Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 MMORPG.cz to znovu rozjíždí
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 10/02/2009 :  22:01:50  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Po několika výstupech a propadech, se mmorpg.cz znovu pomalu staví na nohy. Portál je stále ještě v kolébce, avšak pomalu odstartujeme už nyní, aby se dal semtam nějaký ten článeček uvolnit a došlo hlavně k lepšímu testování a posbírání názorů obecenstva, než by tomu bylo v uzavřené skupině lidí, kterým nemá až tolik sloužit, jako právě čtenářům.
Portál byl plánován již dlouhou dobu, avšak z důvodu silného nedostatku času díky zaměstnání se nedostalo ani na to oživit mmorpg.cz. Bývalé mmorpg.cz je díky chybě providera a problémy se zálohou a opakovaným útokem navždy ztraceno a hoodně dlouho se přemýšlelo, zda se do něčeho budeme znovu pouštět. V plánech je toho hodně, ale nebude vše hned.

Ve výsledku se bude jednat o komunitní portál, kde každý hráč online her bude moci představit nejen sebe, ale také své přátele, či guildu. Za předem určené aktivity na portálu bude registrovaný uživatel získávat XP body, vyšší lvly, navyšování abilit a později i itemy a věcné odměny za získané goldy. Hráči na sebe budou moci navzájem útočit, později i ve skupinách. "hlas daleké budoucnosti .D"
Na tvorbě portálu se bude moci podílet plno z Vás, jež jsou jen trochu kreativní a to formou veřejného bloging systému pro registrované ... vytvořit si tak profilovou stránku guildy s možností kontentu tak nebude nic nemožného a to přímo pod doménou mmorpg.cz.
Galerie, videa, guildovní profily, články, blogy, fóra, seznamy her, integrovaný systém minihry, to vše je v plánech. Portál je prozatím téměř bez jakékoliv grafiky v alfa stádiu.
Nekamenujte Nás proto za zpracování, vše jde samozřejmě pomalu a když to má být uděláno pořádně, musí se vše dělat pečlivě.

Vše nyní však záleží jen na Vás. Bude-li web obsahovat čitelný obsah a budou se objevovat aktivní čtenáři, jako motor to požene vývoj dopředu.

Se psaním a tvorbou portálů máme již nějaké drobné zkušenosti, je proto možné téměř cokoliv. Nikdy ale neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Nyní se odrážíme a jsme si vědomi, že díra pod nohama je obrovská.

Na kontent jsem zatím sám, myslím si ale, že zde brzy objevíte pár známých jmen.

Děkuji za pozornost .D

Vaše www.mmorpg.cz

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 10/02/2009 :  22:30:55  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
skoda ze se nenasla zaloha staryho mmorpg.cz myslim ze ten engine nebyl k zahozeni, nicmene to ze se behem tydne objevily hned mmo portaly je usmevny
BTW nejak mi nefunguje aktivace uctu pomoci emailu, pise to ze ucet je porad neaktivni ?

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 10/02/2009 22:32:16
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 11/02/2009 :  08:20:05  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Ty wole, cely roky nic clovek nema kam chodit aby si precetl neco o MMO v cz a tak leze na mezinarodni sajty a ted 3 portaly...blazinec
Kazdopadne fandim

edit:// nejde nahrat picture pokazde to pise spatny format...

Edited by - Mag1cWalker on 11/02/2009 08:29:16
Go to Top of Page

hvezdosvit
Starting Member

hvezdosvit

45 Posts

Posted - 11/02/2009 :  09:36:11  Show Profile Send hvezdosvit a Private Message  Reply with Quote
Dva portaly jsou podle me lepsi, nez zadny. Na druhou stranu jeden portal je lepsi nez dva, proto nemuzu rict, ze bych mel stejnou radost, jako pri oznameni prvniho...
Myslenka, ze by jeden z autorskych tymu ted zahodil sve reseni a jal se spolupracovat se mi v teto fazi vyvoje zda utopicka...

Na novem portale mmorpg.cz je videt velky kus prace. Otazka je, zda v budoucnu zvitezi pristup zamereny na aktivni uzivatele - mmorpg.cz nebo prehlednejsi pristup k informacim - mmogames.cz. (aspon tak se mi to v soucasnem stavu jevi)

Ja sveho favorita uz mam. Kazdopadne panove, prosim za vsechny, zalohujte data peclive, at to vsechno zas nejde do hajzlu.

