Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 První dojmy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 26/02/2009 :  22:30:32  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Chtěl bych v tomhle topicu odfiltrovat první dojmy ze hry, aby se neutopili v diskusích o velikosti Rodierova přirození, takže pokud vás mohu požádat, tak sem pište jen ty dojmy ze hry. Díky.

Mě Darkfall díky předchozímu hypu, desítkám videií, betealeakům a schánění informací pro Sugest's Station na první pohled nijak nepřekvapil, ale taky nezklamal, grafika je dostačující a prostředí působí příjemě vážně a rozlehle, animace postav nejsou tak strašné jak někteří psali a zvuky jsou po krátké době přesně tak otravné jak jsem čekal.

Boj mě bavil i když je v téhle nováčkovské fázy dost prostý, přesto dá díky nutnosti kombinovat mele, magii a archery docela zabrat, hlavně proto že si člověk musí osvojit nové návyky v ovládání, hlavně neustálého vyndavání a zandavání zbraně, atd..

Co se mi fakt líbilo, byl ten neustálý pocit ostražitosti, kdy jeden hráč hlídá druhého pohledem, protože ví, že ten druhý ho může fofrem o všechno připravit ..

V podvečer se bohužel server zbláznil a měl ( a má ) nějaké problémy se synchronizací, takže se téměř nedá bojovat, protože mobové i hráči poskakují a warpují ob 5 metrů, takže sekáte do monstra, které před vámi vlastně neni a spíš se vám podaří zmrzačit kamaráda v partě atd .. navíc se server nechutně zaplnil, jak už to tak bývá ..

Nicméně, mě se ta hra líbí, myslim že jakmile skončí tenhle úvodní maglajz, podaří se vyřešit ta synchronizace serveru, hráči se rozptýlí po mapě a začne se pořádně guildovat, dungovat, explorovat, sailovat a budovat, tak to bude stát za to, protože svět je podle mě pěknej, velkej, hra má své kouzlo a myslim že díky lootu systemu se z ní jen tak nevytratí napětí a nezničí se ekonomika.

Darkfall je takový jaký jsem čekal že bude a i když ten první den to bylo takové plácání se kolem vesnice a boj s lagy, myslim že to s ním dobře dopadne, když Řek nebude debil.

Edit : mimochodem, podařilo se mi nahodou v první hodině hry zgangovat nějaky PK a obrat ho i o trenky .. to člověku prostě zvedne náladu :)

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 26/02/2009 22:35:45

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 26/02/2009 :  23:05:06  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
ja se pod tohle muzu podepsat. Ty porodni bolesti se daji odpustit. Co me vadi, tak mala informovanost od vyvojaru. Doufejme ze ted kdyz dostali alespon cast nakladu zaplacino najmou nejake zabijaky aby to zvladli

akkamov
New Member

124 Posts

Posted - 26/02/2009 :  23:18:40  Show Profile Send akkamov a Private Message  Reply with Quote
To jsou dobré zprávy. Omluvte prosím offtopic.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 26/02/2009 :  23:32:57  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Me celkem vadi, ze i prez po dvou dnech zvladnutou registraci se mi nepodarilo protalcit skrze page cislo dve platebni kartu, takze neni account. Ted jim account management nejede vubec, z oficialnich stranek Darkfallu na nejaky acc management neni ani link atd. Na to, ze chteji hosani po cloveku udaje o uctu a pristup k platebni karte by to mozna chtelo trochu vice profesionality, na to abych jim pul dne refreshoval a znovu vyplnoval cislo svoji kreditky do nejakyho lamerskyho formulare zase nejsem az tak uplne zvedavej. Taze to asi nezbyva nez skusit za mesic nebo za pul roku az alespon zprovozni stranky ...
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 26/02/2009 :  23:53:41  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
prvni dojmy: placal jsem se nekde kolem vesnice mel jsem zabit 4 gobliny a za celej vecer jsem netrefil ani jednoho pac meli nejak posranou synchronizaci a moby nestaly tam co jsem je videl.
Uzasnej vecer

Edited by - Araya on 26/02/2009 23:54:04
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 27/02/2009 :  00:15:12  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Musím říct, že po prvním lognutí do hry jsem připadal na chvíli trošičku ztracený, asi tak jako když jsem poprvé lognul do Anarchy Online, což se mi už dlouho nestalo. Systém ovládání je krapet odlišný od ostatních onlinovek, což ovšem neznamená, že je špatný, ba naopak. Už jenom zvládnout rychle něco vylootovat dá práci a to se mi líbí. Interface není nikterak přeplácaný, je takový až minimalistický, nicméně podle mě je plně funkční a dostačující.

Grafika je opravdu pěkná, působí příjemným dojmem a k téhle hře prostě sedí. Samozřejmě, že na AoC to zdaleka nemá, ale i tak jsem byl její kvalitou příjemně překvapen a rozhodně jsem nebyl zklamán. Hra stínů, jak už bylo řečeno 100x, je v téhle hře zvládnutá do posledního detailu a měnící se počasí je taktéž zpestřující. Co však téhle hře musím vytknout jsou animace, které ještě nejsou dotažené. Přijde mi, že v animačních setech postav je tak půlka snímků, než jaká by měla ve skutečnosti být. Pohyby jsou trhané a nereálné. Potom této hře ještě musím vytknout zvuky, které jsou opravdu na úrovni her před deseti lety a absenci kvalitní a dynamické hudby. To jsou však všechno věci, které časem a s přibývajícími updaty určitě vymizí.

Co se fps týká, tak jsem za celou tu dobu nezaznamenal žádný fps drop a to i ve startovních lokacích, kde bylo docela přeplněno, takže to v tomto směru vypadá velice slibně a engine se jeví jako nesprasený.

Co se světa týče tak ten je prostě a jednoduše povedený. Jelikož jsem nalogoval pozdě, kdy už byly problémy se syncem, nezbylo mi nic jiného než prozkoumávat okolí a musím říct, že jsem se nenudil. Ten "kousek" mapy co jsem prošel mi ukázal, že si lidi z Aventurine dali s terénem opravdu práci. Nic se neopakuje, krajina je mnohotvárná a je doplněná čas od času nějakým dominantním prvkem, který stojí za to pořádně prozkoumat. Prostě a jednoduše, i když nešlo téměř nic zabít, nevadilo mi to, protože jsem se kochal místníma panoramatama. Tady bych asi vytknul absenci či nedostatek divokých zvířat. Čas od času by nebylo špatné narazit na nějaké to plaché zvíře. To je ovšem detail, na kterém již aveboys údajně pracují.

