Author |
Topic  |
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 20:58:48
|
Tak by me zajimalo jestli i takovi casove vytizeni lide jako hraci online her maji cas i na sportovani (nemyslim tim kdo vypije vic skopku atp. ).Ja na priklad hraju basketbal-co vy?
Edit: jestli tady uz nejakej takovej topic byl tak sorry, ale proste me to zajima...
|
Ansion ,The Mage – lost |UO - DP| Finer ,The Paladin - PRESENT |UO - DP| {{{{Kde chybí argumenty nastupují pěsti}}}}
|
Edited by - Ansion on 20/05/2003 15:44:53
|
|
| |
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 21:03:35
|
to by skoukal , nejen ze jsem parival ultimu 12 hodin dene ale u toho jsem delal 2 a pul roku bojova umeni.. no a pak jeste rok tanecni :) , ted delam velky nic :) bo me uz zadnej sport nebavi |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 21:06:43
|
Mnojo.. já prvně asi rok takovou podivnou vietnamskou sebeobranu ( z tý si pamatuju už jen kastrační údery ).. pak přes dva roky veslování ( skončilo to když jsme skončili na Primátorkách poslední když sem chytil kraba a vystoupil z lodě ).. a ted tak maximálně rekreačně fotbálek, basket.. občas doma přendám činku z místa na místo  Hele co udělat někdy čutálistickou akci Dp vs Moria ? ( nemyslím stolní.. )  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 21:15:55
|
Tak ja hraju zavodne volejbal,teda rok jsem ho hral zavodne protoze v celem okresnim meste se nenaslo vic jak 8 lidi co by to hrali solidne a tak jsme se prihlasili jeden rok a dalsi nas jaksi trener neprihlasil protoze v ty kategorii dorostu tu nikdo nehraje [severni cechy] ,to tvrdil a do chlapu nas vul neprihlasil.Hraju volejbal aktivne uz od osmy tridy tj asi sesty rok.predtim jsem trajbnul hokej jeden rok a jeste predtim fotbalek asi pet let uz od skolky.tedka si chodime zahrat s klukama z gymplu na umelou travicku 5 na 5 a je to celkem pohodicka.pak tedka se zacinajicim letem budeme chodit na beachvolej a vrcholem sezony bude Drevenice,neede tam nahodou nekdo?
jinak klidne bych zahral cutal DP vs Moria :] |
máslo |
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 21:50:54
|
Basket, fotbal kdysi aktivne (fotbal asi v 10, basket v 16). Ted rekreacno-aktivne basket, jinak mam rad vsechny micove hry (fotbal, florbal, volejbal atd.). Nejaky vytrvalostni vybehani, gymnastika fuj!
Pro fotbalek Moria vs. DP sem!
And one...And one...And one |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
Edited by - Azirafal on 19/05/2003 21:51:34 |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 21:58:05
|
Co tak udelat turnaj , endor , moria a dp ve fotbalu ;) Treba na dp open air 2003 .. bude nejakej??? |
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
|
 |
|
Azirafal
Envinjatandil
88 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:03:53
|
Jop, taky me to napadlo, ze bych vlastne za DP uz asi nemel hrat. No, Tragedy, Jane zorganizujte neco pls  |
Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:09:58
|
quote: Originally posted by Azirafal
Jop, taky me to napadlo, ze bych vlastne za DP uz asi nemel hrat. No, Tragedy, Jane zorganizujte neco pls 
ja bych vedel o perfektnim placku a hospode,ale ma to par chybek I, je to pod sjezdovkou II,je to v horach III,je to celkem pro vsechny z ruky [severni cechy] |
máslo |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:24:52
|
Endor by nedal dohromady team.. půlka lidí by nemohla přijet protože za to jak se chovaj ke svýmu okolí by jim kdekdo nabacal  Jo a ještě bych pozval Hodonín zvlášt.. na rozehřátí a demonstraci co je faul, co ještě pořád a co už fakt ne *odneste ho*  |
"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it." G.B. Shaw
|
 |
|
Horin
New Member

