Author |
Topic  |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 16:46:47
|
quote: Originally posted by WereHamster
K té obtížnosti: vadilo mi, že první kdo zaútočí na "pack", zemře. Proste každé npc vypuclo ty svoje 2-4 torpéda, a to by neustál ani USS Chuck Norris...
A ještě mi vadí, že když já střelím torpédo do npc pod štítama, tak se mu skoro nic nestane. Pokud npc střelí 3 torpéda do mých plných štítů, tak jsou štíty v křemíkovém nebi...
O tom prvním psal přímo cryptic, že se pořeší a že zatím člověk má zůstat v úzké formaci s týmem. To že torpédo platí primárně na loď bez štítů se snad říká už i v mluveném tutoriálu. Jestli neustojíš ani tři torpéda od NPC, tak jsi nemohl mít žádné štíty, jinak to musel být bug, protože tohle se fakt nestává :-) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 16:53:21
|
Mimochodem ten poslední patch se mi až kromě toho easy boje ve vesmíru líbí, takže si lifetime subscription nechám a uvidíme. Furt lepší než ty prachy narvat do protivné baby  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 16:53:46
|
quote: Originally posted by Herbicid
quote: Originally posted by †… Havran …†
Pokud myslis loping ze poletim vzhuru nohama tak nejde nicmene letet kolmo dolu nebo nahoru muzu
Dekuji ze potvrzujes ze EVE ma uplne stejne placatej vesmir.
AD MISE - proc teda vubec hrajes MMO? Mas to jako Chat s lepsi grafikou? Nebo jsou pro tebe questy nutne zlo pro ziskani max levelu? V tom pripade jsi idealni kandidat na goldfarmera. Budes delat co te bavi a este dostanes zaplaceno!!! 
no to nema eve ma podstatne lepsi vesmir.
myslis questy co se neustale opakujou dokud nedas max lvl tipu: 20x quest dones sisky z lesa, 20x quest zabi 5 a 10 monster? ano tj nutne zlo. Vis kulovy jakej jsem kandidat, pokud te todle bavi cist tak to asi v hlave moc v poradku nemas |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 17:00:44
|
quote: Originally posted by spajdr
Mimochodem ten poslední patch se mi až kromě toho easy boje ve vesmíru líbí, takže si lifetime subscription nechám a uvidíme. Furt lepší než ty prachy narvat do protivné baby 
Co tak ty prachy narvat do protivné baby na Haiti? |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
Edited by - terawatt on 21/01/2010 17:01:13 |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 18:02:34
|
quote: Originally posted by terawatt
Mimochodem ten poslední patch se mi až kromě toho easy boje ve vesmíru líbí, takže si lifetime subscription nechám a uvidíme. Furt lepší než ty prachy narvat do protivné baby 
Co tak ty prachy narvat do protivné baby na Haiti?
Aby měl její manžel peníze na novou mačetu, kterou by moh turistum sekat ruce a okrádat je?  |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 18:53:02
|
quote: Originally posted by Herbicid
Pokud myslis loping ze poletim vzhuru nohama tak nejde nicmene letet kolmo dolu nebo nahoru muzu
Dekuji ze potvrzujes ze EVE ma uplne stejne placatej vesmir.
AD MISE - proc teda vubec hrajes MMO? Mas to jako Chat s lepsi grafikou? Nebo jsou pro tebe questy nutne zlo pro ziskani max levelu? V tom pripade jsi idealni kandidat na goldfarmera. Budes delat co te bavi a este dostanes zaplaceno!!! 
no to nema eve ma podstatne lepsi vesmir.