Pokud své první dojmy shrnu tak jsou i přes počáteční problémy, které se ovšem daly předpokládat, kladné. Myslím, že tato hra, pokud se budou Řekové alespoň trochu snažit a neusnou na vavřínech, má budoucnost a potenciál přitáhnout hráče na delší dobu. Alespoň já v to věřím.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 27/02/2009 :  07:42:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
já jsem vcelku spokojenej, grafika OK, zvuky me nejak nevadej, animace na start hry jsou pro me v pohode.

Napíšu spíš co mě hodně vadí a to je pro mne naprosto nedostatecná zaplněnost start. lokace mobama. Nevím jak jinde ale u Alfairů jsou ve start. lokaci pouhé 2 aktivní spawny u kterých se plní polovina z pocatecních questů. To má za následek absolutní chaos a bezhlavou honbu XX lidí po pár mobech bez jakékoliv moznosti to nejak kontrolovat.

V dalsí cásti kam cloveka posle quest jsou opet asi jen 2-3 spawny. Jinak není ve hre jediný zviratko, easy mob na kterem by se hraci mohli szit s bojem a jeho ovladanim.

Hodne me vadí systém lootu, kdy není hrob moba nalinknutej aspon pár sec na cloveka co moba zabil, takze plno lidí se zabývá jen tím ze nedelají nic jinýho nez lootují cizí killy za coz je nemuzete ani sejmout pokud nejsou sedi bez postihu.

Co se mi libi je craft ... mozna proto že craftovaci questy jsou v teto hre zatim velmi prijemnym odpocinkem :)

Dojmy prevladaji dobre, je to takovy balanc na ostri mece kdy chvilema je clovek naklonen s tou hrou seknout, chvilema ma super pocit ... nejvic asi bude zalezet na vyladeni te nesynchronizace a stabilite serveru.

Noe

Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 27/02/2009 :  08:19:39  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Souhlasim s Noem ale i s Arym, bo lituju lidi kteri prvne logly az kdyz se podelala ta synchronizace. Ja mel kliku, ze sem to stihnul cca hodinu predtim tak vim, ze obcas slo goblina sejmout :) Od chyby synnc se fakt dalo tak akurat cumet na panoramata a tezit .... kupodivu kytkam a stromum je synchronizace u pr** - korene.

Hra ma jeste spoustu nedodelku a verim, ze postupne dojde i k "zjednoduseni" gui protoze mam zauzlovane prsty.Z toho ce se da v jakem pohledu delat a co se delat neda mam tiky stale. Asi by nikomu neublizilo, kdybych mohl prohodit par slov s NPCckem i se skinovacim nozem v ruce, nebo restovat s kouzlicim klackem prez kolena.

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 27/02/2009 :  10:04:24  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Tak a je to tady. Konecne jsem si zahral a mohu rict jak Darkfall vypada. Bohuzel zatim pouze to. K hrani jsem se bohuzel nedostal.

Vsude kde prochazite narazite na obrovske stromy a skaly, ktere jdou tezit. Se surovinami nebude problem az na ten cas, ktery tomu musite venovat. Vytezit jeden nod muze trvat treba i 10 minut.

mobove jsou zde rozmisteny do lokaci a nikde jinde je nenaleznete a uvidite pouze pusto. To je prvni odlisnost oproti jinym hram na kterou se musite pripravit. (pokud si vzpominam v UO to ale nebylo jinak) - kazdopadne rozhodne by nejake spawny mli pridat. v Uvodni lokaci jsem narazil na vseho vsudy dva.

Boj jsem bohuzel nemel moznost vyzkouset boj. Spatna synchronizace clienta se serverem zpusobuje ze nevite vubec kde moby jsou. Musel bych odejit ze zacatecnicke lokace a to pro zmenu vubec nevim kam. Kazdopadne zkusil jsem to ale po tom co jsem obdrzel tri zasahy kouzlem od obludy jsem uz utikal co jsem zvladnul

Boj tu kazdopadne bude uplne o necem jinem. Nepocitejte s tim ze obluda na vas pocka a bude stat apodobne. Bude utikat, behat kolem vas a podobne
Takze kazdy boj tu bude vyzva. (toto bohuzel nemam sam odzkouseno jen z videii ... tak to berte s nadhledem)

Svet je kutecne obrovsky, ale vyhodou je z prakticky na jakykoliv vrcholek se da bez problemu vylezt. Narozdil od jinych her.

Dale co se grafickeho zpracovani tyce. Neni to myslim tak hrozne jak hodne lidi povidalo.
Prostredi jako takove - venkovni vypada podle me pekne a libi se mi. Horsi je to napriklad s mestem. Kde mi prijdou objekty a budovy jak kdyby do hry nepatrili ale neni to nic strasneho. Svuj ucel to splni a myslim ze se to da prezit.
Animace hry jsou no neni to zadna slava ale koukat se na to da a bohuzel trpi neduhy jako napriklad ze po vyskoku, dopadne postavicka na zem ctvrt vteriny brusli po zemi a pak teprve bezi. Kdyz pobezite po schodech tak se bude jakoby vznaset. (zkratka se nezmeni animace) apodobne.
Na cistou gameplay - sekani, behani, sprint se podle me koukat da:-) A obecne neni to tak strasny jak vsichni tvrdili. V Aoc je posrana animace kone kdyz sprintujete jeste rok po vydani (ale to patri jinam)

kouzla vypadaji opravdu hure a neni to zadna slava. Snad se s tim neco casem provede.

Stiny jako takove jsou uzasne. Uprimne lepsi nez AoC a dodavaji hre hodne. Az na jeden bug ale tam to budep roblem predevsim karet. Bohuzel se zobrazuje cara svetla pred moji postavou a na vzdalenych predmetech ktera dojem i kazi. Nevypada to vubec hezky ale pokud by hra timto neduhem netrpela budou stiny vypadat opravdu paradne.

