Author |
Topic  |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 19/02/2010 : 15:17:16
|
quote: Originally posted by Lucas
Tu hru jsem hral nekolik let,grafika je sice o nicem.............nicmene simulace a zazitky ze hry nemaji obdobu. To co zazijete ve WWII vam zadna jina hra nenabidne. Neni to FPS strilecka takze kdo k tomu tak pristupuje zcela pochopitelne neuspeje -)
az bude "nova" grafika v provozu tak si zase nejaky mesic zaplatim a kouknu do hry
v pokecu je o teto hre cele tema,hodne veci je tam vysvetleno takze doporucuji nahlidnout.
p.s ...uz jsem dlouho nebyl v top 1O Antiaicraft gunner .-)
co je to za statistiku top jedna velky o? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 22/02/2010 15:25:35 |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 23/02/2010 : 01:24:02
|
První týden testů je vyhrazený pěchotě
22.2.2010 Pondělí, 19:00 - Úterý 7:00 [Open Play] 24.2.2010 Středa, 1:00 - 5:00 [Open Play] 24.2.2010 Středa, 19:00 - 23:00 FOCUS TESTING INFANTRY - Nijmegen/Lent 26.2.2010 Pátek, 1:00 - 5:00 FOCUS TESTING INFANTRY - Nijmegen/Lent 26.2.2010 Pátek, 19:00 - 23:00 [Open Play] |
World War II Online: Battleground Europe CZ (perzistentní virtuální bojiště ve světě PvP MMO FPS RTS RPG) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 24/02/2010 : 15:59:19
|
jakoze kdybych si to tak nejak chtel rekreacne vyzkouset, ma to cenu?Nebo clovek ze zacatku musi tomu venovat hodne casu, aby si aspon skrtnul a nebyl jenom vytoceny? |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 25/02/2010 : 18:01:03
|
quote: Originally posted by Speh
jakoze kdybych si to tak nejak chtel rekreacne vyzkouset, ma to cenu?Nebo clovek ze zacatku musi tomu venovat hodne casu, aby si aspon skrtnul a nebyl jenom vytoceny?
Nejspíš odpovím jen na poslední dvě věci. Budeš-li opakovat stále stejné chyby, tak věř, že opravdu budeš vytočenej do nepříčetnosti. Zkušenosti jen tak nezískáš, pokud jsi již nehrál něco podobného, a tak se budeš muset smířit s počátečním KD 1:5.Nezapomeň, vždy musíš mít u sebe někoho třetího, kdo může říci: "támhle si něco přehlédnul", nejlépe však někoho, kdo ti předem řekne: "tohle nedělej".
V samotném důsledku tedy jde o to, zda-li chceš ovlivnit boje měrou více než minimální, nebo si budeš chtít zahrát.
Celé to můžu demonstrovat na dvou misích s PaK36. Na první misi jsem si tipnul místo spojeneckého útoku (dle rozmístšní nepřátelských a vlastních brigád na frontě, jejich síly a typů), odhadl čas útoku a vydal se na číhanou, pečlivě jsem si vybral místo, abych střílel ze zálohy a čekal jsem. Po půl hodine čekání projel první tank cca 800, za chvíli slyším další motor, ale tank už nepřejel přes horizont, ríkám si čeká na další, jsem na správném místě. V tu chvíli se rozběhl útok z jiného směru o 1500m dál, kde projelo nejmíň 50 tanků a u mě nic, tak čekám hodinu a říkám si kdy jim tanky z jihu dojdou a začnou je tahat z jihozápadu ... přijel jeden. Pak tu mám druhou misi, údělám úplně to samé, ale jen tak tak to stihnu vykličkovat z města Battleground Europe - Panzerabwehrkanone 36 versus 7x Cruiser MkIV A13 MkII (uncut) (dělo si samozřejmě tlačím, nechci aby někdo slyšel motor tahače) |
World War II Online: Battleground Europe CZ (perzistentní virtuální bojiště ve světě PvP MMO FPS RTS RPG) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 26/02/2010 : 06:44:31
|
obavam se ze to neni novej engine jen vylepseni a optimalizovani stavajiciho podle vysledku betatestu,open beta ted probiha a bude trvat minimalne 1 mesic |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 02/03/2010 : 02:28:29
|
Plán druhého týdne beta testů (ON-LINE OPEN BETA) 1.3.2010 Pondělí, 19:00 - Úterý 7:00 [Open Play] 3.3.2010 Středa, 1:00 - 5:00 [Open Play] 3.3.2010 Středa, 19:00 - 23:00 [FOCUS TESTING ROLLING THUNDER - Location TBA] 5.3.2010 Pátek, 1:00 - 5:00 [FOCUS TESTING TRUCK PULL - Spa circuit] 5.3.2010 Pátek, 19:00 - 23:00 [Open Play]
FOCUS TESTING ROLLING THUNDER - Boj za daštivého počasí (testování deště, vozidel a bojových efektů). FOCUS TESTING TRUCK PULL - Testování pohyblivosti nákladních vozů (rychlost v terénu, stoupání do kopce a pod.)
