna.. :o) Mnohem vic se obdivuji vasim DUNGUM.. protoze ty jsou na spickove urovni. :o) Ostatni je proste Ostatni..
Treba ja osobne povazuji za UO dilo Minas Tirith. Stavel sem jej 3krat furt to nesedelo stim jak to napsal Tolkien.. furt to bylo neco jineho..
Nakonec vzniklo to co vzniklo.. mesto o sedmi obranych kruhach jez jsou na upati kopce na jehoz vrcholu je citadela z bilou vezi.. napric mestkymy kruhy se tahne obrovskej skalni masiv na jehoz vrcholu je basta.. Skalni masiv je pruchozi. mesto jako takove se neveslo.. do klasik omezeni ENGINU UO.. + 125 a tak je v podstate hlavni cast mesta postavena pod 0 uroven. Jiste si dokazes predstavit.. kolik srandy to je kdyz do prace uzivaz i zakriveni Map Mulu.. a nestavis jen na ovne plose.
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:52:01
|
ROFL, me fascinuje tvoje drzost. Ty udelas mesto tak, ze v paintbrushi nastrikas kruh dirtu (vubec na vasi mape jsou krasne videt strikance kruhovych brushu ) a na to nalepis budovy asi tak 40ceti slohu (jiste, postahovat z netu ruzny kousky a pak sup, import) a rikas tomu mesto a opovazis se kritizovat endorska mesta, ktera nejenze maji smysl, ale maji sve jednotne slohy? Tvoje drzost je fakt neuveritelna. Nepatris taky k tem lidem, co ve skole propadaji a drze vsude tvrdi, jak to umi?
edit: Jinak nechapu, proc bych si nemohl pres .tile udelat podklad a na ten stavet? Stejne to nebude v radaru ani ve hre videt, ten podklad poznam treba jen pokud se podivam na map0.mul bez statics. |
|
Edited by - Demostenes on 05/10/2003 19:56:58 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 19:54:31
|
jo stavel , nevedel jsem ze to bude tak lagovat ale zrovna avalon mi prijde dost peknej a ne jen protoze jsem ho stavel ja :) Me se mapa endoru ze 80% lidi a je super , je malo mist kde to vypada neprirozene nebo umele , do toho sveta to zapada perfektne imho a OSI mapa si na tu endorskou proste neskrtne .. zacinajici kostkovyma dungama na OSI az po mesta kde snad jedine takovej vesper nebo moonglow stoji za nejakou komparaci.
edit:
quote:
Stavel sem jej 3krat furt to nesedelo stim jak to napsal Tolkien..
Panacku.. kdyby tolkien videl ty vase mesta tak by vas snad dal k soudu , nebo pokud mozno zabil ;) |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 19:59:49 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:02:38
|
quote: Originally posted by Demostenes
Ty by sis člověče neviděl do pusy ani v zrcadlový síni jak tak koukám. Pro práci jiných mít slova pouze jako smutná parodie, hnus, odfláklost a pro práci vlastního teamu genialita, dokonalost atd ... to už je doopravdy na léčení chlape.
S tímhle už nejde ani flamovat. To už je o strach, že mě zavřou za neúmyslnou pomoc při sebepoškozování. |
Noe
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:03:46
|
ROFL, me fascinuje tvoje drzost. Ty udelas mesto tak, ze v paintbrushi nastrikas kruh dirtu (vubec na vasi mape jsou krasne videt strikance kruhovych brushu ) a na to nalepis budovy asi tak 40ceti slohu (jiste, postahovat z netu ruzny kousky a pak sup, import) a rikas tomu mesto a opovazis se kritizovat endorska mesta, ktera nejenze maji smysl, ale maji sve jednotne slohy? Tvoje drzost je fakt neuveritelna. Nepatris taky k tem lidem, co ve skole propadaji a drze vsude tvrdi, jak to umi?
edit: Jinak nechapu, proc bych si nemohl pres .tile udelat podklad a na ten stavet? Stejne to nebude v radaru ani ve hre videt, ten podklad poznam treba jen pokud se podivam na map0.mul bez statics.