Zapomel jsi na "IMHO" 
quote: Originally posted by †… Havran …† myslis questy co se neustale opakujou dokud nedas max lvl tipu: 20x quest dones sisky z lesa, 20x quest zabi 5 a 10 monster? ano tj nutne zlo. Vis kulovy jakej jsem kandidat, pokud te todle bavi cist tak to asi v hlave moc v poradku nemas
- takove ale v STO v podstate nejsou
- ano a bavi me to, kdyz uz mam v jinych MMO sbirat bambilion mysich ocasku, tak chci aspon vedet proc
|
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 21/01/2010 18:53:46 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 20:57:04
|
Vono je to tezky pro ty hrace. Na foru reknou, ze uz to MMO projeli cely, a dementi a RP hraci je zacnou fuckovat, ze kdyby cetli questy, tak jim ta hra vydrzi, ale kdo ty slataniny ma cist? Vsak mam jeste v zivy pameti fotku quest writeru z aionu - senilni vyzrany babky.
Fakt vetsina lidi ty questy ignoruje a jen klika na accept, tak proc v tech hrach jeste jsou... nepochopim. Kdyby se misto toho aspon pokusili udelat ten herni svet trochu dynamickej, byly by to lip vynalozeny prachy.
+ myslet si, ze v dnesni dobe bude nekdo dobrovolne cist text ve hrach... to chce fakt hodne zpatecnicky mysleni. To driv z konzoli zmizi auto-aim, nez hraci zacnou cist questy. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 21/01/2010 21:03:17 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 21:31:25
|
no tady musim tak trochu souhlasit s jacem. Hracu co ctou questy bude podle me minoritni mnozstvi oproti tem ktere ty questy nectou.
Kazdopadne jsou hry ktere by to chteli zmenit...
Ale nevim nakolik je to realne a jestli se jim to muze povest. To uz je zrejme zcela jina kapitola.
Bohuzel je take fakt jak tu nekdo psal ze v dnesnich hrach jsou questy jen typu zab deset zabicek, zab dvacet jezecku apodobne. Coz je bohuzel take fakt.
Nektere hry jsou v tomhle smeru horsi a jine lepsi. Kazdopadne zadnou revoluci bych v tomhle smeru necekal a i kdyby tak jednoho dne ty questy dojdou. Takze jedine co muze zustat je PvP nebo opakujici se PvE content, popripade komunikace a obchodovani apodobne veci.
Idealni je samozrejme pokud hra obsahuje vse:-)
Neveril bych ze to reknu, ale kdyz se nad tim zamyslim tak to rikam nerad ale WoWko ma komunitu, obchodovani na solidni urovni a zabavne, PvE opakujici se content a uchazejici PvP?
Eve online ma napriklad uzasne obchodovani, komunitu, super PvP ale PvE je doslova katastrofa (omlouvam se ze to rikam, ale to opravdu patri mezi nejnudnejsi pve co se da hrat)
Warhammer nema nic moc PvE ani komunitu
Lotro ma atd ....
Nebudu tady vyjmenovavat vsechno. Kazdopadne je to smutne ... :-(
Kez by nekdo vymyslel neco lepsiho. Ale sorry .... neverim tomu :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 21:31:28
|
Napsat milion questů = zaplatit par senilnich babek Udělat dynamickej svět = zaplatit hodně nesenilních programátorů, testerů.. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 21:45:29
|
ja po hrani DA:O dosel k nazoru, ze mmo hry by v oblasti questu meli prejit na full dabing, pokud mozno s ingame animacema. Napr. v aionu v urcitych fazich/situacich byli ingame animace, ale bylo jich dost poskrovnu.
v STO ingame animace jsem za tech par hodin nevidel, ale pokus aspon o dabing ano, ale priserne malo. Na to, ze ta hra ma 8GB tak si myslim, ze aspon toho voice coveringu mohlo byt podstatne vic, kdyz to srovnam s DA:O, ktery je full dabovany.
jestli je to otazka nakladu, scenare, hercu, to neposoudim, ale tohle je podle me budoucnost hrani. Vice prvku interaktivnich filmu a celkove akcnejsi pojeti a toho STO nabizi imo dost malo. Uvidime co ten Bioware projekt, ten by v tomto ohledu mohl byt next-gen. |
no mmo
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 23:49:33
|
quote: Originally posted by WereHamster
Napsat milion questů = zaplatit par senilnich babek Udělat dynamickej svět = zaplatit hodně nesenilních programátorů, testerů..
