Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Jake fun veci ste udelali jako NB?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

SeaRanger
Starting Member

57 Posts

Posted - 06/07/2003 :  08:31:54  Show Profile  Visit SeaRanger's Homepage  Send SeaRanger an ICQ Message Send SeaRanger a Private Message  Reply with Quote
Ma prvni postava se jmenovala SeaRangerMage The Ranger :-)
Vysel az druhy pokus, ale netusil jsem ze se Sorcerer nevejde cely do radku :-))

Patron magu
*Pravda se nesmi zaměňovat s názorem většiny* J. Cocteau
*Jak smutná epocha, v níž je jednodušší rozbít atom než předsudek* A. Einstein
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 06/07/2003 :  22:50:57  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SeaRanger

To nic neni. Nedavno jsem byl u banky v Britu a oslovilo me nejake individium slovy, cituji presne "Ahoj magu, nemel bys neco pro newbika? Treba cernej plast nebo neco rare" Tak jsem se zeptal jestli by mu stacila fire nebo stone barva a kdyz rekl ze jo tak jsem mu sdelil ze ten zrovna nemam a KOPnul pryc.

Paaanecku... jeste nejaky hrdinsky pribeh mas na jazyku?
Urcite jsi zachranil nejake princezny apod. ne?

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/07/2003 :  09:42:03  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Barvil jsem si pytlicek s regama tak, aby splyval se dnem rakve a veril jsem, ze ho proto PK nenajdou. Nasly

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Nazir
Starting Member

Nazir

4 Posts

Posted - 07/07/2003 :  09:52:45  Show Profile Send Nazir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mistral

Barvil jsem si pytlicek s regama tak, aby splyval se dnem rakve a veril jsem, ze ho proto PK nenajdou. Nasly

To jsi dělal blbě, některá pk nejsou úplně tupá, chce to mít ještě jeden neobarvený pytlík s regy po pěti kusech... :O)
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 07/07/2003 :  15:19:18  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nazir

quote:

To jsi dělal blbě, některá pk nejsou úplně tupá, chce to mít ještě jeden neobarvený pytlík s regy po pěti kusech... :O)

I to jsem zkousel, ale nekery PK jsou tak chamtivy, ze vylotily i korpsnu, kde bylo 500 lahvicek svetla. A tenkrat este nebyl program na rychly loteni :p

Go to Top of Page

Nazir
Starting Member

Nazir

4 Posts

Posted - 07/07/2003 :  21:08:11  Show Profile Send Nazir a Private Message  Reply with Quote
quote:
I to jsem zkousel, ale nekery PK jsou tak chamtivy, ze vylotily i korpsnu, kde bylo 500 lahvicek svetla. A tenkrat este nebyl program na rychly loteni :p

500 lahviček v tělesných dutinách? A nejmenovalo se to Pk nějak jako "The First", nebo tak nějak? :O)
Go to Top of Page

hyena
Starting Member

6 Posts

Posted - 08/07/2003 :  01:20:48  Show Profile  Send hyena an ICQ Message Send hyena a Private Message  Reply with Quote
znam jedneho co mi rikal ze s negrem se portl na nejakej ostrov tam zarval a ze nevedel kde se resnout tak si vykopal druhou postavu negra.ja sam strihal black hadry na bandy a kdys mi rekli za kolik se to da prodat tak sem si chtel ukousat ruku
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/07/2003 :  09:38:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
500 lahvicek je blbost :) protoze do backpacku se vleze jen 254 itemu :) ale jo taky sem jednou lapl nejaky pk co si za bukem michalo manarefy a melo jich plnej bagl, holt dokud nebyly kegy , vazne byly casy kdy nebyly, verte nebo ne , tak se michalo a michalo do baglu a pak slozite premistovalo do pytlicku :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 08/07/2003 :  10:06:41  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nazir

quote:

500 lahviček v tělesných dutinách? A nejmenovalo se to Pk nějak jako "The First", nebo tak nějak? :O)

Tenkrat jeste nebylo omezeni poctu itemu v batohu, mladiku :p

Go to Top of Page

SeaRanger
Starting Member

57 Posts

Posted - 08/07/2003 :  10:20:29  Show Profile  Visit SeaRanger's Homepage  Send SeaRanger an ICQ Message Send SeaRanger a Private Message  Reply with Quote
Svyho casu to par lidi skouselo v O/Ch protoze po jejich umrti byly videt akorat ty lahve a bylo obtizne jim vzit jejich vyzbroj. Ale protoze se vzdy nasel nekdo kdo si s tim dal praci a lootl jim to vse tak se na to vykaslaly.
EDIT: Ale pokud vim nosilo se tak max 200 lahvi, 500 se nedalo unest.