Ty namachrovana lamo, ty si dovolujes urazet cloveka, kterej toho o tomhle vi daleko vic nez ty budes kdy vedet? Ze se tak cilis, kdyz ti nekdo to tvoje kritizuje, ale ty kritizovat muzes co ? A nejednou ti tecou nervy, kdyz je to pravda. Je mi z tebe uprimne na zvraceni. |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:05:26
|
2vypravec: pro morijskou mapu z drtive vetsiny plati, ze podklad pod mesto = dirt At se kouknu na jakykoliv shot ze zastavene lokace, tak vsude vidim dirt.
http://www.moria.cz/_res/php9x2WYw.jpg http://www.moria.cz/_res/phpZFTbNV.jpg http://www.moria.cz/_res/phpBGp4X6.jpg http://www.moria.cz/_res/phpTPxj7T.jpg
Roklinka dirt, mesta dirt. HNUS To muselo by fakt hodne tezke udelat ;) A to se jeste nazyvas clovekem, ktery ma esteticke citeni?? Cela moria na me pusobi na smetiste, a ja si vzdy myslel, ze to byla hrda mesta.
Uz to nevydrzim...., stahni si novou mapu a NELZI, ze si ji videl, tohle s ni nema nic spolecnyho, ses snad natvrdlej ?
Ad reka na strese - ty blbe to je fotka z OSI |
Edited by - beholder on 05/10/2003 20:06:59 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:07:19
|
http://www.moria.cz/_res/php7YiuUn.jpg
Tak slavnej Minas Troubith .. tomuhle rikate prirodni a neumela stavba??!!! OMG , vzdyt je to jako by to stavel nejakej barvoslepej zednik , ty vyblite barvy to je fakt des a hnus :). Tak tohle si stavel 3x? Zkus tak jeste 30x .. mozna to pak bude jako nejake mesto i pripominat , takhle je to spise jako halocinogenni zazitky nejakeho fet'aka :) ( viz kouzlo haluzky ;) )
ad vodopad na terase avalonu: Vy lamky jedny , podivejte se na anticky babylon , vypadal dost podobne a mej rajske zahrady a vodopady podobne jak avalon.. sice ne az tak vysoko ale v avalonu mame navic magii ;) |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 20:10:52 |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:08:53
|
Tak slavnej Minas Troubith .. tomuhle rikate prirodni a neumela stavba??!!! OMG , vzdyt je to jako by to stavel nejakej barvoslepej zednik , ty vyblite barvy to je fakt des a hnus :). Tak tohle si stavel 3x? Zkus tak jeste 30x .. mozna to pak bude jako nejake mesto i pripominat , takhle je to spise jako halocinogenni zazitky nejakeho fet'aka :) ( viz kouzlo haluzky ;) )
ROFL, asi LSD  |
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:09:51
|
quote: Originally posted by Demostenes Nam se navazis do vodopadu na terasach avalonu a sam mas na strese reku
http://www.moria.cz/_res/phpYQBP4n.jpg br /
Tohle neni vubec obrazek z morie |
Krabice je zaklad. |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:11:33
|
Mike: Stazeno z morie obrazky , posted by GM Vypravec osobne :D , any other questions??
LMAO dalsi perla , vubec nebyl pouzitej TILE , to jo! http://www.moria.cz/_res/phpxuYYts.jpg Koukam ze rady aby nestaveli jako mapu Endoru fakt povedli , bo neco takoveho na mape FAKT nikde nemame :) , uznavam , klobouk dolu ;) |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 20:13:57 |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:12:37
|
2noe: Vzivote jsem nevidel cloveka, ze kteryho by tak salala zavist jako z tebe.