No a co jako? Vsak pokud se to tem programatorum povede, tak maji do konce zivota vystarano. Problem je, ze jsou vsichni posrany, a tak jedou ty samy recepty a hraci jim to uz krome nekolika malo fanboi dementu nezerou.
GW2 udajne nema mit zadny psany questy, tak jsem na to hodne zvedavej. Skepticismus je na miste, ale kazdymu je snad jasny, ze s quest based MMO uz nikdo diru do sveta neudela.
Voice acting u questu taky neni zarucena vyhra. Je nutny mit fakt zajimavy herce, co tu pozornost udrzi, coz se treba povedlo u DA:O. Pribeh mizernej a neoriginalni, ale voice acting perfektni, takze me to u ty hry udrzelo. Rozhodne voice acting neni smer, kterym by se mely MMO vydat. Tim, ze to cely nadabujete, toho moc nezmenite. Tam je problem ten chlap s vykricnikem a tlacitko accept. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 21/01/2010 23:52:46 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 08:12:04
|
Tak dabing u questu je asi to posledni po cem touzim. Stejne mam z 90% zvuk vypnutej. To je asi hlavni problem co vidim u star wars. Investuji mraky penez do blbeho dabingu, kterej je podle me stejne k nicemu.
Jako fanousek PvP proste nevidim zadnou vyhodu v dabingu.
Co me zajima je nakolik hra bude o schopnostech hrace, taktice, moznostech atd. (tohle je to co mi chybi na eve online - boj jako takovej stoji bohuzel relativne za prd, to me ten boj ve star treku bavi daleko vic a verim tomu ze i bavit bude,pokud to nezmrvej - coz je klidne mozny:-DDD)
Tohle je smer a vec ktera se mi libi u star treku online. Pokud by hra byla jako star fleet command tak kazdy souboj byl opravdu napinavej a clovek musel promyslet co provede. (na rovinu rikam ze nevim jestli tohle v star trek online najdu)
Co se 2D a 3D tyce je to hodne velka skoda :-( Kazdopadne star fleet command byl take 2D a jeste vic a zase tolik mi to nevadilo...
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 08:22:12
|
nechapu jak o sobe fanousek pvp muze tvrdit ze hraje beze zvuku i kdyz asi zalezi na hre |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 22/01/2010 08:22:25 |
 |
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 09:00:34
|
quote: Originally posted by celdric
ja po hrani DA:O dosel k nazoru, ze mmo hry by v oblasti questu meli prejit na full dabing, pokud mozno s ingame animacema. Napr. v aionu v urcitych fazich/situacich byli ingame animace, ale bylo jich dost poskrovnu.
v STO ingame animace jsem za tech par hodin nevidel, ale pokus aspon o dabing ano, ale priserne malo. Na to, ze ta hra ma 8GB tak si myslim, ze aspon toho voice coveringu mohlo byt podstatne vic, kdyz to srovnam s DA:O, ktery je full dabovany.
jestli je to otazka nakladu, scenare, hercu, to neposoudim, ale tohle je podle me budoucnost hrani. Vice prvku interaktivnich filmu a celkove akcnejsi pojeti a toho STO nabizi imo dost malo. Uvidime co ten Bioware projekt, ten by v tomto ohledu mohl byt next-gen.
No v podstatě je to docela pravda. Když si vzpomenu jak jsem jel poprvé tu úvodní epizodu v AOC, tak to prostě byla bomba, příběh mě držel a to právě díky dabingu a animacím. To vše bohužel po těch prvních 20ti levelech zmizelo a vše se vrátilo zpět do klasické MMORPG šedi.... Ale také si myslím, že by to mohlo fungovat. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 09:16:44
|
quote: Originally posted by Rashaverak
nechapu jak o sobe fanousek pvp muze tvrdit ze hraje beze zvuku i kdyz asi zalezi na hre
Mas to jak co, ale ten zvuk mam vetsinou vzdycky utlumenej na minimum. Potrebuju spis slyset spoluhrace. Takze nejaky kecy co se tyce dabingu bych neslysel. Slysim jen zvuky co se deje kolem, aby me nikdo neprekvapil. Tak je fakt ze jsem se nevyjadril dostatecne presne.
