Author |
Topic  |
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 15/09/2002 : 10:36:31
|
Takze tady se muzete bavit o Earth & Beyond .
Ale zajimalo by me, jestli se nekdo chysta to hrat.
Bromir Jr.-UO Dark Paradise(obcas) Beloebard-DAoC Morgan(vubec) Isildur-Kapitán stráží-UO Dark Paradise 2
Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"
|
|
| |
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 15/09/2002 : 12:33:47
|
No ja jsem o teto hre uvazoval. Ale jelikoz jsem mel betu a ta mi nesla opatchovat tak asi do full verze nepujdu.
Galarin Berserker Troll <RAGNAROK> Deradok Lurikeen Eldricht <Freedom>
|
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 15/09/2002 : 14:13:51
|
quote:
No ja jsem o teto hre uvazoval. Ale jelikoz jsem mel betu a ta mi nesla opatchovat tak asi do full verze nepujdu.
To je divne, koho znam tak vsem to jelo patchovani normalne... zkus to znova pokud se ti bude chtit  Je to docela dobre, ale nekoho to po urcite dobe prestalo bavit.
Takze vsichni co si to chteji vyzkouset, pospeste si mate posledni tyden betatestingu !!!
Bromir Jr.-UO Dark Paradise(obcas) Beloebard-DAoC Morgan(vubec) Isildur-Kapitán stráží-UO Dark Paradise 2
Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"
Edited by - semtex-cz on 15/09/2002 14:14:16 |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 15/09/2002 : 22:09:28
|
vetsi pismo uz nejde? co kdybych to nahodou prehlid ...
Patas member of Czech Heroes & Czech Anarchy |
 |
|
Ahmed
Starting Member
84 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 01:28:18
|
quote:
quote:
To je divne, koho znam tak vsem to jelo patchovani normalne... zkus to znova pokud se ti bude chtit  Je to docela dobre, ale nekoho to po urcite dobe prestalo bavit.
Edited by - semtex-cz on 15/09/2002 14:14:16
Vyzkouseno snad 100x vse konci na Hlasce Dimple error 503 a text
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 09:39:07
|
No já hodně přemýšlím o tom zkusit E&B, ale zatím jsem nikde nečetl relevantní popis jak se to hraje. Takže pokud někdo hrál betatest, napište víc...
---------------------- Ethernaly - Skald lvl 8 ----------------------
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 13:34:30
|
Založíš si postavu - normální osobu. Zvolíš rasu, oblečení. Pak zi zvolíš loď podle svého povolání a také si jí obarvíš a případně dáš znaky na křídla.
Létáš po planetách ve stylu Elite - většinou teda přistáváš na orbitálních stanicích, někdy na planetách a měsících. Po každém přistání vystoupí tvoje postava a můžeš pobíhat po základně. Tam nacházíš obchodníky, trenéry, postavy pro příběh a zadávání úkolů atd.
Já hrál Sentinela - je to takovej Explorer ale na rozdíl od explorera nemá stealth techniky při napadení ale vcelku umí i bojovat. Nemůže se ale zase warpovat jako oni.
Ve hře sbíráš zkušennost - ta je rozdělena na 3 různé druhy: fight, exploration a trade. Pokud například zaletíš do nového sektoru, objevíš nebo vytežíš materiál, objevíš něco nového, zvyšuje se ti exploration. Jakmile něco prodáš, zvyšuje se trade. Pokud bojuješ, tak fight.
Tvůj level je dán součtem všech.Takže já měl např. Exploration 13, trade 4, fight 7. Ale záleží na tobě, co ti vyhovuje víc.
Každé povolání má nějaké speciální vlastnosti. Jako Sentinel jsem například uměl v boji oživit mrtvé hráče, aby nemuseli zpět na základnu, uměl jsem předstírat, že jsem mrtev. Později bych měl umět zpomalení protivníka a další.
Pokud jsi hrál X Beyond the Frontier, atmosféra je podobná. Akorát nevlastníš svoje továrný a stanice.