Prosimte to si hodne fandis ;) Co by ti jako mel Noe zavidet ? Co mas, co je hodno zavideni ? Vem si prasek ;) |
GM Mandos, Moria team. Ranger Mongrel + Craft Thalion, DarkParadise |
 |
|
GM Vypravec
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:13:08
|
ROFL, me fascinuje tvoje drzost. Ty udelas mesto tak, ze v paintbrushi nastrikas kruh dirtu (vubec na vasi mape jsou krasne videt strikance kruhovych brushu )
HUH :o) DEMO jsi pri smyslech ? Mapa puvodni je delana GM Timem.. ted chci ukazat mesto ktere sem delal ja.. nebo on v painbrusi.. koukni do hobita.. jsou tam prave Nory.. i zdene domky.. cela oblast komplet sakumprask udelana znovu.. kazdemu budu sem definoval vysku..
koukni do Edorasu je to mesto ktere ma ulicky a je staveno do pozvolneho kopecku.. Koukni na Minas Tirith.. to je to co se nachazi v mapce v dungove casti uplne v pravo dole.. tam pochopis.. ze ty jsi buh .. a ja jen ten kdo kdo umi kreslit v penbrusi.. :o)
kdyz us budes pri tech prochazkach.. nezapomen juknout treba do Hurky a hurecka.. pak popremejslej o tom co je Prace a co je prace..
a na to nalepis budovy asi tak 40ceti slohu (jiste, postahovat z netu ruzny kousky a pak sup, import) a rikas tomu mesto a opovazis se kritizovat endorska mesta, ktera nejenze maji smysl, ale maji sve jednotne slohy?
Co ty vis o slohah jez patri k PP ? proboha.. utri si slzy at konecne vidis pravdu.. :o)Tvoje drzost je fakt neuveritelna. Nepatris taky k tem lidem, co ve skole propadaji a drze vsude tvrdi, jak to umi?
jo ted si popsal sebe.. :o) edit: Jinak nechapu, proc bych si nemohl pres .tile udelat podklad a na ten stavet? Stejne to nebude v radaru ani ve hre videt, ten podklad poznam treba jen pokud se podivam na map0.mul bez statics.
|
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:16:23
|
Krasa clovek zmizi na chvilku a krasny tri stranky cteni
to chosen: pekne na hovno system run ste teda vymysleli vivat tameri |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:16:29
|
Mike: Stazeno z morie obrazky , posted by GM Vypravec osobne :D , any other questions??
LMAO dalsi perla , vubec nebyl pouzitej TILE , to jo! http://www.moria.cz/_res/phpxuYYts.jpg Koukam ze rady aby nestaveli jako mapu Endoru fakt povedli , bo neco takoveho na mape FAKT nikde nemame :) , uznavam , klobouk dolu ;)
Hihi, tohle 1. mozna 2. verze Minas Tirith, rikam stahni si a projdi si tu mapu, ted to vypada dost jinak, chodniky sou delany dlazka po dlazce |
 |
|
miyagi
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:17:16
|
hehe a to jako soudil ci zabil by je za co? nebo to by si udelal ty na jeho miste, pac "tobe" se ty mesta nelibjej? myslim, ze by to panovi profesorovi Tolkienovi nevadilo, pac on nikdy nedal vzhled jakemukoli svemu mistu jestli nekdo srovnava mapu s mestama a mistama jak vypadaj ve filmu, tak je divnej, pac vzhled mist ve filmu nema s Tolkienem nic spolecnyho |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:18:34
|
2chosen: neblbni, on kdyz jede LSD, tak ta fialova je sakra prirozena. Uz vidim jak ucil beholdera:
