Author |
Topic  |
alexxxx
Moderator

918 Posts |
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 13:46:00
|
Ja k tomu prihodim par svych postrehu. Hotswapovat MoR za iGoC. (teorie, nemel jsem, nevim jak je to rychly) Hotswapovat back za jester back.(teorie, nemel jsem, nevim jak je to rychly). Bouchnout a prevliknout zpet. Kdyz jsou ty specky up:-)
A ted k jeho setupu. Obecne problematika kritu vs addmg. Jednoducha otazka, kolik se rovna jeden krit adddmg? Matematicka odpoved. 1% kritu = (kritdmg-standarddmg)/100. Takze pokud mate rozdil mezi kritem a standard hitem 1700, 1% crit= 17 dmg. Empiricka odpoved. Je to vic:-) Proste 1% critu mi ve skutecnosti krituje vic. Nevim proc.
Skilly vs adddmg/crit v PvE kde je potreba dmg - V tuhle chvili smadak na bista AR nepotrebuje. Na MBS sve zbrane bude (s buffama), perkovat neni problem. Takze skill nema prinos.
Takze ja mel v planu proverit dustbrigade set (+1% crit sleevy, gatata) versus CC. Nestihl sem to, takze vysledek co je lepsi s MBS neznam. Ale matematicky se to moc spocitat neda.
PS: obecny problem smadaku, az budete chtit delat ful shade KT: Hodne (snad vsechny) smadackych dotek se nestackuje. A dotky delaji moc moc dmg. PPS: Jo a jinak je asi videt, ze to da hodne prace sehnat:-) PPPS: A jeste se u toho musi dost mackat, i kdyz ted mi prislo, ze furt cekam na to az budu mit specky up:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 14:39:31
|
na co svapovat MoR? ten plast ma tusim 15s to uz sem resil s ufem, podle me je to o nicem.. |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 14:42:59
|
PS: Ty si Peto dneska nejakej desne negativni! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:07:10
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
http://auno.org/ao/db.php?id=267108&ql=1 tohle je na smejdy urco ubah
Taky to kazdej poradnej shade ma, neasi. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:12:59
|
Tak jako inspirativni equip to jde, sice tam ma chybu a mohl by tam mit iGoc, ale to nevadi, protoze kdo se o to zajima tak vi.  |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:24:06
|
quote: Originally posted by tojejedno
Ja k tomu prihodim par svych postrehu. Hotswapovat MoR za iGoC. (teorie, nemel jsem, nevim jak je to rychly) Hotswapovat back za jester back.(teorie, nemel jsem, nevim jak je to rychly). Bouchnout a prevliknout zpet. Kdyz jsou ty specky up:-)
A ted k jeho setupu. Obecne problematika kritu vs addmg. Jednoducha otazka, kolik se rovna jeden krit adddmg? Matematicka odpoved. 1% kritu = (kritdmg-standarddmg)/100. Takze pokud mate rozdil mezi kritem a standard hitem 1700, 1% crit= 17 dmg. Empiricka odpoved. Je to vic:-) Proste 1% critu mi ve skutecnosti krituje vic. Nevim proc.
Skilly vs adddmg/crit v PvE kde je potreba dmg - V tuhle chvili smadak na bista AR nepotrebuje. Na MBS sve zbrane bude (s buffama), perkovat neni problem. Takze skill nema prinos.
Takze ja mel v planu proverit dustbrigade set (+1% crit sleevy, gatata) versus CC. Nestihl sem to, takze vysledek co je lepsi s MBS neznam. Ale matematicky se to moc spocitat neda.
PS: obecny problem smadaku, az budete chtit delat ful shade KT: Hodne (snad vsechny) smadackych dotek se nestackuje. A dotky delaji moc moc dmg. PPS: Jo a jinak je asi videt, ze to da hodne prace sehnat:-) PPPS: A jeste se u toho musi dost mackat, i kdyz ted mi prislo, ze furt cekam na to az budu mit specky up:-)
Toje, +1crit sa nerovna +1% crit, mam crit buffy +200, a neni to 100% crit. |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:30:03
|
Klikaci specka +120 dmg http://auno.org/ao/db.php?id=206012
15 vterin equip? Auto attack pri equipu jede, ale neda se castit a perkovat? TO asi nema zadnej prinos no.