|
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 29/05/2010 : 04:06:05
|
2 dny zdarma na BETA verzi 1.31 (k 28-29.5 2010 reaktivovány tisíce účtů)
Cornered Rat Software nabízí neomezený přístup pro veterány na BETA server 1.31, s možností vyhrát roční předplatné v hodnotě cca $120 a další ceny.
Reaktivovány byly tisíce účtů, příležitost k získání cen bude mít každý hráč s nejméně jedním sortie.
více na stránkách http://www.battlegroundeurope.cz/ nebo přímo u provozovatele http://www.battlegroundeurope.com/ |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 09/06/2010 : 08:23:16
|
quote: Originally posted by clone9 dohání technologický náskok
chapu to spravne ze pred tim datadiskem meli technologicky naskok a ted ho dohani tim ze tu hru zhorsili ?
|
lastfm |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 09/06/2010 : 19:55:32
|
quote: Originally posted by Shatteren
Já bych řekl, že teď se už dá na to alespoň koukat..
Však taky koukání je v 99,9% náplň této hry. Zbytek je akce. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 09/06/2010 : 22:55:37
|
No jistě, pokud človek nechce umřít, tak kouká. A pokud chce zařídít akci někomu, kdo se kouká, tak jede.
To není ale nejhorší, horší je, když se potkají lidi, co oba koukají 
Tak strašné to ale není, ten kdo útočí prostě vyrazit musí (jinak neplní rozkaz) a tak si může každý vybrat, zda-li bude manévrovat a útočit nebo kempit v obraně a střílet co bude najíždět.
Battleground Europe není nic jiného než instantní akce 99.9% času, jen musíte být na správném místě. Ten zbytek patří průzkumu a velitelům, kteří zvolí nejlěpší cestu a pozice pro tanky a děla, zaznamenávají nepřátelské cíle do mapy a pozorují jak jeden za druhým buď hoří, nebo explodují. Úžasná věc pozorovat nepřátele jak panikaří, když je začně ostřelovat dělostřelectvo zašité dva kilometry daleko a oni né a né přijít na to, odkud to létá. Úžasná věc zavolat si na pomoc letectvo, aby zbořili barák s nepřátelskou pěchotou, aby se pokusily vybombardovat těžký tank a nebo mu alespoň přetrhli pásy, než se dostane do palebné pozice. Sestřelit si nízko letící Dakotu těsně před provedením para výsadku s 20 lidma. Udělat flaktrap na místě mezi bojištěm a nepřátelským letištěm, kudy se vrací různě pochroumaná letadla nízko nad zemí v domnění, že právě vyvázli životem. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 30/07/2010 : 02:37:41
|
Battleground Europe - reaktivace účtů - bitva o Monte Cassino začne v 9 večer
Od 30. července do 2. srpna je naplánována další promo akce s názvem "Welcome Back Soldier". Tentokrát však nepůjde o běžnou účast v kampani, ale bude připravena speciální bitva (minikampaň) s názvem "Breakthrough at Cassino", která se odehraje na Training serveru World War II Online: Battleground Europe. http://www.battlegroundeurope.cz/promo.php |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 25/08/2010 : 20:38:17
|
Jednomu českému hráči WWIIOL se podařilo vyjednat 2 měsíční předplatné, které lze získat ve SCORE číslo 199, jehož náklad ukrývá více jak $350 000.
Nejlepší příležitost jak vyzkoušet dosud jediný válečný on-line simulátor (kombinovaný pěchotní, tankový a letecký simulátor se strategií) se naskytne na přelomu srpna a září 2010, kdy vyjde Score č. 199 s 2 měsíčním předplatným MMO FPS RTT RTS RPG World War II Online: Battleground Europe zdarma ! Mrkněte na to jak vypadá nová verze z července 2010, ať máte o čem přemýšlet, i když těch pár stovek 35 dolarů lehce vyváží.
