Author |
Topic  |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 14:27:26
|
Tak jsem se podival na ofiko forum a asi me z toho jebne.
Prosakly neoficialni informace, ze "nekdy" by "mozna" agenti mohli dostat rozsireni toho, co je mozne castit pod FP. Kurva to uz mame mit davno, to je jasna vec - a vsichni se tam ted z toho muzou posrat. 
My, chudaci agenti , kteri jsme za posledni 2 roky nedostali ani hovno, proti kterym, kdyz jsme meli dostat jediny pouzitelny PVP debuff na -500 dodge ranged na 45sec, se vsichni spikli, az si prosadili nerf na -350 na 18 vterin s 3 vterinovym rechargem, omg mrdky, to by me zajimalo, kdo to kdy na PvP pouzije jezusmarja - ja to hazim akorat na support pri PvM...
Takze my, chudaci agenti, ktere okolnosti nuti chodit s lukem, pro ktery nemame absolutne zadny support (Juro), jeklikoz je nase rifle proste slaba a nicim se to neokeca, my, kteri krome fp doce nemame zadnou obranu (evady v zasade zadne, NR2 uz taky nefunguje - lidi maji ze vsech researchu a novych itemu takove nanoskilly, ze proste NR2 nepomuze), nam, kteri mame ze vsech profesi nejnechutnejsi pozadavky na NCU, nekdo bude upirat buffy?
Nejvic me na tom sere, ze (nejdriv) za pul roku dostanem par buffu, ktere budou pro PvP uplne nahovno, pro PvM budou slouzit akorat k nasirani fixeru, jinak v zasade taky nahovno, cimz bude jasne, ze s myslenkama na novou zbran se tak muzeme definitivne rozloucit...
Tak co, dobry whine, nebo ne?  (Skoda, ze je nas agentu v CzA tak malo, tusim, ze s vama si o tom moc nepokecam )
|
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
|
| |
nanoinstance
New Member

172 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 15:33:09
|
Agents are teh nerfest :'( |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 16:30:55
|
na co si stěžuješ? můžeš castit nana jiných profesí :) to MA dostali hovno už X let (novy heal to fakt nespasí nato abysme byli 3rd best healeři) |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
feky
New Member

397 Posts |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 16:51:27
|
mno podlemně agent s 3100def 3200ar 18kHP ch as nr si dokáže vyndat docela hodně .) edit-a kitem |
Edited by - Xix on 22/12/2008 16:56:07 |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 17:00:33
|
quote: Originally posted by revi
na co si stěžuješ? můžeš castit nana jiných profesí :) to MA dostali hovno už X let (novy heal to fakt nespasí nato abysme byli 3rd best healeři)
Vy ze jste nic nedostali? A co jsi to mel vcera v ruce na APF42? 
Tss, macka, takovi looseri a dostanou takovou neskutecnou love, to snad neni pravda Vis, kolik ja udelam dmg s AR2600 a critem 70%? tak to se radeji ani neptej, radeji se nekdy podivej do dmg dumperu - ale budes me tam tezko hledat, protoze mezi top10 agenta stejne nenajdes  |
|
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 17:22:29
|
quote: Originally posted by Xix
mno podlemně agent s 3100def 3200ar 18kHP ch as nr si dokáže vyndat docela hodně .) edit-a kitem
3100/3200?? ale agent nema heroic measures... Nejlepsi, ti opravdu nejlepsi agenti se vcetne 275 vezek dostanou blizko 3000/3000, to je pravda, ale nr? gth na tebe landne vzdycky, proste vzdycky - nadrainovany trader ma +550 v nanoskillech, nezapomen - a v tom okamziku koncis, pochopitelne 
A PvM? (apf, city, inf mise, pande) - tam je ti AR k nicemu, staci capnout mbs (2600) a pak huntit crity, coz s tou riflou je temer zbytecne, nebot +1 crit je pro me cca +20 v dmg :) |
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 17:48:23
|
Myslim, ze jsem nebyl mimo tak dlouho, ale co pamatuju, tak byli agenti vzdycky na vrcholu potravniho retezce a rozhodne netrpeli syndromem otloukanka. Za me vzdycky platilo, ze dobrej agent zabije vsechno co chce, to moc jinych profesi rict nemohlo. A co se tyka jeho survalibility, tak pokud mel nad 15k hp, coz fakt nebyl problem, tak diky efektivnimu CH, kdyz ho umel pouzivat, ownoval. A co si budeme povidat, rozdil mezi dobrym a spatnym agentem je propastny. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 18:29:53
|
quote: Originally posted by garbis
quote: Originally posted by revi
na co si stěžuješ? můžeš castit nana jiných profesí :) to MA dostali hovno už X let (novy heal to fakt nespasí nato abysme byli 3rd best healeři)
Vy ze jste nic nedostali? A co jsi to mel vcera v ruce na APF42? 