Jestli si do ted swapoval MoR kvuli kliknuti tak potes koste :) A na ten plast sis sam odpovedel :P
To ze to ma sepcku 120 do dmg mi opravdu pripominat nemusis ale :)
|
Edited by - petrpets on 09/09/2008 15:31:06 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:37:20
|
[/quote] Toje, +1crit sa nerovna +1% crit, mam crit buffy +200, a neni to 100% crit. [/quote] No otázkou je proti čemu to pouštíš a) někteří mobi mají 100% crit resist (věže u smuga nebo eela), MA je můžou critnout pokud mají víc jak 100% critrate, což dokážou. S tím buffem bys je měl critnout taky. b) v pvp máš automaticky poloviční critrate (tzn. jen 100%) a řada charů má 80%+ crit resist. Když to odečteš, tak takovýho fakt critnout nemusíš c) pořád je standardní šance na 3% miss |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:53:15
|
bych si tam radeji dal http://auno.org/ao/db.php?id=267106
Kdyz uz neco na +dmg tak paragon ;) Ale zrejme ta +nano dmg vali i do nanodmg z perku takze mu to nakonec vyjde lip ;) Jinak nevim proc by tam mel tu nanite cihlu... |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 15:58:54
|
quote: Originally posted by Teos
Toje, +1crit sa nerovna +1% crit, mam crit buffy +200, a neni to 100% crit. [/quote] No otázkou je proti čemu to pouštíš a) někteří mobi mají 100% crit resist (věže u smuga nebo eela), MA je můžou critnout pokud mají víc jak 100% critrate, což dokážou. S tím buffem bys je měl critnout taky. b) v pvp máš automaticky poloviční critrate (tzn. jen 100%) a řada charů má 80%+ crit resist. Když to odečteš, tak takovýho fakt critnout nemusíš c) pořád je standardní šance na 3% miss [/quote] Aha to ma nenapadlo, nevedel som ze existuje aj iny decrit ako v nanach. |
Ubytovanie na orave |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 16:15:36
|
Smadacky perky jsou melee. Mozna z nano lajny jsou to nuky, ale treba se jen uklikl:-) Jinak paragon na smadaka ee:-) |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 19:04:32
|
pak jsm z toho magor, pac melee User Modify Energy damage modifier 20 User Modify Chemical damage modifier 20 User Modify Radiation damage modifier 20 User Modify Cold damage modifier 20 User Modify Fire damage modifier 20 User Modify Poison damage modifier ...v tom smuggled meritu prave nenajdes |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:01:43
|
15 vterin equip? Auto attack pri equipu jede, ale neda se castit a perkovat? TO asi nema zadnej prinos no.
Je vidět žes už dluho nehral. Klikací specky z itemů zmáčkneš z kamakoliv nemosíš to mnět oblečené. |
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:07:12
|
quote: Originally posted by Soudcze
Je vidět žes už dluho nehral. Klikací specky z itemů zmáčkneš z kamakoliv nemosíš to mnět oblečené.
lapka ale ked nieco obliekas tak sa neda klikat nie? |
Ubytovanie na orave |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/09/2008 : 22:12:39
|
Jak u ceho...
Ty nove plaste bohuzel musis mit na sobe:
ToUse: Self Must be wearing Cloak of the Reanimated Ranger Self Does not have Will of the Reanimator running
Ale MoR teda ne no.... |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 00:04:42
|
quote: Originally posted by Soudcze Je vidět žes už dluho nehral. Klikací specky z itemů zmáčkneš z kamakoliv nemosíš to mnět oblečené.