Dalsi problem ktery jsem narazil ze pokud zapnu post procesing effects
Kazdopadne mi tento efekt mi ohranici hnusnou cernou linkou vsechny predmety a neda se na to pak divat. Po te co jsem toto vypnul uz i predmety do sveta zapadli o poznani lepe:-) (ale i presto mi tam trosicku nesedi) - opakuji ze se jedna pouze o mesto, venkovni prostredi se mi libi.

Co se gameplay tyce atd ... mohu neco pridat az casem:-) Problem zrejme bude pro hodne lidi to ze casto budete jen bloudit halvne ze zacatku kdyz nevite kam jit A souboje doporucuju zrejme spis v parte nez osamocene. Protoze kazdy souboj zde muze byt vyzvou:-))))

zatim jsem si zvednul skill pouze v behani a sprintu a zvednul dexteritu o jeden bod

Jinak abych to shrnul. Grafika zkratka po odstraneni bugu vylepseni animaci a kouzel bude podle me vpohode a dobre poslouzi ucelu. Clovek musi pocitat s tim ze v teto hre ktera je FPS ladena potrebuje dosahnout alepson 30 fps a ne jako v jinych hrach kde je jedno kdyz budu mit spike kde mi padne najednou fps treba na 5 obrazku za vterinu. To by zde znamenalo konec!!!! A hlavne vzhledem k dlouhemu vyvoji hry je myslim skoro jiste ze grafika se bude nadale zlepsovat (vyvojari s tim preci jen maji uz bohate zkusenosti). Kazdopadne u teto hry je nemozne aby mela grafiku jako crysis, AoC apodobne z duvodu jaky jsem psal nahore. (to je alespon muj nazor).
Ps jen by mohli casem pridat dohled (ten je bohuzel opravdu kratky) a kazdy si muze tuto hodnotu nastavit tak aby mu hra jeste bezela plynule. (tady je to pouze o nastaveni, nic jineho)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

jaqomo
Starting Member

20 Posts

Posted - 27/02/2009 :  16:29:11  Show Profile  Send jaqomo an ICQ Message Send jaqomo a Private Message  Reply with Quote
hra je v pohode, no treba si zvyknut kym sme zistili jak sa dat do socky to trvalo, tak kto bude chcet byt v socke z manikmi z usa nech mi da vediet a tuto aspon budu cesi a slovaci nie ako v PotBS co tiez hravame

POTBS:
Blackbeard=Jaqomo Foltini-Cutthroat LVL 50 (VooDoo)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 27/02/2009 :  16:59:02  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
A teď ještě jednou a tak aby to dávalo aspoň nějakej smysl.
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 27/02/2009 :  17:40:03  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No tak sem měl možnost si zahrát ještě před tím než začali problémy s desycem. Musím říct že hra je taková jak sem čekal že bude. Začátek byt trochu hektický jak sem se připojil tak už v lidské startovací zóně bylo docela dost lidí ale s nalezením qest NPC sem neměl problém. Ovládání je docela netypické ale asi po 20min. hraní sem si na to zvyknul.

S grafikou problém nemám není sice jako AOC ale zase neni hnusna jak u jedne nejmenovane MMO. Trošku mě vadí tlustá černá linka co zvýrazňuje vše v dálce. Ale to se prý dá vypnout.

Ai mobů sem neměl možnost otestovat protože kdyz se spawnul něaký goblin tak hned k němu už běželo 10lidi aby si ho mohli sejmout.

Zvuky sou nic moc ale není to tak strašné. Animace postav mě nepřipadli niak výrazně špatné, ale mohli by být podstaně lepší. To nejhorší na nich asi je pocit s toho když se něco děje je to jako by sekane jako by přechod z jedne animace do druhe do sebe neseděl.

Svět je moc pěkný opravdu me překvapilo jak dobře vypadá potok vytékající z ledovce v bízkosti trolí pevnosti. Je zajímavé plavat v řece proti proudu člověk se skoro nepohybuje a zaroven plavat po praoudu je hodne rychlé. Pamatuju si jak sem v AOC plaval nahoru do téměř vertikálního vodopádu a divil sem se že v tak dobře vypadající hře může fungovat neco takového.

Asi nejvíc sem se pobavil když sem so prohlížel newb zbraně. Třeba dvouruční sekera která vypada že je vyrobená z rezavého kotouče od rozbrusky zlomeného napůl a připevněného ke kosti tak pred tím smekám . Ale zase sem byl rád že nemusím bojovat s pěstním klínem nebo něčím podobným.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/02/2009 :  12:00:03  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Dojmy z dneška .. s mobama se nechá bojovat, akorát nekteří se nebrání a stojí jako tvrdé Y, bohuzel jsem pred 15 minutama udelal tu chybu, ze jsem hru schodil a ted stojim ve frontě na přihlášení, která se zdá nekonečná.

Edit: 40 minut ve frontě.

Edited by - M.C warior on 28/02/2009 12:19:28
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 01/03/2009 :  01:27:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo, ty mobove co stoji a nebrani se me serou. Uplne to zrujnuje ekonomiku :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/03/2009 :  04:11:52  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
ja ve fronte jeste nestal ale to bude asi tim ze jsem hru nevypnul co ??? :-))))))

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Dotik
Starting Member

89 Posts

Posted - 01/03/2009 :  08:21:26  Show Profile  Visit Dotik's Homepage  Send Dotik an ICQ Message Send Dotik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Dojmy z dneška .. s mobama se nechá bojovat, akorát nekteří se nebrání a stojí jako tvrdé Y, bohuzel jsem pred 15 minutama udelal tu chybu, ze jsem hru schodil a ted stojim ve frontě na přihlášení, která se zdá nekonečná.

Edit: 40 minut ve frontě.