V pve mam vetsinou zvuk vypnuty. (PvE hravam s ni a nema rada moc ty zvuky kolem, takze to vypinam uplne.)
BlackSource: asi jsem divnej ale me tam pribeh nedrzel teda ani trochu. Kdyz uz to pak jedes po 5 a koukas na ten pribeh je to otravne. Po prve je to samozrejme fajn ale pozdeji je to k vzteku. Co me treba u AoC drzelo bylo to nebezpeci a vsudypritomna rezba. Stale clovek s nekym bojoval. Od prvniho levelu jsem nemel nikde klid a clovek nemohl ani PvE delat, diky tomu ze se neustale s nekym rezal:-)
|
|
Edited by - antarian on 22/01/2010 09:24:28 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
|
rykatan
Starting Member
5 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 10:48:10
|
Tak jsem to definitivně zabalil, prostě se nemůžu zbavit dojmu, že to lidi hrajou jen prot že to je ST. Ta hra je v současný chvíly opravdu špatná. A celkem je mi fuk co se chystá nebo je zablokovaný nebo jestli je to beta, alfa, gama prostě teď je to slabý, slaboučký na placenou onlinovku, s chabou náplní, není tam nic moc co dělat, porád to samé dokola. Takže se na ní zase podívám zlízka, až tak za rok. Uvidíme kam to posunou. Podle mě bejt to noname vesmír, tak je to propadák roku. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 11:28:49
|
Prej se nechají tribblíci používat jako lékárničky.. zkoušel jsem to někdo? I pro členy away teamu.. ? |
 |
|
rykatan
Starting Member
5 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 12:11:57
|
http://www.youtube.com/watch?v=wPR4qTcFQ4k
že by kardasiané byli ve hře jako hratelná frakce? 
rykatan : já to taky zabalil původně, ale pak jsem hrál dále a bylo to lepší a lepší 
To určitě jako v každý hře, je začátek nemastnej, neslanej a grady to chytne dýl. Ale není tam co dělat, vždyť to nemá nic kolem, neustále se opakující ten samej obsah není nic pro mě ... Pozdravujte tam, užijte si to, já se vrátím, až to bude trochu k něčemu vypadat, protože tohle je v tuto chvilku obsahem jedna z nejchudších mmo co jsem hrál. Nemůžu se zbavit dojmu že hraju zase nějakej korejskej free. To si ST nezaslouží a fakt si myslím, že se to jmenovat třeba já nevím Free Space One online, tak už to pomalu mohli zabalit, protože by to nikdo nehrál. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 12:38:52
|
spajdr: bohuzel tam jako hratelna frakce nejsou:-) Cryptic pouze v jednom z rozhovoru napsal ze to nevylucuje a ze v pripade zajmu prida jine frakce |
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 12:47:55
|
Tribble te healne pokud nejsi v boji :) BO to snad take pouzivaji. Pred patchem byl bug, ze to BO pouzivali porad. Jinak bacha na ne. V inventari ti sezere jidlo a rozmnozuje se :D
Kdyz uz dalsi frakce, tak bych bral Romulany. Nejdrive by ale bylo hezke, kdyby dodelali Klingony, nez pridavat dalsi fakci. |
Edited by - Aramir on 22/01/2010 12:48:53 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 13:08:49
|
ARAMIR: no presne jak rikas:-) Nejdriv by meli dodelat aspon to co ve hre maji :-D Jsem zvedavej kdo z nas tady zustane posledni jestli hra failne :-D A kdo z nas prvni utece:-)))) |
|
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 13:52:46
|
quote: Originally posted by antarian
...A kdo z nas prvni utece:-))))
Vsadzam dve cervive jablcka na Rodieriho... |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 14:53:50
|
jestli tam nebude pouzitelne PvP tak vsazim na sebe :-))))) |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 15:28:54
|
tak novej patch, uz tam sou ty dailies s badge of exploration a taky uprava pvp |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 15:30:05
|
quote: Originally posted by Wuuduu
...A kdo z nas prvni utece:-))))
Vsadzam dve cervive jablcka na Rodieriho...