Galaxie je hrozně velká a cestování mezi sektory probíhá pomocí jumpgates - přiletíš k bráně, aktivuješ jump.
Momentálně mi nefuguje motherboard, tak nemůžu zkoušet dál 
Možná tam bude víc zajímavých věcí - stalo se mi například, že jsem letěl k majáku a najednou mi to řeklo, že jsem v gravitačním poli. Tak jsem si říkal - dobrý, odkud to je? A jak jsem se koukal blíž takové divné mlhovině, najednou buch a loď to nevydržela. Takže nevím, co tam bylo. Nebo jsem slyšel o červích dírách, ale neviděl. Na jedné planetě jsem také našel nějaký chrám, ale nešlo mi u něj přistát.
Zelenac - druid in EQ - Luclin (Lost In Time) Zelbur - bureaucrat in AO (Lost In Time) Silenec - berseker on Morgana La Fay in DAOC |
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 13:46:26
|
Koukal jsem i na Screenshoty a nevypadá to věru zle. Tak tedy zakoupím....:)
|
 |
|
Listyx
Starting Member
75 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 16:09:11
|
konecne se mi dari stahnout si clienta k tyhle uzasnoti :) uz mam 199,22MB ;))) snad se to prez noc stahne :) jinak pokud to nebude vylozene tragicky tak do tyhle hry pudu :) miluju hry typu frontier :) chtel bych se zeptat... jak probihaj souboje ? vic ala X Beyond nebo spis Elite ? je možné koupit nějakou větší loď ? nebo se pouze upgraduje ta zakladni ?
MLF - Albion - Listyxia - Ice Wizard Mordred - Listyxia - Bard * http://www.camelotherald.com/guilds/Morgan/294.php *
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 16:56:53
|
Upgraduje se ta zakladni. Ale v podstate by to mela byt nova vetsi lod. Po dosazeni urciteho levelu musis vyhledat cloveka, ktery ti provede upgrade
Zelenac - druid in EQ - Luclin (Lost In Time) Zelbur - bureaucrat in AO (Lost In Time) Silenec - berseker on Morgana La Fay in DAOC |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 16/09/2002 : 17:06:09
|
a souboje - hmm ted si nepamatuju, jakej je rozdil mezi X BEyond a Elite 
Proste na radaru i ve vesmiru vidi cervene nepratele. Na radaru vidim vzdalenost. Do quickbaru si dam zbrane, napr. Beam zbran a misile. No a kdyz se priblizim, strilim. Pokud nejsem moc daleko, muzu dat i Follow a budu nepritele sledovat.
Tvoje energie je rozdelena na energii stitu a plast lodi. Energie stitu se dompnuje prubezne, pokud do ni nekdo nepali, plast nikoliv. Plast se opravuje na zakladne
 |
|
Irageon
Starting Member
4 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 03:01:41
|
:-((( ach jo..proc ja se prihlasim do bety jeste kdyz ani nemeli domenu, ctu vsecky newslettery kde ctu jak sou v hard beta a ted se dozvim ze ani neudelali open betu a uz bude konec ?? No nevim .. co od takove hry cekat s takovymhle pristupem ? kdyz misto czech maji ve formulari czechoslovakia ?
GM Irageon - Moria. |
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 08:14:08
|
quote:
:-((( ach jo..proc ja se prihlasim do bety jeste kdyz ani nemeli domenu, ctu vsecky newslettery kde ctu jak sou v hard beta a ted se dozvim ze ani neudelali open betu a uz bude konec ?? No nevim .. co od takove hry cekat s takovymhle pristupem ? kdyz misto czech maji ve formulari czechoslovakia ?
GM Irageon - Moria.
No ja nevim, alre pokud jsem to dobre pochopil open beta je ted tento tyden ... protoze vetsine lidi co splnili pozadavky (meli dostatecne PC ... a kdovi cojsete) vcetne me prisel email s aktivacnim kodem pro account. (ale ja uz to hral z doby uzavrene bety) Take jsem slysel, ze bylo downloadove centrum vytizene ze to jelo priserne pomalu, pokud to vubec slo.