Verze 1.32 přínese Hráčem umísťované objekty (PPOs). Datum vydání dalšího release není zatím znám, ale jak je vidět, vývojáři pěkně zacloumají navyklou taktikou boje.
|
 |
|
letecz
Starting Member
8 Posts |
Posted - 28/08/2010 : 21:44:53
|
Novou verzi budete mít šanci vyzkoušet zdarma: v novém SCORE DVD 199 bude instalace verze 1.31 a 2 měsíční trial zdarma! Příležitost vyzkoušet na dost dlouhou dobu a pro každého (nebude potřeba registrace na číslo kredit karty jak je to u běžného trialu).
 |
LETECZ www.onlinesimulatory.cz |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 15/09/2010 : 02:14:09
|
V Battleground Europe se chystá kompletní výměna 3D modelů pěchoty s jejím redesignem (nejen větší textury, detailnější mesh modely, složitější kostra, nové animace). Dnes je stále užíván model s výstrojí jako neoddělitenou součástí "loutky", to se kompletně změní a pěchotu tak bude možné personalizovat. Nové složitější kostry a pětiprstý model ruky připraví cestu pro střelbu z nových typů zbraní. http://www.battlegroundeurope.cz/nove-pechotni-modely-animace.php
 |
Edited by - clone9 on 15/09/2010 02:23:12 |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 26/10/2010 : 23:04:21
|
Dvouměsíční promo se SCORE skončilo, hráčum ještě doběhnou vytvořené promo účty, ale už teď lze potěšit i ostatní.
Provozovatelé Battleground Europe si už několik let kopali v neseveroamerických zemích hrob odrazováním potencionálních uživatelů(zákazníků) nutností ověřit založení trial účtu přes kreditku a v některých zemí i provedením blokace na ní, to od nynějška neplatí a TRIAL ÚČTY LZE ZAKLÁDAT BEZ KREDITKY.
S trvale klesajícím kurzem dolaru se zároveň snížila měsíční cena ročního předplatného pod 200 Kč. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/10/2010 : 02:00:41
|
super jen tak dal :)
zmenilo se take to "lobby" ? to dost firem podcenuje pritom je to jedna z veci ktera nejvice lidi odradi. kdyz jsem to tenkrat zkousel tak sem vubec nechapal to lobby, tu mapu kde se co deje, kam se mam spawnout..
Take by mohli kdyz uz maji novy engine udelat volnost opousteni / nastup vozidel na mape.. (proste jo, sem ridic nakladaku, vidim ze to tam ostreluji tak ho opustim a radeji zalehnu do zakopu, vezmu pusku po nejakem mrtvem a pomaham kamaradum, nez se despawnovat, nebo odjet, nebo se nechat sejmout.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 14:01:19
|
quote: Originally posted by Rodier ... Take by mohli kdyz uz maji novy engine udelat volnost opousteni / nastup vozidel na mape.. (proste jo, sem ridic nakladaku, vidim ze to tam ostreluji tak ho opustim a radeji zalehnu do zakopu, vezmu pusku po nejakem mrtvem a pomaham kamaradum, nez se despawnovat, nebo odjet, nebo se nechat sejmout..
Mě to nechybí, prostě když se někde stříli, tak tam nejezdi náklaďákem, máš rozum přeci.
Za druhé, 50 náklaďáků znamená 50 jednotek lítacích po síti. 50 náklaďáků + 50 řidičů je 100 jednotek, které se musí posílat po síti.
Při 128 visible jednotkách bys neviděl polovinu jednotek, který tě můžou zabít z 2500m a u námožnictva až z 6000m, prostě nesmyslný požasavek. Ty počítače to nebudou stíhat počítat, když jim pošleš 300 pozic různejch typů jednotek a všechny se budou hýbat a dělat zvuky.
Jo, bylo by to krásné, chtěl bych to taky, ale mám rozum. Zkus to napčíklad v ARMA 2 se 300 lidma na serveru, ne, tohle opravdu nikdo rozumný nechce. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 14:20:53
|
quote: Originally posted by Rodier
super jen tak dal :)
zmenilo se take to "lobby" ? to dost firem podcenuje pritom je to jedna z veci ktera nejvice lidi odradi. kdyz jsem to tenkrat zkousel tak sem vubec nechapal to lobby, tu mapu kde se co deje, kam se mam spawnout..
Teď k tomu lobby, které podporují dva fakty. Jistě víme, že je v ostatních hrách spoustu gaunerů, kteří střílí po vlastních a kazí hraní, dělají to systematicky, mění účty a stěhují se ze serveru na server, prostě zábava imbecilů. Víme zcela jistě, že nevíme, kolik takových přibude ve WWIIOL.
