Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Craft of Gods - konecne zas neco poradneho?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/10/2009 :  20:48:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
VT postnul do sveho seznamu novou MMORPG - Craft of Gods a vypada to, ze konecne bude nejaka mmorpg zase oldschool

http://www.craftofgods.eu <-- HP

http://www.craftofgods.eu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1&Itemid=60#9001;=en galerie

je tam housing, je tam crafting, je to RvR hra.

Jsou tam 2 realmy a 1 neutralni strana
3+3+1 rasy

21.10 zacala beta registracka
http://www.craftofgods.eu/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=75#9001;=en

Rasove ability
http://www.craftofgods.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=85#9001;=en

re there classes?
Not really. There are 14 schools of skills: melee, archery, magic, defense and others.
Characters receive skill points when they reache a new level, and can choose any ability from any school. So you can personalize your character however you like.

How can I choose skills?
There are 15 abilities within each skill, so there are 210 abilities in total.
You can choose any ability, but remember that to reach the highest levels in a chosen school, you must specialize in that schoo

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 24/10/2009 20:49:47

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/10/2009 :  20:51:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/10/2009 :  21:08:08  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jizda na skorpionovi
http://www.craftofgods.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=58&lang=en

boj petu
http://www.craftofgods.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=58&lang=en

podle toho 2. videa to vypada ze lze na petovi i jezdit ;-D

Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 25/10/2009 :  00:59:49  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote

cituji z offic. webu

Battle System:

,...You can kill one of your enemies at any moment, but if you are too strong for your opponent, the gods will block your attacks, because only a fair fight is honorable !?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 25/10/2009 :  08:37:11  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

cituji z offic. webu

Battle System:

,...You can kill one of your enemies at any moment, but if you are too strong for your opponent, the gods will block your attacks, because only a fair fight is honorable !?

Proč ne, pokud je to levelovej system, je tohle nastavení v pořádku.

Nevypadá to špatně, teda pokud má někdo dost nadšení pro čekání na další fantasy MMO, která už bude tentokrát to pravé, se super housingem, craftem atd .. musím říct že už mě to ani moc nezajímá a spíš vzhlížím k oroginálnějším projektům jako Secret Worlds, Fallout Online atd.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Wuuduu
Junior Member

544 Posts

Posted - 25/10/2009 :  13:49:21  Show Profile Send Wuuduu a Private Message  Reply with Quote
co je na tom v poriadku?

EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P.
WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P.
EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P.
GW: Luisa de Silwa – R.I.P.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 25/10/2009 :  15:30:21  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Děsně "honorable" by byl i autodisconnect při útoku na AFK, zní to blbě.

Jinak FOOL (Fallout Online), nejlepší RPG sérii všech dob zvorat nemůžou, to by taky mohla být moje poslední MMORPG a to si nemůžou dovolit:)

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 25/10/2009 :  15:37:51  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Fuj, ten pavouk je ale velkej a vošklivej.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 25/10/2009 :  18:59:29  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Grafika vypadá fajn, ale co jsem si četl na jejich webu a sledoval videa, tak to vidím na tupé mmorpg trochu a la Diablo, kde je naprosto všechno, co tam má být, ale nic navíc. Jejich popisy postav, classů, světa, ekonomie apod. je jak pro 13 leté děcko, které nikdy mmočk nehrálo. Asi tak...

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/10/2009 :  01:46:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
puvodne sem tu chtel napsat spoustu dehonestujicich nadavek, ale pisatel nademnou za to nestoji.

Pokud nekdo nehral napriklad UO - hru, kde bylo na webu minimum informaci, tu nema co delat. Demence&Wowkids ---> tam.

Normalni clovek nepotrebuje web kde bude vsecko popsane do detailu. Ostatne, snazis se byt Boiians, tak bys to mel sam vedet.

a jeste neco - ukaz mi, co je v jakekoliv jine hre jako tady v te? Kde v hrach max 1 rok starych vidis poradnej housing + super grafiku + RvR? Nikde.