No spis z hotbaru se mi to nejdriv obliklo, pritom 2sec oblikani je to skoro rychlejsi nez v mumraji right click v inventari nebo jak se tam veci pouzivaji.
Kazdopadne pointa je, ze rozdil pak dela to co si clovek namacka, pac equip muzou mit vsichni stejny a timhle se dela rozdil.
+ DB buffy by Stilg, ale tam by to ciste teoreticky melo byt jak s equipem. |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 10:12:21
|
quote: Originally posted by Soudcze Je vidět žes už dluho nehral. Klikací specky z itemů zmáčkneš z kamakoliv nemosíš to mnět oblečené.
No spis z hotbaru se mi to nejdriv obliklo, pritom 2sec oblikani je to skoro rychlejsi nez v mumraji right click v inventari nebo jak se tam veci pouzivaji.
Kazdopadne pointa je, ze rozdil pak dela to co si clovek namacka, pac equip muzou mit vsichni stejny a timhle se dela rozdil.
+ DB buffy by Stilg, ale tam by to ciste teoreticky melo byt jak s equipem.
To je podivne, ja MoR pouzival normalne z hotbaru. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 10:33:32
|
+ DB buffy by Stilg, ale tam by to ciste teoreticky melo byt jak s equipem.
Já teda mor používám jak z hotbaru tak z invu pravým klikem a obléct ho mosím tak, že si ho nakliknu a dám na slot kam má jít jinak sa neobleče. |
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 10:52:15
|
Toz super, ze to takhle funguje no. Proc to ale delat jednodusse, kdyz muzu frajerit kolik toho musim naklikat!
Kazdopadne diky, predpokladam, ze hodne lidi si to po tomhle threadu vytahne na hotbar! |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 11:42:59
|
pak jsm z toho magor, pac melee User Modify Energy damage modifier 20 User Modify Chemical damage modifier 20 User Modify Radiation damage modifier 20 User Modify Cold damage modifier 20 User Modify Fire damage modifier 20 User Modify Poison damage modifier ...v tom smuggled meritu prave nenajdes
Nieco mi unika alebo ste zabudli ze shade nemoze equipnut token board za tokeny. |
Ubytovanie na orave |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 11:49:02
|
Mluvi se tu o dreadloch boardech co smadak nosit muze. |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 12:02:33
|
Mimochodem netušíte jak je to s používáním těhle věcí jako mor cloak apod, když jsou v sociálu? A fungujou pak eventuelně z hotbaru? Nějak sem to nezkoušel zatim, ale nebylo by to zlý kdyby to šlo.... |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 12:07:16
|
Phileee, to neni flame, tady to muzes cist cele. O par prispevku vyse-> CLoak nejde bez equipu, NOR jde bez equipu z hotbaru. |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 12:10:38
|
Phileee, to neni flame, tady to muzes cist cele. O par prispevku vyse-> CLoak nejde bez equipu, NOR jde bez equipu z hotbaru.
Tojeee nepochopils mou otázku. Jde o věci který máš v sociálu. Cloak čekám že nebude ze sociálu fungovat, ale ostatní věci by mohly. Proč se ptám na hotbar?-> věci z báglů přes hotbar nejdou používat, musíš je mít v invu a tak mě zajímá, jak to je s věcma v sociálu.
Je to trochu off topic, ale jen jsem si uvědomil, že nevim jak to je a tak se ptám. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 12:49:06
|
quote: Originally posted by Philty Tojeee nepochopils mou otázku. Jde o věci který máš v sociálu.
Ano, MoR jde spustit ze socialu. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 13:00:13
|
Nepochopil, pardooon! |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 13:26:32
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by Philty Tojeee nepochopils mou otázku. Jde o věci který máš v sociálu.
Ano, MoR jde spustit ze socialu.