Bromir Jr.-UO Dark Paradise Beloebard-DAoC Morgan Isildur-Kapitán stráží-UO Dark Paradise2 ?-Earth&Beyond Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"
Edited by - semtex-cz on 18/09/2002 08:15:08 |
 |
|
Listyx
Starting Member
75 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 10:39:32
|
Vcera sem dotahnul clieta :)) neco prisernyho :) tahal sem to dva dny rychlost se pohybovala tak od 5 do 22kbps :)¨ tahal sem to mimo jinych z tehle adresy ::)
http://syd4.ausgamers.com:8080/^157499998/ftp1/092002/enbfileplanetbeta_2.exe
jinak vcera byl dole logovaci server :( takze se mi nepodarilo pripojit :(
jen se zeptam.... loguje se pomoci prihlasovacich udaju na EA?
MLF - Albion - Listyxia - Ice Wizard Mordred - Listyxia - Bard * http://www.camelotherald.com/guilds/Morgan/294.php *
|
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 12:23:02
|
Tak parim uz asi 4 tydny betatest. No co k tomu rict.
Testil sem zatim warriora, explorera a ted parim tradesmana.
Warrior ... je proste warrior. Hlavni specializace na zbrane. Explorer a Tradesman me docela nadchly. Jako explorer clovek lita vsude mozne a tezi nerosty, ze kterych potom muze vyrabet vsechny mozne predmety. Ma plno boostujicich udelatoru a pouziva technologii stealth. Jako trades man se proste prekupuje zbozi na profit a muze vyrabet vsechny mozne druhy zbrani. Je docela prdel s nim okusovat nejakou potvoru :) No prdel ... jde tezce o zivot :) Ale kdyz clovek dobre kombinuje ruzne addon zarizeni da se prezit. Jinak tredesmnai jsou rasa terran .. tak ze lide a ty vyrabeji nejlepsi a nejrychlejsi motory. Coz se opravdu hodi.
Grafika je moc pekna.
Akorat me zarazilo, ze vesmir okolo vas ja spis jako placka nez full 3D. To znamena ze v zakladini rovine se da letet vside mozne daleko, ale nahoru a dolu jak par jednotek a dal to nejde. No na druhou stranu pokud by to bylo full 3D, tak by to chtelo asi podstatne vykonejsi server a vubec.
|
 |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 12:58:58
|
Zdravíčko pánové, hodně uvažuji o koupi téhle hry, ale jediné co mě zajímá je role čistého PK :-)
Proto se ptám: Je možný looting ? funguje to jako v Elite ? ( z vybuchlé lodě vylítnou kontajnery ) Půjdou po mě fízlové ? a jak je to s grůpingem ? A co Jan Tleskač ? 
BOB is my brother |
 |
|
Listyx
Starting Member
75 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 14:28:56
|
jedna taková možná inbecilní otázka.... jak je to s pingem ? :) do kolika se tak člověk musí vejít aby se to dalo hrát ? :) a jak Vám to (především modemistům) šlape ? :))
|
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 14:47:48
|
PK zatim nevim. Pravda, ze zrovna PK me moc nezajima.
Pokud jse o ping tak parim v praci ocas a tam sem na 128Kb lince a jede to v pohode. Domam mam ISDN a nemel sem zatim absolutne zadne problemy.
Pokud bych to mel srovnat treba s Asherons Call tak na ISDN mam ping kdyz to jede 200-300 ms. Coz v pohode staci. Samozrejme kazda OG obcas zalaguje. U EB sem si zatim zadneho extremniho lagu nevsimnul.
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 15:23:56
|
quote:
PK zatim nevim. Pravda, ze zrovna PK me moc nezajima.