No ja osobne do toho jdu stim, ze mam zaplacenej 1 mesic. nic vic, nic min. Dalsi prachy ze me dostanou jen a pouze pokud se budu bavit jeste za ten mesic. Nejsem cvicena opice abych platil za neco, co me nebavi jen tak z pleziru.
Holt nekdo si kupuje jizdu v Hammeru.. ja si kupuju zazitek jizdu v NCC-MileyCyrus ;-D |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 22/01/2010 15:30:37 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 15:47:12
|
no vida rozumnej clovek co si nekoupil lifetime :-D |
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 16:03:02
|
no vida rozumnej clovek co si nekoupil lifetime :-D
Lifetime za 4k+1300 za hru bez vyzkoušení (a ne formou stresstestu) si nekoupím ani u SWTORu :) |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 16:14:14
|
werehamster: no nevim zrovna jestli SWTOR bude nejaka vyhra :-) (nejak bioware nezminil krome dabingu a sveta SW nic zajimavyho:-))) )
Jedine co se mi na tom stale libi a tak nejak si rikam, ze by to nemuselo dopadnout spatne je BIOWARE :-)
Ale jinak to ja bych si tam lifetime i koupil, tradicne do sbirky |
|
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 19:37:20
|
werehamster: no nevim zrovna jestli SWTOR bude nejaka vyhra :-) (nejak bioware nezminil krome dabingu a sveta SW nic zajimavyho:-))) )
Jedine co se mi na tom stale libi a tak nejak si rikam, ze by to nemuselo dopadnout spatne je BIOWARE :-)
Ale jinak to ja bych si tam lifetime i koupil, tradicne do sbirky
BIOWARE == EA* == Earth&Beyond memento!
* Bohuzel. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
Edited by - Herbicid on 22/01/2010 19:37:54 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 19:51:06
|
jj, vono totiz nadavat na EA je desne v mode. Jak by vam asi bylo, kdybyste nalili kvanta prachu do neceho jako je WAR a pak jen koukali, co vam ty opice vyprodukovali za sracku. EA poskytuje tymum financni zazemi a je na nich, zda z toho dokazou vytezit nebo ne. Krome toho EA nekupuje studia ilegalne... ony se proste koupit nechaji.
A treba v pripade WARu EA ten termin hodne natahla a prilila dalsi prachy, a co z toho vzniklo, vsichni vime. Nemam pocit, ze by kvalita titulu od Bioware nejak klesala po tom, co se nechali koupit... spis naopak.
Abych nebyl uplne OT, tak STO je shit a Rodiera posilam do prdele. |
MMOs failed. |
 |
|
rykatan
Starting Member
5 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 19:55:41
|
Antarian: tak to už je hodně zcestný hodnotit hru která vyjde nejdříve za rok a neví se o ní skoro vůbec nic. Na webu je prá screenů, něco málo kratičkých filmečků ... Jsem na ní sice moc zvědavej, ale zatím jsou to opravdu kusé informace. Samozřejmě co se týče lifetimu tak to je jasné, myslím si že rozhodně dokud člověk nevyzkouší, aspoň měsíc dva nezahraje a nezjistí co a jak, tak nemá smysl o tom uvažovat. I když vidím nektěří z vás si lifetime kupujou jako sbírky, nebo utrácí peníze za hry o kterých nic neví i když jsou nefunkční nebo bety :) Ale proti gustu ... někdo vdolky, jinej holky. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 20:41:20
|
rykatan: uvadim jen ze jedine co napsali a o cem mluvili v rozhovorech je ze tam je dabing a svet SW a to je pravda. I tak to rad zkusim, ale do soucasne chvile nerekli nic moc vic a jinak mas samozrejme pravdu ze to vyjde az za dlouho a je jeste spoustu casu, aby nejake ty informace uverejnili. |