A de to přes hotbar netušíš? |
|
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 17:10:14
|
ano, jde to přes hotbar |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 10/09/2008 : 20:21:58
|
quote: Originally posted by petrpets
bych si tam radeji dal http://auno.org/ao/db.php?id=267106
Kdyz uz neco na +dmg tak paragon ;) Ale zrejme ta +nano dmg vali i do nanodmg z perku takze mu to nakonec vyjde lip ;) Jinak nevim proc by tam mel tu nanite cihlu...
Na nanodmg z perků to pochopitelně nefunguje. Používá se tato cihla pro navýšení dmg z procek a nan tohoto typu - Ceremonial Embrace.
Stilgarr
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 11/09/2008 : 08:59:28
|
quote: Originally posted by Nesh
ano, jde to přes hotbar
Supr. To je dobrá zpráva, uvolnim zas nějaký místo v invu.... |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 11:25:08
|
Technicky dotaz: ================ Kdyz se shade natahuje k uderu a pustim perk, tak dmg probiha od obou druhu uderu. Kdyz shade dal hit a zbran sjizdi dolu a dam perk, normalni hit se zastavi. V tomto pripade kdyz zacnu solit vsechno co mam tak zustane normalni hit uplne v prdeli i na nekolik sekund. Zkousel si nekdo hrat s timhle a s dmg meterem? |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 13:57:12
|
Tohle jsem si nikdy nehlídal a myslím, že při té spoustě perků to ani moc nemá smysl. Útok se sice o něco zpomalý, ale nemyslím, že by to bylo rozhodující. Hlavně shade má největší dmg v perkách. Tím, že to začneš hlídat si spíš myslím, že dmg půjde dolu. Hledej někde jinde jak zvýšit dmg 
Stilgarr |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 15:58:26
|
Kdyz sem si s tim kdysi hral, jestli nema smysl to nejak timovat, tak to fungovalo tak, ze mezi timerama nabitej "autoatak" prosel. A nema smysl poustet dlouhy specky (coz byly asi jen itemy). Tobe ted neprochazi? |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 17:19:00
|
Toje co myslis tim nabitej "autoatak"? Znam jenom autoattack jako funkci, kdyz mob me zasahne, tak se shade otoci a zacne moba kydlit. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 17:35:05
|
quote: Originally posted by alexxxx
Toje co myslis tim nabitej "autoatak"? Znam jenom autoattack jako funkci, kdyz mob me zasahne, tak se shade otoci a zacne moba kydlit.
Sry, EQ2 terminologie. Autoatak=kdyz zmacknes q. Tak standard obyc melee utoky. Mne podle logu prochazely. |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 22:31:33
|
NP, kdyz najizdi lista s utekem (normalni meele utok) doprava (shade se natahuje k uderu) tak perk i uder projdou najednou. Kdyz uderim a pak se stahuje lista do leva (shade jiz uderil a domachuje uder) a pustim perk tak se stopne normalni akce s mecem a jede jenom perk dokud zas neprestane perk. Coz kdyz spustim celou lajnu perku, tak muze trvat i nekolik sekund a tedy normalni hit stoji. Coz dela jestli to teda neni jenom vizualni efekt kurevskou DMG. Kdyz vemu, ze normalne dam cca 2k hit a crit 4k.Pri 42% critech, kdyz budu prehanet tak to druhy hit crit. 2+4+2+ats...za chvili to dela pekne cislo. No bude to chtit LOTVA na hodku dame farmu a testovat co to udela. Zatim jsem nemel cas na to hrat si s tim. |
Edited by - alexxxx on 12/01/2009 22:32:03 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 13/01/2009 : 09:42:27
|
NP, kdyz najizdi lista s utekem (normalni meele utok) doprava (shade se natahuje k uderu) tak perk i uder projdou najednou. Kdyz uderim a pak se stahuje lista do leva (shade jiz uderil a domachuje uder) a pustim perk tak se stopne normalni akce s mecem a jede jenom perk dokud zas neprestane perk. Coz kdyz spustim celou lajnu perku, tak muze trvat i nekolik sekund a tedy normalni hit stoji. Coz dela jestli to teda neni jenom vizualni efekt kurevskou DMG. Kdyz vemu, ze normalne dam cca 2k hit a crit 4k.Pri 42% critech, kdyz budu prehanet tak to druhy hit crit. 2+4+2+ats...za chvili to dela pekne cislo. No bude to chtit LOTVA na hodku dame farmu a testovat co to udela. Zatim jsem nemel cas na to hrat si s tim.