Vypravec: "Tak tato zed je prirozena" Beholder: "Ale me tak nepripada, je uplne silene fialova" V: "Kdepak, tady se podivej na Endor, u nich ma piskovec piskovou barvu, tak rozhodne nechci, aby to vypadalo u nas, piskova je pro piskovec neprirozena" B: "Ok, pisu si" V: "Vidis jaky maji na endoru dlazdeny cesty? Tak to je spatne, poradim ti, jak to udelat rychleji" B: *napjate posloucha" V: "vezmes si paintbrsuh a proste do mista kde bude mesto nastrikej dirt, usetri se tim hodne prace a hracum to bude stacit. A kdyby se jim to nezdalo, tak rekneme ze to tak je v Lotrovi a budou z ticha. Stejne to vetsina z nich necetla." B: "Fiiha, to je fakt dobry, si fakt kapo"
|
|
 |
|
GM Vypravec
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:20:37
|
ad vodopad na terase avalonu: Vy lamky jedny , podivejte se na anticky babylon , vypadal dost podobne a mej rajske zahrady a vodopady podobne jak avalon.. sice ne az tak vysoko ale v avalonu mame navic magii ;)
:o) ted si me dostal ukazal si na jedinou ulici ze kterou sem nebal doopravdy spokojen a u me doma je jis barevne doladena :o) klidne ti to vyfotim :o) |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:21:38
|
jo tak to si nam to dokazal. ted jak si to rek tak uz tam to misto na mape mame. A nebo ze by se ve hre nechodilo po obrazcich z webu? Kdyz uz se snazite plivat po nasi mape, neberte si k tomu brat obrazky odjinud. trosku se tim ztrapnujete  
2demo: je to Tragena. ne "travena". Vidis ten rozdil? nechapu proc se chlubis cizi mapou a uz vubec nechapu proc zrovna mapou budouciho vlajkovyho RP shardu Sphereserveru :)) asi ti unikaj souvislosti. |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:21:42
|
2chosen: neblbni, on kdyz jede LSD, tak ta fialova je sakra prirozena. Uz vidim jak ucil beholdera:
Vypravec: "Tak tato zed je prirozena" Beholder: "Ale me tak nepripada, je uplne silene fialova" V: "Kdepak, tady se podivej na Endor, u nich ma piskovec piskovou barvu, tak rozhodne nechci, aby to vypadalo u nas, piskova je pro piskovec neprirozena" B: "Ok, pisu si" V: "Vidis jaky maji na endoru dlazdeny cesty? Tak to je spatne, poradim ti, jak to udelat rychleji" B: *napjate posloucha" V: "vezmes si paintbrsuh a proste do mista kde bude mesto nastrikej dirt, usetri se tim hodne prace a hracum to bude stacit. A kdyby se jim to nezdalo, tak rekneme ze to tak je v Lotrovi a budou z ticha. Stejne to vetsina z nich necetla." B: "Fiiha, to je fakt dobry, si fakt kapo"
Ted sem spokojenej, nezvladas tihu argumentu, budiz ti ulevou, ze me to neurazi, avsak jako vtip je to hodne slaby. Je mi te uprime lito a mel bys rychle vypadnout, nebo se ti nekdo z mistnich nechutne vysmeje. |
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:21:51
|
quote: Originally posted by GM Vypravec
:o) ted si me dostal ukazal si na jedinou ulici ze kterou sem nebal doopravdy spokojen a u me doma je jis barevne doladena :o) klidne ti to vyfotim :o)
Pridal si jeste par odstinu fialove? 
|
|
 |
|
Demostenes
Junior Member

818 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:23:59
|
quote: Originally posted by Tartaros
2demo: je to Tragena. ne "travena". Vidis ten rozdil? nechapu proc se chlubis cizi mapou a uz vubec nechapu proc zrovna mapou budouciho vlajkovyho RP shardu Sphereserveru :)) asi ti unikaj souvislosti.