Edited by - Rodier on 26/10/2009 02:47:58
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/10/2009 :  06:09:42  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Pokud nekdo nehral napriklad UO - hru, kde bylo na webu minimum informaci, tu nema co delat.

Newsflash: It's 2009!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 26/10/2009 :  17:52:20  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Hm, a na základě čeho se mám rozhodnout, jestli tu hru koupim? Když o ní nejsou schopný nic napsat, tak to vypadá, že stojí za prd, a proto nemá cenu ji kupovat. A radši než housing v MMO si vytvořim japonskou zahrádku.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 26/10/2009 :  20:09:47  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Mno taky mě nepřesvědčilo. Uvidíme co z toho vyleze. Ale již teď se řadím k pesimistům. A za rok-dva, až to tu bude pro tutu hru topic "druhá strana mince" tak mi dáte za pravdu. Uvidíte
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 26/10/2009 :  20:17:57  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
quote:

puvodne sem tu chtel napsat spoustu dehonestujicich nadavek, ale pisatel nademnou za to nestoji.

Pokud nekdo nehral napriklad UO - hru, kde bylo na webu minimum informaci, tu nema co delat. Demence&Wowkids ---> tam.

Normalni clovek nepotrebuje web kde bude vsecko popsane do detailu. Ostatne, snazis se byt Boiians, tak bys to mel sam vedet.

a jeste neco - ukaz mi, co je v jakekoliv jine hre jako tady v te? Kde v hrach max 1 rok starych vidis poradnej housing + super grafiku + RvR? Nikde.

Nechápeš. Oni tam právě píšou všechno. Ale stylem:
- Budete bojovat proti moooooooc potvorám. Takovým, a takovým a takovým.
- Budete moci chodit po toooooolika mapách
- Budete moci prodávat a nakupovat!!! I na aukci!!!
- Bude tam supr krafting! Tailoring, jewelcrafting atd.

Bude to prostě super, protože bojovníci budou bojovat, mágové kouzlit a budete se pohybovat ve fantasy světě... A toto je právě směšné, to spíchnu napsat i já a není tam ani za nehet infa, proč bych tu hru měl chtít.

Nepotřebuji info, že tam budou úchvatné maximalistické geniální věci, co jinde nevidíte. Ale v tuto chvíli jsem pesimista a vidím tam malý potenciál, protože takových her tu byl takový přehršel, že by to podle mě nikdo nespočítal.

A že zrovna ty mi tu spíláš, jaký jsem nebo nejsem Bójan. V DF jsi vydržel kolik, měsíc? A tam žádné info nebylo, tak proč jsem ho sakra hrál?? A moc nechápu tvé nadšení (nebo chápu? Jsi nadšený pro každou hru.) nad něčím, co už teď smrdí sériovou výrobou.

Jestli to vyjde a bude to mega super uber, budiž. Ale nevěřím tomu, toť vše.

Boiians leader
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/10/2009 :  23:30:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

Hm, a na základě čeho se mám rozhodnout, jestli tu hru koupim? Když o ní nejsou schopný nic napsat, tak to vypadá, že stojí za prd, a proto nemá cenu ji kupovat. A radši než housing v MMO si vytvořim japonskou zahrádku.

A ona se da koupit? neda. Rozhodnes se na zaklade finalni verze webu i hry, kdy pujde koupit.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/10/2009 :  23:32:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stirius

quote:

Nechápeš. Oni tam právě píšou všechno. Ale stylem:
- Budete bojovat proti moooooooc potvorám. Takovým, a takovým a takovým.
- Budete moci chodit po toooooolika mapách
- Budete moci prodávat a nakupovat!!! I na aukci!!!
- Bude tam supr krafting! Tailoring, jewelcrafting atd.

Bude to prostě super, protože bojovníci budou bojovat, mágové kouzlit a budete se pohybovat ve fantasy světě... A toto je právě směšné, to spíchnu napsat i já a není tam ani za nehet infa, proč bych tu hru měl chtít.