Jestli si byl v human městě, tak tam jsem udělal něco podobného a už se nelognul...zrušil sem postavu, vytvořil novou a řadši rychle zdrhal pryč...nějaký problém s logováním, když byla zalidněná newbie zóna...

a dojmy: nemůžu řešit grafiku, protože na nbooku, toho mám hodně vypnutýho, ale to co zůstalo se mi líbí :)

1. nelíbí se mi mrtvo ve městech - je tam málo NPC - takových, co jen tak chodí po okolí...malinko života do toho umírání by to chtělo :)
2. boj se mi líbí - mobové utíkaj, nechce se jim bojovat proti přesile, tak si hned volaj kámoše...sice to někdy vypadá trochu chaoticky, ale aspoň se všechno děje v pohybu a není to jen, že se postaví a čeká až umře
3. nelíbí se mi absence života ve světě - žádný psi, kočky, ptáci, hadi, srnky, medvědi, vlci atd. atd. - něco, na čem by se dalo trénovat začátečnický skilly, z čeho stahovat kůži, ořezávat maso na vaření, získávat pera na šípy atd.
4. líbí se mi, že mobové jsou rozházení po světě tak, že člověk nejde z jednoho kempu do druhého, ale musí trochu hledat a nebo aspoň trénovat run a sprint skill :)
5. nelíbí (a to jako že vůbec nelíbí) se mi jak funguje mapa...jméno kolegy z grupy je dlouhý asi kilometr (a to nepřeháním), takže je někdy dost problém se najít na mapě...resp. zbytečně složitě se hledá..

ale ve finále se mi to dost líbí a uvidíme v budoucnu, až budou lepší kouzla, vyšší skilly, lepší meče - jestli bude kam chodit a co dělat

DarkFall - Mrs Alexis (ReD)
UO Drachenfels - Alexis (CzH)
EQ - Thorg
WoW - Trpaslo
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 01/03/2009 :  08:42:15  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Ještě přidám něco ze včerejška ..

a hned zezačátku musím říct že jsem si včera po dlouhé době užil hraní MMO jako nikdy předtím, když jsem přežil druhé hodinové logování do hry, tak jsem dělala nějaké ty newbie questy, zabíjel gobliny, kutal síru, zbíral bylinky atd .. celkově jsem si zaćal připadat silnější, dostal jsem se se swordsmanshipem na 15, byl jsem i kompletně oháklej, vyjma asi tří kusů armoru, protože jsem našel super spawn kde nikdo nebyl

Ale nastal průser, začal se mi tam srát nějakej típek, lootoval mi moje moby, tak jsem ho trošlu zmydlil a jak zdrhal, neuvědomil jsem si, že zezadu je bonus na dmg, poslal mu šíp do zadku a típek umřel, ztratil jsem 4 aligment pointy a You are considered Evil !

Aligmen -2/100, na chatu jsem zjistil že aligment nespravím mobováním, tak jsem si zbalil saky paky a vyrazil na hodinovou procházku do Alfarksého území,byla to dlouhá cesta, ale díky změně denní doby, pěkně zpracovanému světu a vyhejbání se lidským "kamarádům" to uteklo celkem rychle.

Když jsem dorazil k Alfarů, padla noc, tak jsem začal stopoval, našel jsem jednoho a pustil se do něj, bohužel vedle spawnu nějakých, opravdu velkých obsidiánových golemů, který nás pokropili kyselinovým deštěm, tak jsme se rozutekli .. když jsem přepadnul dalšího Alfara, nějak se zasek, nešlo do něj mlátit, ale pravděpodobně to byl můj lag, protože najednou kolem mě těch Alfarů bylo 5 a tomu sem neutekl .. ( tzn - nahej něke u evil stone uprostřed divočiny )

Další hodinové putování k Alfarům se vyplatilo víc, s newbie měčem jsem skočil ze skály do zad jednomu, ten poměrně rychle umřel na překvapení a šup už jsem byl zase modrej
Když už jsem tam byl, vystopoval jsem si i dalšího Alfara, kterej bojoval s mobama zabil ho a ten mě slušně oblíknul, měl u sebe snad 100 různejch itemů a 300GP v hotovosti.

I po zbytek dne jsem se nenudil, moboval jsem, honily se PK, za zmínku stojí historka, kdy jsme po 15 minutách uhonily orčího zabijáka a jen co jsme si rozebrali jeho hrob, tak mě ostatní lide s kterými jsme ho 15 minut hodnili zabili a lootli .. morálka lidí v téhle hře je fakt psí, ale člověk s tím musí počítat.

Co mě kazí dojem ze včerejška jsou ty buglý spawny .. našel jsem jeden gobliní, kde hodiny stálo 5 lidí z guildy royal Legion a harwestili prachy, počítám že si tam pár tisíc nahrabali a dneska už si za ně kupují město .. to je fakt opruz..

Člověk si na tuhle hru musí obrnit nervy, ale jsou ty ty emoce .. radost, zklamání, nasrání se ..který ve mě nový hry díky non-loot a non-ffa systémémům nevyvolávají.

Edit : skilly lezou rychleji než jsem ćekal, už mám téměř 25 sword.. za první den jsem dal dohromady asi 1000,- zlatých, bylo by toho víc, ale gang je gang :)

Edit2: tak jsem poránu vyrazil zkontrolovat ten zbuglej spawn a koho jsem tam nenašel .. Lorda Draca z Royal Legion jak to tam harwesti .. tzn ze Royal Legyon harwesti ke dnešku tenhle spawn přes 10 hodin .. to už jim počítám zaplatilo jak poplatek za založení guildy, tak město .. naštěstí tam byl sám, tak jsem ho sundal a zchladil si žáhu..

2 fotečky .. jak se vydělávají tisíce .. nic akčního tam neuvidíte, jen si představte že se tam proste spawnuje cca 10 goblinu, ktery se nebrání a tihle típci a jejich guildmates je tam harwestí už přes 10 hodin.
http://sugest.cz/images/phocagallery/mmo/thumbs/phoca_thumb_l_Draco.jpg
http://sugest.cz/images/phocagallery/mmo/thumbs/phoca_thumb_l_Tomas%20gostal.jpg

Edited by - M.C warior on 01/03/2009 10:18:27
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 01/03/2009 :  09:21:10  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
hah, takto si predstavujem prve dojmy z hry... ked to takto pises tak je to lakave...
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 01/03/2009 :  09:43:43  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
jj pekne napsano
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/03/2009 :  10:34:55  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Takze hra je to opravdu kruta. Tim myslim opravdu kruta a musite pocitat ze se tu s vami nikdo mazlit nebude. Muzete vzit jed na to, ze pokud udelate chybu. Mile rad ji casto nekdo vyuzije a pripravi vas o zivot.
Toto se casto muze stat kdyz zacnete kouzlit plosna kouzla na moby a jsou u nich ostatni hraci, vystrelite petkrat a criminal status uz vam zustane dost dlouho na to aby vas byla particka schopna sejmout. Kazdopadne casto se da utect, jen musite vzit hodne rychle nohy na ramena kdyz uz se neco prihodi. Ja osobne v pripade ze dostanu criminal status bezim co nejrychleji od hracu.