Jak souvisi sphere server a dobra mapa? HEH? Dobra mapa a spatny emulator se nevylucuji, ale vy nemate ani jedno ;) Jinak pokud se uz chytas i mych preklepu, tak si na tom hodne spatne. |
|
 |
|
GM Vypravec
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:24:14
|
:o)) Demo.. tohle ma byt ocividne to co jsem na 100 % rikal nekomu prez ICQ ? :o)
|
 |
|
miyagi
Starting Member
6 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:24:49
|
mel by sis zajit k lekari  |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:25:44
|
jistě tak za: 1)To neni obrazek od Vypravece 2)To je obrazek od Vohryzka (lehce si to pleteš) s popiskem "Tak tady mate to jezdeni na broucich :)" 3)Tohle určitě neni z morie 4)Obrázky na webu morie, už asi tak pul roku nejdou přidávat. 5)any other questions?? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:26:02
|
Tak koukejte panacci a mozna se neco naucite jak se maji mesta delat , i ja jsem nad genialitou cloveka ktery tohle mesto stavel cumel: http://screens.endor.cz/ishenar/UO0125.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0126.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0127.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0128.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0129.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0130.jpg
Tak tohle je jak ma mesto vypadat i mit atmosferu , ne vase 'halo-art' vyblitky :).
Vypravec: Kdyz jsi ty fotky troubithu dal do hotpics tak si se chtel predvest , a pokud jsou nejlepsi co jsi v te dobe nasel pak je to fakt sila ;).
Tak dejme tomu http://www.moria.cz/_res/phpkvJJiK.jpg Prosim te , vzdyt je to uplne prazdne , naprosto vychlazene a vlevo ta barva te zdi naprosto nici celkovou kompozici , jeste ten uber kun :) no sila proste dalsi http://www.moria.cz/_res/phpbPaF9x.jpg Huraa , dokazal si postavit strechu a dame to do hotpics
pozn. Fotky z morii ktere uvadim jsem nefotil ja ( aby si nekdo nerek ze jsem vybral ty nejhorsi mista) ale prave to fotil vypravec jako ukazku do hotpics tech nejlepsich mist , jak vypadaj prave ty nejhorsi si nechci ani predstavit ;) |
|
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:26:11
|
2vypravec: No, ja nevim, ale kdyz jsem videl vasi roklinku, malem jsem si rval vlasy, to byla esteticka katastrofa (libil se mi ten vodopad ve skale, to je pekny napad, ale zbytek je proste odflakly).
No a o tom to prave je Demo. Na nove mape nic z tohohle co kritizujes neni. Zustal tam jen ten vodopad :) Takze opet mluvis o necem jinem. Babovka ti zaskocila patrne ze stare mapy ;) a tou se tady opravdu nidko nechlubi.
Kdyz chces prudit, tak si aspon sezen aktualni info ;) |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:29:07
|
mike: Neztrapnuj se prosimte kdyz o 2 posty po te co jsem postnul se vypravec priznal! ze to stavel sam ( i kdyz to pak zrusil)
Nenutte me stahnout si zase tu vasi mapu a vyfotit perly na ktere narazim , klidne muzem udelat soutez ;) |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 20:29:52 |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:31:27
|
ROFL, me fascinuje tvoje drzost. Ty udelas mesto tak, ze v paintbrushi nastrikas kruh dirtu (vubec na vasi mape jsou krasne videt strikance kruhovych brushu ) a na to nalepis budovy asi tak 40ceti slohu (jiste, postahovat z netu ruzny kousky a pak sup, import) a rikas tomu mesto a opovazis se kritizovat endorska mesta, ktera nejenze maji smysl, ale maji sve jednotne slohy?
jednotny sloh ;) Tim zduvodnujes, proc jsou vsechna vase mesta stejna ? Dyt je to fakt hrozny. Jak ze Sim City bleee. Plne odpovidajici tvemu estetickemu citeni a nedejboze fantazii ;)
PS: jooo ten flame se dost dobre rozjizdi  |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:32:20
|
mike: Neztrapnuj se prosimte kdyz o 2 posty po te co jsem postnul se vypravec priznal! ze to stavel sam ( i kdyz to pak zrusil)
Nenutte me stahnout si zase tu vasi mapu a vyfotit perly na ktere narazim , klidne muzem udelat soutez ;)
Jo jen to udělej. A jedinej kdo se ztrapnuje seš ty protože to neni obrazek z morie, hraju tam už rok a poznal bych to misto, neni z nove ani stare mapy a posilal to do obrazku VOHRYZEK se podivej!!
|
Krabice je zaklad. |
 |
|
beholder
New Member

224 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:32:32
|
Nenutte me stahnout si zase tu vasi mapu a vyfotit perly na ktere narazim , klidne muzem udelat soutez ;)
Jen delej, stahuj. |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:33:09
|
quote:
jednotny sloh ;) Tim zduvodnujes, proc jsou vsechna vase mesta stejna ?