179 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:31:29
|
quote: Originally posted by Atreus
Jo a ještě bych pozval Hodonín zvlášt.. na rozehřátí a demonstraci co je faul, co ještě pořád a co už fakt ne *odneste ho* 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:54:50
|
quote: Originally posted by Atreus
Endor by nedal dohromady team.. půlka lidí by nemohla přijet protože za to jak se chovaj ke svýmu okolí by jim kdekdo nabacal  Jo a ještě bych pozval Hodonín zvlášt.. na rozehřátí a demonstraci co je faul, co ještě pořád a co už fakt ne *odneste ho* 
*spadnul ze zidle* |
máslo |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:55:06
|
Me prisli ve fotbale hodoninaci nahodou dost dobry a ferovi , jedinej kdo lamal ten team proti nama ( ja hral za hodonin proti soucasne endor parte :) ) jsem byl ja :)). |
|
 |
|
Lemiux
Starting Member
1 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:55:33
|
Fotbal - brankar -> 4b trida ( ted uz konecne "A" muzstvo kde mam zatim odchytano 180 minut :) ) |
Qui-Gon iq tyqe warrior Lemiux lammer necro BrB |
 |
|
TheChosen
New Member

241 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 22:57:37
|
No nebylo by spatne udelat UO open air misto DP .. vyreklamovat na ceske shardy a pak se udela urcite zas takovejch 100-200 lidi jako open air 1.. ale otazkou je jestli nas do stejne lokality pusti po tom co jsme predvedli na dp open air 2  |
|
 |
|
TUQ
Starting Member
50 Posts |
Posted - 19/05/2003 : 23:23:46
|
Fotbalek dam kdykoli...na hristi i ten stolni. Jinak hraju golf, polo (golf na konich a na slonech...to kdyz jsem mimo republiku), tenis ve ctyrhre s Vaskem, Vaskem a Milosem, poker o neobydlene ostrovy vychodniho Tichomori a nekdy ruskou ruletu... |
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny |
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 00:00:42
|
Fotbálek dám až (jestli) budu mít čas.
Jink ad topic: Třikrát tejdně po večerech chodím na tréninky (bojové umění). |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 00:12:24
|
Basket taky vobcas hraju  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Schatus
New Member

314 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 00:21:56
|
Florbal,Fotbal ... kua ted si nevzpomenu jaxe to menuje jak se strili na jednu kasu a pocitaj se ty veci vod tyce a taaak (hlavne v sobe trochu zeleneho ) a Jungle - dost narocny  |
nAk|smOke nAkAshi crew www.nAkAshi.tk
Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
|
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 00:49:48
|
mno ja kopu do micudy uz par let asi od paty tridy takze tak 9 roku ale co prisla ultima zacali nejak treninkove jednotky klesat.
Jinak my z dohru muzem slozit 5 jedenactek na fotbalovy turnajek ale Ucednici ti maji benjaminy,zacky,dorosty a v kazdy kategorii A B C tak to asi vyhrajou 
jinak fotbalek bych dal
co teprve Evil jedenactka  |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 01:10:35
|
ja ted provozuji bojovy sport na foru a s GM 
Edit: kdysi jsem hral stolni tenis..ale cim dal se mi zda, ze ti funkcionari kurvi sport (hralo se do 21-ti, ted do 11)...proste funkcionari sou svine  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
Edited by - sword on 20/05/2003 01:11:47 |
 |
|
Pitbull
Starting Member
3 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 01:34:30
|
Ja, protoze jsem linej a nebavi me behat tak asi 2 roky pravidelne posilovna a ted asi rok jsem k tomu pridal jeste kickbox. Fotbal je nuda, vymyslete neco u ceho se nemusi behat, treba kdo vic vypije , ale to by vlasne mohlo bejt po tom fotbale |
Edited by - Pitbull on 20/05/2003 01:36:33 |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 07:20:55