Ale to uz jsem trochu odbocil a dostaneme se k tomu pozdeji.
Boj s obludami je jako takovy ponekud narocnejsi nez na jaky jste zvykli z jinych her nebo dokonce strilecek. Goblin se nekdy sebere a proste pred vami zacne utikat. Ale ne rozumne a rovne ale ten hajzlik bude neocekavane a velmi rychle menit smery. Jen co se rozhodnete ze tudy cesta nevede a prehodite na kouzelnickou hul tak ten zmetek prehodi misto luku na mec a bezi vas rubat nablizko (nekdy ma clovek kliku a mob jen tak postoji a maximalne kolem vas obiha. A nekdy je to holt tezsi (vetsinou))

Jak uz jsem psal kdyz jsem napriklad pouzival hul prisel jsem o celou vybavu kdyz me zabili jako criminala. Pobuzen timto cinem jsem se vydal pomstit svou smrt. Ale nakonec se stala horsi vec a pouze s newbie zbrani v moji ruce jsem byl obeti utoku protivnika. (byl jsem tou dobou criminal, jelikoz jsem vystrelil plosne kouzlo a zranil lidi moji rasy) Nedal jsem se a po minutovem tancovani jsem protivnika udolal. Kdyz uz jsem se chystal udelit mu ranu z milosti bohuzel pribehl dalsi protivnik a ja byl nucen utect.
Ale jak se rika nebyl jeste vsem dnum konec .... vratil jsem se a po case se opet zapojil do boje. Vetsi hloucek trech lidi, kteri se navzajem likvidovali. Pripojil jsem se a po chvili se cely hloucek rozbehl a boj se zacinal protahovat (opet treba dve minutky - zadne rychlovky).
Iniciatori souboje zabili nejprve cloveka, ktery se do souboje pripletl a po te jsem mel praci snadnou a zabil jsem z vetsi casti zniceneho soupere. Ale stale zbyval jeste jeden jeho kamarad. Vydal jsem se tedy na uprk a kamarad padleho protivnika se rozhodl ho ozivit abych ho nemohl vylootovat a v tu chvili jsem pocitil svoji sanci. Rychle jsem pribehl a zacal mu zasazovat do zat jednu smrtelnou ranu za druhou. Uz uz to bylo. Vitezstvi bylo na dosah... ale najednou me premohla strasna unava a nebyl jsem schopen pozvednout ani mec a nakonec jsem padl. (dosla mi stamina - nechtejte vedet jak jsem v tu chvili zuril)
Byl to ovsem boj, ktery stal za to ... po trech minach jsem takrka zabil dva protivniky a mohl si prijit na poradny balik.
Od te doby jsem poznal ze svet je velmi kruty a lidi kteri si nedavaji pozor a stanou se z nich kriminalnici... zabijim (vetsinou).
Dokonce jsem potkal uz i PK Ktere taky padlo za vlast (no dobra no byli jsme na nej dva a hral myslim velmi dobre)
A clovek si prijde na pekny balik. (ted jsem napriklad zabil jednoho hrace ktery k memu stesti mel u sebe cca veci za 70 goldu plus naradi na tezbu atd v hodnote dalsich 80 plus vybava v hodnote dalsich cca 150 goldu
Netreba zduraznovat ze ten clovek musel bejt pekne nastvanej kdyz jsem ho dorazil.

Dulezite je dodrzovat zakladni pravidla.
1. davat veci do banky
2. pokud jsou kolem lide utocit vzdy utokem z vrchu a nepouzivat plosne skilly
3. kdyz uz jsem do nekoho bouchnul a dostanu criminal status otocit se a odbehnout za cca 10 - 15 vterin to zmizi pokud v buseni do protivnika nepokracuju.
4. stale byt ostrazity a sledovat co se kolem me deje.
5. Nosit sebou vzdy jen to co momentalne potrebuju a nic vic. Zbytek by mel zustat v bance.
6. jdu tezit vezmu si zakladni zbran (z kazde obludy to padne) plus si pribalim veci na tezeni. Nejlepe na tezeni pouze suroviny kterou mam v planu tezit. Zkratka nenosim sebou nic zbytecneho o co bych mohl prijit.

Jinak jsem zkusil dyky a je to celkem prima az na to ze mam skill 2.2. Male damage ale velika rychlost utoku. tudiz je to neco jako opak halapartny apodobne.

tak a to je konec ))))

PS. Na ventrillu jsem rozebiral jak by bylo fajn najit nekoho kdo by byl tak blbej a nedaval veci do banky:-) Zabit ho a vybrat:-)
Chvili na to jsem se bavil s kamosem a on mi rikal ze ho pred chvili nekdo zabil a vsechno mu vybral, protoze si to nedaval do banky:-) No kurnik a ja takove stesti nemam ))))))))))) Priste ho zabiju asi vlastnorucne.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/03/2009 :  10:10:21  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Edit2: tak jsem poránu vyrazil zkontrolovat ten zbuglej spawn a koho jsem tam nenašel .. Lorda Draca z Royal Legion jak to tam harwesti .. tzn ze Royal Legyon harwesti ke dnešku tenhle spawn přes 10 hodin .. to už jim počítám zaplatilo jak poplatek za založení guildy, tak město .. naštěstí tam byl sám, tak jsem ho sundal a zchladil si žáhu..

Pekne si to napisal, normalne si docielil, ze som sa nasral aj bez toho, aby som to hral Toto strasne nenavidim, pripomina mi to Lineage2. Exploiter a farmar na kazdom kroku. Hlavne ze si ho sundal

MMO traveller
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 03/03/2009 :  18:01:49  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jednu věc musím uznat - kontrast mezi zvládnutím webu, preorderů a komunikace se zákazníky na straně jedné, a kvalitou hry, stabilitou serveru a klienta na straně druhé je překvapující. Zjevně se skutečně jedná o firmu "řízenou programátory", kteří jen trochu nezvládají "byznys" stránku věci.

