Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 Jake fun veci ste udelali jako NB?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 04/05/2003 :  10:03:21  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Jelikoz jsem precet uz hodne topicu.ZAjimalo by mne jak si kazdy z vas predstavuje nebo spis definuje newbika.Co je to pro vas newbik.Hlavne co berete jako newbika a kdy newbik se stane plnohodnotnym hracem.
A dal mne zajima vas osobni nazor na tyto zacinajici hrace.Ma se jim pomahat ci ne?

Pokud tady tento topic byl.Pls lock a POSlete mi nedko prosim copy tematu.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.

Edited by - Artuhr on 07/06/2003 09:08:59

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 04/05/2003 :  10:51:50  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

Jelikoz jsem precet uz hodne topicu.ZAjimalo by mne jak si kazdy z vas predstavuje nebo spis definuje newbika.Co je to pro vas newbik.Hlavne co berete jako newbika a kdy newbik se stane plnohodnotnym hracem.
A dal mne zajima vas osobni nazor na tyto zacinajici hrace.Ma se jim pomahat ci ne?

Pokud tady tento topic byl.Pls lock a POSlete mi nedko prosim copy tematu.

Newbika si predstavuju asi jako tebe....
Pomahat jen tem bystrejsim, aneb chytremu napovez, hloupymu HK

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/05/2003 :  11:10:07  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Je rozdil mezi newbiekem ve hre, ktery proste toho jeste moc nezna a neumi. Ten se vetsinou snazi se zlepsovat a nachazet nova mista/moznosti atd. Takovymi newbieky jsme byli vsichni a treba me tihle newbie vubec nevadi, spis naopak, jsou roztomili a pripominaj mi me zacatky. Pak je druha sorta newbieku a to jsou newbie kecalove a rejpalove, kteri vedi o hre samotne uplne ho*no a kecaj na forech/ vyveskach uplny hovadiny a mysli si jak jsou chytri. Takove newbie nema nikdo zkusenej rad a rad se do nich navazi. Kdyz treba ja zacinal, tak minimalne 3/4 roku jsem ani nevedel co to nejaky forum je a proste jsem hral. To bych doporucil vsem newbie, ono forum nema v podstate moc pozitiv, pro komunikaci s GM stejne je mnohdy rychlejsi e-mail.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 04/05/2003 :  11:20:27  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
to Tomik:Aspom jedna normalni odpoved na mou otazku Dik
Je fakt te newbici o kterych mluvis v pozitivnim smyslu jsou opravdu fajn.Pro ne je Ultima zezacatku jako druhy zivot a myslim si apson temhle by s melo pomahat.Na druhe strane nepomahat tem hajzlikum co s tebe tahaji jen prachy ani nereknou prosim a kdyz mu das 500 tak te este serve.

Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 04/05/2003 :  11:29:02  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
Newbik je pro me novy hrac v urcite hre. Doba mezi newbie hracem a plnohodnotnym hracem je ruzne dlouha podle schopnosti a zkusenosti hrace. Nekdo vyzraje za velmi kratkou dobu, nekdo treba nikdy... Newbik se pozna jak ve hre (ne skillove, ale hrou) tak mimo hru - forum. Da se poznat podle nesmyslnych navrhu, podle postu bez jakeokoliv celkoveho prehledu o hre. Newbici by meli hlavne hrat a nepsat na fora o vecech, o kterych nemaji prehled. Newbikum se nema pomahat ve smyslu newbie dungu, kamenu proti pk, hb ... Newbik by mel vse prozkoumavat sam, ci s kamarady newbiky. Vetsinou se tak ale nedeje a newbik skonci na hb, kde si nechava od "radoby_starsich_hracu" radit a delat vse co rikaji. Tim se ale nauci jen to, ze bude vedet jak zbugovat magery ci naharvestit nevic na tom nejuber respawnu. Ale skilly a prachy tim dostane... ale zkusenosti uz ne...