Tss, macka, takovi looseri a dostanou takovou neskutecnou love, to snad neni pravda Vis, kolik ja udelam dmg s AR2600 a critem 70%? tak to se radeji ani neptej, radeji se nekdy podivej do dmg dumperu - ale budes me tam tezko hledat, protoze mezi top10 agenta stejne nenajdes 
No tak pokud myslis shen sticky tak se musim podoktnout ze shen sticky muze pouzivat uplne kazdy navic nejsou nejak hard nasadit jako treba dshark. Nehlede na to ze sou to jen ciste PvM zbrane - v PvP jsou absolutne nepouzitelny. Takze o nejaky MA love nemuze byt rec :)
Co se tyce dmg agentu, tak agenti, pokud vim nikdy nemeli bejt prime dmg dealeri zato MA ano. A co se tyce abilit agentu v PvP tak ze zcela shodnu s nazorem Stabyho. Agenti rozhodne zadny chudaci nejsou, natoz teh nurfest prof (jo kdybys to rekl o fixech tak mozna :> ). Na druhou stranu proti castovani 9k SL ess jako v fp enf (coz si mel asi na mysli predevsim) nic nemam. Uz jen proto ze diky snaru nebude moct agent kitovat a taky proto ze CH healuje "jen" za 10k, cili pri 30k hp agenta s SL ess to zas tak strasna vyhoda nebude.
|
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 18:41:37
|
V PvP je agent relativne uchazejici, ale ta dmg v PvM zaostava. Respektive je porad vicemene stejna. Driv jsem chodil s agentem solovat, ted radeji chodim s NT, pac uz ma vetsi sanci cokoliv usolovat, nez agent. Driv jsem byl s agentem obcas i v top10, dnes bez sance na cokoliv, mam sice horsi setup nez Lithi, ale ne zas tak o tolik. V okamziku, kdy profese misto "sve" zbrane hleda alternativu, tak to asi neni uplne v poradku. |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 22/12/2008 : 22:47:51
|
- nadrainovany trader ma +550 v nanoskillech ....
mas to spatne spocitany, full kotel je +cca 890 s LE prockama  |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 23/12/2008 : 10:31:16
|
Konecne se tady neco deje, dik za nazory :)
Upozornuji, ze me ten agent porad bavi (i po tech letech, co ho hraju), a hrat ho hodlam i nadale.
Ten vcerejsi prispevek jsem napsal, pac jsem se pred vanocema v praci trochu nudil 
to Stab: presne tak - agent BYL na vrcholu potravniho retezce, ale uz 2 roky neni a presto si spousta lidi mysli, ze tam porad je
to Axel: agent ze nema byt pure dd? Agent muze pouzivat pouze artillery symby, z toho se da usuzovat, ze FC ho puvodne nedesignoval zrovna jako support class
Feng to myslim (jako stastny majitel agenta) vystihl presne.
Je pravda, ze jsem s agentem solnul ring of plausibility quest vcetne victora bez jedine smrti , coz asi ani v teto dobe neni moc obvykle, ale jinak mi prijde skoda, ze na PvM org raidech jsem jen do poctu (a na loot, dik za ty activation codes a pande memorku vcera ) |
|
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 23/12/2008 : 11:30:47
|
Konecne se tady neco deje, dik za nazory :)
Upozornuji, ze me ten agent porad bavi (i po tech letech, co ho hraju), a hrat ho hodlam i nadale.
Ten vcerejsi prispevek jsem napsal, pac jsem se pred vanocema v praci trochu nudil 
to Stab: presne tak - agent BYL na vrcholu potravniho retezce, ale uz 2 roky neni a presto si spousta lidi mysli, ze tam porad je
to Axel: agent ze nema byt pure dd? Agent muze pouzivat pouze artillery symby, z toho se da usuzovat, ze FC ho puvodne nedesignoval zrovna jako support class
Feng to myslim (jako stastny majitel agenta) vystihl presne.