Nepotřebuji info, že tam budou úchvatné maximalistické geniální věci, co jinde nevidíte. Ale v tuto chvíli jsem pesimista a vidím tam malý potenciál, protože takových her tu byl takový přehršel, že by to podle mě nikdo nespočítal.

A že zrovna ty mi tu spíláš, jaký jsem nebo nejsem Bójan. V DF jsi vydržel kolik, měsíc? A tam žádné info nebylo, tak proč jsem ho sakra hrál?? A moc nechápu tvé nadšení (nebo chápu? Jsi nadšený pro každou hru.) nad něčím, co už teď smrdí sériovou výrobou.

Jestli to vyjde a bude to mega super uber, budiž. Ale nevěřím tomu, toť vše.

JSi boiians - hral jsi darkfall to svedci za vse. videl si jejich web? x let stejnej, zadne info a co tam bylo byli lzi. dokonce i PO vydani hry.. zatimco tahle hra nema ani betu.

Tahle hra rozhodne neni seriova , prave protoze ma to, co jine hry nemaji a ano jsem tim nadsen. protoze me stve, ze tu lidi ujizdej na srackach jako je wow, aion, darkfall a jinejch zmetcich.

a ano, hral jsem darkfall (2 mesice) - prave protoze jsem se rozhodoval podle "informaci z webu a bety" ktere byli spatne.. na DFO je videt ze to byla chyba. Proto by se nikdo nemel vubec zaobirat tim, jak ted vypada web.

Edited by - Rodier on 26/10/2009 23:33:06
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/10/2009 :  04:49:44  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
JSi boiians - hral jsi darkfall to svedci za vse. videl si jejich web? x let stejnej, zadne info a co tam bylo byli lzi. dokonce i PO vydani hry.. zatimco tahle hra nema ani betu.

Tahle hra rozhodne neni seriova , prave protoze ma to, co jine hry nemaji a ano jsem tim nadsen. protoze me stve, ze tu lidi ujizdej na srackach jako je wow, aion, darkfall a jinejch zmetcich.

a ano, hral jsem darkfall (2 mesice) - prave protoze jsem se rozhodoval podle "informaci z webu a bety" ktere byli spatne.. na DFO je videt ze to byla chyba. Proto by se nikdo nemel vubec zaobirat tim, jak ted vypada web.

A jak jsi prisel k tomu, ze ma to co jine hry ne, kdyz neni ani v bete? Z informaci na webu, kterym by se nemel nikdo zaobirat?

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 27/10/2009 :  08:41:53  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:

A jak jsi prisel k tomu, ze ma to co jine hry ne, kdyz neni ani v bete? Z informaci na webu, kterym by se nemel nikdo zaobirat?

Eh, bingo.

Boiians leader
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/10/2009 :  12:38:28  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nekrotyrael - z videi ? z informaci na forku?

zatimco darkfall mel lziweb a videa zadne, tady jsou - kdyz se podivas po internetu, docela dost ruznych hernich videii co tam je a co lze delat. Netvrdim ze to nemusi bejt fail. Ostatne na DFO se taky hafo lidi tesilo.. ale porad neni pravda nic z toho co tu tvrdite. (ze je to prumer a podobne blaboli)

peace.

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 27/10/2009 :  12:43:08  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
libi, ale pobavil me pohled na hw pozadavky:

Recommended

Video Card GeForce 9600
CPU 2×2.6GHz
Memory 2 GB RAM
Free space 10 GB HDD
Operative system Windows XP/Vista/7
Video driver DirectX 9.C

doufam ze to znamena pouze dualcore :)

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/10/2009 :  13:06:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
;-DDDDDD

nevim asi bych si MOC pral kdyby se nekomu povedla nejaka poradna oldskool veci.. a proste othle je o pozitivni diskusi, o tom koho co bavi aby tu psal.. a (ASI) ne o tom aby tu nekdo akorat nadaval a plejtval svou negativni energii .)

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/10/2009 :  13:20:06  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Graficky to nevypada vubec spatne, ale to video me moc nenadchlo... dost blbe se to "hejbe", tak treba se to jeste zlepsi.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 12/11/2009 :  17:35:11  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Zase je třetí strana neutrálních npc, aspoň něco, ale vyjde konečně mmo kde budou tři realmy pro hráče?