Je to překvapivě hratelné a zábavné, i když najdou se dost nepříjemné nedodělky a bugy... Například na warpování mobů sem a tam bych asi nadával hodně, kdybych na to už nebyl zvyklý z Warhammeru

Obecně vzato mi hra přijde o dost hotovější než AoC i Warhammer, jakkoli by všechny tři hry opravdu užily open betu. Řekové mají jen smůlu - nebo naopak štěstí? - že nezvládli ten byznys.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 03/03/2009 :  18:29:27  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold Zjevně se skutečně jedná o firmu "řízenou programátory", kteří jen trochu nezvládají "byznys" stránku věci.

Jak rikas, nemam je rad za to jak to vedou, ale miluju je za hru kterou udelali a ukazali ze MMO jde delat i jinak nez podle sablony :)

Edited by - M.C warior on 03/03/2009 18:30:12
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/03/2009 :  18:39:49  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Presne, zatim emoce strikaji vic jak ta krev ve hre

... po dlouhe dobe neco co tu dlouho (nikdy) nebylo, ma to sve musky ale ktera hra je nemela a pokud budou na tom neustale makat muze to byt konecne hra na delsi dobu

... pokud to lidi psychicky vydrzej

Black
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/03/2009 :  02:18:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Me fakt absolutne nejvic stve, (a nechapu kteryho idiota z Aventurine to napadlo) udelat aby prvni kouzlo melo splash damage. Vzdyt to je tak do nebe volajici kokotina. A oni to urcite vi, proto u meelee udelali prepinani utoku tim Teckem, aby se clovek vyhnul nechtenemu mlaceni do ostatnich, ale u kouzel to nejde.

Nevite nekdo o nejblizsim kouzle ktere nema aoe efekt? Co jsem koukal tak snad vsecko ma v popisu explode :( Je to fakt hruza. Samozrejme pokud clovek narazi na slusne hrace, tak je to pohoda a chapou, ze obcas trosku neco sliznou, ale treba dneska sem narazel na same kokoty co schvalne cekali az dostanou splash damage, nebo mi lezli nejak do rany aby me mohli zabit a obrat.

Ze zacatku jsem si i ten rogue system pochvaloval, prisel mi dost prehledny - ozve se zvuk a napis.. no ale dneska ne. Xkrat mne zabil modry a nezcervenal, a vzdycky ze pry sem byl grey.. pritom jsem potom vzdy listoval i vhistorii chatu a ani JEDNOU sem nevidel rogue status. Asi nakej bug nebo sem proste nahodou narazel na modry buzny co maj aligment do + a tak si muzou dovolit kydlit "vlastni" (coz me taky stve).

Tzn kdyz to shrnu

- umoznil bych zvolit si kouzla bez aoe
- zadnej pozitivni aligment.. at je to jako v UO, 3 killy = murderer na vzdy a ne ze se typek dohodne s kamosem alfarem, za bukem si navzajem naberou +100 aligment a potom pojizdej svoje lidi..

Tyhle omezeni by samozrejme nemuseli platit, kdyby platilo, to co tak pekne svorne vyrvavali vsichni na forech - ze othle budou hrat jen slusni vyspeli jedinci, zadni deti atd. Nebo teda nevim, ale myslim si ze nikdo normalni neztravi den tim, ze cumi za mestem o koho by se otrel aby ho moh lootnout.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 04/03/2009 :  02:31:00  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
Tak si prave shrnul muj prvni den v DF. Okamzite sem killoval greye a dost me to bavilo . No tak asi nejsem normalni. Ale nevadi. Hlavne ze jsem sam se sebou spokojen.

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 04/03/2009 :  02:33:08  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message  Reply with Quote
jen poupravim v uo pokud si daval pozor taky si nezrudnul existovalo X zpusobu jak nekoho zabit a nezrudnout ..... jinak MC si mohl mit 5 s moznosti odmakrovani tzn zadny navzdy..

Edited by - Unknown on 04/03/2009 02:34:31
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/03/2009 :  08:12:57  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
grey mě nevadí, to že mě killnou jako greye mě taky nevadí co mě vadí nehorázně je že grey po první ráně je tak krátkej. Uplně mě tečou nervy když lidi tý krátkosti zneužívaj k pruzení a já je nemůžu sejmout. Včera mě jeden hajzl dával halou do zad po jedné ráně aby nezešednul na dýl opakovaně a jeho kámoš čekal až mě vytečou nervy aby mě vlezl do rány až po tom 10sek. greyi půjdu. Kurva nehorázně mě štvalo, že toho hajzla nemůžu sejmou protože je grey jen na 10sec.

Začínám bejt silně alergickej na ty modrý parchanty z vlastní rasy co využívají systému a ninjujou loot, provokujou, zabijou tě při mobování když máš jen min. hpp protože mají aligment o kterém samozřejmě nemohu vědět a já nemám možnost jim to vysvětlit aniž bych ztratil aligment - hodně uvažuju, že se na všechno vyseru a půjdu do PK statusu.

jinak psychika a emoce včera dostaly hodně zabrat, byl jsem jen krůček od smazání postavy :)

Noe

Edited by - Noe on 04/03/2009 08:14:53
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/03/2009 :  09:00:03  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Me fakt absolutne nejvic stve, (a nechapu kteryho idiota z Aventurine to napadlo) udelat aby prvni kouzlo melo splash damage. Vzdyt to je tak do nebe volajici kokotina. A oni to urcite vi, proto u meelee udelali prepinani utoku tim Teckem, aby se clovek vyhnul nechtenemu mlaceni do ostatnich, ale u kouzel to nejde.

Nevite nekdo o nejblizsim kouzle ktere nema aoe efekt? Co jsem koukal tak snad vsecko ma v popisu explode :( Je to fakt hruza. Samozrejme pokud clovek narazi na slusne hrace, tak je to pohoda a chapou, ze obcas trosku neco sliznou, ale treba dneska sem narazel na same kokoty co schvalne cekali az dostanou splash damage, nebo mi lezli nejak do rany aby me mohli zabit a obrat.

Ze zacatku jsem si i ten rogue system pochvaloval, prisel mi dost prehledny - ozve se zvuk a napis.. no ale dneska ne. Xkrat mne zabil modry a nezcervenal, a vzdycky ze pry sem byl grey.. pritom jsem potom vzdy listoval i vhistorii chatu a ani JEDNOU sem nevidel rogue status. Asi nakej bug nebo sem proste nahodou narazel na modry buzny co maj aligment do + a tak si muzou dovolit kydlit "vlastni" (coz me taky stve).

