Author |
Topic  |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 16/03/2009 : 23:32:07
|
Kvetulienka is a level 219/19 Solitus Doctor, President of Piskotkas Heaven, Omni :: Details
You feel the core of your being shift, as the source makes room for a divine presence. 'Kvetulienka' has reached enlightenment.
grats k 220
|
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
|
| |
Agog
New Member

241 Posts |
Posted - 17/03/2009 : 05:59:26
|
Omni? To neni duvod ke gratulaci :) |
Vlcimor |
 |
|
Rad-as
New Member

493 Posts |
Posted - 17/03/2009 : 09:08:02
|
GZ- miluju všechny ! |
AO Kocourek |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 17/03/2009 : 11:30:44
|
Gratulujem taktiez. Ceko odkaz dotycnemu ;) Ale obavam sa ze snezo to neni |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 17/03/2009 : 12:26:50
|
GZZ!!! Omni is your friend!!!! |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 17/03/2009 : 13:00:04
|
Omni, to je nejaka dalsi CzA truc org? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 17/03/2009 : 13:02:54
|
quote: Originally posted by B8M
GZZ!!! Omni is your friend!!!!
Ale prd! :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Hell
Starting Member
12 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 15:14:25
|
skoda ze to není Snezovo  |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 15:55:45
|
quote: Originally posted by Hell
skoda ze to není Snezovo 
shhh  |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 16:21:03
|
skoda ze to není Snezovo 
Mozna punker mozna fake, kazdopadne dobrej potencial pro paranoidni flame "omnicehun z konkurencni org ma pristup na imperko":-) By se dali dobre svadet neuspechy:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Hell
Starting Member
12 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 19:27:19
|
Neboj :P ... jsem nějakou dobu retired hehe, ale jestli to někomu vadí tak mi dejte kick ... mě jde jen o to být na českým fóru, kde si něco počtu o AO česky :) |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 19/03/2009 : 22:26:36
|
Neboj :P ... jsem nějakou dobu retired hehe, ale jestli to někomu vadí tak mi dejte kick ... mě jde jen o to být na českým fóru, kde si něco počtu o AO česky :)
foe a ty si kto? |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 08:15:52
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Neboj :P ... jsem nějakou dobu retired hehe, ale jestli to někomu vadí tak mi dejte kick ... mě jde jen o to být na českým fóru, kde si něco počtu o AO česky :)
foe a ty si kto?
Hellangel [Punk], obvyklá součást ffa beast punkzergu . |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 09:01:25
|
Neboj, sem má přístup spousta jiných omnisů. Ale měl bys rollnout nějakýho claňáka čeče. Myslim, že bys k nám zapad, aspoň soudim podle těch pár DB co sme dali, to s tim omni byla chyba!
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 16:49:32
|
aha hell!!! uz som ho davno neotravoval z nakupami v omni gms :) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
Hell
Starting Member
12 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 21:23:32
|
quote: Originally posted by BoSS_631
aha hell!!! uz som ho davno neotravoval z nakupami v omni gms :)
hhhh ... nějakou dobu si toho ještě neužiješ, než zase začnu hrát :) |
 |
|
Hell
Starting Member
12 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 21:24:53
|
quote: Originally posted by Philty
Neboj, sem má přístup spousta jiných omnisů. Ale měl bys rollnout nějakýho claňáka čeče. Myslim, že bys k nám zapad, aspoň soudim podle těch pár DB co sme dali, to s tim omni byla chyba!
Uznávám, že to DB byla bomba ^^ .. ale já už své místo mám!, kdo ví třeba se to čam změní hehe  |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 21/03/2009 : 11:06:43
|
quote: Originally posted by Hell Uznávám, že to DB byla bomba ^^ .. ale já už své místo mám!, kdo ví třeba se to čam změní hehe 
jo a kdyz uz chodi odpadlici z CZA do CGS... tak zase zacnou chodit odpalici z CGS do CZA :P |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
|
Topic  |
|