Patron magu

Edited by - SeaRanger on 08/07/2003 16:01:36
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/07/2003 :  10:26:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Mistral

hehe ty ale asi vis o cem mluvis co ? omezeni na todle bylo vzdycky, je totiz vicemene hardcoded , nejde o nejaky narizeni GM ale o vubec moznost do toho baglu takovej pocet itemu dat, proste ho do baglu nedas, vypadne ti pod nohy , pripadne do main backpacku, kdyz to budes zkouset treba na vacku v nem

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 08/07/2003 :  18:32:46  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

[quote]Originally posted by Mistral

hehe ty ale asi vis o cem mluvis co ? omezeni na todle bylo vzdycky, je totiz vicemene hardcoded , nejde o nejaky narizeni GM ale o vubec moznost do toho baglu takovej pocet itemu dat, proste ho do baglu nedas, vypadne ti pod nohy , pripadne do main backpacku, kdyz to budes zkouset treba na vacku v nem

Jo, jenze omezeni na padesat je asi tak priblizne posledni rok. Tenkrat jsem ty lahve nepocital, ale vim ze to byly stovky. Sroulo.

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 08/07/2003 :  20:41:02  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi je stejne toto: umrel (seda obrazkovka)..asi mi bugla postava (deleted) a udelal to jeste asi 3x.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 09/07/2003 :  02:33:46  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Moje úplně první nejprvnější postava byl macefighter/shieldfighter a protože v tý době bylo na TARu třetina lidí rudejch tam jsem na prvního koně syslil, hrajíc na modemu po víkendech, asi měsíc.. pak jak jsem byl zvyklej s tím plecháčem mít pořád warmode tak sem toho koňa ubil kladivem za asistence masivního výsměchu jistý turecký guildy..

mi z toho bylo tehdy fakt do breku

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 09/07/2003 02:34:09
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/07/2003 :  03:22:10  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
slysel jsem, ze jisty clovek si vzal do Cove jako vamp krumpac, ze si tam kopne Horizite..(mel sebou fools pickaxe)..jaksi s tim nejde kopat horizite.A jak mu malem bylo do breku (mozna brecel), ze to nejde kopnout.

Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 09/07/2003 :  11:46:07  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

slysel jsem, ze jisty clovek si vzal do Cove jako vamp krumpac, ze si tam kopne Horizite..(mel sebou fools pickaxe)..jaksi s tim nejde kopat horizite.A jak mu malem bylo do breku (mozna brecel), ze to nejde kopnout.

Rekl bych ze ten dotycnej brecel.....vim o koho jde, byl jsem toho svedkem

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 09/07/2003 :  12:24:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, jenze omezeni na padesat je asi tak priblizne posledni rok. Tenkrat jsem ty lahve nepocital, ale vim ze to byly stovky. Sroulo.

jo ty stovky byly asi tak dve amatere

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 09/07/2003 :  19:41:19  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo ty stovky byly asi tak dve amatere

No rozhodne to nebylo padesat, notore.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/07/2003 :  07:30:59  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koukam,ze tys to porad nepochopil, co?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/07/2003 :  10:07:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty uz to neber ani redeny , ja nekde mluvil o 50? ja od zacatku mluvim o omezeni 254 itemu na bagl a tudiz nesmyslnosti tvrzeni o 500 lahvich svetla a ty sem furt cpes naky ..... o tom co vymysleli gm za pravidlo, a ja pritom mluvim o tom co je proste technicky mozny magore

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/07/2003 :  11:13:45  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
Podivej, tamhle je pekna sukynka! NE, ja chci modrou! VEMES SI CERVENOU!!! Beeeee, proc nemuzu mit modrou?!

