Nejaky novy metalovy flaky? Treba Moonspell je dobra kapelka ... Kdyz jsem dvoumetroveho zpevaka videl poprve na koncerte, tak jsem myslel ze uz prisel sam osobne Satan
Mimochodem Moonspell je prima kapela, byl sem na nich a byla to kvalita.
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
Geniální a milí lidi to jsou!!!! Nazi punk fuck off!!!
Geniální a milí lidi to jsou!!!! Nazi punk fuck off!!!
Móc dobrý, klasika... Barneyho "hlásek" je originální a nezaměnitelnej, jen ten jejich basák by se mohl ostříhat (jestli už to neudělal), kombinace plešky a dlouhejch vlasů vypadá fakt děsně...
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Dobrý, kdysi sem je slyšel ale koukám, že od tý doby se dost zvedli. I když to neni úplně můj vkus, tak musim říct, že mě to fakt zaujmulo.
Mimochodem, tejko sem našel tenhle klip, kerej běžel u nás v telce v hitparádě v roce 90.. http://www.youtube.com/watch?v=lK_3WbiCZVE Mimochodem tohle je jedna z mála kapel, která měla vliv na hudební scénu mimo ČR, i když mi to určitě někteří nebudou veřit, je to skutečně tak.
Dobrý, kdysi sem je slyšel ale koukám, že od tý doby se dost zvedli. I když to neni úplně můj vkus, tak musim říct, že mě to fakt zaujmulo.
Mimochodem, tejko sem našel tenhle klip, kerej běžel u nás v telce v hitparádě v roce 90.. http://www.youtube.com/watch?v=lK_3WbiCZVE Mimochodem tohle je jedna z mála kapel, která měla vliv na hudební scénu mimo ČR, i když mi to určitě někteří nebudou veřit, je to skutečně tak.
Kdysi (myslim že to byl rok 90) jsem si koupil audiokazetu s tajemným názvem Ultra Metal byl na ní "samplery" šesti začínajích kapel, byl tam i Masters Hammer se svýma peckama : zapálili sme onen svět a právě Géniové (btw. na tý kazetě byli i dvě písně od jakési kapely Kabát) a nejvíc se mi líbil VAR a Masters Hammer...
Tak sem díky tobě oprášil kazetku a vyzkoušel zahálející "casette dock" na věži... Překvapilo mě že si ten text dodneška docela pamatuju... Hrajou vůbec ještě?
edit: videoklip je fakt dobrej, takovej by dneska ale už asi nikdo do tv nepustil...
quote:Originally posted by Manatar Tak sem díky tobě oprášil kazetku a vyzkoušel zahálející "casette dock" na věži... Překvapilo mě že si ten text dodneška docela pamatuju... Hrajou vůbec ještě?
edit: videoklip je fakt dobrej, takovej by dneska ale už asi nikdo do tv nepustil...
Už celkem dlouho nehrajou, což je škoda. A myslim, že by se rada pro rozhlasový a televizní vysílání asi posrala, pustit to dneska před desátou do televize...
Tohle je největší black metalová česká legenda! Root jsou proti ní vidláci s hud. nástroji
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Jinak Ador Dorath zname, Masters H. jsem poslouchal jeste na kazetach a bylo tady spoustu lepsich kapel. Tenkrat davali do televize kde co, protoze chteli dohnat cas. Jejich hudba byla nanicovate jednoducha, oproti tomu Root se hudebne zdokonalil. Co se delo okolo je vec druha.
SSOGE je taky dobry. To je ale muzika kterou clovek normalne nepotka.
Ador Dorath je skupina z meho rodneho mesta, s klavesakem jsem chodil na stredni skolu, u kytarity jsem si poprved pred hafo lety sahl na elektrickou kytaru. Se zpevakem a basackou jsem obcas jezdil na vysku. V podstate bydli kousek odemne .
Jinak Ador Dorath zname, Masters H. jsem poslouchal jeste na kazetach a bylo tady spoustu lepsich kapel. Tenkrat davali do televize kde co, protoze chteli dohnat cas. Jejich hudba byla nanicovate jednoducha, oproti tomu Root se hudebne zdokonalil. Co se delo okolo je vec druha.
SSOGE je taky dobry. To je ale muzika kterou clovek normalne nepotka. [/quote]
Nevím no, hlasový projev Bigg Bosse je dost ubohý a texty jsou dost komické. Na druhou stanu je pravda, že se dokázal obklopit kvalitníma muzikantama.
V Olomouci nedavno vystupoval audiovizualni experimentator Ikeda Ryoji, urcite by nebylo na skodu primenout si jeho tvorbu alespon kratkym zaznamem z jine instalace!