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 23:49:23
|
quote: Originally posted by Jace
jj, vono totiz nadavat na EA je desne v mode
Tvuj problem je, ze vis kulovy co to byl E&B, jak ho EA ziskali a jak ho odepsali... tvou omluvou je jen, ze jsi v dobe kdy to bylo relevantni tahal kacera. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 08:56:02
|
firma hru neudela, udelaji ji lidi v te forme, pokud firma ktera pred 10ti lety neco udelala ted dela neco jineho, tak relevantni je jestli jsou v ni porad ti sami lide, s tim ze kazdy ma jinou dulezitost, dokazu si predstavit ze nekdy uspech muze zaviset treba na jednom klicovem programatoru, jindy na managerovi. A i pokud tam tech 10 let zustal porad to jeste nezarucuje ze to bude ok. Takze ridit se jmenem firmy je povetsinou k nicemu, s vyjimkou ncsoftu ktery produkuje jen sracky, ale to uz je osobni nazor :) |
lastfm |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 10:27:40
|
quote: Originally posted by Rashaverak
firma hru neudela, udelaji ji lidi v te forme, pokud firma ktera pred 10ti lety neco udelala ted dela neco jineho, tak relevantni je jestli jsou v ni porad ti sami lide, s tim ze kazdy ma jinou dulezitost, dokazu si predstavit ze nekdy uspech muze zaviset treba na jednom klicovem programatoru, jindy na managerovi. A i pokud tam tech 10 let zustal porad to jeste nezarucuje ze to bude ok. Takze ridit se jmenem firmy je povetsinou k nicemu, s vyjimkou ncsoftu ktery produkuje jen sracky, ale to uz je osobni nazor :)
Naprostej souhlas. (jen ncsoft podle me udelal jednu dobrou hru a to bylo GW. Ostatni stalo za prd) |
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 11:15:06
|
NCsoft GW nevytvoril stejne jako vetsinu her. Je to jen distributor.
brutus: nevim, co to je, a nikdy jsem to nehral. Nijak po tom ani netouzim. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 23/01/2010 11:16:06 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 19:24:46
|
quote: Originally posted by Jace
jj, vono totiz nadavat na EA je desne v mode. Jak by vam asi bylo, kdybyste nalili kvanta prachu do neceho jako je WAR a pak jen koukali, co vam ty opice vyprodukovali za sracku. EA poskytuje tymum financni zazemi a je na nich, zda z toho dokazou vytezit nebo ne. Krome toho EA nekupuje studia ilegalne... ony se proste koupit nechaji.
Tuším, že jsem někde četl článek o tom, jak EA manažeři drží své týmy pěkně pod krkem, aby dělali to co EA chce. Tvůrčí volnost minimální. EA je jedna z největších brzd herního průmyslu. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 21:25:16
|
milan: lol, ale tobe asi jeste nedoslo, ze studia se nechavaji skupovat dobrovolne. Zadny dodavky unasejici programatory ani prepady kancelari ze strany EA se nekonaji. Prestoze je obecny podvedomi lidi takovy, ze EA sux a za vsechno muze, tak porad se nechavaji dalsi a dalsi tymy skupovat. Mi to prosimte vysvetli.
Tak jako kde to zijes? Studia chtej prachy, EA chce prachy. Manazeri jsou vycviceni lidi zdimat do morku kosti, protoze takova je role manazera. EA neni zadna charita, aby do nekoho lila miliony pod prislibem revolucni hry, ktera zmeni nudny standardy. Ono drtiva vetsina studii jsou beztak prumerna a neoriginalni.