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 12/07/2003 :  11:58:03  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Co takhle zacinajici craft s 30 krumpacema v batohu:)

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/07/2003 :  10:26:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no a co me nejvic pobavilo svyho casu bylo prodavani Negra
kdyz to shrnu tak to bylo asi tak, ze aro vzal Martose / negra, sel s nim do dolu kde byl nakej craft, a jen sazel prikazy Negr kopej, Negr smeltuj, kraft si myslel, ze to je koupenej vendor , no tak mu ho aro prodal :) a milej Negr s nim odesel domu, a pak mu do rana zmizel, kdyz to chtel craft reklamovat, tak dostal jen odpoved, a krmil jsi ho ? ne ? tak to ti zdivocel a utek
takze si dejte bacha abyste nekde nepotkali zdivocelyho Negra

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 14/07/2003 :  12:40:22  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
no ja mel v batohu jednou asi 1500 (jde to) nakejch nausnic ... docela prdel, kdyz jsem je chtel strcit do sell assista (nebo jaxe ten udelator jmenuje) a predtim jsem zavrel a znovu otevrel bagl ... no a on ten bagl byl uplne prazdnej, takze jsem nemohl zadnou nausnici zacilit a zaroven jsem nemohl pobrat treba ingot, abych si udelal dalsi ... docela sux tehda -)

ego tycoon
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 14/07/2003 :  14:15:50  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ty uz to neber ani redeny , ja nekde mluvil o 50? ja od zacatku mluvim o omezeni 254 itemu na bagl a tudiz nesmyslnosti tvrzeni o 500 lahvich svetla a ty sem furt cpes naky ..... o tom co vymysleli gm za pravidlo, a ja pritom mluvim o tom co je proste technicky mozny magore

Jsou tam u vas vsichni tak vypatlany, nebo jeste vic a jen ty z nich umis psat? Degenere. Od zacatku mluvim o tom, ze driv nebylo omezeni 50 itemu na bagl.

Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 15/07/2003 :  12:36:14  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
no comment Mistrale

DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 15/07/2003 :  13:29:47  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Mistral: ROFLMAO....za rok na to prijdes

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2003 :  13:47:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

Mistral: ROFLMAO....za rok na to prijdes

neprisel na to uz asi dva roky, neverim, ze dalsi rok pomuze

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

SeaRanger
Starting Member

57 Posts

Posted - 15/07/2003 :  14:15:12  Show Profile  Visit SeaRanger's Homepage  Send SeaRanger an ICQ Message Send SeaRanger a Private Message  Reply with Quote
Omezeni na 50 itemu je jen pravidlo, ktere se da snadno porusit a pokud te pri tom pristihnou pak nasleduje Jail.

250 itemu je fyzicka hranice baglu, tolik veci tam narves i dnes ale pri jejim prekroceni to ruzne spadne a pod.

Copak to stale nechapes?

Patron magu
Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 15/07/2003 :  18:18:59  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SeaRanger

Omezeni na 50 itemu je jen pravidlo, ktere se da snadno porusit a pokud te pri tom pristihnou pak nasleduje Jail.

250 itemu je fyzicka hranice baglu, tolik veci tam narves i dnes ale pri jejim prekroceni to ruzne spadne a pod.

Copak to stale nechapes?

Boze, a rikam snad neco jinyho?

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/07/2003 :  18:38:06  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
LOL
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 15/07/2003 :  19:07:05  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

LOL

ne ROFLMAO

Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 15/07/2003 :  20:34:41  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
Tak tohle je konec... vsichni to zabalte

DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/07/2003 :  21:07:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To mas dobre, len si to neskrab
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 16/07/2003 :  09:56:34  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
ja ten smah koupim
Go to Top of Page

Don Gizmo
New Member

219 Posts

Posted - 17/07/2003 :  01:08:19  Show Profile  Send Don Gizmo an ICQ Message Send Don Gizmo a Private Message  Reply with Quote
divam se hafo off topicu asi, takze k puvodni otzce: Podivejte se na board ve Vespru....

Retired MMORPG player.
Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)

Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 23/07/2003 :  01:14:31  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Mno ja zacinala hrat uz ani nevim kdy, jestli v 98 nebo v 99 na kelevaru. Mno a tam mi nekdo nabidl ze se mnou potrenuje boxovani, ze mi tim vyroste sila (nemohla jsem ani uzdvihnout sekeru :) ) tak sme zacli boxovat... a boxovali jsme asi 4 hodiny... ja uz mela uuuuplne odrovnanej prst. Ja totiz kliklala furt na toho druhyho... Kdepak by me napadlo ze staci kliknout jedenkrat a muzu klido brouzdat po netu trebas....

Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co.
Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon
Go to Top of Page

Bulter
nic

7 Posts

Posted - 23/07/2003 :  12:10:52  Show Profile  Send Bulter an ICQ Message Send Bulter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga

Mno ja zacinala hrat uz ani nevim kdy, jestli v 98 nebo v 99 na kelevaru. Mno a tam mi nekdo nabidl ze se mnou potrenuje boxovani, ze mi tim vyroste sila (nemohla jsem ani uzdvihnout sekeru :) ) tak sme zacli boxovat... a boxovali jsme asi 4 hodiny... ja uz mela uuuuplne odrovnanej prst. Ja totiz kliklala furt na toho druhyho... Kdepak by me napadlo ze staci kliknout jedenkrat a muzu klido brouzdat po netu trebas....

Nebudes Ty zenska ?
Go to Top of Page

DDT
Starting Member

92 Posts

Posted - 23/07/2003 :  16:30:55  Show Profile  Send DDT an ICQ Message Send DDT a Private Message  Reply with Quote
Kdyz jsem jako NB zacinal, tak jsem si usmyslel, ze nebudu cheatovat a pojedu vsechno "manualne". Takze jsem "ruco" dojel mining do 60, tinkering do 75 a BS do 50.
Teprve pak jsem zjistil, ze ten assist neni tak spatnej :-)
A taky kdyz jsem sel poprve na vylet "do sveta" (asi po mesici hrani) tak jsem se trosku omylem dostal pesky az SV za misto, kde dnes stoji Templars town a kde jsou NPC PK, ktera se mne jala masakrovat. Neveda ze to jsou pouze NPC, snazil jsem se je ukecat, ze jsem NB. Kdyz si ale vrahouni nechteli povidat, tak jsem zbabele se svym nahatym craftem utekl :)

Pixel sem, pixel tam,
co já s nima udělám?
Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 23/07/2003 :  17:55:09  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
Ja mam stale v pameti, jak s cerstvou postavou paladina jsem zasel kousek na jih od trinsic moongate a potkal nejake pavouky. Hrdine jsem se pustil do boje, nicmene po chvilce uz se po icq rozbehla moje komunikace s kamaradem priblizne tohoto zneni:

- Zdar, mam zeleny status a ubyvaji mi zivot, jak se toho zbavim?
- To je poison, musis vykouzlit cure na sebe.
- Hmm, nemam regy.
- Tak vypij flasku cure, to je ta oranzova.
- Nemam zadne flasky
- Kde jsi, prijdu te ressnout

Nezapomenutelny je take Cenduv pozdrav. Jelikoz jsem mel newbie postavu, tak to byl skoro instantkill. Pro neznale se tento pozdrav provadi nejlepe vanq halou :)

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 23/07/2003 :  18:03:53  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Potka Hrac wispu (za starych dob bezne) a rekne: ja to PK sejmu, uplne adrenalin v krvi... wispa ho skoro zabije, hrac utece a povida:

Priste te PK sejmu. (hrac Subatai)

Go to Top of Page

messy
Starting Member

24 Posts

Posted - 23/07/2003 :  19:33:30  Show Profile  Send messy an ICQ Message Send messy a Private Message  Reply with Quote
ad1)Byl jsem jak u vytržení, když mi někdo ukázal, že nemusim při kouzlení otvírat spellbook a listovat asi tejden, abych si vyčaroval jídlo, abych náhodou neumřel hlady.
O nějaký čas později nás v Decietu přepadla Golgotha ještě s někym...
Od tý doby s Zonglerem Silverou a Igorem(?) vzpomínáme, jak se mi povedla udělat rare hrobnická lopata z band, který jsem jim tam nechal ležet a kopnul se podělanej až za ušima pryč - tlak 360 na 840. Oba tam lehli a ja pak malem taky, ale v realu.
ad2)Příkladem otravného věčného nb byl pro mě Kane v.s. Kutík, měl jsem taky stodva chutí protáhnout se kabelama a jednu mu vrazit. Nezbavil jsem se ho ani v Delu (samozřejmě že jsem lehnul já).
Vrcholem je/byl(?) HALUZ asi 14ti letej prudič(teď už má asi i občanku), kterej nás překvapoval tím, jak se dokáže neustále blbě ptát a přitom tak rychle vydělávat, typickej True Thief, kterej to dotáh na Pasquil PK.