Edited by - hvezdosvit on 11/02/2009 09:37:39
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 11/02/2009 :  14:50:14  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

skoda ze se nenasla zaloha staryho mmorpg.cz myslim ze ten engine nebyl k zahozeni, nicmene to ze se behem tydne objevily hned mmo portaly je usmevny
BTW nejak mi nefunguje aktivace uctu pomoci emailu, pise to ze ucet je porad neaktivni ?

coz o to.. zalohu webu mam.. ale databazi ne.. takze je to k nicemu.. to uz jsem radsi udelal novej jednoduzsi web nez tam dat starej bez databaze ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 11/02/2009 :  14:51:41  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

Ty wole, cely roky nic clovek nema kam chodit aby si precetl neco o MMO v cz a tak leze na mezinarodni sajty a ted 3 portaly...blazinec
Kazdopadne fandim

edit:// nejde nahrat picture pokazde to pise spatny format...

ono je tam vsude plno chyb.. nebyl cas to ladit.. lepsi to ladit za provozu, kdyz to neni zas tak dulezita databaze ;P

Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 11/02/2009 :  18:06:42  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
To to trvalo :-)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/02/2009 :  12:09:11  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
proc neudelate jednu stranku dohromady? koukal sem na to co je a vsechny jsou densny :) i kdyz grafika neni vsechno :) pockam 10 let a pak uvidime

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 12/02/2009 :  20:27:25  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

proc neudelate jednu stranku dohromady? koukal sem na to co je a vsechny jsou densny :) i kdyz grafika neni vsechno :) pockam 10 let a pak uvidime

No, možná až sám naprogramuješ nějakej portál, bude na místě tu mlít něco o "hrůze". Grafika neni všechno, ano, ale pokud umíš číst, jedná se o web ve verzi něco kolem alfy a je jasně uvedeno, že bez jakékoliv grafiky ... jedná se pouze o okna css ..
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 12/02/2009 :  21:02:18  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

No, možná až sám naprogramuješ nějakej portál, bude na místě tu mlít něco o "hrůze". Grafika neni všechno, ano, ale pokud umíš číst, jedná se o web ve verzi něco kolem alfy a je jasně uvedeno, že bez jakékoliv grafiky ... jedná se pouze o okna css ..

Přesně tak, kritizivat totiž může jen odborník v dané oblasti. Třeba chutný jídlo pozná jenom vyučenej kuchař

Jinak řečem o "alfa" verzi by možná i někdo věřil, kdyby to na stránce bylo přímo uvedeno a celej ten web nebyl prosetej reklamou od shora dolů.

Nic proti, ale je to jeden velkej fail.
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 15/02/2009 :  19:30:19  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:
Originally posted by Dash

Přesně tak, kritizivat totiž může jen odborník v dané oblasti. Třeba chutný jídlo pozná jenom vyučenej kuchař

Jinak řečem o "alfa" verzi by možná i někdo věřil, kdyby to na stránce bylo přímo uvedeno a celej ten web nebyl prosetej reklamou od shora dolů.

Nic proti, ale je to jeden velkej fail.

Aha :) Ok, když myslíš. ... zapojit nápis ALFA do loga jsem zapoměl při jeho tvorbě a jelikož jsem dnes přijel z hor, nebyl dodnes čas to předělat. Reklama je čistě naše věc a pokud Ty osobně máš prostředky a náturu na to, sponzorovat na plno práci, kterou je nutno od redakce požadovat, prosím .... takže opět další kritik s rozumem ...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 15/02/2009 :  20:04:39  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Dash: Vytrháváš moje slova z kontextu, proti reklamě jako takové nic nemám. Jen mi příjde divný žádat po lidech nějakou shovívavost s ohledem na "alpha verzi" a probíhající práce, přestože už jste stihli web zaplnit reklamou jak jen to šlo.

Nevěřím tomu, že jsi ochoten v normálním životě tolerovat komerčním subjektům nízkou kvalitu služeb s ohledem na to, že právě začinají.

P.S. Příště si prosím odpusť ty osobní invektiva, to vám zrovna dobrou reklamu nedělá.
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 15/02/2009 :  23:00:03  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dash: Vytrháváš moje slova z kontextu, proti reklamě jako takové nic nemám. Jen mi příjde divný žádat po lidech nějakou shovívavost s ohledem na "alpha verzi" a probíhající práce, přestože už jste stihli web zaplnit reklamou jak jen to šlo.