Pokud jse o ping tak parim v praci ocas a tam sem na 128Kb lince a jede to v pohode. Domam mam ISDN a nemel sem zatim absolutne zadne problemy.
Pokud bych to mel srovnat treba s Asherons Call tak na ISDN mam ping kdyz to jede 200-300 ms. Coz v pohode staci. Samozrejme kazda OG obcas zalaguje. U EB sem si zatim zadneho extremniho lagu nevsimnul.
No já četl na jednom foru popis od maníka co hrál na 14.4 modemu. Čistě proto aby to zkusil. Tvrdil že to chodilo. Jistě, je to extrém :) Obecně si myslím, že si nikdo nedovolí udělat hru, která nechodí bez výrazných problémů minimálně na ISDN
|
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 15:42:18
|
quote:
Zdravíčko pánové, hodně uvažuji o koupi téhle hry, ale jediné co mě zajímá je role čistého PK :-)
Proto se ptám: Je možný looting ? funguje to jako v Elite ? ( z vybuchlé lodě vylítnou kontajnery ) Půjdou po mě fízlové ? a jak je to s grůpingem ? A co Jan Tleskač ? 
BOB is my brother
Pdle toh oco jsem slysel, budes se moci stat Piratem a piratit na vyhodnych obchodnich trasach, ohledne lootu jsem slysel, ze to tak nejak bude, ale nevim jak presne. V bete to nebylo obsazeno.
UO:Boromir Jr.-Dark Paradise Isildur-Kapitán stráží-Dark Paradise2 Beloebard-DAoC Morgan Gander-EB Pegasus Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?" |
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 15:51:27
|
quote:
quote:
BOB is my brother
Pdle toh oco jsem slysel, budes se moci stat Piratem a piratit na vyhodnych obchodnich trasach, ohledne lootu jsem slysel, ze to tak nejak bude, ale nevim jak presne. V bete to nebylo obsazeno.
UO:Boromir Jr.-Dark Paradise Isildur-Kapitán stráží-Dark Paradise2 Beloebard-DAoC Morgan Gander-EB Pegasus Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"
Že by z nás časem byla guilda obávaných pirátů ?
|
 |
|
Listyx
Starting Member
75 Posts |
|
Awer
Starting Member
92 Posts |
Posted - 18/09/2002 : 23:52:22
|
Už jste někdo zkoušel PvP ? Na jaký úrovni to tam je ?
BOB is my brother |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 19/09/2002 : 09:23:43
|
quote:
Obecně si myslím, že si nikdo nedovolí udělat hru, která nechodí bez výrazných problémů minimálně na ISDN
Uz jsi zkousel hrat Batlefield1942?Jest-li ano tak by jsi neco takoveho netvrdil 
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 19/09/2002 : 10:57:59
|
EaB je fakt pecka. Mimochodem, co hodláte hrát za char ? Já jsem už asi definitivně propadl Defenderovi. Prostě zákeřná assasinská svině. Dokonce si myslím, že bude pro případné PK nejvhodnější char, ale mýliti se je lidské :) Skilly Defendera:
http://www.ebportal.com/article/39
---------------------- Qasinka, Pegasus ----------------------
|
 |
|
Val
Starting Member
3 Posts |
Posted - 19/09/2002 : 15:29:48
|
Ad Listyx - naky kody sem videl na FilePlanet. Kdyz si das ze stranky www.earthandbeyond.com stahovat z FilePlanet tak nekde v tom povidani je moznost stahnout i manual a aktivacni klic. Bohuzel pokazdy mi ukaze ten samej, nevim jestli si hlida IP a kazdymu ukaze jinej nebo ma jen ten jeden, nemuzu to testnout na jinym kompu ted. Zkus se tam juknout.
|
 |
|
Listyx
Starting Member
75 Posts |
Posted - 19/09/2002 : 15:38:35
|
Diky Val !!! :))))
Chtel sem se tam dneska podivat ale nejak sem se tam nemoh dostat :) porad me to chazelo prez chybu nekam na pogo :) Kazdopadne klic uz mam :)
DIKY Semtexi :!)))
