Author |
Topic  |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
|
| |
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 09/05/2011 : 19:53:30
|
Ok. Koupeno za 12 babek u našich US komerads. Což i takový drž-grešle jako já oželí. Momentálně instaluji a jsem zvědavý, jestli to bude stát zato.
Edit 1:Aha. Tak jsem zase o trošku moudřejší. Chce to GFWL. Tenhle plevel vidím poprvé a vůbec se v tom neorientuju. Např, nevím jak tam přidat hru co jsem koupil na D2D. Když si tam založím učet a lognu se. Tak hra při spuštění ikonky z Win7 hlásí chybu S9-Win32-F.exe. Což je možná Physixs?? Na foru je plno lidí co jim to taky nejde spustit. A jejich jediná rada je vypnutí firewalu a antiviru. Což je podobná rada jako "zkusit to vypnout a zapnout". Mno, vyhozene penize jak tak koukám  Hawk...dohrál jsem
Edit 2: Nedalo mě to a místo hokeje jsem se stím pral. Instalačku s D2D je nutné instalovat setupem z podadresáře. Ne s tím co je v rootu stažené hry. Pak je nutné se proklikat přes GFWL, protrpět nějakou aktualizaci účtu a člověk je ve hře.
Hrozně to připomíná Quake Enemy Teritory. Boj je strašnej chaos a po prvním zápase mám pocit, že totálně nepřehledný. Ačkoliv je vše OK, tak z každého pixelu je cítit bugetovka. Animace, grafika, fyzikální engin.... Spíše jsem měl počkat a těch 15 USD si přidat k Battlefieldu 3. |
Edited by - Milan on 09/05/2011 23:56:44 |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 10/05/2011 : 00:03:55
|
BF3 bude za dlouho. Projeď si singlovku, ať víš co a jak. Já jsem teď lvl 38 a teprve se začínám trochu víc orientovat. Chce to (jako v každé podobné hře) jet ve více lidech, potom je to lepší. Ale co sleduju, tak z CZ, SK lidí to skoro nikdo ještě nemá.
Kampaň je vcelku ok i za ty prachy, takže jako ztrátu to nevidím. A pokud se sejde partička lidí na 2-3x týdenní zabíjení, tak proč ne.
Plno věcí jsem psal u nás na forku, jestlis to nečetl, tak to projdi.
Jinak instalace apod. je fakt kurevská, já to rozjížděl dva dny. |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|