<cool signature here>

Edited by - Awrel on 12/11/2009 17:35:38
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/11/2009 :  13:44:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak mi dosel invitation mail do bety ;-D

English client: http://cdn.kalicanthus.eu/craftofgods.v.119b_en.exe
Russian client: http://cdn.kalicanthus.eu/craftofgods.v.119b_ru.exe

CLOSED BETA RELEASES

Implemented features:
- Character creation tool
- Quests
- School Abilities
- NPC
- Armor and weapons
- Housing
- Auction
- Mounting system
- Dungeons (low level ones)
- Client patching system
- 27 Areas and 2 towns

Not implemented features:
- Atlantians races and quests
- Astral area
- Guilds vs Guilds area and Power Towers
- Ingame mail
- High level dungeons
- DemiGod abilities
- Meteo spells
- Crafting

Edited by - Rodier on 19/11/2009 14:15:52
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 19/11/2009 :  15:12:04  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
taky mi prisel reg
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/11/2009 :  15:54:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
http://mmosite.cz/v/mmo_beta/cog/
edit tak sou tam obrazky ;-D
graficky hra zatim nic extra. Ale na grafiku seru. nejsem dite. Podivejte se na AION nebo Conan. Hlavni ej jaka je hra po strance hernich mechanismu a featur. A to zatim nevypada zle podle tech moznosti tam.
(peknej seznam abilit, libi se mi system quest = level = ability points ktere si clovek da kam chce.. slibovanej housing.. moznost tamovat zver..)

Edited by - Rodier on 19/11/2009 15:54:36
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 19/11/2009 :  18:37:34  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
No, co jsem se díval na screeny, tak se obávám, že ať bude sebelíp udělaná, tak si moc hráčů nepřitáhne. Hodně jich dá na grafiku a tady je tak 10 let zpět, bohužel...

Boiians leader
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 19/11/2009 :  23:05:38  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Těch beta accontu by meli rozdat víc. Ted jsem se lognul a v mé startovní lokaci...nikdo.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/12/2009 :  23:06:31  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Pokud by měl někdo zájem, tak je opět možnost požádat o vstup do bety.

1) The current session of Closed Beta will have a pause from December 7th at 9.00 am CET till December 15th at 9.00 am CET
2) After December 15th at scheduled time the Closed Beta will be opened again
3) The general Closed Beta phase will end December 30th

We would like also to inform that December 3rd we will open a new Closed Beta apply, so if some of your friends had no chance to make the apply for the Closed Beta, they can do from tomorrow.
Go to Top of Page

hvezdosvit
Starting Member

hvezdosvit

45 Posts

Posted - 07/12/2009 :  09:15:04  Show Profile Send hvezdosvit a Private Message  Reply with Quote
Me ta grafika prave zaujala, krajina nasich zemepisnych sirek. Cekem realisticke zbrane. Dost mi to pripomina Gothic. Jen v detailu grafika zatim trosku kulha...
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 07/12/2009 :  09:54:12  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Byl někdo v betě? Mně se nepodařilo přihlásit a nechtělo se mi to řešit. Nějaké první dojmy aspon co do ovládání a hratelnosti?

<cool signature here>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/12/2009 :  15:43:17  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
No u mne je to naprosto super.
Hned co jsem se po 1. lognul tak jsem sel delat questy, rozdelil si body do magii, castil jsem.. proste jako wowko. Naprosto bezproblemove ovladani, zadne lagy, skvelej boj. Nadherne efekty kouzel.

Moje screeny
http://mmosite.cz/v/mmo_beta/cog/

Dost se mi libi ten jednoduchej styl
questy -> level - > rozdeleni bodu do libovolne skoly magie / meelee / ranged / charm[taming].