Takže to lobby jsou především hráči, protože oni chtěli, aby free hráči neměli přístup na standardní chat, oni chtěli, aby nemohli používat a likvidovat všechny jednotky a tím pádem bojově omezit stranu za kterou válčí.
Prostě a jednoduše, ve WWIIOL je tak polarizovaná komunita a komplexní bojiště, že jeden šmírák na chatu dovede zkazit několik hodin připravovanou operaci né padesáti lidem, ale pěti stovkám s celkovým dopadem na tisíce uživatelů, kteří se snaží v průběhu celého dne.
Poslední dva dny je free účtů chat plný, a kdy tyhle diskuse skončily naposled ? V roce 2004-5, kdy se zavedlo ověřování přes kreditku, takže je to věčný boj mezi uživateli a provozovateli o to udržet si stávající hráče nebo si je neuržet a jaké podmínky ještě akceptují.
EDIT: chápej to tak, platící hráči na tvoje zadarmo hraní kašlou, jseš pro ně nezajímavej ... v jiných hrách se na nich dá expit, ve WWIIOL jsou k ničemu a akorát překáží, střílejí když nemají a jiné podobné voloviny provádějí. |
Edited by - clone9 on 07/11/2010 14:26:51 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 23:34:49
|
quote: Originally posted by clone9 Za druhé, 50 náklaďáků znamená 50 jednotek lítacích po síti. 50 náklaďáků + 50 řidičů je 100 jednotek, které se musí posílat po síti.
neeee pomoc   |
MMOs failed. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 00:11:39
|
Tomu se říka pragmatickej přístup. Víš vůbec na jakejch strojích to chtějí amící hrát, nevíš. A kolik si jich stěžovalo, že se upgraduje grafika hry, prostě americkej středověk, Evropu v tom nečekej.
EDIT: Proč ne, tady máš transparentní případ. http://www.panzerkampfwagen.cz/zavody-nakladnich-vozu-opel-blitz.php Teď si představ, že to nejsou všichni, ale závod je omezen pouze na členy jednoho squadu |
Edited by - clone9 on 08/11/2010 00:36:08 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 19:23:09
|
Jsem si musel vzpomenout na jisty zahranicni forum. Ted jsem si koupil Fallout New Vegas pro PS3 a jede to tak na 15 fps a zamrza kazdy 2 hodky a taky tam lidi dostavali podobna vyjadreni typu: "Game is fine, your PS3 is not ventilated enough." "Game is fine, open your PS3 and clean the dust." "Game is fine, don't play more than 2 hours in row... common sense man."
Tim chci rict, ze i kdyby tech lidi pripojenych naraz bylo milion, tak nemuzes rict, jak se to bude chovat, kdyz ten kod neznas. Ja tu hru zkousel (jeste se shit grafikou, i kdyz ta "nova" to teda moc daleko neposouva) a fakt mi ta hra prisla hodne jednoducha a nenarocna (leda ze by to bylo silene neoptimalizovany).
Moznost vystoupit z kary teda urcite nechybi proto, ze by to nezvladly americky pocitace. Obcas fakt koukam, co jsou fans schopny vytvorit. Navic u Amiku jedou hlavne konzole a macy, tak kdyz uz nekdo bude mit PC, tak to bude fajnsmekr a nekoupi si shit (common sense, ale samozrejme placam). |
MMOs failed. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 09/11/2010 : 23:34:26
|
Vynechám-li problém s lesem (při zoomu v dalekohledech, několikrát se řešilo optimalizací textur) a přetížením ve městech, kde se udělal radikální řez a z prapůvodních flat objektů se staly 3D budovy, tak nejvíc těch nářků je v americkém primetime. V evropském primetime si stěžují převážně na fenomén lag death (nebo rohová smrt) a snaží se vývojáře k něčemu nutit, přitom nejméně 60% zpoždění je na síti, jedno jak je kód optimalizován. Nikdo pak neví jak to měřit, nikdo neví jak to vyhodnotit, protože není určená metodika, je ale subjektivní dojem, že by se s tím něco mělo dělat, míra ovšem nikde.
Technicky jde o docela unikátní design, který je zazděn ve vlastní fyzice, takže hlavní problém není v grafice, ale v přetížení CPU, které následně grafiku brzdí taky, protože i ona má svojí režii. Jediné co je potřeba to je takt, L2, takt a zase takt. A proboha nepokoušet se zapisovat a číst z disku, protože to je další režie.