|
quote: Originally posted by TheChosen
Co tak udelat turnaj , endor , moria a dp ve fotbalu ;) Treba na dp open air 2003
Sem vsema deseti pro!!Uz vidim ten zapas Evil vs. treba BH atd.Moria dp taky neni marny...Ale jinak pravda o te doby co hraju ultimu tak sportovne upadam...cim to? Jeste hraje tu nekdo basket zavodne?Husovice-Brno best tym 
|
Edited by - Ansion on 20/05/2003 07:26:07 |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 07:24:53
|
quote: Originally posted by swordicek
ja ted provozuji bojovy sport na foru a s GM 
Judo sek!!! |
Ansion ,The Mage – lost |UO - DP| Finer ,The Paladin - PRESENT |UO - DP| {{{{Kde chybí argumenty nastupují pěsti}}}}
|
Edited by - Ansion on 20/05/2003 13:36:01 |
 |
|
Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 17:46:45
|
Driv Fotbal, Sokol, Vodak, Basket... ted skola.  Ale zahraju si ping-pong, sachy, stolni fotbalek, normalni fotbalek, basket.... v podstate cokoliv snad krome golfu (nebavi me hledat micky v lese). |
Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member]. |
 |
|
Plague
Starting Member
52 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 18:31:04
|
"Sport"? *hledá ve slovníku* AHAAAA -->  |
Plague[Braterstvo], Istar Luin Lenost je matka pokroku. Václav Musil |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 19:47:53
|
quote: Originally posted by Plague
"Sport"? *hledá ve slovníku* AHAAAA --> 
Jiste to je takova ta cinnost po ktere te boli cele telo a musis se odreagovat (napr. UO,CS) alspon u me to tak je  |
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 20:00:33
|
Tak jsem byl o vikendu na srazu a tam obrovska cedule * SPORTEM KE ZDRAVI*  |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 20/05/2003 : 22:33:39
|
Mno ja mam sport hrozne rad: casto beham na tramvaj. Obcas si dam i marathon do hospy a kdyz uz jde vazne do tuheho, tak se zvednu od compu a jdu si pro Colu . |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Wolf
Starting Member
2 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 09:22:34
|
Judo, 11 let závodně a ještě sem s tim neseknul  Jinak každej týden do haly na fotbálek, semtam aji ven na umělku |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 09:36:02
|
heh, to ja teda skoro kazdej den vylezu eskalatory na hradcansky a andelu, pac na tech turboeskalatorech podle evropskejch gaynorem by clovek stravil mladi ... pocita se to jako sport? |
ego tycoon |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 10:12:47
|
quote: Originally posted by ToHor
heh, to ja teda skoro kazdej den vylezu eskalatory na hradcansky a andelu, pac na tech turboeskalatorech podle evropskejch gaynorem by clovek stravil mladi ... pocita se to jako sport?
sice nejsem prazak ale byl sem v praze ve staropramenu na brigade a musim rict ze ten ANDEL to je fakt husty ty eskalatory  |
 |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 10:21:55
|
My inteligenti jezdíme na Anděla tramvajkou  |
|
 |
|
Thundarr
Starting Member
6 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 10:37:07
|
Ja hraji dvakrat tydne futsal ( treninky ) , delal jsem MuaiThai, Tancil jsem folklor , ted jsem zustal jen na tom fotbale ... |
www.mifa.cz |
 |
|
Celeborn
Starting Member
1 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 11:14:31
|
Bowling (aktivne a registrovany hrac ) Pražský přebor (3. liga) |
Celeborn [last resurrect], Abraxas [fame looser], Dark Pilgrim [pure soul]
*Truth is out there * |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 11:26:41
|
quote: Originally posted by Celeborn
Bowling (aktivne a registrovany hrac ) Pražský přebor (3. liga)