Jen teda nazvy NPC jsou ruske :-D samej -slav ;-D

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/12/2009 :  15:45:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hvezdosvit

Me ta grafika prave zaujala, krajina nasich zemepisnych sirek. Cekem realisticke zbrane. Dost mi to pripomina Gothic. Jen v detailu grafika zatim trosku kulha...

prave lepsi trava nebo zeme a je to. lidi uz nevi co by chteli tou rozmazlenosti a znudenosti. Pred par lety by zabijeli pro tohle. Mne se to libi, staci mi to. Dokazu si predstavit ze bych to hral kdyby v tom byla nejaka poradna cz komunita..

ta hra ma vsechno co ma dobra hra mit. a ze to nejsou graficky orgie? Mne se to treba libi vic nez EQ2. Ale to je kazdyho nazor. Jen mne stve ze kvuli tomu ze se to nekomu na obrazku z BETY!! nelibi, tak tu hru zatrati :(

tesim se az ukazou housing a doufam ze tu projevi vic lidi zajem

Edited by - Rodier on 10/12/2009 15:46:18
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 10/12/2009 :  16:35:58  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Já to ještě nezatracuju. Jen jsem tam nepotkal ani nohu. Připadal jsem si jak v offlajnu. Na chatu, se za cca 45min, zobrazily 2-3 zprávy. Z toho jedna byla moje. "jestli je vůbec někdo online" A druhá byla odpověď, že prý spousta hráčů.
Z okolí té první vesnice, se dá poznat, že to mají nějaké nepromyšlené. Králici lvl 1-2 a kousek od nich nějací bandité lvl 21.
Questy? Asi to bude stejná nuda jako u ostatních her. "At už jdou s těma Q do prdele!!!"
Je to celé nějak prázdné. Vůbec mě to nechytlo. Lognul jsem se dvakrát, a že by se mě chtělo po druhé? To teda moc ne.
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 10/12/2009 :  16:36:05  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
No a jak se to liší od Runes of Magic? Graficky řekl bych skoro identický a RoM je taky free wowko..

<cool signature here>
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/12/2009 :  17:11:54  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Rodier: ty vole, s tvym myslenim bychom se nehli z doby kamenne. MMO je snad jedinej zanr, kde za ty roky nebyl naprosto zadnej vyvoj. Porad to mas levely, debilni nudny questy a spatna (az na vyjimky) grafika. A hlavne ty souboje, kde proti sobe 2 typci stojej, koukaj se na sebe a obcas jeden druhyho sekne + jako bonus animace dychani, kdy se celej armor nadzvedava, jak kdyby pamela vystrcila kozy... no blit se mi z toho uz chce.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 10/12/2009 17:14:25
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 10/12/2009 :  17:20:53  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
A jak se vyvájí třeba žánr FPS? Taky se tam furt jen střílí, a střílí, a střílí...

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/12/2009 :  17:43:36  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No v zanru FPS vyvoj byl: kryci system, magie (treba Bioshock), integrace RPG prvku, dobry vyvazeni hratelnosti a realismu u nekterych (Red Orchestra). Jinak zrovna FPS zanr neni na vyvoj nic moc, ze tam se nic nemusi resit.

V MMORPG, ktery maji daleko vic potencialu, nebylo vubec nic. Porad zacinas ve stupidni lokaci, naproti tobe je typek s vykricnikem nad hlavou, na kteryho kdyz kliknes, dostanes ukol zabij 10 krys a prines mu jejich penisy.

Prave cekam, kdy vyjde naka MMO s zivelnejsim bojovym systemem (proste fakt boj a ne ty hruzy, jak do sebe dva typci placaj 3 metrovyma mecema a vzdycky se u toho trochu zachvejou). Neco, kde se zapoji do hry trochu reflexy a mireni (pokusy nejaky byly, ale nedopadlo to moc slavne imo). Odstraneni grindu a questu (proste veci, ktery kazdyho serou).
A samozrejme odstraneni levelu a statu a treba tvorba postavy pomoci perku. Proste abys nemusel byt slintajici nerd na to, aby sis zahral.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 10/12/2009 17:48:07
Go to Top of Page

bam
Starting Member

34 Posts

Posted - 10/12/2009 :  18:01:21  Show Profile  Send bam an ICQ Message Send bam a Private Message  Reply with Quote

... 10 krys a prines mu jejich penisy...

dekuji ze si me uprimne rozesmal to pocitac moc nedovede :-D

Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 10/12/2009 :  18:05:49  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bam

Taky mě to rozesmálo.
Jen to ruční zaměřování utoků mi nesedí, při větších akcích je to na nic, zvlášť když je tam friendly-fire.