Huh , vzdyt na endoru snad neni ani jedno mesto stejne jako nejake jine..
Mefisto: Morie rozjeli flam ze maji lepsi mapu a tady uz fatalne selhali bo mapu mame definitivne jednu z nejlepsich vubec ve svete co se neda ani nejak rozumne srovnavat s haloshitem co ma morie. Neboli zkus srovnavat mercedes a trabant , neni co.. |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 20:34:32 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:33:10
|
nechcete mi nekdo udelat summary ? prestavam se v tom flamu orientovat |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:34:07
|
jo stavel , nevedel jsem ze to bude tak lagovat ale zrovna avalon mi prijde dost peknej a ne jen protoze jsem ho stavel ja :) Me se mapa endoru ze 80% lidi a je super , je malo mist kde to vypada neprirozene nebo umele , do toho sveta to zapada perfektne imho a OSI mapa si na tu endorskou proste neskrtne .. zacinajici kostkovyma dungama na OSI az po mesta kde snad jedine takovej vesper nebo moonglow stoji za nejakou komparaci.
edit:
quote:
Stavel sem jej 3krat furt to nesedelo stim jak to napsal Tolkien..
Panacku.. kdyby tolkien videl ty vase mesta tak by vas snad dal k soudu , nebo pokud mozno zabil ;)
Dalsi trouba co nevidel novou mapu :)
Jinak s tou mapou Originu souhlasim. |
 |
|
Tartaros
Junior Member

527 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:37:50
|
quote: Originally posted by Demostenes Jak souvisi sphere server a dobra mapa? HEH? Dobra mapa a spatny emulator se nevylucuji, ale vy nemate ani jedno ;) Jinak pokud se uz chytas i mych preklepu, tak si na tom hodne spatne.
byla to spis takova poznamka na okraj :) Momentalne se skutecne nemam ceho chytit protoze vzajemnyho poplivavani prace sem se nikdy neucastnil a nehodlam s tim zacinat. Nemame dobrou mapu ani emulator, ale stejne sme z toho udelali dobrej shard. sme proste dobry :) |
SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji. Programujte (nejen) objektove |
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:41:23
|
Tohle už začíná být jako B-čkový americký thriller.
2Demo a Chosen: nestojí Vám u hlavy někdo s pistolí se slovy: "do pondělka dokaž, že jste nejlepší jinak to zmáčknu" ?
Jinak si totiž neumím představit proč děláte takovýhle caviky a ztrapňujete se tímhle dost pod úroveň způsobem a uchylujete se k takovýmhle argumentům 
A já vůl si myslel, že úspěšnost shardu závisí hlavně na tom jak se hráči baví, a ne na tom jestli je použitý odstín levandulově fialový na podlahu domku nebo pískově plavý.  
