Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Perfect World International a EU
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 05/09/2008 :  01:02:37  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
Zdar všichni,
koukám že tu je kde co, tak sem taky něco prdnu, Huxley asi nikdy nevyjde
Hrál sem tuhle hru nějakou chvíli na strašnym Malajskym serveru, ale kvuli brutálnímu pingu se to moc nedalo :)
Teď byly spuštěny servery v US, a chystá se launch PW pro evropu, tak sem dám nějaký info :
Komu se dělá na blití při pohledu na cokoli asijského, ať se tim ani nezabejvá, pro ty kdo jsou ochotný něco překousnout, jedná se o klasicky pojatý mmorpg, nabíráte questy, plníte je, dostáváte odměny. Nutno podotknout, že questy vám dávají opravdu hodně exp, takže sem až do lvlu 42 kam jsem to dotáhl, nemusel téměř vubec "grindit". Další věcí která mě dostala je pohyb (výborně ovladatelné jak myší tak W,A,S,D), mužete skákat asi 5 metrů do vzduchu, fakt Kung-Fu :D ...mimoto můžete plavat, lítat, Wing Elfové mají křídla už od začátku takže si můžete všechno prohlídnout z vejšky, graficky hra vypadá fakt pěkně.

Hlavní mínus je asi výběr povolání kterých je jen 6, ale hra je především PvP zaměřená, zakže by to aspoň mohlo bejt "balance" ...nemužu moc potvrdit, zúčastnil jsem se jen dvou Territorial Wars s hroznejma lagama a jinak mě na Malayskym serveru PK'čkovaly hi-lvly :D
Na PWI v současný době jedou 2 servery, jeden PvP (klasický FFA, od lvlu 30) a druhej PvE (PK mód jde přepínat, ale když ho zapnete, nejde dalších 10 hodin vypnout, a non-PK postavy vás nemúžou healovat a buffovat).

Víc o hře a nějaký screenshoty a videa z PvP :
http://www.mmohry.cz/stranka/perfectworld_main
(ne, nechci si zvyšovat návštěvnost, fakt je mi to u řiti )

Linky :
PWInternational (US servery, už běží, ale Territorial wars ve 3 ráno našeho času)
http://www.perfectworld.com/

MS-EU (Multilanguage Service) - Close Beta by měla začít v září
http://www.perfectworld.ms/

http://soundcloud.com/unvorsum

Edited by - Murdy on 05/09/2008 20:52:28

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/09/2008 :  15:10:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak fakt cumim graficky pekny na to ze je to free.. navic je tam i housing :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:02:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

tak fakt cumim graficky pekny na to ze je to free.. navic je tam i housing :)

Skutecne free je asi tak pet mmo na svete. Zbytek "free" mmo pouziva micro transakce. Coz je i pripad PW.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:32:56  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Vypada to dost zajimave, ale vzhledem k tomu ze se blizi Warhammer Online, tak to necham zatim plavat

btw: proc mi vsechny tyhle hry pripominaj AION ?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:45:41  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Vypada to dost zajimave, ale vzhledem k tomu ze se blizi Warhammer Online, tak to necham zatim plavat

btw: proc mi vsechny tyhle hry pripominaj AION ?

Protoze vsechny asijske hry jsou stejne.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 07/09/2008 :  10:22:55  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Zkusil jsem to a reknu vam neni o co stat... Je to dalsi tupa asijska grindovacka...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/09/2008 :  10:48:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
magicu dyt tam rika ze je tam fura questu ty lhari jeden

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 07/09/2008 :  11:16:23  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Jo questu tam je treba fura ale ty co sem zkousel ja jsou v duchu... Bez tam a tam, zde vygrindi 30 mobu a bez zpet...
Go to Top of Page

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 07/09/2008 :  14:17:25  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

Jo questu tam je treba fura ale ty co sem zkousel ja jsou v duchu... Bez tam a tam, zde vygrindi 30 mobu a bez zpet...

Jojo, ale na druhou stranu mi ukaz MMORPG kde to tak neni ? 99% questu ve vsech MMORPG (i ne-asijskejch) je na tomto principu postavena. Jinak PW je opravdu spís PvP hra kde jde předevsim o Territory Wars....
Ja se dostal na MY serveru jen na lvl 42, a narozdil treba od L2 jsem ziskal prevazny procento EXP z questu, ne tupym mlacenim stovek az tisicu stejnejch mobu. Farm na prachy jsem taky vubec nepotreboval, craft je primitivni, ale ma celkem smysl....nevim, treba se to pak taky zvrhne v L2 Grind style :))), imo TW a PvP vseobecne mi prislo celkem dost zabavny .)

...btw, proc tolik lidi pise "Hitachy" ?

http://soundcloud.com/unvorsum

Edited by - Murdy on 07/09/2008 14:35:09
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 08/09/2008 :  00:12:13  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
me tam spis vadily questy behat od npc k npc, kdyz byli daleko od sebe ... jinak je tam docela zabavny emote system a hug system ... od lvl 40(asi) uz nebylo co delat, mozna ty valky, kdyz je na to guilda

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.

Edited by - Inco on 08/09/2008 00:13:51
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000