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 19/09/2002 : 18:12:14
|
quote:
Diky Val !!! :))))
Chtel sem se tam dneska podivat ale nejak sem se tam nemoh dostat :) porad me to chazelo prez chybu nekam na pogo :) Kazdopadne klic uz mam :)
DIKY Semtexi :!)))
Tak se ozvi ve hře, jsem tam jako Ethernal. Server Pegasus
|
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 19/09/2002 : 20:29:54
|
quote:
EaB je fakt pecka. Mimochodem, co hodláte hrát za char ? Já jsem už asi definitivně propadl Defenderovi. Prostě zákeřná assasinská svině. Dokonce si myslím, že bude pro případné PK nejvhodnější char, ale mýliti se je lidské :) Skilly Defendera:
http://www.ebportal.com/article/39
No pokud si to nejak sezenu, a budu mit prachy to hrat, tak bych asi sel do warriora a tradesmana (potom mozna explorera, ale to by zalezelo vse na tom jak bychom se domluvili ...) to Listyx: Abych te nechytl za slovo v tom mailu 
UO:Boromir Jr.-Dark Paradise Isildur-Kapitán stráží-Dark Paradise2 Beloebard-DAoC Morgan Gander-EB Pegasus Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?"
Edited by - semtex-cz on 19/09/2002 20:31:32 |
 |
|
Listyx
Starting Member
75 Posts |
Posted - 20/09/2002 : 09:00:25
|
od vcerejska jedu na Pegasusu :) hodte si do friend listu "Listyx" :))) zatim jedu questy :) cast zakladniho vycviku uz mam snad zasebou :)) mam malicko ugradnutou lod :) tak sem happy :)
to Semtex-cz: myslel sem to naprosto vazne :)))
|
 |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 20/09/2002 : 10:02:26
|
Česká guilda doufám bude. Jinak já jsem taky na Pegasusu, momentálně lvl 23 Enforcer. Zalíbila se mi na nich ta možnost slušnýho boje plus hacking (odinstaluje štíty, reaktor, zbraně, motory) a přitom solidní obchod. Zbraně si taky umím vyrobit, jen mi je trochu líto, že nemůžu těžit. Původně jsem očekával cosi jako UO ve vesmíru, kdy budou různě specializovaná povolání pro různý způsob boje, plus něco jako craftsman. Tradesman sice vyrobí kde co, ale suroviny musí koupit a celkově dokáže být samostatná bez nutnosti kupovat až guilda. Pevně doufám, že bude časem možno si pořídit základnu v nějakém zapadlém koutě.
Celkem fajn mi připadá plnění misí čímž člověk získává nejen věci a prachy, ale i reputaci u různých organizací. Takže už jsem narazil na mise, které by mě znepřátelili mé vlastní zaměstnavatele či jiné větší organizace. No, zatím mě opravdu nemají rádi Red Dragons. Ty mrchy pirátský mě vytáhly warp intekditorem (nebo jak se jmenuje to svinstvo co dělá grawitační díru) z warpu a než jsem se rozkoukal, byl jsem mrtvej. Nevěřili byste ja to nasere, když vás to pak vrátí na základnu až na 61 Cygni. Jen co povyrostu, tak se vrátím a maj se na co těšit. Pár jejich osamělých členů jsem už sundal.
Plynové oblaky a některé šutry ve vesmíru vyzařují. Zůstávat u nich moc dlouho je krajně nezdravé pro loď i pro majitele.
Už mám debt za smrt asi 8500Xp
Grupování s ostatními hráči je velmi zdravé. Jsou za to bonusy XP. Plus další jiné bonusy a když jsem začínal, tak pokud jsme nebyli alespoň dva, neměli jsme šanci sundat žádnou příšeru ani bota, i tak to ale bylo těsný a jeden to málem odnes.