Zjednodušeně říct, že hra není optimalizovaná je blbost, hra je optimalizovaná, ale zjevně nevíme pro jaké nastavení grafiky a pro jaký počet zobrazovaných hráčů, pokud tohle nevíme, je cokoliv o optimalizaci žvást do větru. Například IL-2 Sturmovik 1946 beta patch 4.09 se měl testovat v rozlišení 1280x1024, z čehož jasně vyplynulo, že je hra optimalizovaná pro 1280x1024 a tudíž jakákoliv stížnot na optimalizaci při vyšším rozlišení je neoprávněná.
Celé ti pak napoví systémové požadavky, ty minimální se samožejmě uvádí jako příklad na čem to lze spustit, nikoliv hrát, ostatně jako všude.
Náhodně vytažený odkaz z google, jsou na něm vidět ty fajnšmekři americký. http://www.betanews.com/joewilcox/article/Apple-has-91-of-market-for-1000-PCs-says-NPD/1248313624 |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 11/11/2010 : 00:00:35
|
Těm amíkům by měl někdo říct, že není Mac ze starého kontinentu, ale z Číny. Prostě, nějak to na mě vypadlo, když jsem chtěl najít procentní zastoupení prodeje $1000 PC, což jsem taky našel. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 17/12/2010 : 02:34:27
|
Hm pokud k tomu nekdo udela pro nove hrace nejaky zajimavy tutorial tak to bude gud :)
ja z toho mam porad jeste nocni pochcavani.. jak sem tenkrat vubec nevedel kde se spawnout, to lobby UI vypadalo hrozne.. clovek dlouho nekam sel. neslo vylejzat/nalejzat do vozidel.. doufam ze tohle v novem engine pujde? Rank mi prece nemuze branit v zachrane techniky nebo holeho zivota :) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 23/12/2010 : 02:07:48
|
Tutorial mám v plánu až s novým počítadlem, současné z roku 2006 mi stíhá nahrávat videa v tak malém rozlišení, že se po kompresi nedají přečíst texty. A to není 960x600 málo. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 14/02/2011 : 01:25:38
|
http://www.battlegroundeurope.cz/#Verze 1.33 tento týden v OPEN BETĚ Další velký update přinese nové modely, animace a textury pěchoty. Opravy některých chyb běhu programu, redukci alokované paměti, opravu vyčerpání dostupné paměti, opravu horizontálního stabilizátoru u Bf 109, upgrade audio systému ... |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 22/05/2011 : 00:01:29
|
Doporučuju sledovat datum 6.6.2011, vypadá to na další změnu v kolonce doporučená sestava. Bohužel, do oficiálního oznámení musíme mlčet jako hrob. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 07/06/2011 : 00:23:18
|
http://www.battlegroundeurope.cz/nove-jednotky-herni-mod.php
Battleground Europe verze 1.34 Preview K desátému výročí nepřetržitého válčení ve WWII ONLINE vývojáři připravili doslova revoluci. Nepřibudou jen nové zbraně, ale s verzí 1.34 okusíme i nové typy zbraní (poloautomatické pušky a minové pole) a k francouzským plážím přirazí americká výsadková plavidla LCVP. Nové zbraně Colt 1911, M1 Garand, M1A1 Thompson, BAR 1918 a Springfield M 1903 nebudou znamenat nic jiného, než novou konkurenci pro britské a francouské jednotky a dalšího protivníka AXIS. Vedle klasické dynamické kampaně přibude nový herní mód "Rapid Action" a nové detailní mapy podle satelitních dat, historických map a fotografií. Pohyb jednotek se bude aktualizovat častěji a sníží se datový tok na jednoho viditelného hráče (starý aktualizační systém se odstraní).

|
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 08/11/2011 : 04:54:58
|
8.11.2011 v 16:00 poprvé udeří americké jednotky
Nejdříve dojde k útoku na servery CRS, které projdou aktualizací na verzi 1.34, a následně se rozšíří americké jednotky na klienty (předpokládaná doba upgrade je odhadována na většinu dne). A nepůjde jen o americkou výzbroj, kompletně se přezbrojí protitanková pěchota, která dostane raketomety, přibudou poloautomatické pušky a ženista přijde o svou roli univerzálního vojáka (bude nahrazen inženýrem bez schopnosti ničit tanky).
Zásadní změnou, oproti původnímu plánu, je odložení herního módu RAPID ASSAULT, veškeré nově plánované jednotky RAPID ASSAULT a zbraně budou k dispozici rovnou v kampani, né ale dříve, jak skončí kampaň #74. Přibudou nové americké divize a rozšíří se tak i strategická část. Nové budou zvuky pěchotních zbraní a jako s každým upgradem přibude úkrytů pro pěchotu v pobořených budovách.