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 04/05/2003 :  12:14:52  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
Newbie je pulka tohodle fora, nechapu ze ta druha pulka ma furt nervy se s nima hadat :). Newbiek je clovek v zasade jen kratkou dobu, pak je bud normalni nebo je lama...treba ja :)

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 04/05/2003 :  12:22:00  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Newbie.. nový hráč.. tedy nikoliv nová postava..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

trek
Starting Member

1 Posts

Posted - 04/05/2003 :  12:58:33  Show Profile Send trek a Private Message  Reply with Quote
To je kokotina podle me je noob kazdej kdo nehraje pvp -)

trek the Paladin [Templar-Adept]
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 04/05/2003 :  15:54:53  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trek

Nepsal jsi mi asi pred mesicem, ze na PvP seres a ze budes jen hrat PvM ?
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 04/05/2003 :  17:32:43  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Ja nevim soude podle narazek asi zrovna slouzim jako vzorovej newnik na foru.ALe musite pochpit ze lina huba holy nestesti.Radsi se ptat driv nez bt potom nekomu za blbce.

Newbiek je clovek v zasade jen kratkou dobu, pak je bud normalni nebo je lama...treba ja :)
/quote/
S timhle nazor plne souhlasim

Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 04/05/2003 :  21:34:12  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vetsi hovadinu jsem dlouho necetl.

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.
Go to Top of Page

Plague
Starting Member

52 Posts

Posted - 05/05/2003 :  21:03:54  Show Profile  Send Plague an ICQ Message Send Plague a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LordJerry

quote:

Vetsi hovadinu jsem dlouho necetl.

LOL, víš co znamená vtip?

Plague[Braterstvo], Istar Luin
Lenost je matka pokroku. Václav Musil
Go to Top of Page

Only I
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/05/2003 :  21:41:57  Show Profile  Send Only I an ICQ Message Send Only I a Private Message  Reply with Quote
Dokonale popsany tady.

Mickkalus [tired]
Kdyby mohly volby neco zmenit, uz davno by je zakazali!
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 06/05/2003 :  16:36:58  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Only I

Dokonale popsany tady.

Konecne jsi se nasel
Go to Top of Page

Only I
Starting Member

8 Posts

Posted - 06/05/2003 :  18:38:20  Show Profile  Send Only I an ICQ Message Send Only I a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ardeth

quote:
Originally posted by Only I

Dokonale popsany tady.

Konecne jsi se nasel

No dyt to mam v podpisu, ne :p

Mickkalus [tired]
Kdyby mohly volby neco zmenit, uz davno by je zakazali!
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 08/05/2003 :  07:12:20  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
to Only I:Peknej popis.Doufam ze jsi to nedelall osobne.

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 08/05/2003 :  16:40:55  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
To bol sam velky Dark Doomer!

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 09/05/2003 :  10:00:16  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Ja osobne newbikum pomaham rad pokud jsou slusni. Bod, kdy se z newbika stane plnohodnotny hrac lze asi tezko urcit, protoze jsem nikdy nepotkal nikoho, ktery by se nesetkal s necim novym. Za newbika lze spise povazovat jen cloveka, ktery je naprosto novy a chybeji mu zakladni znalosti daneho systemu.
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 09/05/2003 :  11:22:38  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja osobne newbikum pomaham rad pokud jsou slusni. Bod, kdy se z newbika stane plnohodnotny hrac lze asi tezko urcit, protoze jsem nikdy nepotkal nikoho, ktery by se nesetkal s necim novym. Za newbika lze spise povazovat jen cloveka, ktery je naprosto novy a chybeji mu zakladni znalosti daneho systemu.

RK,HK,full by Evil... dobrá pomoc

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Valeous Daa
Starting Member

2 Posts

Posted - 09/05/2003 :  13:35:53  Show Profile  Send Valeous Daa an ICQ Message Send Valeous Daa a Private Message  Reply with Quote
Pro me je hlavne newbik clovek kterej smahne treba s 5ti magama cloveka a pak se mu vysmyva.

Valeous Daa [Brotherhood]
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 09/05/2003 :  14:57:51  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Valeous Daa

Pro me je hlavne newbik clovek kterej smahne treba s 5ti magama cloveka a pak se mu vysmyva.