Tzn kdyz to shrnu

- umoznil bych zvolit si kouzla bez aoe
- zadnej pozitivni aligment.. at je to jako v UO, 3 killy = murderer na vzdy a ne ze se typek dohodne s kamosem alfarem, za bukem si navzajem naberou +100 aligment a potom pojizdej svoje lidi..

Tyhle omezeni by samozrejme nemuseli platit, kdyby platilo, to co tak pekne svorne vyrvavali vsichni na forech - ze othle budou hrat jen slusni vyspeli jedinci, zadni deti atd. Nebo teda nevim, ale myslim si ze nikdo normalni neztravi den tim, ze cumi za mestem o koho by se otrel aby ho moh lootnout.

rodier zacina brecet, davam mu tejden, maximalne dva..

az zvladnes pouzivani magie zjistis ze tim kouzlem se da shotit i bez aoe dmg, navic kdyz hitnes i tim aoe dmg hrace tak ses crime jen 10s za tu dobu te nikdo zabit nestihne

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 04/03/2009 :  09:16:51  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

grey mě nevadí, to že mě killnou jako greye mě taky nevadí co mě vadí nehorázně je že grey po první ráně je tak krátkej. Uplně mě tečou nervy když lidi tý krátkosti zneužívaj k pruzení a já je nemůžu sejmout. Včera mě jeden hajzl dával halou do zad po jedné ráně aby nezešednul na dýl opakovaně a jeho kámoš čekal až mě vytečou nervy aby mě vlezl do rány až po tom 10sek. greyi půjdu. Kurva nehorázně mě štvalo, že toho hajzla nemůžu sejmou protože je grey jen na 10sec.

Začínám bejt silně alergickej na ty modrý parchanty z vlastní rasy co využívají systému a ninjujou loot, provokujou, zabijou tě při mobování když máš jen min. hpp protože mají aligment o kterém samozřejmě nemohu vědět a já nemám možnost jim to vysvětlit aniž bych ztratil aligment - hodně uvažuju, že se na všechno vyseru a půjdu do PK statusu.

jinak psychika a emoce včera dostaly hodně zabrat, byl jsem jen krůček od smazání postavy :)

Jo clovek musi byt emocionalne silny Stalo se me neco podobneho akorat ja sem to nevydrzel a zautocil bohuzel ten chlapik nepocital ze me neda a tak sem s nim behal kolem veze (mimo dosah) dokud sem neodsednul a potom on si nevsiml ze jsem modry. A v zapalu boje se mnou bezel az ke vezi. Musim rict jenom jedno Phat Loot nemel

Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/03/2009 :  09:23:36  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
[09:21:22] Rodier Ratafakus has been added to the KOS list of the Reservoir Dogs by General Mr Orange.
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/03/2009 :  09:38:57  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

[09:21:22] Rodier Ratafakus has been added to the KOS list of the Reservoir Dogs by General Mr Orange.

Co udelal ? ...myslim ze /ignore bohate staci pro ty co jsou na nej alergicky, tohle je trosku pod nasi uroven ne ?

Black
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/03/2009 :  10:08:11  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Ty to dokazes tak skvele podat

=====

2 Black - Jako bys Isaca neznal ;) .. on si plete osobni problemy [nevim teda jaky, neznam ho, nevim o nem vubec nic, nikdy jsem s nim nehral tak nevim proc me soudi..] s guildovnimy..

Edited by - Rodier on 04/03/2009 10:08:46
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/03/2009 :  10:10:53  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

az zvladnes pouzivani magie zjistis ze tim kouzlem se da shotit i bez aoe dmg, navic kdyz hitnes i tim aoe dmg hrace tak ses crime jen 10s za tu dobu te nikdo zabit nestihne

Jenze to je to, o cem jsem psal. Stihne. Oopravdu prvni den to byla nadhera..a vcera? i kdyz jsem zdrhal jak pes.. tak po me sli.. porad.. vlastni rasa a prd.. je to kvuli tomu pozitivnimu aligmentu. Proste si to muzou dovolit. Nema absolutne smysl nakejch 10 sec. Ten cas vyprsi ale oni te stejne sejmou protoze se jim nic nestane.

Ale necham si od tebe rad poradit, jak se stim da shotit i bez aoe.. vzdycky kdyz strelim jasne vidim ten splash efekt.. diky za rady

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/03/2009 :  10:20:10  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Noe: To už si pomalu začni shánět nějakej recept na valium, protože odhaduji, že todle bude denní chleba
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 04/03/2009 :  10:32:19  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Noe: To už si pomalu začni shánět nějakej recept na valium, protože odhaduji, že todle bude denní chleba

No to to asi nevydejchám, mě fakt nevadí když mě zabije hráč v souboji ... je prostě lepší, má lepší skill/reflexy/umí to líp ... ale co nevydejchám je ta bezmoc kdy mě někdo totálně sere a já ho nemůžu kilnout jen proto že bych zčervenal.

Imho dlouhodobý řešení vidím v tom stát se prostě PK nebo naharvestit aligment ... ale mám strach že je ve hře tolik modrejch parchantů že žádnej aligment na to nebude stačit

Noe

Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 04/03/2009 :  10:48:13  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Noe: To co popisuješ mi příjde jako klasická situace z Ultimy, to bych snad ani dejchat nezačal.

Ale možná to hodnotím jinak, jako částý pachatel z té druhé strany
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/03/2009 :  11:13:45  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by †… Havran …†

Jenze to je to, o cem jsem psal. Stihne. Oopravdu prvni den to byla nadhera..a vcera? i kdyz jsem zdrhal jak pes.. tak po me sli.. porad.. vlastni rasa a prd.. je to kvuli tomu pozitivnimu aligmentu. Proste si to muzou dovolit. Nema absolutne smysl nakejch 10 sec. Ten cas vyprsi ale oni te stejne sejmou protoze se jim nic nestane.