S pozdravem Hermanek
Terran Enforcer |
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 20/09/2002 : 10:10:59
|
quote:
Česká guilda doufám bude. Jinak já jsem taky na Pegasusu, momentálně lvl 23 Enforcer. Zalíbila se mi na nich ta možnost slušnýho boje plus hacking (odinstaluje štíty, reaktor, zbraně, motory) a přitom solidní obchod. Zbraně si taky umím vyrobit, jen mi je trochu líto, že nemůžu těžit. Původně jsem očekával cosi jako UO ve vesmíru, kdy budou různě specializovaná povolání pro různý způsob boje, plus něco jako craftsman. Tradesman sice vyrobí kde co, ale suroviny musí koupit a celkově dokáže být samostatná bez nutnosti kupovat až guilda. Pevně doufám, že bude časem možno si pořídit základnu v nějakém zapadlém koutě.
Celkem fajn mi připadá plnění misí čímž člověk získává nejen věci a prachy, ale i reputaci u různých organizací. Takže už jsem narazil na mise, které by mě znepřátelili mé vlastní zaměstnavatele či jiné větší organizace. No, zatím mě opravdu nemají rádi Red Dragons. Ty mrchy pirátský mě vytáhly warp intekditorem (nebo jak se jmenuje to svinstvo co dělá grawitační díru) z warpu a než jsem se rozkoukal, byl jsem mrtvej. Nevěřili byste ja to nasere, když vás to pak vrátí na základnu až na 61 Cygni. Jen co povyrostu, tak se vrátím a maj se na co těšit. Pár jejich osamělých členů jsem už sundal.
Plynové oblaky a některé šutry ve vesmíru vyzařují. Zůstávat u nich moc dlouho je krajně nezdravé pro loď i pro majitele.
Grupování s ostatními hráči je velmi zdravé. Jsou za to bonusy XP. Plus další jiné bonusy a když jsem začínal, tak pokud jsme nebyli alespoň dva, neměli jsme šanci sundat žádnou příšeru ani bota, i tak to ale bylo těsný a jeden to málem odnes.
S pozdravem Hermanek
Terran Enforcer
No Ti dragoni mě taky nemají v lásce, ale pravda, ještě si mě nenašli, přeci jen jsem zatím lvl 14 :)) Jinak je to pecka :) Cap na lvl je zatím 150 v EaB
|
 |
|
Val
Starting Member
3 Posts |
Posted - 20/09/2002 : 12:06:13
|
Tak jsem to v praci rozjel, zatim jen trenink, doufam ze to o vikendu popozenu, nick Valy, defender
|
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 22/09/2002 : 22:40:44
|
quote:
S pozdravem Hermanek
Terran Enforcer
No souhlas, a ohledne zapadle stanice jsem slysel, ze za par melounu (nebo stovek tisic, ale to mi prislo malo)) se to da koupit 
UO:Boromir Jr.-Dark Paradise Isildur-Kapitán stráží-Dark Paradise2 Beloebard-DAoC Morgan Gander-EB Pegasus Rekl jeden Anglicky general u planu na bombardovani Cerneho lesa:"A jste si vedomi,ze je to soukromy majetek?" |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 09:46:33
|
Mel bych dotaz na nekoho kdo to uz hral:Jak je to v teto hre s grupovanim hracu rozdilnych levelu?Co kdyz nekdo nebude na stejny urovni jako ostatni?Je mozne s nim hrat a ziskavat dalsi expu,skily ci co tam vlastne je.Nebo je to socka odsouzena k tomu aby hrala se stejnymi lidmi jako je on.A ktera nemuze byt o trosku lepsim hracum vubec k uzitku a akorat by prekazela.Premyslim totiz taky o zakoupeni ale nechci byt nucen hrat kazdy den jen abych udrzel krok s ostatnimi v guilde.