Tomu se rika "blbec"......
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 09/05/2003 :  15:51:20  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Valeous Daa

To je lepsi 1 proti 5 nekoho smahnout a jeste utict, to uz je na vysmech

Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 10/05/2003 :  09:08:55  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
1. nwbik) To uz tu jmenoval Thomik... snazivej clovek, ktery se uci od ostatnich a snazi se zapojovat do questu atd.
2. nwbik) Mozna by se tomu nemelo rikat nwbik ale spis dement. Ja to beru furt jako nwbika - clovek (casto PK:)), ktery chodi do bitvy jen kdyz ma presilu, PvP neumi ani trochu. Kdyz uz konecne nekoho s presilou sunda, tak mu nasazi HK a RK, a to jen proto, ze je nastvanej, ze ho musel honit celej den, nez ho polozil. A jako tresnicku na med.. v bitve kde ma proti sobe hromadu nepratel, tak misto zapojeni se do bitvy pouze sazi RK, tem kteri uz umreli, maji vylootovana tela a jenom si jdou treba pro zbytky nebo pro kone. Hmm ale to mluvim o Wande ale to je jedno...

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 10/05/2003 :  11:10:04  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
To je fakt ze takovej newbik kterej si jen honi triko na HK a RK.A nikoho poradne sam nesunda je fakt k posrani.Kdyz uz mne sejme nejakej profi PvP a ne nejak novacek a da mi Rk HK tak to prekousnu ale kdyz to samy udela novacek a jeste machruje.Tak bych nejradsi vlezl pres net k nemu dom a vyliskal ho

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/05/2003 :  11:30:33  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Chacha......bych rad vedel kerej borec vydrzi "honit" celej den
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 10/05/2003 :  12:12:50  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
My vime Ardethe, ze ty to zvladas zabit za par sekund

DzeF, Mage (Shadow Moon)

Edited by - Jeffy on 10/05/2003 12:13:30
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/05/2003 :  12:20:16  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jeffy

My vime Ardethe, ze ty to zvladas zabit za par sekund

Mysleno krapet jinak
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/05/2003 :  14:26:08  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja myslel ze maji lidi namakany ruce z posilovny a nebo z kuzelek....

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 10/05/2003 :  14:34:02  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azurit

quote:

Dycky maj namakanou only jednu ruku. Thomik je vyjimka pac ten ho prej musi vzit do obou
Go to Top of Page

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 11/05/2003 :  01:03:11  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dycky maj namakanou only jednu ruku. Thomik je vyjimka pac ten ho prej musi vzit do obou

Thomik ho ma prej jako maly decky....3,5Kg a 50cm

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 11/05/2003 :  01:07:23  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Pokec o newbících se začal nebezpečně zvrhávat. Zajímavej myšlenkovej posun, jen co je pravda

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 11/05/2003 :  11:00:19  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
No mohlo by se to jmenovat treba: Pokec pro bukwy, jestli hodlate pokracovat v tom "mereni"

DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Cert
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/05/2003 :  11:50:28  Show Profile  Send Cert an ICQ Message Send Cert a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jj, do jedne lupu a do druhe pinzetu :))

The murderer Feyd Rautha[Evil]
Born to be PK

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 11/05/2003 :  13:39:03  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Jo prima uchylnej topic.Mohl bych to treba prejmenovat na Newbie v masturbaci.A dat k tomu pool.Jinak nechapu jak ste se mohly dostat od NB k bambusum.Jako treb aod jmen v UO az k atomovkam.Jak uz nekdo napsal newbici jsou polovina tohodle fora

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 11/05/2003 :  17:07:43  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Prirozeny vyvoj....
Go to Top of Page

Mossad
Starting Member

22 Posts

Posted - 11/05/2003 :  18:31:07  Show Profile  Send Mossad an ICQ Message Send Mossad a Private Message  Reply with Quote
Darwin to popsal tak, ze se z nizsich druhu stava vyssi nikoliv, ze se vyssi degraduje na uroven nizsiho

Killer 86%, Explorer 66%, Socializer 40%, Achiever 6% - Test Your BQ

Dp - Ironfist'z [Brotherhood] / Sold

Let the flamewar begin!
Go to Top of Page

Cert
Starting Member

3 Posts

Posted - 11/05/2003 :  20:04:56  Show Profile  Send Cert an ICQ Message Send Cert a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mossad

Darwin to popsal tak, ze se z nizsich druhu stava vyssi nikoliv, ze se vyssi degraduje na uroven nizsiho

Nekdy o tom dost pochybuju

Born to be PK

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 14/05/2003 :  11:34:20  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja u tebe ne.....
Go to Top of Page

Cert
Starting Member

3 Posts

Posted - 14/05/2003 :  11:56:23  Show Profile  Send Cert an ICQ Message Send Cert a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja u tebe ne.....