Ale necham si od tebe rad poradit, jak se stim da shotit i bez aoe.. vzdycky kdyz strelim jasne vidim ten splash efekt.. diky za rady

no predne musis mirit primo na moba nikoliv pod moba a za 10s co mas crim status te nikdo zabit nestihne nez si toho vsimne ses modrej.. trik je v tom ze jakmile dostanes crime status tak musis prestat mlatit a zranovat hrace cim vic je zranujes tim dele jsi crime. kdyz das jen 1 zasah zmodras temer okamzite

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/03/2009 :  11:16:24  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
Imho dlouhodobý řešení vidím v tom stát se prostě PK nebo naharvestit aligment ... ale mám strach že je ve hře tolik modrejch parchantů že žádnej aligment na to nebude stačit

To prvni bych videl jako alternativu pokud si budeme jisti ze uz to trosku umime

To druhe bude nutnost udelat co nejdrive.

Black
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 04/03/2009 :  11:18:06  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No jedno reseni by tu bylo kdyby sme se sesli s kamarady z RED a navzajem si udelali 100 aligment a hned si muzem kilovat koho chcem

Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2009 :  11:44:27  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

No jedno reseni by tu bylo kdyby sme se sesli s kamarady z RED a navzajem si udelali 100 aligment a hned si muzem kilovat koho chcem

Myslim ze nejaka takova akce uz je v planu

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 04/03/2009 :  13:22:50  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
quote:

mne zabil modry a nezcervenal, a vzdycky ze pry sem byl grey.. pritom jsem potom vzdy listoval i vhistorii chatu a ani JEDNOU sem nevidel rogue status.

se mi dnes podarilo to stejny... crim jsem nebyl (taky jsem pak prohlidl log) a nikde nic, ale typek me sejmul a sedej nebyl (a z jine rasy taky nebyl :P)

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/03/2009 :  13:42:01  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:

Co udelal ?

Narodil se?
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/03/2009 :  13:44:45  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

quote:
Originally posted by Black

quote:

Co udelal ?

Narodil se?

Ze by ste meli stejny problemy?

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 04/03/2009 :  13:56:09  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Teďs mě docela urazil, ty mrtko...
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 04/03/2009 :  13:57:20  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Na Drachenu platilo pravidlo:" když Pepíci se hádají, skopčák lootuje".

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 04/03/2009 :  14:28:07  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

Na Drachenu platilo pravidlo:" když Pepíci se hádají, skopčák lootuje".

No na drachenu spis platilo ze skopcak necekal na hadajici ho se pepika
a zabijel si a lootoval koho ho napadlo zejmena giuldy TC BoH SoA si delaly co chtely
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/03/2009 :  10:44:23  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No ty vole :). Jako sleduju ze DF vypada hodne lakave. Kazdopadne ste me ujistili ze se vyplati si jeste chvili pockat a prijit do hry odladene, odfiltrovane o blbecky, kteri se bavi pruzenim. Zaseknou se v newbie lokaci, kde je to par tydnu jeste bude bavit a pak zjisti, ze pro ne hra neni a pujdou jinam. Takze se sem nejspis zajdu podivat tak za 4-5 mesicu jestli tu jeste tahle cast fora bude a pripadne to testnu :p.

Podle toho co tu pisete si tak rikam ze to ve svete DF bude pekne o drzku. Uplne vidim jak se nekde nekdo primota v slusnym gearu do nake bitky nekomu pomuze a pak ho vsichni sprasi jen aby dostali dobry veci. Podle me dost demence system kdyz do tebe muzou jit prakticky bez postihu vsichni. Pak se asi urcite nejvic vyplaci bejt to PK a mas v tom proste jasno. Jsi proti vsem a hotovo.

Jaky ma nevyhody bejt PK krome toho ze te vsichni lovi?

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 06/03/2009 10:46:42
Go to Top of Page

Dotik
Starting Member

89 Posts

Posted - 06/03/2009 :  10:50:23  Show Profile  Visit Dotik's Homepage  Send Dotik an ICQ Message Send Dotik a Private Message  Reply with Quote
No hádám, že postupně přidaj nějaký bonusy za zabití PK. A pro PK nějaký postih...dneska maj červený celkem snadnej život...když sem na jednoho zaútočil, tak místo aby se ostatní přidali, tak sejmuli mě...

DarkFall - Mrs Alexis (ReD)
UO Drachenfels - Alexis (CzH)
EQ - Thorg
WoW - Trpaslo
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/03/2009 :  11:08:14  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Hele a co me jeste zajma je ten boj. Ze vsech videi co sem videl mi to prislo ze mackas dve tlacitka porad dokola. To jako kdyz budu hrat meelera tak budu mit proste porad jen utok zezhora a ze strany a s tema si budu muset vystacit v meele fightech? Jsou tam nejaky healy? Sou tam pak nejaky komba ci tak neco? Nebo je to vylozene jen o tom umet se trefit a pak uz jen zalezi na swordsmanship skillu + gearu? To co totiz v tech videich vidim je docela ubohost :p.

Edit: a nejlepsi sou v tech videich sceny (temer porad ty samy), kde jeden typek nekoho honi a mlati mu do zad. Za nim samozrejme dalsi typek co rube do zad zase toho pred nim. Takovej mensi vlacek. Fakt se snazim na tech videich najit neco co by naznacovalo ze ta hra chce skill, ale porad vidim jen naky machani mecem sem a tam a malceni typka co utika do zad. Fakt bych se rad pletl, reknete mi please ze tohle je jen newbie fight a dal uz pak lidi maj naky komba a muzou ten boj i nejak ovlivnit skillem a taktikou.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 06/03/2009 11:11:54
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 06/03/2009 :  11:11:36  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Ono by bylo i docela zajímavé udělat, aby za kill modrého ti alignment klesl na 0. Třeba i ze 100. Prostě jsi zabil svého, tak jsi svině a máš nula. Nebo třeba vždy na -5. Potom by si lidi dávali sakra bacha, jestli si budou hrát na debily a killovat vlastní rasu.

Z -5 se dá dostat, jen to chvíli trvá. A to by žhavé hlavy zchladilo...

Ad boje: vybereš si útok z vrchu nebo sekání bokem. Později máš i pár skillů. Ale i bez skillů je boj dost zábavný a nemusíš mít ani žádné komba jak v AoC. Protože všichni mobové i hráči se pořád pohybují, musíš udržovat kontakt, dávat si bacha, koho a jak mydlíš (může tam být kámoš), musíš točit třeba luk a hůl s mečerm zároveň, případně blokuješ štítem, takže sice to vypadá uboze, ale zábava je to dobrá, to každopádně.

Boiians leader
http://www.boiians.cz

Edited by - Stirius on 06/03/2009 11:13:32
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000