Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Stronghold Kingdoms™
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 07/07/2011 :  00:38:55  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Web: http://www.strongholdkingdoms.com/

OpenBeta

Popis: Online strategie na motivy serie Stronghold od Firefly Studios. Free to play s dokupem herních karet, ovšem celkem vyvážené. Hraje se ve webovem prohližeči, stahuje se klient cca 200M. Poměrně slušná návykovka, dobývání a péče o území, budování vesnic a hradů, obchod, volby v oblastech atd. Na rozdíl od klasických webovek tohle se dá "hrát" i online a záleží na člověku, jak se tomu věnuje.

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 12/07/2011 :  18:49:59  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
hraju to na EN world 2.
Jinak tyhle F2P je pro me mor, uz sem do to zas narval spoustu prachu

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 19/07/2011 :  22:28:33  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Priboo, nejak to flakas uz mam 4x vic bodu jak ty

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 19/07/2011 22:28:46
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 23/07/2011 :  14:06:11  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
To bude tím že hraju Francii :D. A pochybuju že mám míň bodu, vzhledem k tomu že jsem sherif země :D. V Anglii se spatně začíná, francouzský mapy teď startovaly a je to mnohem více friendly pro začinající hráče. Začinal jsem znovu, mám tam nick Kacer.

Edited by - PRIBOO on 23/07/2011 16:08:13
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 25/07/2011 :  17:29:12  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

To bude tím že hraju Francii :D. A pochybuju že mám míň bodu, vzhledem k tomu že jsem sherif země :D. V Anglii se spatně začíná, francouzský mapy teď startovaly a je to mnohem více friendly pro začinající hráče. Začinal jsem znovu, mám tam nick Kacer.

A da se tam domluvit ne-francouzky?

a jaka provincie (to nad parish)? To se da vybrat pri zalozeni, ze bych se k tobe nastehoval :)

Edited by - Demawend on 25/07/2011 17:30:12
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/07/2011 :  00:57:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:

A da se tam domluvit ne-francouzky?

a jaka provincie (to nad parish)? To se da vybrat pri zalozeni, ze bych se k tobe nastehoval :)

Basse - Normadie ---> Manche --- > Saint - Lo
Mluvi s normalne anglicky. Kolem je pár slováků a čechů.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 19/08/2011 :  22:57:44  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Zda se mi to nebo jsi to zabalil?

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/09/2011 :  17:14:47  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zkusil jsem, ale nějak mě to nechytlo. První dva dny nadšení. Hodně se toho stavělo rychle a tak. Po nějakém týdnu stavím budovu 2.5 hodiny a už je to spíš offlinovka.. Sem tam lognu a kouknu jak městečko vypadá..něco postavím a den se tam neukážu.

Docela je škoda že to má klienta, který se instaluje. Traviana jsem mohl hrát na mobilu, kdy jsem chtěl.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/09/2011 :  19:55:34  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak tenhle topic jsem vubec nevidel..

jinak klasicka sestava MDK se rozmaha v Irsku, kolem naseho pana Demawenda

tak nebudte masla a pripojte se

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 13/09/2011 :  14:22:39  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem to asi měsíc, ale pak je to stereotyp a na vyšších "úrovních" se to bez karet a finančních investic prakticky nedá hrát. Ten měsíc hraní na full mně vyšel určitě přez 5000Kč. (Minochodem jsem byl král půlky Francie ).

Pro mne perfekcionistu, který zase každou kačku nepočítá jsou tyhle typy her naprostá smrt . Na konci měsíce, když, to pak sečtu, tak zjistím, že jsem si mohl koupit třeba PS3 nebo televizi a místo toho mi někde stojí parádní hrad ve hře kterou už tejden nehraju .

Edited by - PRIBOO on 13/09/2011 14:30:35
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/09/2011 :  17:53:23  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Tak porad lepsi nez neco chytnout od nejake devky :) nebo si nicit zdravi alkoholem nebo cigaretami :D

Black
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 13/09/2011 :  19:57:01  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Tak porad lepsi nez neco chytnout od nejake devky :) nebo si nicit zdravi alkoholem nebo cigaretami :D

K podobným příspěvkům se odmítám vyjadřovat a vůbec netuším, o čem zde hovoříš Blacku

PS: Pifko domluvte ...

Edited by - PRIBOO on 13/09/2011 20:01:35
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 13/09/2011 :  20:12:29  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Mohli bychom, zkusim neco domluvit na pristi tyden.

Black
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/09/2011 :  23:12:55  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hral jsem to asi měsíc, ale pak je to stereotyp a na vyšších "úrovních" se to bez karet a finančních investic prakticky nedá hrát. Ten měsíc hraní na full mně vyšel určitě přez 5000Kč. (Minochodem jsem byl král půlky Francie ).

Pro mne perfekcionistu, který zase každou kačku nepočítá jsou tyhle typy her naprostá smrt . Na konci měsíce, když, to pak sečtu, tak zjistím, že jsem si mohl koupit třeba PS3 nebo televizi a místo toho mi někde stojí parádní hrad ve hře kterou už tejden nehraju .

Je to presne naopak, cim jses vyssi level tim mene karet a investic potrebujes. Karty jsou hlavne o tom, kdyz zacnes pozdeji na rozvinutejsim servru, tak abysto rychleji dohnal.

Ale koukam, ze ty jsi EN2 radsi vzadl (asi moc hardcore) a sel jsi na novy svet, kde jsi do toho narval prachy rychle tam zvitezil a rychle to zabalil. Easy mode.

Jinak tady je profesionalni rozbor toho, kdo tomu opravdu rozumi

http://forum.strongholdkingdoms.com/viewtopic.php?f=143&t=13672&hilit=card+advantage

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/09/2011 :  23:26:55  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Jeste me to nedalo a lognul jsem na ten tvuj French, abych se kouknul. Vidim, ze jsi to dotahl na Viscounta. No, uprimne, to je stale dost zacatecnicky level Ale Ok kral pulky Francie

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/09/2011 :  12:13:53  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Jeste me to nedalo a lognul jsem na ten tvuj French, abych se kouknul. Vidim, ze jsi to dotahl na Viscounta. No, uprimne, to je stale dost zacatecnicky level Ale Ok kral pulky Francie

A kam jsi to dotáhnul ty? V době kdy jsem to hrál to dál dotáhnout nešlo.

Edited by - PRIBOO on 15/09/2011 12:15:27
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000