Author |
Topic  |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 28/06/2014 : 18:51:54
|
http://www.youtube.com/watch?v=9g2zo4EcE5o
 Škoda že nemůžu/nechcu vyhodit co měsíc 50Ecek za novou MMO.
|
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
| |
Greydawn
New Member

409 Posts |
Posted - 29/06/2014 : 12:43:13
|
bud rad. ja som to kupil a akurat vcera som zrusil sub. ja som taky luxus nemal, mna nikto nevaroval :)
je tam snad miliarda bugov. vo vsetkych sferach. tej hre by sa uplne v klude este zisiel tak polrok betatestu. dost nechapem, ze to vydali v takom stave. engine je zalozeny na addonoch, ked kliknes zalozku ADDON, priamo od developera tam uz je v zaklade asi 50. maju uplne nefunkcne UI, NEMOZES SI NAPRIKLAD NASTAVIT CHAT SETTINGS, to je uplne peklo, v roku 2014, musis nato stiahnut addon z curse. v basic settingoch si UI mozes modifikovat absolutne na 100%, ale nie je to pravda, ked si zaskrtnes, ze ktore okna chces posuvat, cca pri polovici to nejde. a tam kde to ide, ti to je nanic, pretoze po restarte hry ... su zase na default pozicii.
pri prvom pvp battlegrounde, do ktoreho vlezies, sa ti rozmrdaju nameplaty, a zacne kvoli tomu crashovat hra. rychly workaround je taky, ze resetnes nameplate addon cez RELOADUI ... samozrejme, vsetko ide do default setting tym padom. ciste peklo
craft je hroza, je tam more bugov. niektore recepty su bugged a nemozes progresovat ...
a to je len zlomok, vymenoval som ti veci, ktore vadili mne najviac ...
niektore aspekty hry su genialne a niektore mi pridu ako uplne amaterske (gathering je vyslovene smiesny, craft je uplne mimo, animacie, AI mobov a kopec dalsich veci), v mojom ponimani to degraduje hru strasne dole, akoze maju super website, krasne videa a prezentacie, ale hra mi pride ako indie developer project.
dal som to na lvl 27 (doslova cez tisic questov, vazne) a dalej uz nevlazdem bojovat s bugmi.
ano, znie to dost zle, co som tu napisal, ale hra je to dobra, ked si odmyslim tu miliardu bugov a craft, bavil som sa.
EDIT: existuju na to guest passy, do lvlu 20 to mozes testnut. vraj ich dostanes pri kupe hry, ja som ich nikde v account manazmente nenasiel, poslal by som ti |
MMO traveller |
Edited by - Greydawn on 29/06/2014 12:47:00 |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 08/07/2014 : 14:53:51
|
dal jsem tomu měsíc a není to taková hrůza jak popisuje Greydawn, nicméně jsem u toho taky nevydržel
UI jakž takž stačí to základní, nějaké jeho optimalizace jsem plánoval až na max lvl, jak teda čtu dobře, že jsem s tím nespěchal, v nastavení chatu jsem si akorát vyhazoval kanály z hlavního chat okna a to funguje
trápil mě jediný, ale zato gamebreaking bug a to disconect všech hráčů v instancích následovaný resetem dané instance, což před posledním bossem fakt nasere a to se mě stávalo tak jednou za 2 dny
vlastní hra je celkam povedená, action combat je super, souboje jsou pěkně akční a je znát jak se jako hráč zlepšujete v ovládání postavy a jejích skillů ve hře jsou všechny standartní vymoženosti - mail system, osobní banka, auction house, dungeon finder atd
craft je takový lepší průměr, takže stížnosti na něj vůbec nechápu, craftění probíhá tak, že si vyberete recept, naklikáte dodatečné suroviny a některé z atributů které bude předmět mít, je přidán i náhodnostní prvek, takže můžete zkusit udělat trochu lepší předmět, ale s rizikem, že se výroba nepovede měl jsem craft zbraní a od nějakého 15 lvl jsem používal jen svoje craftěné zbraně, protože byly vždy trochu lepší než drop/quest reward, hlavně proto, že jsem si moh vždycky nacraftil zbraně dopředu na cca 5-6 lvl a když jsem na 35 lvl zjistil, že můžu craftit i modré itemy, tak to teprve byl boost :-)
dungeony jsou docela těžké což je na jednu stranu fajn, na druhou stranu hrát s pugem je vysloveně utrpení, tihle hráči nejspíš odkojení posledními datadisky wowka jsou příšerní
důvod proč jsem skončil po prvním měsíci je grind stupidních questů. je jich zkrátka moc, jakmile poleví počáteční nadšení z combat systému, tak si uvědomíte, že questy jsou naprostá klasika (zabij, najdi, dones), přitom herní prostředí je celkem ok (pokud teda snesete cartoonový styl), podle mě by stačilo, kdyby počet questů zredukovali na 25%, ale v každé zóně by dali pořádný příběhový quest chain (což bohužel není), takže questy začnou brzo nudit takto to spoustu hráčů (včetně mě) odradí ještě před dosažením max lvl |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 03/07/2015 : 11:54:10
|
a jeste se zeptam na tuto hru, jestli je tady nejaka aktivita v teto hre nebo neni?