Tomu rozumim. Mrkni do logu, jestli to fakt neprochazi. Tomu najizdeni carek se nikdy nedalo verit |
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 13/01/2009 : 13:00:00
|
O.K. diky, zkusim se podivat, jinak me nenapada co delat vic. SA, perky. Kdyz mam vsechny perky porad namacknute tak mam vse z nich v ncu. |
Edited by - alexxxx on 13/01/2009 13:03:29 |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 14:30:28
|
3. Perkizov : 237 197 hp ( --too early-- ) 4. Miraany : 226 145 hp ( --too early-- ) 5. Mickbinda : 224 089 hp ( --too early-- ) 6. Majoroutage : 223 313 hp ( --too early-- ) 7. Seven777 : 221 485 hp ( --too early-- ) 8. Saharinka : 219 800 hp ( --too early-- ) 9. Ufan : 213 603 hp ( --too early-- ) 10. Nukej000 : 206 605 hp ( --too early-- ) 11. Sursunabu : 205 835 hp ( --too early-- ) 12. Oooosh : 201 405 hp ( --too early-- ) 13. Stormkatt : 195 905 hp ( --too early-- ) 14. Koweit : 193 459 hp ( --too early-- ) 15. Odinochka : 192 085 hp ( --too early-- ) 16. Kisinger : 186 446 hp ( --too early-- ) 17. Alexxxelasha : 185 682 hp ( --too early-- ) 18. Kocourek : 177 999 hp ( --too early-- ) 19. Smokeflow : 175 682 hp ( --too early-- ) 20. Papapothead : 175 617 hp ( --too early-- ) 21. Smrticka : 175 127 hp ( --too early-- )
Takze po mem zamysleni: Perkizov : 237 197 Alexxxelasha : 185 682 ----------------------- 51 515 rozdil dmg.
Jel jsem: Kafe, Flurry, SB, MoR,Shade Drain, 1x Backstab dalsi nesel dat. Pak jsem pustil max perku co jako potencionalni chobotnice zmackne. Mel jsem asi max 5 sekund zdrzeni v boji kvuli Backstab, kde jsem se divil, ze nejde davat!!!!!!
51 515=cca 51k dmg
Beast, aby se to pocitalo dobre zil cca 1 minutu (60 sec). Coz znamena ze dava navic 0.85 dmg = 850 dmg/sec.
Beast, aby se to pocitalo dobre zil cca 0.5 minuty (30 sec). Coz znamena ze dava navic 1.7 dmg = 1 700 dmg/sec. -------------------------------------------------------------- Cca prumerne da za 1 sec 1 000 dmg navic oproti memu shadovi.
Perkizova nezajima ze nedal Backstab takze to musi delat jinak, nejaky item nebo vec co mu da but vetsi hit o cca 1 000 dmg nebo nejaky item co sam dela cca 1000 dmg. Dalsi vec jsou hvezdice z pande, ktere nepouzivam.
Co vy na to ?
Edit: 2 Smejdi udelaji to co perkizov a loot by byl nas! |
Edited by - alexxxx on 11/03/2009 14:39:34 |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 15:37:07
|
¨..
Alexi dvě otázky. 1. měl si db buffy? 2. Cloak of reanimated gladiator mě napada, je fakt, že je to 15 sekund, takže to da jen něco navic ale taky to něco dá. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 15:59:06
|
Chybí ti tam důležitá informace (z parseru) počet hitů a %critů. Vím že jich měl o pár víc než já což relativně odpovídalo rozdílu.
Jinak všechno by mělo být vidět z logu, jestli ho nemáš do souboru tak doporučuju a pak budeš vědět přesně v čem byl rozdíl.