Dokud se nebudou rozdavat granty na podporu top class her, tak neni jina sance vytvorit AAA titul nez se zaprodat nejaky takovy kurve jako EA nebo libovolnej jinej nenazranej velkej distributor. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 23/01/2010 21:30:25 |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 21:43:09
|
Ja bych rekl ze to neni vina jenom EA kdyz se podivam na hry od bioware tak sou to proste paradni kousky kazdy z nich si zaslouzi super hodnoceni a je zabavna od zacatku az do konce a taky je ma EA. Proste i kdyz na tom ma EA taky podil viny neni to jediny vinik toho ze vetsina her od EA atoji zanic. Proste je to snat nejvetsi mainstream vydavatel a dela mainstream hry zadne revolucni pociny protoze ty nevydelaji prachy. Pokud chcete revoluci musite se divat na male herni studi a lidi co to delaji pro zabavu ale ti zase nemaji prachy na poradnou AAA hru. Ale hlavni je to ze EA vydelava miliardy takze asi tak spatne hry delat nebude.  |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 22:17:52
|
quote: Originally posted by kajda
Ja bych rekl ze to neni vina jenom EA kdyz se podivam na hry od bioware tak sou to proste paradni kousky kazdy z nich si zaslouzi super hodnoceni a je zabavna od zacatku az do konce a taky je ma EA. Proste i kdyz na tom ma EA taky podil viny neni to jediny vinik toho ze vetsina her od EA atoji zanic. Proste je to snat nejvetsi mainstream vydavatel a dela mainstream hry zadne revolucni pociny protoze ty nevydelaji prachy. Pokud chcete revoluci musite se divat na male herni studi a lidi co to delaji pro zabavu ale ti zase nemaji prachy na poradnou AAA hru. Ale hlavni je to ze EA vydelava miliardy takze asi tak spatne hry delat nebude. 
A ted si vem ze E&B bylo MMO od Westwoodu. Spicky herniho prumyslu 90'let. A kde je jim konec? EA je zabila spolu s E&B protoze se potrebovali soustredit na budouci projekty (Sims Online)
http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_And_Beyond
Cili mam IMO opravnene obavy z toho ze s BioWare jsou v EA schopni zatocit uplne stejne. Jiank receno, EA nekupuje ani tak studia, ta jsou stejne vzapeti asimilovana. Jim jde o zajete znacky z kterejch muzou dojit jen tim ze meni cislovku na konci. Need for Speed serie npkc.
A jen pro uplnost, o co jsme prisli zavrenim Westwoodu,mimo jine C&C MMORPG: http://en.wikipedia.org/wiki/Cancelled_Command_%26_Conquer_games |
|
Edited by - Herbicid on 23/01/2010 22:39:07 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 22:51:24
|
nemáte někdo toho kóda? http://www.startrekonline.com/deltaco
EDIT.: tak nic, už mám, bohužel je to pouze pro jednoho kód. |
Edited by - spajdr on 23/01/2010 23:02:41 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 23/01/2010 : 23:35:36
|
Na starych C&C jsem vyrustal, toho je skoda. Ty dnesni jsou priserny. Ale tak to holt funguje a tezko se to kdy zmeni. |
MMOs failed. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 24/01/2010 : 01:00:13
|
Pamatuju si kdyz jsem hraval C&C: Tiberian Sun. Krome Warcraftu III, II, I to byla jedina strategia, ktera me opravdu HODNE bavila. Jinak strategie fakt nemusim, to ten Warcraft je vyjimka. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 24/01/2010 : 01:31:51
|
Ne vsechny hry od BioWare delalo veskutecnosti BioWare. Myslim ze Kotor2 delal nekdo jinej a nektery dalsi rpgcka sou jen v jejich produkci. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 24/01/2010 : 01:54:15
|
Vyvoj hry stoji peknejch par melounku tak se neni cemu divit ze se EA snazi chranit svy investice, ale z nekterych jejich praktik je mi zle... |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 24/01/2010 : 12:05:15
|
Také na můstku proklínáte prospané hodiny Astronomie? Nevíte kde se nachází planeta XXX v soustavě YYY? Malý tahák pro absolventy z Plzeňské Akademie..
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=55050 Je tam grafická mapka a pak ještě jmenný seznam, vhodný pro textové prohledávání.
Nechť autora provází Síla! |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 01:55:53
|
Da se jeste nekde sehnat beta key? Rad bych to zkusil jestli si to ma vubec cenu kupovat... |
Edited by - Arnie on 25/01/2010 02:15:39 |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
|
Topic  |
|
|
|