Author |
Topic  |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 15:18:02
|
tak jsem po dlouhe dobe zbezne skouknul herald a nasel jsem u 1.95 patche:
- (PvP Only) The /level command will now raise players to level 40 on Mordred. Note: This command is only available if you have a level 50 already on the account on any server other than Pendragon.
dale provedli upgrade clerika (zejmena smite), thane dd
no myslim ze mordredu by pomohlo uz asi jen aby hra byla uplne free ;)
|
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
| |
Trinia
Starting Member
60 Posts |
Posted - 16/09/2008 : 22:10:12
|
Ja teda nevim, co noveho na Mordredu, ale jsem u osme knihy Kola casu a shanim se po Predjari :) |
Triniaa - Cleric <E-Athletes>, Gareth Trinia - Cleric <Mor do Kuli>, Mordred
|
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 21/09/2008 : 21:44:43
|
Na mordrede nic nove.. Logoval som tak raz za tyzden kym nebol warhammer a tak 8-20 ludi Online z toho 6-15 niekde kde som ich nikdy nenasiel alebo v banke. SV sa rozmnozila a zobrala vsetky kuzelne pohare :P http://guilds.camelotherald.com/realms/index.php?server=Mordred .. a teraz vidim ze Tobymu jeden niekto zobral... bol som prekvapeny ze stale mame vezu... No Mordred to uz ma dlhu dobu zasebou.. Mozno ale teraz mozem v klude tahat vlacik a robit dobre PL :D |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 02/10/2009 : 12:52:18
|
Podle vn boardu skutecne mordred nejak resuscitujou. Tak me napada mame vubec nejakej char v mdk? Dema by tam furt mohl snad bejt... Chtelo by to proverit... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 02/10/2009 : 13:21:41
|
quote: Originally posted by Dorlas
Podle vn boardu skutecne mordred nejak resuscitujou. Tak me napada mame vubec nejakej char v mdk? Dema by tam furt mohl snad bejt... Chtelo by to proverit...
Tak hadam, ze Triniove a Hysteriove v MdK budou :)
Herald uz neukazuje nezaplaceny accounty v guilde? - Neukazuje |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 02/10/2009 13:23:56 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|