Nevěřím tomu, že jsi ochoten v normálním životě tolerovat komerčním subjektům nízkou kvalitu služeb s ohledem na to, že právě začinají.

P.S. Příště si prosím odpusť ty osobní invektiva, to vám zrovna dobrou reklamu nedělá.

Napíšu jen tohle .... moje vystupování tady zatím nikomu nikdy nevadilo a s reklamou či prezentací mmorpg.cz to nemá co dělat. Kdo znal původní mmorpg.cz, ví o čem je řeč....

Druhá věc ... zakomponování toho opravdu bych řekl zanedbatelného množství reklamy na mmorpg.cz je otázkou pár minut. Jestli tedy myslíš, že vynecháním tohoto kroku by byl progress vývoje portálu o 5% vepředu, nebudu ti v tom bránit.

Dohadovat se tu s tebou opravdu nechci. Jestli chceš pomoct, snaž se to udělat tak, aby to jako pomoc vypadalo. Pokud ne, myslím si, že to můžeme považovat za ukončenou věc ...
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 15/02/2009 :  23:51:48  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Taky se s nikým dohadovat nechci, jen jsem chtěl upozornit na některé podívné věci, ale asi to nepadlo na úrodnou půdů

Ale už toho necháme, napsali jsme toho snad víc než je textu na těch stránkách
Go to Top of Page

akkamov
New Member

124 Posts

Posted - 16/02/2009 :  02:33:44  Show Profile Send akkamov a Private Message  Reply with Quote
*deleted by akkamov*

Edited by - akkamov on 21/02/2009 18:13:26
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 16/02/2009 :  06:48:16  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
Isacu nemyslim, ze by reklama byla vlozena nejakym nevhodnym zpusobem s rusivym efektem pro obsah webu. Lista nahore a dole se da s uspechem ignorovat, protoze nezasahuje vubec do obsahu... a adsense kontextova reklama u menu neni nic co by te muselo tak iritovat. Navic zobrazuje po vetsinu casu reklamy souvisejici s mmorpg nebo hranim, coz by nemelo mit moc rusivej efekt.... taky reklamy moc nemusim, ale prinese to aspon malou navratnost nakladu pro provoz webu... obsah a vzhled je neco jinyho.. tam kritiku chapu... ten web neni vubec dodelanej, protoze jsme vubec neuvazovali o tom, ze by se spustil na tomhle systemu.. prosli jsme par variant (wordpress blog, wordpress multiuser, par komunitnich veci), ale nic nam nevyhovovalo.. tak jsme tam nahodili tento rozdelanej web, kterej jsem delal puvodne pro uplne jinej portal a nebyl dodelanej ani z poloviny.. ted ho budu dodelavat postupne s ohledem na to, jak bude cas a o jaky funkce bude zajem.. ale musis chapat, ze z toho nikdy nebude portal typu mmorpg.com, kterej ma mesicni budget x tisic dolaru...

Edited by - Stormer on 16/02/2009 06:49:25
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 16/02/2009 :  10:11:28  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Stormer: Jak už jsem psal, reklamu jako takovou beru (ač teda ten horní řádek mi příjde dost matoucí). Jen mi přišlo divný, že si někdo nechá za něco zaplatit (reklama je určitou formou platby) a následnou kritiku odpálí s odvoláním na to, že ten web vlastně ještě není vůbec hotovej (+ pokus o shození kritika jako bonus ).

Todle by nikomu v normálním životě neprošlo, tak nevím proč by to mělo procházet tady
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 16/02/2009 :  11:29:18  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
já bych to shrnul asi takto:
Zase další naprosto zbytečnej web co nikoho nezajímá.
Fail.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 16/02/2009 :  11:37:54  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stormer: Jak už jsem psal, reklamu jako takovou beru (ač teda ten horní řádek mi příjde dost matoucí). Jen mi přišlo divný, že si někdo nechá za něco zaplatit (reklama je určitou formou platby) a následnou kritiku odpálí s odvoláním na to, že ten web vlastně ještě není vůbec hotovej (+ pokus o shození kritika jako bonus ).

dobra horni radek presunu na jine misto (i kdyz zrovna z tyhle reklamy neplyne zisk zadnej)

quote:

Todle by nikomu v normálním životě neprošlo, tak nevím proč by to mělo procházet tady

No nevim nevim... tohle jako argument neberu.. podivej se na ceskou politiku a pak to zkus zopakovat

Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 16/02/2009 :  11:39:40  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

já bych to shrnul asi takto:
Zase další naprosto zbytečnej web co nikoho nezajímá.
Fail.