Je pravda, ze jsem s agentem solnul ring of plausibility quest vcetne victora bez jedine smrti , coz asi ani v teto dobe neni moc obvykle, ale jinak mi prijde skoda, ze na PvM org raidech jsem jen do poctu (a na loot, dik za ty activation codes a pande memorku vcera )
Ne vzdy to muzes posuzovat jen podle symbu..tim padem by i enfove fixove a keeperi meli bejt top dd a nejsou. Daleko dulezitejsi jsou i jiny aspekty te a te prof. U agentu je to predevsim moznost fp cili moznost bejt hodne prizpusobivej. A to ma vyhodu nejen v PvP ale i PvM (coz jen potvrzuje tvuj posledni odstavec). Cili vzdy je to neco za neco. Tim zas nechci naznacit ze by si agenti nejakou dd love nezaslouzili, to ne, ale aby byli top dd to me zas prijde jako blbost.
Agent porad JE na vrcholu potravniho retezce. Mohl bych ti vyjmenovat nespocet majitelu agentu, co nejrpve hrali jinou prof (pokud nepocitam soly a NT), kteri by ti rekli, ze za agenta je to daleko vetsi pohoda aspon v PvP. Ostatne to, ze jsou agenti (hned po NT) nej co se tyce poctu killu, mluvi samo za sebe...
Edit: Aspon na RK2... |
Edited by - axel999 on 23/12/2008 11:33:28 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 23/12/2008 : 11:44:09
|
quote: Originally posted by bitch
Myslim, ze jsem nebyl mimo tak dlouho, ale co pamatuju, tak byli agenti vzdycky na vrcholu potravniho retezce a rozhodne netrpeli syndromem otloukanka. Za me vzdycky platilo, ze dobrej agent zabije vsechno co chce, to moc jinych profesi rict nemohlo. A co se tyka jeho survalibility, tak pokud mel nad 15k hp, coz fakt nebyl problem, tak diky efektivnimu CH, kdyz ho umel pouzivat, ownoval. A co si budeme povidat, rozdil mezi dobrym a spatnym agentem je propastny.
Něco takovýho jsem chtěl napsat, ovšem za použití polovulgárních výrazů směrem k autorovi diskuze :P |
 |
|
feky
New Member

397 Posts |
Posted - 23/12/2008 : 13:11:04
|
quote: Originally posted by Octopuss
...
Něco takovýho jsem chtěl napsat, ovšem za použití polovulgárních výrazů směrem k autorovi diskuze :P
ako napr. "mluvis hovna debile ?"  |
Fekyller [equip] |
Edited by - feky on 23/12/2008 13:11:22 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 30/12/2008 : 10:24:21
|
No něco v tom duchu; slušný by asi byly jen spojky a předložky  |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 30/12/2008 : 11:57:47
|
No něco v tom duchu; slušný by asi byly jen spojky a předložky 
Ked tu uz tak zacinas chodit octo, nejaky spartan sa nedavno na teba na beast raide pytal ;) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
Baal
New Member

142 Posts |
Posted - 30/12/2008 : 19:04:33
|
Zrovna nedávno sem byl na zodech a agent se mnou v teamu byl 6 v dmg asi z 35 lidí, před ním jen shadi a Macka tak o dmg bych se tady moc nebavil. Jde o to jestli ho máš na dmg nebo pvp nebo já nevim na co, já bych si taky mohl udělat tradera na dmg, ale protože mě baví chodit BS tak ho mam spíš na pvp. A na pvp je agent dobrej, nevim jaký máš zkušenosti třeba na BS já jich mam celkem dost a vím že tam jsou dobrý agenti na pvp, nevím na co si stěžuješ. |
Strad |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 31/12/2008 : 09:07:53
|
quote: Originally posted by BoSS_631
No něco v tom duchu; slušný by asi byly jen spojky a předložky 
Ked tu uz tak zacinas chodit octo, nejaky spartan sa nedavno na teba na beast raide pytal ;)
omg Sparta oni ještě žijou? přemejšlím jak dlouho už nehraju... rok a půl? |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|