Author |
Topic  |
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 30/04/2010 : 12:34:35
|
quote: Originally posted by Shatteren
Soutezivost je jedna z hlavnich charakteristik lidske natury. Wikipedia je zdrojem nepravdy. Vzdy kdyz nekdo neco zaprene tvrdi a uvadi jako hlavni zdroj wikipedii, tak se jen pousmeju :-)
vzdy kdyz nekdo tvrdi ze wikipedia obecne lze tak se jen pousmeju, wikipedi je zdroj informaci ktere mohou a nemusi byt pravdive, stejne jako jakykoliv jiny zdroj, v drtive vetsine pripadu se mi jejich pravdivost overila.
Jaky je tvuj zdroj informaci kteremu duverujes ? televizni noviny na nove ? zpravodajstvi cnn ? kamarad povidal ? osobne radeji wikipedii |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 30/04/2010 12:36:29 |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 30/04/2010 : 12:59:02
|
Wikipedia hate bandwagon se opet rozjizdi. Vetsinou lidi, co tam ty clanky pisou, jsou dostatecny nerdi a kontroluji sama sebe navzajem. Na citace do diplomovy prace to neni, ale z 99% je info z wiky pravdive. |
MMOs failed. |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 30/04/2010 : 16:45:23
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by Shatteren
Soutezivost je jedna z hlavnich charakteristik lidske natury. Wikipedia je zdrojem nepravdy. Vzdy kdyz nekdo neco zaprene tvrdi a uvadi jako hlavni zdroj wikipedii, tak se jen pousmeju :-)
vzdy kdyz nekdo tvrdi ze wikipedia obecne lze tak se jen pousmeju, wikipedi je zdroj informaci ktere mohou a nemusi byt pravdive, stejne jako jakykoliv jiny zdroj, v drtive vetsine pripadu se mi jejich pravdivost overila.
Jaky je tvuj zdroj informaci kteremu duverujes ? televizni noviny na nove ? zpravodajstvi cnn ? kamarad povidal ? osobne radeji wikipedii
Ne, protoze tyto instituce se ridi wikipedii a nebo tim cim je vlada nakrmi aby rekly. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Fix33
Starting Member

4 Posts |
Posted - 24/05/2010 : 10:36:36
|
Zdravim..
Rozhoduji se estli si mam koupit Star Trek Online a docela by me zajimalo jak je to s placenim??...nikde na offiko WW sem to bohuzel nenasel...vim jenom ze po zakoupeni origo hry mam 30dnu predplacenejch.. Dale me zajima jak je to s Stabilitou serveru?? Funguje system Guild?? resp sou na serveru(serverech) nekde nejake cesko/slovenske Guildy??
Vsem dekuji za odpovedi a s pranim pekneho dne Fix3
|
Edited by - Fix33 on 24/05/2010 10:39:27 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 26/05/2010 : 12:19:21
|
quote: Originally posted by Fix33
Zdravim..
Rozhoduji se estli si mam koupit Star Trek Online a docela by me zajimalo jak je to s placenim??...nikde na offiko WW sem to bohuzel nenasel...vim jenom ze po zakoupeni origo hry mam 30dnu predplacenejch.. Dale me zajima jak je to s Stabilitou serveru?? Funguje system Guild?? resp sou na serveru(serverech) nekde nejake cesko/slovenske Guildy??
Platebni kratou s povolenejma platbama na internetu ci predplacenou kartou
Stabilni. Funguje. Nekolik. staci napsat na CZSK kanal do chatu ve hre. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Fix33
Starting Member

4 Posts |
Posted - 27/05/2010 : 19:32:41
|
quote: Originally posted by Herbicid
quote: Originally posted by Fix33
Zdravim..
Platebni kratou s povolenejma platbama na internetu ci predplacenou kartou
Stabilni. Funguje. Nekolik. staci napsat na CZSK kanal do chatu ve hre.
Dekuji za odpoved..a prosimte presnejsi ceny nemas?
Dekuji Fix3 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
|
Fix33
Starting Member

4 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 31/08/2010 : 02:01:18
|
tak kdopak jeste hraje ? :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 31/08/2010 : 17:23:57
|
Jeden zidovskej...
Jaky je rozdil mezi ceskym a zidovskym ditetem? Ceske dite se z tabora domu vrati. |
MMOs failed. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 18:32:06
|
Tak tu máme F2P a musím říct že to je hodně štědré F2P opravdu se nemusí nic moc dokupovat. Hra za ty dva roky urazila pěkný kus cesty.
Předělaný ground combat a spousta jiných věcí, přidaná obdoba achievmentů, různé scenáře etc. etc. Je toho dost a vše přístupné.
Byl přidaný update5 Call to Arms a na už je připravovaný update6. http://www.startrekonline.com/season_five
A co je hlavní! nepotřebujete kupovat Cryptic pointy za real money ale za dilithium které získáte hraním.
For the first time ever, this update is going to allow players to acquire Cryptic Points without having to spend money. Participate in the Dilithium Exchange program by auctioning off your Dilithium to the highest bidder. Don’t have time to play as much as you would like to earn the Dilithium you’d like? You can now purchase and auction off Cryptic Points to those willing to buy them with this new, uniform currency. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 17/01/2012 18:37:54 |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 19/01/2012 : 11:49:31
|
Já mám zatím z této hry opačný pocit.Hrál jsem jen pár dní betu. Ale zdá se mi, že Cryplic na tuto hru od bety skoro nešáhnul. Ground combat mi připadá stejný. Nějak nevidím změnu. Možná přidal FPS pohled, ale stejně raději používám ten wow-koidni. Inteligence mobu stále na nule. Společníci pro jistotu vůbec žádnou nemají. Souboje pusobí stejně lamersky jako při vydání. Dále. Namluvení dialogu cca 1 ze 100. Což působí trochu podivně. Zvuky slabé. I když je pravda, že ve vakuu se vlastně zvuk nešíří, takže můžu být rád i za to málo. Ukazatel Questu je nějakej divnej. Jednou ukáže zelenou fajfku nad hlavou NPC, jindy zase ne. Čert aby se v tom vyznal. Naopak se mi líbí složitost hry.Hodně abilit pro lod, společníků i pro vaši postavu. Vybavování každého společníka, možnost specializace každého kumpána. Hodně hratelných ras. I když mám o5 nudného humana. Celkové hodnocení: Za tu cenu? No nekupte to.  |
Edited by - Milan on 19/01/2012 11:49:53 |
 |
|
Topic  |
|