Mess O´Turkey
...someone born to sweet the light, someone born to endless night...

Edited by - messy on 24/07/2003 13:07:45
Go to Top of Page

Johauna
Knight of Chaos

104 Posts

Posted - 24/07/2003 :  00:19:15  Show Profile  Visit Johauna's Homepage Send Johauna a Private Message  Reply with Quote
Sakra, mne zadne moje ulety nenapadaji, ktere by staly za zminku ... mozna tak takove ty historky, kdy jsem loni zacinala jako GM ...pac nektere ulety staly za to. (no spis bych se mela stydet. )

Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired
Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired
Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/07/2003 :  10:05:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johauna

Sakra, mne zadne moje ulety nenapadaji, ktere by staly za zminku ... mozna tak takove ty historky, kdy jsem loni zacinala jako GM ...pac nektere ulety staly za to. (no spis bych se mela stydet. )

treba to jak te trikrat chytli u AFK herdingu, coz je pro paladina nejdulezitejsi skill

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Johauna
Knight of Chaos

104 Posts

Posted - 24/07/2003 :  10:33:09  Show Profile  Visit Johauna's Homepage Send Johauna a Private Message  Reply with Quote
quote:
treba to jak te trikrat chytli u AFK herdingu, coz je pro paladina nejdulezitejsi skill

To ale neni pravda...

Go to Top of Page

Bearsson
New Member

390 Posts

Posted - 24/07/2003 :  10:39:07  Show Profile  Visit Bearsson's Homepage  Send Bearsson an ICQ Message Send Bearsson a Private Message  Reply with Quote
quote:
To ale neni pravda...

Ze jo ;] Ja taky sveho casu maval pasteveckou holi ...

Bearsson
Czech Heroes
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/07/2003 :  11:02:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

To ale neni pravda...

mno dobre, tak po pravde to bylo ctyrikrat, a neni to dulezitej skill

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Johauna
Knight of Chaos

104 Posts

Posted - 24/07/2003 :  12:44:16  Show Profile  Visit Johauna's Homepage Send Johauna a Private Message  Reply with Quote
quote:
mno dobre, tak po pravde to bylo ctyrikrat, a neni to dulezitej skill

Stejne kecas...

Go to Top of Page

Baghera
Starting Member

31 Posts

Posted - 25/07/2003 :  08:17:04  Show Profile  Send Baghera an ICQ Message Send Baghera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hador

Ncetl jsem to forum cely, ale osobne si myslim, ze jako newbiek si clovek tuhle hru uzije nejvic. Porad ma co objevovat a cemu se divit.
Pamatuju si kdyz jsem poprve videl nejakou potvoru, jak jsem byl vzdycky vyklepanej a utikal. Pak clovek pozna skoro vsechno a casem vas to prestane bavit. Uz neni co noveho objevovat a konci motivace. Pak akorat chvilku hromadite bud majetek nebo hlavy nepratel a nakonec skonci nekde na opustenym ostrove daleko od hracu a je jak stary clovek, ktery hodne vi a vi taky, ze hodne vedet za to vlastne ani nestoji. PvP je jeden druh zabavy v tehle hre, ale urcite ne uroven jake se da dosahnout. Kazdej nekdy zazil PvP minimalne co se Pk tyce. Nikdy jsem se PvP poradne nevenoval a myslim si, ze lide co me znaj tak me newbiekem nenazvou ani omylem.
Zavidim newbiekum. Kez bych mohl zase byt obycejnej newbiek a zase vsechno objevovat od zacatku a zase zkouset rejpat do draka kudlickou.

Hador to rek i za me.

*may there always be a road!*
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 25/07/2003 :  14:17:17  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
[reklama]Myslím si, že minimálně lidi z Dp mají ještě šanci objevovat přechodem z macrosys na expsys.. třeba na Endor :p[/reklama]

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000