Author |
Topic  |
|
Mlazgon
Starting Member
65 Posts |
Posted - 16/03/2009 : 11:08:01
|
Stava se nekomu tato vec v DF? zrazu zacne nepretrzite rust ping me napr.casto k 300k a pote mi hra nahlasi lost connection to server. Pri teto veci mi od serveru v pohode chodi data, protoze vidim normalne co si lidi pisou v chatu, vidim jak se pohybujou postavy, jen proste nechodi data ode me k serveru, tj. cumim a cekam jestli chcipnu nebo se "jen" odloguju a zase z5 do fronty ;op.
Co jsem procital fora, tak pry se jedna o server bug, ale nevim dela mi to na pc, ktere mam pripojene pres Wifi a obcas je tam nejaky ten lost packet, akorat hra by se s tim teda mohla vyporadat lip.
|
Mrs Magenta, Reservoir Dogs [ReD] |
|
| |
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 16/03/2009 : 11:12:43
|
stava :) |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
 |
|
Morticia
Starting Member

74 Posts |
Posted - 16/03/2009 : 12:42:08
|
Stava, blbe je ze se proberu casto jen s fikovym listem pred mestskou branou...takhle sem uz prisel o dva komplet armory |
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs |
 |
|
Mlazgon
Starting Member
65 Posts |
Posted - 16/03/2009 : 13:17:38
|
Me se to zas stane dycky, kdyz chci jit na nejakou guild akci :(. |
Mrs Magenta, Reservoir Dogs [ReD] |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 16/03/2009 : 15:05:50
|
stává kdykoliv mě neprojde pár paketů dat u providera ... pak se Darkfall budto chytne do cca 150000 pingu nebo hodí lost connect. Většinou se ale chytne. |
Noe
|
 |
|
|
Topic  |
|