Ja u tebe urcite jo......

Born to be PK

Go to Top of Page

Plague
Starting Member

52 Posts

Posted - 15/05/2003 :  18:42:43  Show Profile  Send Plague an ICQ Message Send Plague a Private Message  Reply with Quote
Neříká se tomuhle ... Posthunt?

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 15/05/2003 :  18:53:07  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Plague

Neříká se tomuhle ... Posthunt?

Ne
Go to Top of Page

Plague
Starting Member

52 Posts

Posted - 15/05/2003 :  19:22:27  Show Profile  Send Plague an ICQ Message Send Plague a Private Message  Reply with Quote
Uff, už jsem se lekl...

Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 16/05/2003 :  11:23:10  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

..na druhe strane nepomahat tem hajzlikum co s tebe tahaji jen prachy ani nereknou prosim a kdyz mu das 500 tak te este serve.

Jojo, to si pamatuju :). V druhý vlně cz hráčů UO (tj. ti, kteří mají na začátku 1000gp v brašně a ne 100gp, jako bývalo) jich bylo takových hodně, chtěli koně, barák (ten druhý den prodali nějakýmu skopčákovi) a ani se nenamáhali mnohdy poděkovat. Kdybych se do UO vrátil, což teďka nevím, tak jedině reskill, reskill, horsekill, motherkill, fatherkill, atd., prostě to jedině na ně platí. nedivím se mnohým hráčům, že zanevřeli na český guildy a jspou radši s cizími, aby si mohli hezky zahrát a ne aby čekali každým dnem, že je "friend" okrade v jejich domku. Enjoy well, UO je super hra. Ti co ji rok dva nadšeně hráli a dneska tvrdí, že je to sračka, by si měli vypláchnout hubu. (2Octopuss: ne fernetem.)

One village in Kenya is missing an idiot.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 16/05/2003 :  12:00:38  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
LAMIIIII

Jo a netvrdim ze UO je sracka, ale uz je o nicem. A zmrvili ji AOS, takze uz to vlastne je sracka.
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 16/05/2003 :  15:12:27  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Plague

Uff, už jsem se lekl...

Bacha na to, leknuti muze byt i smrtelny.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 18/05/2003 :  19:36:21  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Co treba zajimavz prihodz s nb hraci.Bylo to spis k placi nebo k smichu

Go to Top of Page

Plague
Starting Member

52 Posts

Posted - 18/05/2003 :  21:11:26  Show Profile  Send Plague an ICQ Message Send Plague a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bacha na to, leknuti muze byt i smrtelny.
[/quote]
No naštěstí jsem mladej a mám dobrý srdce, takže zatím se lekat mužu, ve stáří si dám pozor víc.

Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 18/05/2003 :  22:02:29  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

LAMIIIII

Jo a netvrdim ze UO je sracka, ale uz je o nicem. A zmrvili ji AOS, takze uz to vlastne je sracka.

Jak to víš? Ty si UO po AOS hrál?
UO je o ničem, stejně jako všechny hry
Go to Top of Page

Johauna
Knight of Chaos

104 Posts

Posted - 18/05/2003 :  22:12:45  Show Profile  Visit Johauna's Homepage Send Johauna a Private Message  Reply with Quote
Dalsi topic, ktery je v dusledku o necem jinem ...

Johauna The Dash - [Ultima Online - Dark Paradise] - retired
Johanka Frosthammer, lvl 44 Warrior [DaoC] - retired
Teal'auc Firali, lvl 26 Jedi [SWG - Eclipse] - active

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/05/2003 :  22:28:32  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Heh AOS sem nehrál tak nevim proč by měla zmršit UO
ÜO je jednoduchá a v tom je její přitažlivost i po tolika letech žejo ...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 18/05/2003 :  23:55:52  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Adam

quote:
Originally posted by Octopuss

LAMIIIII

Jak to víš? Ty si UO po AOS hrál?
UO je o ničem, stejně jako všechny hry

Kvuli zmenam co AOS prinesla jsem s UO skoncil (hned jak jsem zacal). Kdyz jsem pak navic cet jak je to cely jeden velkej bug, dobre jsem udelal. Hrajte neco co ma smysl, treba AO.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000