Blizz sou devky :( ja uz sve rozdal a lidi co znam to maj vsichni digitalne pres Blizzard a tam blizz ty trialy nedavaj :(
Pokud ho fakt moc chces tak na aukru se da sehnat za par kacek instantne (automat, zaplatis ahned ti prijde)
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Blizz sou devky :( ja uz sve rozdal a lidi co znam to maj vsichni digitalne pres Blizzard a tam blizz ty trialy nedavaj :(
Pokud ho fakt moc chces tak na aukru se da sehnat za par kacek instantne (automat, zaplatis ahned ti prijde)
Jo to musím říct že tímhle mě Blizz pěkně nasral ... chtěl sem poslat kámošovi GP ale co nezjistím? Oni je k digitální verzi nedávají. Prostě blizzard.
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Jo to musím říct že tímhle mě Blizz pěkně nasral ... chtěl sem poslat kámošovi GP ale co nezjistím? Oni je k digitální verzi nedávají. Prostě blizzard.
ja chtel poslat brachovi a muzete hadat co jsem mu asi tak mohl poslat s digitalni edici...
Ono ta Diablo 3 - Starter edition bolo free zozaciatku.. aspon mne to dovolilo hrat 15. bez toho aby som mal kupenu hru.. proste som nainstaloval, regol battle net acc a proste ma to pustilo do hry :)a az ked som porazil skeleton kinga som utekal zhanat retail verziu. Cize kazdy si mohol regnut free battle net acc a sosnut full diablo a drtit act 1 zadara.. lenze potom tu starter edition stiahli a pisu tam ze until furter notice, takze nateraz len guest passy funguju ale hadam to casom zase vratia.
Inac ta digitalna verzia je pekne okradanie.. 45 libier to stoji tunak v UK.. pritom mi stacilo sadnut do auta a prebehnut zopar Tesco extra (asi 4 som musel obehnut bo vsade to bolo vypredane :) kde som to nakoniec kupil za 32.71 libier a mal som k tomu 2x guest pass + 1x wow guest pass ktore som obratom aj s celou skatulou minus diablo 3 key predal na ebayi za 8.50 cize ma Diablo 3 key vysiel na 24.21 libier :D co je fakt sakra rozdiel ako zacalovat 45 len za key co predavaju na diablo3.com a nemat ani guest passy k tomu