Koukam tady se asi hodne lidi nakazilo od Rodiera s jeho nazorama .. jeste, ze sem nechodim

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 16/02/2009 :  11:47:38  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Rodier je píča a tenhle post beru jako slušnou urážku.
90% českých webů o hrách je naprosto nahovno a to je prostě fakt.
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 16/02/2009 :  11:53:14  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
quote:

nevim.. nemuzu posoudit.. navstevuju jen tiscali a to jde v posledni dobe taky dolu.. kazdopadne do tyhle kategorie ani mmorpg zaradit nechci.. chci z toho udelat komunitni web a newsy jsou tam jen tak navic (dokud bude ochotnej je nekdo psat)... hlavni napln maji bejt uzivatelsky screenshoty/nazory/diskuse....

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 16/02/2009 :  20:10:07  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
quote:

První věc je cena, za kterou je schopnej někdo něco napsat ... osobně ze sebe nechci dělat něco extra, ale myslím si, že jsem schopnej naspat kvalitnější recenzi než plno lidí i třeba z bonuswebu..
Zadarmo ti dneska nikdo nehne ani brvou, každá lamka, která měla ze slohu jedničku a zajímá se o hry si myslí, že napíše dvě recenze a už z něho bude dobrý recenzent a bude za to dostávat hafo zaplaceno. Tiscali a Bonusweb platí dobře a i přesto je zde plno pisatelů, kteří si to ani nezaslouží.
V zahraničí je na profi herních webech trošku jiná situace a tím, že patří povětšinou do opravdu silných řetězců, viz. IGN, nebo mediálních skupin třeba i paperzinů, atd. je kontent často na mnohem lepší úrovni.
Kolik například existuje světových kvalitních ezinů o online hrách a kolik jich existuje "v komerční sféře" v českém jazyce. (nejen o online hrách - tady se dá z komerčního pohledu počítat s menším zástupem čtenářů).
Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 16/02/2009 :  20:11:39  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
Omlouvám se za hrubky a překlepy :D psal jsem oc rychle .D
Go to Top of Page

hvezdosvit
Starting Member

hvezdosvit

45 Posts

Posted - 17/02/2009 :  09:12:59  Show Profile Send hvezdosvit a Private Message  Reply with Quote
egrí, faking kontent evrivér
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/02/2009 :  11:46:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stormer

quote:

nevim.. nemuzu posoudit.. navstevuju jen tiscali a to jde v posledni dobe taky dolu.. kazdopadne do tyhle kategorie ani mmorpg zaradit nechci.. chci z toho udelat komunitni web a newsy jsou tam jen tak navic (dokud bude ochotnej je nekdo psat)... hlavni napln maji bejt uzivatelsky screenshoty/nazory/diskuse....

no tak na tohle tu mame imperium :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Palias
Starting Member

15 Posts

Posted - 04/03/2009 :  01:04:35  Show Profile Send Palias a Private Message  Reply with Quote
Já musím souhlasit s Dashem. Myslím že jeho názory, ač je tvůrce nového portálku, znějí nezaujatě a logicky. Kvalitních zdrojů v češtině u nás rozhodně moc není, a myslím že bychom měli být rádi za každý pokus nad tím přinést něco nového. Něco osobně vytvořit je rozhodně konstruktivnější než hned kritizovat to někde na fóru a odsuzovat to se slovy že je to k ničemu.

Co se recenzí týče tak vzhledem k tomu že vím jak se dokáže vyjadřovat osobně, jsem na jeho články a recenze zvědav a rád si je přečtu. O tom jak se portál rozjede či nerozjede si tady můžeme popovídat za pár měsíců. Třeba nás to příjemně překvapí a nebo projekt tiše zanikne.

K reklamě na zmiňovaném webu, mne osobně nijak nevadí, těm z Vás kterým ano doporučuji Adblock a Firefox ve kterém si ji můžete pohodlně filtrovat. Když už nic, tak alespoň hosting a doménu zaplatí. A to jestli na ní autoři budou ať již v pseudo beta verzi projektu, či později vydělávat nebo ne je čistě jejich věc.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000