Cau lidi, chtel bych vas vsechny pozdravit, ja uz sice ziju prevazne v realnym svete ale na ten "nas svet" ktery jsem spolecne s vami sdilel neco pres dva roky :). Sice jsem skoncil sam od sebe, protoze jsem se uz trochu moc odcizil od reality a zjistil ze uz si ani nepamatuju jmena svych realnych kamaradu. To ze jsem hraval 8 hodin denne a vice uz je minulost, ted uz jenom obcas projedu account, pokud uz mi teda nebyl smazan :). Cas ted travim se svouji holkou a kamosema, uzviam pohodu a klidek, však to taky znate. Tak me napadlo ze sem na dp mel celkem slusnej majetek (nejaky bronzovky, 3m gp, ice, snow hadry, rare tubu, snow mustika, skladacky a 3 namakany postavy) a byla by skoda pripravit o nej dp :). Takze :
DNE 1.12. BUDE NEKDO MIT PREDCASNE VANOCE, PRESNE V 20:00 ZDE ZVEREJNIM JMENO A HESLO SVEHO ACCOUNTU, KDO PRNI ZADA ZDEDI MOJE JMENI.
Doufam ze nekomu udelam radost, kazdopadne postava Aragorn II, Lenoa a craftsman Kemak meni majitele, takze pokud budou delat nejaky bordel tak to nejsem ja :). Takze Cau vsichni uz na veky !!! .(
Presny... vyser se na to. Myslis, ze je tady nekdo zvedavej na to az nejakej nwbik ziska tvuj acc. Zrus to!! Ja nechci 1.12. sedet u kompu a furt jak idiot reloadovat uo foruma dovedet se nakonec, ze uz to vybral nejakej next ghost.
aragorne , za tohle dostanes banan od tibora , vis vubec co to udela se serverem na kterem jede czh forum?? Osobne bych to prodal , zarucene uz jsem prodal nad 10accountu. Beru 10% provizi , napis mi na icq :)
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
Znovu důrazně upozorňujeme, že prodeje a výměny accountů jsou v rozporu s pravidly serveru. Veškeré problémy a spory o vlastnictví accountu, pokud se prokáže prodej nebo výměna, budeme řešit smazáním accountu bez náhrady.
Znovu důrazně upozorňujeme, že prodeje a výměny accountů jsou v rozporu s pravidly serveru. Veškeré problémy a spory o vlastnictví accountu, pokud se prokáže prodej nebo výměna, budeme řešit smazáním accountu bez náhrady.
Děkujeme za pochopení.
*GM Baltazar*
Mluvi se tam o prodeji nebo vymene, nikoliv o darovani
AragornII poviem ti len jedno. KASLI NA TO! Vzdy ked refreshujem svoj acc (kedze si myslim, ze mi este na nieco bude...) vidim stale viac lam so starymi acc... Newbis by si mali robit vlastne postavy a sami budovat svoju povest vo svete DP a nie potom mi robit chaos v rozpoznavani kto je kto :)...Toto je aj pre inych "old" hracov. Prdte na to ludia! To si radsej maznite aj tak uz tie accy nemaju taku cenu jak mavali...HOWGH
Aragorne nedelej to. Svet DP ma momentalne OBROVSKE problemy s ekonomikou a gm se snazi ze vsech sil, aby server nebyl preplnen obrovskym mnozstvim penez a ruznych rare predmetu. Tohle by byla obrovska rana serveru DP.
"Znovu důrazně upozorňujeme, že prodeje a výměny accountů jsou v rozporu s pravidly serveru. Veškeré problémy a spory o vlastnictví accountu, pokud se prokáže prodej nebo výměna, budeme řešit smazáním accountu bez náhrady."