<cool signature here>
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 10/12/2009 :  18:22:08  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Grind je jak kde, když sou questy dobře vymyšlený, nemám s nima problém. A ně nějakou revoluci si můžem fakt leda počkat, ale otázka je: kolik % hráčů o ni opravdu stojí?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 10/12/2009 :  18:26:21  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Vetsi akce neexistuji, to je jen marketingovy vymysl :)
V Red Orchestre, coz je FPS z druhy svetovy, mas az 60 hracu na malym bitevnim poli a na jedinou kulku jdes k zemi (friendly fire nejde vypnout) a je to perfektne hratelny. Aion ti zobrazi 50 hracu a 300 jmen bez modelu, nez crashne server no.

Tak proc by to nemohlo jit v MMO, kde stejne ma kazdej 50000 HP a masivni armor. Coz je ostatne vec, kterou taky nesnasim. Proc musej vsude placat takovy hausnumera. Pak se to v pvp blbe pamatuje a spatne porovnava... takovyhle mega rozsahy (tady to maji fakt nejlip vyreseny v GW).

Se stejne kdyz resim MMO akorat naseru. Se podivejte, kam uslo FPS (snad nejprimitivnejsi zanr) od dob Dooma nebo Wolfensteina a pak to srovnejte s MMO. Ale to souvisi s hloupyma lidma, co jsou ochotny platit mesicni poplatky za nic (resp. sezerou firmam, ze je to provozni naklady). Az se tohle vymiti, tak to loseri a nenazrany teamy bez napadu treba zabali a dockame se nakyho toho vyvoje. Ale uz to nebudu rozebirat, stoupnul by mi krevni tlak a kleplo by me.

Filda: prosimte nerikej mi, ze ctes ty nekolikaradkovy hlody, co vymyslely baby po ctyricitce za 10$ na hodinu. To mas snad jedno, jestli tech 10 mysi zabijes samotny nebo pred tim kliknes na nakyho debila s vykricnikem a das accept ne? To druhy je votravny v tom, ze se za tim samym debilem musis pak jeste x minut vracet.

O revoluci se nikdo nebavi. Ja mluvim aspon o minimalnim vyvoji. Ale treba se nase deti dockaji dobry MMO.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 10/12/2009 18:39:41
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 11/12/2009 :  07:41:54  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Prave cekam, kdy vyjde naka MMO s zivelnejsim bojovym systemem (proste fakt boj a ne ty hruzy, jak do sebe dva typci placaj 3 metrovyma mecema a vzdycky se u toho trochu zachvejou). Neco, kde se zapoji do hry trochu reflexy a mireni (pokusy nejaky byly, ale nedopadlo to moc slavne imo). Odstraneni grindu a questu (proste veci, ktery kazdyho serou).
A samozrejme odstraneni levelu a statu a treba tvorba postavy pomoci perku. Proste abys nemusel byt slintajici nerd na to, aby sis zahral.

Takovy hry jsou tady asi 10 let, neprosvihl jsi neco? Jestli ti UO, AC nebo Planetside pripadaji jako neslavny pokusy tak co jeste chces?

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 11/12/2009 :  14:00:33  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
A von ty hry snad jeste nekdo hraje krome par stovek zoufalcu? Nebo snad jsou zpracovanim vhodny na dnesni dobu?

MMOs failed.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/12/2009 :  20:12:43  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pacient

quote:

Takovy hry jsou tady asi 10 let, neprosvihl jsi neco? Jestli ti UO, AC nebo Planetside pripadaji jako neslavny pokusy tak co jeste chces?