|
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 09:53:32
|
Koukam, ze jsem na andromede asi sam, pokud se tedy dohodneme na pegasu, zaloyim si tam char, ale jinak zvazte i tu andromedu, mam uz proslaple trasy, vim o mobech, kde se da v poho levelovat, nejakou korunu uz take mam, muzu vypomoci i financne a jsem schopen pomoci prilevelovani combatu. jinak do guildy bych sel jako TT pokud nas bude TT vice, musime se domluvit na specializaci, co kdo bude vyrabet atd. Tak piste at to rozjedem:) ___________ Debon, lev.55 TT, Founders Federation, Andromeda
|
 |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 10:17:40
|
quote:
Mel bych dotaz na nekoho kdo to uz hral:Jak je to v teto hre s grupovanim hracu rozdilnych levelu?Co kdyz nekdo nebude na stejny urovni jako ostatni?Je mozne s nim hrat a ziskavat dalsi expu,skily ci co tam vlastne je.Nebo je to socka odsouzena k tomu aby hrala se stejnymi lidmi jako je on.A ktera nemuze byt o trosku lepsim hracum vubec k uzitku a akorat by prekazela.Premyslim totiz taky o zakoupeni ale nechci byt nucen hrat kazdy den jen abych udrzel krok s ostatnimi v guilde.
Při gruupování je dovolená určitá levelová různorodost, ale jen několik levelů. Kolik přesně nevím, ale když jsem byl ve skupině s nějakým hodně nízkým levelem, nepřidělovalo mu to část expů. Připadne mi to pochopitelné. Pokud by to tak neudělali, bylo by velmi jednoduché si vytáhnou postavičku na nízkém levelu.
Neboj, taky nepatřím mezi lidičky co mají čas každý den.
Terran Enforcer |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 13:24:40
|
Takze kdyz zacnu o par dni pozdeji tak me neujede vlak jo? :) jeste dotazek:Predpokladam ze se to ovlada Joystikem.
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 13:58:50
|
ne - myší
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 16:00:44
|
Jak pise Khostri, misi a to mi prijde mnohem lepsi jak joystick ... perfektne mi padlo to ovladani do ruky.
Solo: No pokud se nepletu (coz je mozne ) tak trasy jsou na vsech serverech stejne ne? Ale je to pouze domenka, neni to ozkousene, ty jsi to ozkousel?
 |
|
solo
New Member

127 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 19:39:55
|
quote:
Jak pise Khostri, misi a to mi prijde mnohem lepsi jak joystick ... perfektne mi padlo to ovladani do ruky.
Solo: No pokud se nepletu (coz je mozne ) tak trasy jsou na vsech serverech stejne ne? Ale je to pouze domenka, neni to ozkousene, ty jsi to ozkousel?
to jsou, jenze v zacatcich nemas 1. zmapovano a tudiz musis trochu od oka a free warpem nebo podle navodu na netu pokud hledas konkretni trasu 2. kazda potvora na tebe na low levelu hodi gravity link, zbrzdi ti warp a uz se vezes (alespon to tak fungovalo po poslednim wipu hracu) at mas zmapovano nebo ne. Takze udelat run fenris somerled na 2/3 levelu s nekym zkusenejsim a vydelat brzo penize je urcite lepsi nez cekat na vyssi lev a cistej warp bez ohrozeni.
|
 |
|
Semtex-cz
Starting Member
26 Posts |
Posted - 24/09/2002 : 21:54:26
|
quote:
quote:
to jsou, jenze v zacatcich nemas 1. zmapovano a tudiz musis trochu od oka a free warpem nebo podle navodu na netu pokud hledas konkretni trasu 2. kazda potvora na tebe na low levelu hodi gravity link, zbrzdi ti warp a uz se vezes (alespon to tak fungovalo po poslednim wipu hracu) at mas zmapovano nebo ne. Takze udelat run fenris somerled na 2/3 levelu s nekym zkusenejsim a vydelat brzo penize je urcite lepsi nez cekat na vyssi lev a cistej warp bez ohrozeni.
me se teda nikdy nestalo ze by na me potvora hodila grivity link a lital jsem si warpem v uplnym klidu i na nizkych levelech, tys asi musel litat hodne nebezpecnyma koncinama 
Edit: Ono je mi to stejne jedno protoze do full verze nejdu. Jak jsem to tu jiz hodnekrat zminil nejsem na tom s penezma zrovna nejlip. (slabe PC -> upgrade -> nedostatek financi)
Edited by - semtex-cz on 24/09/2002 21:56:47 |
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 02:11:15
|
Safra, ale vypada to mooc zajimave.....Jen skoda ze je konec bety..