Hehe taky dobry taky u nas mame bowling v casinu jenomze to tam vzdycky hraju ve vecerni hodiny a musim rict ze strziliva mi to jde hur  |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 11:45:34
|
vcera jsem jel domu autobusem (jezdi to pres strahov, takze je to spis takova horska draha) ... kdyz pominu, ze ridic byl prevdepodobne doposavad zamestnanej u spolecnosti poradajici vyhlidkove okruzni cesty prahou (takovym tim vlackem co jezdi po starym meste, pravdepodobne), takze cesta trvala zhruba dvojnasobek nominalni prepravni doby, tak pulku cesty se na me lepilo naky stary tucny zpoceny prase a druhou pulku na me prozmenu dejchala naka duchodkyne, takze never more ... metro rulez i kdybych musel zdolavat ty eskalatory jedouci v opacnym smeru
btw tak jsem tak uvazoval, co by se stalo, kdyby prestalo jezdit metro a vsechny ty eskalatory by se pustily smedem dolu .... za jak dlouho by se to dole preplnilo a zaclo to vypadavat do kolejiste :-) |
ego tycoon |
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 12:04:22
|
vcera jsem jel domu autobusem (jezdi to pres strahov, takze je to spis takova horska draha) ... kdyz pominu, ze ridic byl prevdepodobne doposavad zamestnanej u spolecnosti poradajici vyhlidkove okruzni cesty prahou (takovym tim vlackem co jezdi po starym meste, pravdepodobne), takze cesta trvala zhruba dvojnasobek nominalni prepravni doby, tak pulku cesty se na me lepilo naky stary tucny zpoceny prase a druhou pulku na me prozmenu dejchala naka duchodkyne, takze never more ... metro rulez i kdybych musel zdolavat ty eskalatory jedouci v opacnym smeru
btw tak jsem tak uvazoval, co by se stalo, kdyby prestalo jezdit metro a vsechny ty eskalatory by se pustily smedem dolu .... za jak dlouho by se to dole preplnilo a zaclo to vypadavat do kolejiste :-)
jj ty tlacenice v tramvajich,busech,metrech to je peknej shit nereknu kdyby se na me tlacila nejaka pekna baba to bych jeste prezil ale ti duchodci sou vsude kurvy jedny  |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 12:04:46
|
quote: Originally posted by ToHor btw tak jsem tak uvazoval, co by se stalo, kdyby prestalo jezdit metro a vsechny ty eskalatory by se pustily smedem dolu .... za jak dlouho by se to dole preplnilo a zaclo to vypadavat do kolejiste :-)
:)) |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Quam
New Member

159 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 12:50:56
|
quote: Originally posted by kouba
btw tak jsem tak uvazoval, co by se stalo, kdyby prestalo jezdit metro a vsechny ty eskalatory by se pustily smedem dolu .... za jak dlouho by se to dole preplnilo a zaclo to vypadavat do kolejiste :-)
jj ty tlacenice v tramvajich,busech,metrech to je peknej shit nereknu kdyby se na me tlacila nejaka pekna baba to bych jeste prezil ale ti duchodci sou vsude kurvy jedny 
to musite si ty stary lidi drzet od tela.[spravnej deodorant] ,no jinak je to celkem sranda kdyz na vas duchodce v dopravni spicce rve ze chce pustit sednout a pak nadava ze nemuze vylezt ven z busu,uz se mi stalo i ze duchodci rvali v poloprazdnym buse ze chte pustit pricemz mista tam bylo dost.musime mit s nimy toleranci. |
máslo |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 13:00:38
|
quote: Originally posted by QUAM to musite si ty stary lidi drzet od tela.[spravnej deodorant] ,no jinak je to celkem sranda kdyz na vas duchodce v dopravni spicce rve ze chce pustit sednout a pak nadava ze nemuze vylezt ven z busu,uz se mi stalo i ze duchodci rvali v poloprazdnym buse ze chte pustit pricemz mista tam bylo dost.musime mit s nimy toleranci.
jasne, nejlepsi je na ne srat |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 14:21:22
|
quote: ti duchodci sou vsude kurvy jedny
Musis nastupovat prvni a rychle obsadit volny misto.