Tak to jsem rad, ze jsem stihl vsechny sve accounty prodat, po tomhle prohlaseni hodne klesne cena ;))
kecy v kleci , chci videt prvneho smazaneho accounta kvuli tomuhle. ( Aspon trochu znameho , at GM nenapisou ze smazali neexistujici accounty :) )
TheChosen - Close your eyes , to see the light! Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself. Noone can be told what the Endor is..Endor has you
Kazdopadne rozdani accountu je hloupost, to rovnou muzes vyhodit z okna dobrych 5k, co by si za to mohl dostat. Stejne ty lidi, co ten acc odchytnou ty tretky prodaj, bo nic jineho se snima delat neda...
A co s tim mam jako delat ? nechci ho uhanet nekde pul roku a pak za nej dostat par korun, navic me uz uo nebavi a nechci o nej prijit v te postave je ukryta cast me osobnosti a dva roky meho zivota, budu radsi kdyz jeste nekomu pomuze a ne kdyz o nej prijdu !
A co s tim mam jako delat ? nechci ho uhanet nekde pul roku a pak za nej dostat par korun, navic me uz uo nebavi a nechci o nej prijit v te postave je ukryta cast me osobnosti a dva roky meho zivota, budu radsi kdyz jeste nekomu pomuze a ne kdyz o nej prijdu !
1.12. kolem 20:00 to tu bude opravdu hodne naslapany, uz vidim jak se mi bude stranka nacitat po minute Ps. to ti je jedno komu to pomuze? jen aby zas nepribyl dalsi prudic.
Nu, Aragorne. Chces tedy dopustit aby kdokoli, kdo "zdedi" tvuj accout behal po svete s TVOU postavou? Pises ze tam kus tvyho zivota. Ano to znam a souhlasim. Ale zkus si predstavit ze ho "zdedi" nejaky nezodpovedny clovek a bude s tou TVOU postavou delat binec. Bude nicit povest TVOJI postavy a potazmo i TVOJI. Zvaz to jeste. Ja osobne bych svoji postavu nevenoval nikomu. To uz bych se slzou v oku a tezkou rukou potvrdit OK u delete char.
Presne tak ! Je mi nanic kdyz widim ty socky co tedka behaj s koupenejma acc. Honosej se rare hadrama a podelawaj "spirit" postaw lidi co sem kdysi obdiwowal...treba i starejch lidi z BH.
[quote] A co s tim mam jako delat ? nechci ho uhanet nekde pul roku a pak za nej dostat par korun, navic me uz uo nebavi a nechci o nej prijit v te postave je ukryta cast me osobnosti a dva roky meho zivota, budu radsi kdyz jeste nekomu pomuze a ne kdyz o nej prijdu ! [quote] P.R.O.D.A.T , uz chapes co s tim mas delat? :)
nemusite se o jeho acc strachovat, u me bude v dobrych rukou doporucoval bych ti aragorne abys ten acc dal me. kdyz mi ho das budes si ho moci kdykoliv pujcit atd
nemusite se o jeho acc strachovat, u me bude v dobrych rukou doporucoval bych ti aragorne abys ten acc dal me. kdyz mi ho das budes si ho moci kdykoliv pujcit atd
A uz je jeden "accountdestroyer" tady.Argone budes smrdet u kompu do 1.12 20h?Asi si porids mechanicku ruku ktera den/noc bude mackat F5...
Jinak AragorneII doporucil by to nedelat.Uz tak je dost "lidi" ktery koupily acc a delaj bordel...Jednoduse si to prodej a kup neco pekniho svi holce nebo to smazni!:)
P.S pokud je pro tebe 5k kc "par korun" tak nevim...
*dela si poznamky do listu nadepsaneho Accounty vhodne ke smazani*
A ty ses co zac ? Nejakej novej GM ?
taky jsem koukal, mrknu po pul roce na uo, protoze zijstim ze my byl bloknut acc, chcu se domluvit s nekym, koho si pamatuju a zijstim ze tam jsou lidi o kterych jsem(asi krom 3) vzivote neslysel. :) Uvidime jak budou fungovat, kdyz po nich clovek neco chce.
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)