Zatim se hadam se supportem at mi daji odmenu i kdyz to koupim pozdeji nez do toho jejich blbeho 15. cervna :-D a nechtej se dat :-D |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
|
nses
New Member

100 Posts |
Posted - 13/03/2016 : 00:01:44
|
BTW, este vacsim prekvapenim (aspon pre mna) je zrusenie EverQuest Next. |
 |
|
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 14/03/2016 : 11:33:52
|
quote: Originally posted by nses
BTW, este vacsim prekvapenim (aspon pre mna) je zrusenie EverQuest Next.
To mě teda zase vůbec nepřekvapilo, jediný co mě na tom zaráží je, že ty prasata furt prodávaj Landmark packy na steamu, bez jedinýho infa že je to vlastně uplně k hovnu. Od Daybreak už nikdy nic, už jako SOE prokázali nevídanej talent zkurvit uplně všechno :D
http://store.steampowered.com/app/297810/ |
http://soundcloud.com/unvorsum |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 14/03/2016 : 16:01:31
|
quote: Originally posted by Murdy
To mě teda zase vůbec nepřekvapilo, jediný co mě na tom zaráží je, že ty prasata furt prodávaj Landmark packy na steamu, bez jedinýho infa že je to vlastně uplně k hovnu. Od Daybreak už nikdy nic, už jako SOE prokázali nevídanej talent zkurvit uplně všechno :D
http://store.steampowered.com/app/297810/
Landmark ale nezrušili ne? V tom chtěj pokračovat. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 14/03/2016 : 16:14:19
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
quote: Originally posted by Murdy
http://store.steampowered.com/app/297810/
Landmark ale nezrušili ne? V tom chtěj pokračovat.
No vzhledem k tomu že poslední update proběhl v květnu 2015 a od tý doby je mrtvo, lze předpokládat že to taky zazdili, alespoň podle komunitních příspěvků je hra mrtvá už od loňskýho léta, ale je možný že z toho ještě něco vyškrábnou :D |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 15/03/2016 : 11:11:43
|
Podle me Landmark nema cenu dodelavat, kdyz mu bude chybet ta nadstavba v podobe EQN... Her jako Landmark samotnej je na trhu plno s "x" letym naskokem  Jsou to sasci |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 15/03/2016 : 12:39:07
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Podle me Landmark nema cenu dodelavat, kdyz mu bude chybet ta nadstavba v podobe EQN... Her jako Landmark samotnej je na trhu plno s "x" letym naskokem  Jsou to sasci
přesně, taky to tak vidim, právě proto mi přijde až neuvěřitelný že ty "packy" furt prodávaj jakoby se nic nedělo :) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 15/03/2016 : 19:05:08
|
zdroj wikipedie, nechce se mi vic guglit
In March 2016, The Daybreak Games president Russell Shanks announced that EverQuest Next had been cancelled.[7] Later, a executive producer of EverQuest and EverQuest II announced that Landmark would be launching in Spring of 2016, explaining that Landmark had become more than a building tool for EverQuest Next, and that it has evolved into it's own game with "its own unique identity and purpose" |
no mmo
|
 |
|
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 15/03/2016 : 21:00:12
|
quote: Originally posted by celdric
zdroj wikipedie, nechce se mi vic guglit
In March 2016, The Daybreak Games president Russell Shanks announced that EverQuest Next had been cancelled.[7] Later, a executive producer of EverQuest and EverQuest II announced that Landmark would be launching in Spring of 2016, explaining that Landmark had become more than a building tool for EverQuest Next, and that it has evolved into it's own game with "its own unique identity and purpose"
Takže jestli tomu dobře rozumim, tak po rozhodnutí zrušit EQ Next následuje geniální plán udělat z Landmarku plnohodnotnou hru, přičemž na to maj asi 3 měsíce. To hned zvýšilo mojí důvěru a jdu si teda koupit ten $100 pack :D |
Edited by - Murdy on 15/03/2016 21:01:21 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|