| 

| 

| Author |  Topic  |  |  
                | StiriusNew Member

416 Posts |  |  |  |  |  
                | MilanJunior Member

777 Posts
 | 

|  Posted - 09/05/2011 :  19:53:30       
 |  
                      | Ok. Koupeno za 12 babek u našich US komerads. Což i takový drž-grešle jako já oželí.  Momentálně instaluji a jsem zvědavý, jestli to bude stát zato.

Edit 1:Aha. Tak jsem zase o trošku moudřejší. Chce to GFWL. Tenhle plevel vidím poprvé a vůbec se v tom neorientuju.
 Např, nevím jak tam přidat hru co jsem koupil na D2D. Když si tam založím učet a lognu se. Tak hra při spuštění ikonky z Win7 hlásí chybu S9-Win32-F.exe. Což je možná Physixs??
 Na foru je plno lidí co jim to taky nejde spustit. A jejich jediná rada je vypnutí firewalu a antiviru. Což je podobná rada jako "zkusit to vypnout a zapnout".
  Mno, vyhozene penize jak tak koukám
  Hawk...dohrál jsem

Edit 2: Nedalo mě to a místo hokeje jsem se stím pral. Instalačku s D2D je nutné instalovat setupem z podadresáře. Ne s tím co je v rootu stažené hry.
 Pak je nutné se proklikat přes GFWL, protrpět nějakou aktualizaci účtu a člověk je ve hře.

Hrozně to připomíná Quake Enemy Teritory. Boj je strašnej chaos a po prvním zápase mám pocit, že totálně nepřehledný.
 Ačkoliv je vše OK, tak z každého pixelu je cítit bugetovka. Animace, grafika, fyzikální engin.... Spíše jsem měl počkat a těch 15 USD si přidat k Battlefieldu 3.
 |  
                      | Edited by - Milan on 09/05/2011  23:56:44
 |  
                      |  |  |  
                | StiriusNew Member

416 Posts | 

|  Posted - 10/05/2011 :  00:03:55         
 |  
                      | BF3 bude za dlouho. Projeď si singlovku, ať víš co a jak. Já jsem teď lvl 38 a teprve se začínám trochu víc orientovat. Chce to (jako v každé podobné hře) jet ve více lidech, potom je to lepší. Ale co sleduju, tak z CZ, SK lidí to skoro nikdo ještě nemá. 
 Kampaň je vcelku ok i za ty prachy, takže jako ztrátu to nevidím. A pokud se sejde partička lidí na 2-3x týdenní zabíjení, tak proč ne.

Plno věcí jsem psal u nás na forku, jestlis to nečetl, tak to projdi.

Jinak instalace apod. je fakt kurevská, já to rozjížděl dva dny.
 |  
                      | Boiians leader
 http://www.boiians.cz

|  
                      |  |  |  
                |  |  Topic  |  |  |  |