Scénář nasazení 1.34 na live server: • zmrazení kampaně #74 • upgrade • několikadenní intermise s opravou chyb na live serveru • oznámení stabilní verze • 7-10 denní mini kampaň USA vs. Německo (Beachhead Breakout) • obnovení kampaně #74
Nové zbraněh včetně nových typů (poloautomatické pušky, raketomety) • M1911 Colt Automatic Pistol • M1 Garand Semiautomatic Rifle • M1A1 Thompson SMG • M1918 Browning Automatic Rifle • M1903 Springfield Sniper Rifle • Gewehr 43 Semiautomatic Rifle • Rocket Launcher: M9 (Bazooka) • RaketenPanzerBüchse 54 (Panzerschreck)
 |
 |
|
letecz
Starting Member
8 Posts |
Posted - 04/06/2012 : 14:41:43
|
Parašutistická speciálka ve World War II Online - Battleground Europe
Hledám předběžné zájemce o speciální, masivní online akci s válečnou tématikou. Pokud chcete zkusit něco jiného než řídit tanky ve WoT nebo pilotovat letadla v Il2/CoD - co třeba zkusit skákat s padákem a zabojovat si na zemi?

Jednalo by se o masovou výsadkovou operaci jež by se uskutečnila ve hře http://www.battlegroundeurope.com. Je to jediná hra kde se dá uskutečnit akce většího rozsahu a jelikož budoucnost hry je nejistá, je to možná jedna z posledních příležitostí k uspořádání možná největší česko slovenské online akce v dějinách simulátorů. Prvotním cílem bude bude dobytí města nebo i několika měst v regulérní kampani hry. Druhotným a možná zajímavějším cílem bude pokus o světový rekord v počtu virtuálních parašutistů v jedné akci (zatím jsem jich viděl nejvíce kolem 90)!. Kdybychom dali dohromady více než 100 lidí bylo by to skvělé! Počet hráčů je NEOMEZENÝ a je to ZDARMA! Pokud máte zájem něco takového zažít, přihlaste se! Přihlašovací formulář naleznete na konci článku. Aby však akce měla vůbec smysl je třeba účast alespoň 20-30 parašutistů, 1 výsadkové letadlo nebo více a několik stíhacích letadel jako doprovod (takže i něco pro pár pilotů). Při menším zájmu se akce konat nebude. Ovšem iniciativě se meze nekladou a pokud má někdo zájem o jinou akci než paravýsadek - může volit tanky, pěchotu, letadla atd. De facto se to může vyvinout v opravdu masovou kombinovanou akci nevídaných rozměrů.
Jestli se Vám líbí tento nápad a víte o lidech co by něco takového chtěli zkusit, rozšiřte tento článek dále ať se o něm dozví co nejvíce lidí. Zejména lidi z komunit kolem OFP/ARMA/CoD apd jsou vítání pro jejich zkušenosti s pozemními boji a organizací. Zejména by byli vítáni příslušníci skutečné armády, pro které by to mohl být zajímavý "trénink" :-) Lidé z leteckých komunit jsou taktéž vítáni a snad budou mít chuť zkusit něco netradičního. http://www.onlinesimulatory.cz/news/parasutisticka-specialka-ve-world-war-ii-online/
Stručný popis akce:
Cílem akce je provést hromadný výsadek spojeneckých parašutistů nad frontovým městem a jeho rychlé dobytí. Cílem není snaha o rekonstrukci určité historické akce, ale pokus o masivní týmovou zábavu.
Akce by proběhla takto: účastníci se shromáždí (spawnou) na výchozím letišti. Nastoupí do výsadkového letadla nebo letadel. Tato s nimi poletí nad vybrané frontové město jež je právě pod útokem spojenců (cca 5-10 minut letu). Provede se výsadek. Cílem každého voláka po přistání na zemi je doběhnout do nejbližší nepřátelské vlajkové budovy, tuto vyčistit od nepřátel a setrvat v ní po určitý časový úsek než dojde k obsazení budovy a změně vlajky. Po tento časový úsek je budovu třeba bránit před nepřátelskou pěchotou jež se bude snažit budovu obsadit zpět. Kdo zahyne respawnuje zpět na výchozím letišti a počká na další výsadkové letadlo, případně si bude dělat co chce. Kdo přežije, bude po obsazení budovy pokračovat k další nejbližší nepřátelské budově a toto se bude opakovat dokud nedojde k obsazení celého města. Akce bude probíhat dokud nebude město obsazeno, či dokud to bude lidi bavit, orientačně cca 2 až 3 hodiny. Akci je možné provést bez potřeby přísného velení (každý bude předem vědět co dělat), ovšem organizace a rozdělení velení mezi menší skupiny je vítána. Úplně nejvíc by byla vítána organizace inspirovaná skutečností - velení na úrovni čet, rot atd. Iniciativě se meze nekladou a kdo má zájem o velení, nechť se přihlásí.