A neušlo ti náhodou, že zkratka AC se teď již používá pro Age of Conan, že ne? Asheron's Call je již minulostí stejně jako UO. Jo a Planetside není MMORPG. To jen tak na okraj.
Edit. Sakra na to "o" jsem zapomněl. Takže odvolávám co jsem odvolal. A slibuji to co jsem slíbil.

Edited by - Milan on 12/12/2009 12:22:55
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 11/12/2009 :  21:48:12  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Nepoužívá. Používá se AoC.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/12/2009 :  14:42:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak CoG zase nabiraji
http://www.craftofgods.eu/index.php?option=com_juser&task=UserRegistration&lang=en

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/12/2009 :  14:48:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Jinak nechapu proc tu porad nekdo rve po originalite.
Tak se podivejte na originalni produkty
Uo, AoC, PS, Vanguard, Swg .. presne jak tady nekdo napsal a kde skoncili? v prdeli.
Z SWG udelali normalni wowko strilecku.

singlovky ktere tahnou celej PC prumysl (herni) jsou taky porad stejny. To ze v bioshocku pouzivas magii ktera ma holt jen jinou texturu (misto hole mas naky krystali..atd) je to furt stejny, vsecko stejny.

Questy sou idiotsky - to ano, taky nechapu proc nedokazi udelat questy jako v single RPG. Ale asi je to dane tim, ze v single rpg je tech questu 100x min nez v MMORPG a tak by to proste nikdo nezaplatil.

Vy tady proste narazite na zakladni stavebni kameny mmorpg.

MMO = grind/questy/dung/raid a obcas nakej ten housing. A kdyz se vam to nelibi tak proc vubec hrajete mmorpg?

Ty vole ja si tu pripadam jak v blazinci. To je jak kdybych sel na forko kuraku a rikal jim tam, ze cigara sou hnus ze smrdi a at to nehulej, ze je to spatny.

MMORPG proste JE o tune questu a kdyz te nebavi a prijdou ti nudne, tak proste MMORPG nehrajte.

a ohledne RoM - hral jsem RoM 2 mesice a to se stimhle neda vubec srovnavat. Asi mate mrdku v ocich nebo nevim, ale RoM ma tak o tridu horsi grafiku a textury nez WoW, tohle je co se tyce grafiky (rozliseni textur, polygony) uplne nekde jinde.

Je to stejna picovina jak kdybyste rekli ze Eq2 je graficky na stejne urovni jako EQ1. nebo vanguard a eq2. Nehlede na to, ze je to porad beta. Vetsina visualnich efektu a textur tam neni takova jaka ma byt ve full verzi.

Jinak prave Craft of God je JINEJ je ORIGINALNI tim systemem skol/skillu a tim ze ma zase po dlouhe dobe housing atd..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/12/2009 :  14:52:08  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Awrel

quote:
Originally posted by bam

Taky mě to rozesmálo.
Jen to ruční zaměřování utoků mi nesedí, při větších akcích je to na nic, zvlášť když je tam friendly-fire.

Ale to je prece ta originalita o ktere tu rve Jace.

Vidis? proste 100 lidi 100 chuti. Nevite co chcete. Jdete do prdele :)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/12/2009 :  14:53:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

A von ty hry snad jeste nekdo hraje krome par stovek zoufalcu? Nebo snad jsou zpracovanim vhodny na dnesni dobu?

No podle toho co jsi psal tak ano. Jsou presne takove, po jakych touzis. Na grafiku ser, hlavni je prece hratelnost a "originalita".

podivej se na Runescape. ma zapis i v gynesovce, nejhranejsi mmo na svete. protoze je v nich fakt snad vsecko. ale protoze ma debilni grafiku tak holt si ji spousta povrchnich debilku z CR ani nevsimne..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/12/2009 :  14:54:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quattro post :-D

Planetside je MMORPG/FPS

MMO - tisice lidi
RPG - mas tam levely, mas tam skilly (body, certifikaty, perky), itemove specializace
FPS - styl boje..

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000