Mechac,The Druid [Templar] Vecny Adept Follower of The Xeen. Dual klient a UO Assist ke stazeni + navod k instalaci tady.
|
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 08:17:42
|
Potvory hazej Gravity link az od posledniho velkeho patche (Wipe)
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 09:08:42
|
quote:
Ale vůbec ne, tohle není DAoC. (To nemyslím nijak ve zlém)
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 09:10:57
|
quote:
Potvory hazej Gravity link az od posledniho velkeho patche (Wipe)
Zelenac - druid in EQ - Luclin (Lost In Time) Zelbur - bureaucrat in AO (Lost In Time) Silenec - berseker on Morgana La Fay in DAOC
Není to nic děsivého, ve smyslu, že by to člověka potkávalo na každém kroku. No a pak už je jen třeba hrát Defendera, protože toho to díky teleportu netrápí :))
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 09:20:50
|
quote:
Koukam, ze jsem na andromede asi sam, pokud se tedy dohodneme na pegasu, zaloyim si tam char, ale jinak zvazte i tu andromedu, mam uz proslaple trasy, vim o mobech, kde se da v poho levelovat, nejakou korunu uz take mam, muzu vypomoci i financne a jsem schopen pomoci prilevelovani combatu. jinak do guildy bych sel jako TT pokud nas bude TT vice, musime se domluvit na specializaci, co kdo bude vyrabet atd. Tak piste at to rozjedem:) ___________ Debon, lev.55 TT, Founders Federation, Andromeda
V zásadě je mi to jedno. Jestli přijdu o svůj char lvl 24 na Pegasusu není zase tak rozhodující, protože je to otázka tří večerů. A chápu, že lvl 55 je ztráta větší :) Není to ale otázka jen na mě, Hařmánek má char lvl 30 a Listyx taky tak nějak. Vím, že hraje více čechů, pokusíme se to na dalších forech dát dohromady.
|
 |
|
Val
Starting Member
3 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 10:05:43
|
No ja mam na pegasu nejakou 25ku ale neni to problem, pokud E&B koupim tak pudu tam kde bude aspon par cechu BTW zajimalo by mne kolik asi tak lidi do E&B pude, bo zatim nejsu rozhodnute, estliva to koupim.
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 11:03:06
|
quote:
No ja mam na pegasu nejakou 25ku ale neni to problem, pokud E&B koupim tak pudu tam kde bude aspon par cechu BTW zajimalo by mne kolik asi tak lidi do E&B pude, bo zatim nejsu rozhodnute, estliva to koupim.
No myslím, že kolem desíti nás nakonec bude
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 14:29:41
|
nechapu.Jak to ze mate nekdo rozehrany postavy a nemate jeste hru?Je nutne hru vubec kupovat?Njed enekde sosnout na netu a pak si koupit jen kod?
|
 |
|
Ethernaly
Starting Member
21 Posts |
Posted - 25/09/2002 : 14:44:47
|
quote:
nechapu.Jak to ze mate nekdo rozehrany postavy a nemate jeste hru?Je nutne hru vubec kupovat?Njed enekde sosnout na netu a pak si koupit jen kod?
To jsou beta accounty, pokud aktivuješ full do 10 dnů tak Ti zůstanou. Tak jak se ptáš to BOHUŽEL koupit nejde. Možná jen zatím, ale kdo ví
|
 |
|
Topic  |
|