Termínu bude upřesněn později. Jako nejvhodnější se jeví středa nebo neděle večer po 20. hodině. Podzim nebo zima 2012.
Jednalo by se o výsadek spojeneckých výsadkářů, tedy britských, francouzských nebo amerických (dle domluvy). Pokud má někdo zájem o podobnou akci za axis stranu, nechť si ji organizuje separátně.
Pravidla:
Žádná speciální pravidla neplatí. Akce bude probíhat na "živém" serveru kde probíhá permanentní válka. Počet a přesné pozmístění nepřátel tak nebude předem přesně známo.
Co je k tomu potřeba:
Zahodit možné předsudky a případnou averzi k WWIIOL a jejím všelijakým nedostatkům. Alespoň kvůli jedné akci. To zas není tak moc :-) Nečekat úchvatnou grafiku a ultrarealistickou simulaci. Jsou tu jistě "lepší" hry. Ale mělo by jít o zábavu a zážitek z nenapodobitelné akce. V žádné jiné hře nejde takovou hromadnou akci uspořádat. Pokud toto akceptujete a chcete to zkusit, pokračujte dál:
Stáhněte WWIIOL-Battleground Europe ZDE: http://www.battlegroundeurope.com/index.php/getting-started/download-the-game (stahujte poslední plnou verzi - Full install). Stručný český návod pro začínající hráče stahujte ZDE: http://www.battlegroundeurope.com/files/wwiiol/quickstart%20guideczech.pdf
Zříďte si zkušební Trial účet. Zřízení účtu je zdarma, kredit karta není nutná. Nutná je funkční e-mail adresa dosud nepoužitá pro zřízení jiného Trial účtu.
Trial účet můžete zřídit ZDE: https://secure.wwiionline.com/users/trial.jsp?newAffID=sitemenu Trial účet je možno zřídit i s dlouhodobým předstihem. Po skončení Trialu má hráč možnost pokračovat zdarma ve hře jako pěšák, bohužel ale nemůže obsazovat budovy. Uplatnil by se tak jako jejich dobyvatel a obránce. K obsazení budovy stačí jediný hráč s plným Trial účtem. Před ostrou akcí tak bude muset pár lidí zřídit čerstvý Trial účet (jde to na novou, nepoužitou e-mail adresu), aby mohli obsazovat.
Krátký trénink offline. Seznámení se s ovládáním, zbraněni atd.
Krátký trénink online. Vyzkoušení paravýsadku, obsazování budov "naživo". Předpokládám jeden hromadný trénink. Menší tréninky dle možností zájemců. Základní zbraní parašutisty bude puška. Kdo bude chtít samopal nebo kulomet, bude muset trénovat trošku dýl aby dosáhl potřebné hodnosti. Ale jde to celkem rychle.
Předpokládám, že toto vše nezabere víc jak 2-3 hodiny čistého času.
Další užitečné rady a návody najdete třeba na Cloneho stránkách zde: http://www.battlegroundeurope.cz nebo http://forum.virtualfighters.cz
K dispozici je oficiální TS3 server s kanálem pro čs. jednotku. Bohužel má jen jeden kanál. V případě účasti většího počtu lidí by to asi nebylo praktické proto jiné servery vítány.
Přihlašovací formulář najdete zde. Nejde o nic závazného, pouze průzkum zájmu: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtHPf3C38jxedDZsSUhNV0JCLXNSWTBJUTNxZzFQb0E

|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 08/08/2012 : 19:23:28
|
uz tam udelali takovou zakladni vec jako je moznost nalezt/vylez svobodne z vozidla kde chci a jak chci? bez takovejch zakladu si myslim to je tam kde to je..