Takze muzu jen teoretizovat. Omni SB. Prepisoval ti perk dotky. Zacal addmg perkama. Slozeni a kvality tymu (kopr, solja, adva, krat, trandak atd)
Edit: DB buffy psal phil, pak tam je jeste HI.
Edit2: A kdyz uz mate takovou hromadu smadaku a reperk je hotovej hned tak se ctyrma smadakama vyzkousejte symbiosis co to udela. |
|
Edited by - tojejedno on 11/03/2009 16:22:47 |
 |
|
Obojetnik
New Member

205 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 16:37:51
|
aby to bylo úplný, tak já se přidám s IG buffem (měl jsem v NCU - proto jsem na DD žebříčku tak vysoko ) |
Kostq |
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 18:08:22
|
pokud symbiosis neopravili (což určo neudělali) tak nefunguje
Stilgarr |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 07:28:55
|
Takze jsem zjistil ze jsem mel 1 perk blbe co dava HIGH damage. Ale nemel jsem: - db buffy 200 dmg - Cloak of reanimated gladiator 75 dmg - ani HI buffy moc to neni 20 dmg? - mozny prepis drainu - mozny prepis perk dotek
Takze kdyz to zas odhadem sectu tak jestli kazdy muj hit bude vyssi cca o 300 dmg na hit, tak predchozi prepocet je porad vyssi. (hituji i kdyz mackam perky)
Kdyz se budu drzet prumerneho prepoctu, ze ma navic 1000 dmg/sec. Tak ho dohonim na hodnotu cirka odhadem, ze mi bude utikat kazdou sekundu o 700 dmg/sec.
Dale jsem zkousel ty pande sracky na Sharp Obj, kde po stisknuti da 1 hit z daneho rozsahu dmg. Takze mi Shade daval co 7 sekund tuhle bonusovou dmg, ktera jestli to teda na beasta spadne da Damage 3000-4000 (Tear of Oedipus), coz by me vymrstilo hluboko do vysin dmg zebricku. Kdyz budu pocitat nase prumerne hodnoty tak bych k prumerne hodnote mohl pripocist 6 pouziti = coz je 18k dmg!
takze novy prepocet me dmg: z -51k se posuneme cca: +18k, + 300dmg na hit (45 sekund zivotnost beasta), cca 8k za novy perk. --------------------------- +18k +14k +8k -51k ===== 11k
takze me porad teoreticky odne o 11k dmg.
Musime udelat lotva at si muzu hrat s perkama.
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 09:09:24
|
quote: Originally posted by revi
2 slova: Mongo Rage
tak nějak netuším k čemu by mongo rage bylo na beasta. Perkne ho i bez něho a 1500 aao tolik dmg nepřidá (počítám, že shade zbraně jsou stejně na mbs). Díky následujícímu debuffu by spíš byl celkovej výsledek zápornej. |
 |
|
nanoinstance
New Member

172 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 09:14:14
|
Tear of Oedipus chce 1800 SharpObj, nevim kde bych to nabral.
Co mne osobne chybi: - SA, (kolik je treba conceal na beasta?), bohuzel asi budu muset nafarmit vp na SE Ofab Shade Helmu (150 conceal). - Spirit Dissolution perk. U tohodle perku je v pozadavcich "User Wielded weapons not & Piercing", ale napriklad u PM perku je "User Wielded weapons & Piercing". Doufam, ze to neznamena, ze by clovek musel swapovat na jinou zbran :). Podle komentaru na aunu asi ne. - Necastnu nejlepsi dmg procku  - krome toho sem na tomhle raidu zvoral poradi perku a zapomnel dimach :) - ted nepouzivam zadny SharpObj, protoze se dvema calc (tj. s jednim alb tunerem) nemam dost skillu ani na Shuriken. To se spravi az polevelim. - db buffy jsem nemel (a mel je vubec Perkizov?) |
 |
|
Topic  |
|