edit: ale jedno se tomuhle flamu musí nechat krásně se tu expujou posty  |
Noe
|
Edited by - Noe on 05/10/2003 20:44:20 |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:42:09
|
4Demo: http://212.80.76.22/mikeuo//patch.jpg Tak tady máš ten obrazk Minasu od Vypravěče. Edit: Pry stoji před knihovnou. |
Krabice je zaklad. |
Edited by - -Mike- on 05/10/2003 20:43:45 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:44:22
|
mike: LMAO , ROFL , tyjo to je vec , vzdyt ten obrazek je vic psychodelicky nez ty ktere jsem sem postnul :D. Zvlast ten strom je uber jak tam roste z ledovych tilu ( nebo co to tam snow vubec dela mi neni vubec jasne , hoodne prirodny ;) ) lol , fakt sila :) Tartaros: Nic jako dobrej flam v nedeli vecer , zvlast kdyz ti lidi to tak vazne zerou :) , me je osobne sumafuk jestli jsme nejlepsi ( to samozrejme jsme je to mimo diskusi) ale spis me sere kdyz nekdo rika ze udelal dobry dilo a pritom to stoji za dve veci ;)
edit: Nejak jsem si nevsim nejakej komentaru ohledne ishenaru? Njn s celisti na zem se tesko mluvi.. chapu |
|
Edited by - TheChosen on 05/10/2003 20:47:49 |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:45:31
|
quote: Originally posted by Mefisto
nechcete mi nekdo udelat summary ? prestavam se v tom flamu orientovat
Barvicky endoru vs barvicky morie |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:50:24
|
offtopic: můžete někdo vysvětlit mojí ženě proč se už půl hodiny řehtám jako hovado u PC. Já to nedokážu a ona si myslí, že se řehtám jí protože přišla před hodinou od kadeřnice s novým účesem.
Díky .. jde o záchranu mé rodiny, to že budu mít doma tichou domácnost kvůli flamu tomu sem se fakt nenadál  |
Noe
|
 |
|
Mongrel
New Member

175 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:53:03
|
Tak koukejte panacci a mozna se neco naucite jak se maji mesta delat , i ja jsem nad genialitou cloveka ktery tohle mesto stavel cumel: http://screens.endor.cz/ishenar/UO0125.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0126.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0127.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0128.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0129.jpg http://screens.endor.cz/ishenar/UO0130.jpg
Tak tohle je jak ma mesto vypadat i mit atmosferu , ne vase 'halo-art' vyblitky :).
Ty lampy :) hehe Krizik by mel radost
Tak dejme tomu http://www.moria.cz/_res/phpkvJJiK.jpg Prosim te , vzdyt je to uplne prazdne , naprosto vychlazene a vlevo ta barva te zdi naprosto nici celkovou kompozici , jeste ten uber kun :) no sila proste
To je Edoras ty troubo :) Tam maji sochu kone.
dalsi http://www.moria.cz/_res/phpbPaF9x.jpg Huraa , dokazal si postavit strechu a dame to do hotpics
pozn. Fotky z morii ktere uvadim jsem nefotil ja ( aby si nekdo nerek ze jsem vybral ty nejhorsi mista) ale prave to fotil vypravec jako ukazku do hotpics tech nejlepsich mist , jak vypadaj prave ty nejhorsi si nechci ani predstavit ;)
Jinak zkus si misto par jpegu stahnout tu mapu ;) tohle jsou ukazky minimalne ctvrt roku stare ze zacatku tvorby nove mapy.
Nicmene i ten nejhorsi z nich vypada lepe nez ten vas pravouhlej paskvil. Vase pokusy tvorit stredoveky Manhatan jsou opravdu k smichu. Chybi tam uz jen vendori na kazdym rohu co budou prodavat hotdogy ;)))) Nicmene to zapada do celkove vybledle atmosfery Endoru. Zadna kreativita, zadna fantasie, zadna zabava. Jen spousta zbytecny prace a vyhozenejch penez. |
Edited by - Mongrel on 05/10/2003 20:54:19 |
 |
|
Krtecek
New Member

160 Posts |
Posted - 05/10/2003 : 20:54:53
|
sem slysel ze tu je super flame tak abych tu nechybel tak tu tez neco postnu.
vuubec sem to necetl ale jedno je jiste. nemate pravdu. ste vylizany paka a vubec tomu nerozumite.
|
DP/BG - Krtecek, The Mage [sold/lost], Grandmaster Flamer. To ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze po me nejdou |
 |
|
Topic  |
|
|
|