jinak asi to zas zkusim, ta hra je fajn, zadarmo urcite. |
|
Edited by - Rodier on 09/08/2012 02:23:38 |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 10/08/2012 : 04:29:49
|
Free To Play AKTIVOVÁN. MMO FPS RTT RTS Simulation RPG World War II Online: Battleground Europe ZDARMA od 9.8.2012

Free Play Account fakta (9.8.2012)
1) Všechny existující Free Trial účty a Free Trial Bonus účty (zatím do hodnosti 2) převedeny na FREE PLAY účty. 2) 14 denní Free Trial účet není dále nabízen. 3) Aktuálně převedené účty na FPA nebudou vyžadovat reaktivaci, budou na dobu neurčitou do povýšení na Premium účet. 4) FPA je omezeno maximální hodností 2, s přístupem ke všem typům armád (včetně letectva). 5) FPA má možnost zabírat objekty herní mechaniky a podílet se tak na strategické části plnění úkolů. 6) FPA má omezený přístup k vybavení, které je odlišné, než bylo doposud pro hodnost 2. 7) Dalekohledy jsou exkluzivně pro Premium předplatitele (pěchota). 8) Premium Fórum je exkluzivně pro Premium předplatitele. 9) Náklaďáky a tahače jsou exkluzivně pro Premium předplatitele. 10) FPA se v počáteční fázi bude pravděpodobně ladit, vše bude záležet na firemním rozhodnutí. 11) FPA nemohou vytvářet jednotky (Squady). 12) FPA nemohou vytvářet mise, ačkoliv budou moci převzít velení na misi přes příkaz .takelead nebo ho obdržet přes .makeleader <tag>. 13) FPA bude mít v pěchotě dostupného střelce (Rifleman) a samopalníka (SMG). 14) FPA bude v možnostech užívání techniky vždy 1-2 kroky v každém Tier za Premium předplatiteli, kteří budou mít taktickou výhodu. 15) FPA dostupnost vehiklů bude upravena podle Tier parametrů předem stanovaných Cornered Rat Software. 16) Premium předplatitelé, současní i minulí, nebudou moci ponížit účet na FPA. 17) Minulé Premium účty nebudou převedeny na FPA z důvodu potřeby masivního zásahu do kódu platebního systému.
Vysvětlivky: Premium účet - účet, na kterém došlo v minulosti k předplacení služeb Tier - výrobní cyklus (RDP), neboli období, které specifickým způsobem limituje možnost užívaní techniky pro všechny hráče Squad - technická možnost vytvářet jednotku na úrovní herního engine (účast ve squadu nabízí taktické výhody) |
Edited by - clone9 on 12/08/2012 17:09:03 |
 |
|
letecz
Starting Member
8 Posts |
Posted - 23/08/2012 : 14:57:43
|
quote: Originally posted by Rodier
uz tam udelali takovou zakladni vec jako je moznost nalezt/vylez svobodne z vozidla kde chci a jak chci? bez takovejch zakladu si myslim to je tam kde to je..
jinak asi to zas zkusim, ta hra je fajn, zadarmo urcite.
Toto tam stále není a nejspíš nikdy nebude. I když moct vyskočit z hořícího tanku by bylo fajn :-) Z principu - když se to bere jako simulace - za války se na frontě nepovalovalz prázdné tanky a jiná technika do které by kdokoliv mohl lozit a jezdit s nimi a pak je zase nechat někde stát a běžet dál jako pěšák. Tohle patří do her, ne do simulací.
Jinak je to teď FREE TO PLAY takže úplně zadarmo. Takže zkuste kdo máte chuť ;-) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/08/2012 : 00:45:45
|
aha fajn tak to nekdy zkusim |
|
Edited by - Rodier on 25/08/2012 00:47:25 |
 |
|
letecz
Starting Member
8 Posts |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 07/10/2012 : 17:55:54
|
Za hodinu a půl začíná "Kill a Rat", ve vzduchu visí roční předplatné v hodnotě 3x $129 pro 3 nejlepší killery vývojářů/provozovatelů Battleground Europe. |
 |
|
clone9
Starting Member

83 Posts |
Posted - 06/01/2013 : 05:43:39
|
Do dnešní půlnoci (6.1.2013 CST6CDT) lze získat Premium účet na 30 dní pouze za $5.99 (dalekohled, všechny děla, tanky, bombardéry, stíkačky, dopravní letadla, lodě, čluny plus možnost rozkládání mobil spawnů a vytváření okopů a palpostů). Kdo nechce platit, může využít F2P. |
 |
|
letecz
Starting Member
8 Posts |
Posted - 05/06/2016 : 20:19:14
|
6. června 2016 uplyne 15 let od vydání této hry. 15 let nepřetržité virtuální války! Všechny staré účty jsou reaktivovány a všechny Free to play účty jsou upgradovány na Premium účty. Celá akce trvá do konce června 2016. Bitvy jsou opravdu intenzivní. Tolik lidí na serveru už roky nebylo. Neváhejte a vyzkoušejte!

Více informací zde: http://forum.virtualfighters.cz/viewtopic.php?f=21&t=2313 |
 |
|
Topic  |
|