Mi nejvic lezou na nervy ty postarsi damy (jeste to nejsou duchodkyne ale k 50 uz jim bude no znate to...) Tvarej se dulezite a hrnou se k volny sedacce. Takze mam radost kdyz ji vidim za voknem metra jak se chysta nastupovat a kouka po volnym miste, uvolni se misto a ja si tam rychle sednu  |
Moria - Kermel Lar Dp - Kdysi Anthoria - Neběhá OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady) |
 |
|
Mistral
Moderator

857 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 14:32:50
|
quote: Originally posted by Mickk
neco malo o duchodcich v mhd http://www.mageo.cz/home/COSSACK
ROFLMAO    |
Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death) Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
|
 |
|
Kolik
Junior Member

717 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 14:53:24
|
Husty alieni  |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 15:43:40
|
quote: Originally posted by Kolik
quote: ti duchodci sou vsude kurvy jedny
Musis nastupovat prvni a rychle obsadit volny misto.
Mi nejvic lezou na nervy ty postarsi damy (jeste to nejsou duchodkyne ale k 50 uz jim bude no znate to...) Tvarej se dulezite a hrnou se k volny sedacce.
Urcite znate nekdo ten typ duchodcu:Proste sedite a najednou se prihrne nejakej dedek treba s hulkou a zacne vas tou hulkou mlatit do nohy(mam vzdycky uplne vomlacenou nohu), kaslat a delat vsechny mozny veci jen aby jsi vypadl z toho mista.A zvlast to stve kdyz je o metr dal par volnejch mist Musime byt hodni na nase starsi spoluobcany...Stejne jako oni na nas
|
|
Edited by - Ansion on 21/05/2003 15:44:32 |
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 15:58:48
|
quote: Originally posted by Wolf
Judo, 11 let závodně a ještě sem s tim neseknul  Jinak každej týden do haly na fotbálek, semtam aji ven na umělku
Jsi to ty, pritely?Ze by jsi se vratil zpet to tohohle sveta*Doufa v navrat pritele* |
|
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 18:38:41
|
quote:
Urcite znate nekdo ten typ duchodcu:Proste sedite a najednou se prihrne nejakej dedek treba s hulkou a zacne vas tou hulkou mlatit do nohy(mam vzdycky uplne vomlacenou nohu), kaslat a delat vsechny mozny veci jen aby jsi vypadl z toho mista.A zvlast to stve kdyz je o metr dal par volnejch mistMusime byt hodni na nase starsi spoluobcany...Stejne jako oni na nas
The best of 89-03: "No vidite to? Je to snad mozne? Tohle by se pred 30 lety nikdy nestalo. Fracek jeden rozmazlenej!" |
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Ansion
Starting Member
13 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 18:57:02
|
quote: Originally posted by Jeffy The best of 89-03: "No vidite to? Je to snad mozne? Tohle by se pred 30 lety nikdy nestalo. Fracek jeden rozmazlenej!"
 |
|
Edited by - Ansion on 21/05/2003 19:18:14 |
 |
|
next_ghost
Starting Member
3 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 19:33:21
|
A nejlepší je, že se ten důchodce sotva vyrápe do schůdků toho autobusu a pak se skoro rychlostí světla přesouvá k nejbližšímu místu obsazenému nějakým takovým "rozmazleným frackem" Už se dokonce začal výzkum, jak vůbec dokáže důchodce vyvinout tak obrovskou rychlost  |
next_ghost (RL) kecal (100.1%), programátor (66.7%) [A-K]Ghost[CL-S] (GameZone CS & VC) odstřelovač (90.0%), stratég (70.0%) Next Ghost (Dark Paradise UO) kopáč (55.0%), smažič (35.0%) |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
|
Atreus
bububu!

426 Posts |
Posted - 21/05/2003 : 20:02:29
|
quote: Originally posted by Transylvanec
Smradi jedni nevychovani, fracci rozmazleny ja vam dam nepustit me sednout !!!
Proč se nepochlubíš widláku co provozuješ za sporty tam u vás na dědině ? .. Běh s kravkou v náruči přes hlavní ulici, házení hnoja na čas, čůrání do dálky..  |
|
 |
|
Topic  |
|